"Ingen kan på samma gång vara förälskad och klok." / Robert Herrick

Då sitter man på jobbet igen.. kom mig hit just innan 15.00 och det var R som jobbade.. hon är riktigt trevlig så tiden bara sprang iväg, sen kom H och åt middag och R gick hem. Satt i soffan och filosoferade lite innan C kom ner för att äta sin middag

Sen dess har jag suttit och installerat ett spel på laptopen, men sen behöver jag dra ner en massa grejer till spelet och med detta nätet är det beräknat till 15h, hoppas verkligen att det kommer gå snabbare.. hade jag tänkt på det hade jag ordnat allt hemma, men jag hade fullt upp med allt annat.. så fullt att jag missade att ta med mitt bröd och min ost =( Fick ringa till K som sa att han skulle försöka komma förbi med det innan han går iväg och ser på: "The Kristet utseende" som spelar på Mellanholmen kl 20.00 . . . men om jag känner honom rätt så kommer han nog inte komma, för han ska Bara göra det och Bara göra det.. Utöver installation av spel har jag dragit hem en massa saker som jag behövde för att kunna spela spel på www.blip.se vem kunde tro att det var så mycket jag inte hade liggande på datorn, men nu rackarns finns det :) Ska ta och spela några rundor av Fia med Knuff när jag har gjort allt jag ska göra här inför kvällen.

Detta är första helgen jag jobbar här, så det kommer bli spännande att träffa de som bor här lite mer. Imorgon blir det upp vid 7.00 och sen ordna lite här nere innan C kommer ner för att äta frukost och sen ska vi städa tillsammans uppe hos henne. Efter det kommer H ner för lunch och när det är klart ska jag gå iväg på affären och handla allt som behövs till middagen som jag ska göra till dem imorgon.. om jag inte går iväg och handlar efter klockan 20.00 när jag gjort den sista åtgärden som är inplanerad idag.

Ska koppla ner datorn nu, K kommer och hämtar den och ska dra hem det jag behöver till spelet hemma och sen dumpar han datorn hos mig innan spelningen börjar :D Det trodde jag verkligen inte, men shit happens :)

Ha det bra alla, får se om jag hinner uppdatera något mer idag.





"Tänk om man kunde skilja på äkta och oäkta kärlek på samma sätt som man ser skillnad på champinjoner och flugsvamp." / Katherine Mansfield


Andra gången jag ger mig på att skapa en blogg, den förra försvann när jag slarvade bort mitt lösenord o.s.v får hoppas att det går bättre med denna ;)

Har precis kommit mig hem efter en natt på jobbet, tog med mig laptopen dit igår och kopplade upp den mot nätet så jag kunde sitta och spendera lite tid på MSN med mina vänner och slösurfa lite, blev en riktigt trevlig kväll med många skratt.
Sen att jag inte kunde surfa in på alla sidor som jag normalt är på är en annan sak, jobbets nät bestämde sig för att de inte var lämpliga, även blocket och tradera är blockat där... ska kanske inte klaga.. kommer iaf ut på nätet :)

Är ledig i två dagar nu och sen jobbar jag hela helgen, kommer bli spännande, har aldrig gjort det tidigare där jag jobbar nu och under helgen har de lite andra rutiner än vardagen med mer tider att memorera etc.. men det kommer nog gå fint :) Utöver det så trivs jag riktigt bra på jobbet, trevlig personal och de som bor där är riktigt trevliga de också så det känns roligt att gå till jobbet.

Idag ska jag ta det lugnt och bara "vara" men innan slappandet sätter igång ska jag röra ihop en tonfiskröra och äta det med ett gott bröd och lite limevatten.



Avslutar första inlägget med en liten bild från Sommaren 2007 -
blden är tagen i min systers trädgård
Bild från sommaren 2007


RSS 2.0