Lördag!

Vi såg på Australia, den var riktigt bra :)  Började dock bli lite trött mot slutet men det är inte så konstigt eftersom klockan snart är 1.40. Filmen var riktigt lång men den hade ett bra tempo och en story som fick både mig och K fast.

Dags att dejta Herr Blund för nu är jag riktigt trött.

Cp-dator!

Ja, nu är datorn tillbaka till samma hemska beteende som jag hatar. Den hade hängt sig igår när jag jobbade, idag har den kraschat jag vet inte hur många gånger! Jag blir så less när den håller på såhär. Det lustiga är att den som vanligt efter ett slumpmässigt antal kraschningar blir normal och kan stå igång i flera dagar.. MEN nästa gång jag hänger sig så är det tillbaka till ruta ett!

Ikväll blir det film och en god middag. Vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska se men det lutar åt Australia eller den nya med Brad Pitt.

Nu skriker min mage efter mat så jag ska dra på mig vettiga kläder så vi kan gå och äta :)


Fredag!

Fick sluta tidigare idag så här sitter jag med en ostsmörgås med en tomatskiva på :) Besökte Hemköp när jag slutade och där blev brödet precis klart så jag kom hem med bröd som var varmt :D Hade planer på att ta mig en liten tupplur men just nu känner jag mig pigg som en lärka.

K hade varit gullig och städat hela lägenheten så imorse när jag kom in i köket så var allt rent och det var tom renbäddat i sovrummet. Trodde ärligt talat att han inte tittade allt för noga i almanackan där jag har skrivit upp när det är dags för renbäddning (iom att vi gör det varannan vecka), städ, tvätt o.s.v. Det innebär att jag idag kan ta det lugnt och slappna av efter allt jobbande.. Hmm, måste nog gå till Akademibokhandeln och inhandla en bok som jag kan läsa under dagen.

Idag ska jag slå en pling till några nära och kära. K sa att min mor hade ringt igår, antar att hon har fått svar på några av sina prover *håller tummarna*. Måste även ringa farmor som har missat mig hela veckan iom att jag jobbat. Oj, klockan är redan 8.35 så jag ska ringa farmor!

Oh, happy day..

Har haft en riktigt bra dag idag på jobbet.. ord kan inte beskriva hur glad jag var att vara tillbaka där och få mer arbete inbokat inom 30sec är inte illa det heller :) R sa bara: Hej, vad trevligt att se dig igen, vill du jobba imorgon?" Så imorgon blir det till att gå tillbaka, men jag klagar inte. Jag mår så fruktansvärt mycket bättre när jag får jobba.

De största irritationsmomenten som uppkommer i min vardag är när M kommer och lägger sin rumpa i ansiktet på mig när jag sover. Funderar seriöst på att inte låta honom sova i sovrummet något mer. Jag behöver inte ha honom i mitt ansikte eller på min kudde när jag redan har svårt att somna. Men om man räknar bort att jag sover dåligt så är jag ändå mindre rastlös och mer harmonisk (hur går det ihop?). Iof som jag skrev innan, jobbet påverkar mycket hur jag mår och sen alla mina guilliga vänner som ställer upp =) L den ängeln har tagit ledigt från jobbet så han kan åka med mig på mitt besök till veckan. Det var en riktigt stor börda som försvann från mina axlar när han berättade att han kunde komma.

Men men, thats about it...Måste dock skriva som L har gjort några gånger... Jag funderar starkt på att sätta lösen på min blogg så att jag känner att jag kan skriva mer fritt. Det  är många jag inte alls känner som läser, majoriteten är dock folk jag "bjudit" in själv. Även om jag brukar vara som en öppen bok ,så har jag inget behov av att alla ska veta allt som händer och sker i min vardag. Skulle vara riktigt skönt att kunna skriva lite som man känner. Om det blir lösenord eller ej, det kan bara framtiden utvisa.

Tisdag...

Jösses vad tiden går fort just nu

Vaknade tidigare än jag trodde eftersom vi kom oss i säng riktigt sent. Det var så sent att K snoozade två gånger imorse!! Detta var första morgonen på lääänge som jag vaknade av hans väckarklocka. Blev jag grinig? Nope, jag njöt av att få stanna kvar i sängen och sova :)

Mirre och jag gick ut på en promenad. Kommunen behöver inte ha folk som tar bort snön på vägen, jag har min egen lilla plog. M såg ut som en snöboll i ansiktet när vi kom oss tillbaka in :) Pensionärerna log när de såg oss och skrattade lite när vi stod utanför kyrkan. M ville inte gå därifrån han gick med nosen djupt inne i snön och plogade. Kanske trodde de att jag hade blivit religiös när jag stod där som en ängel och tittade på kyrkan.

Skulle eg. bara gå in och lämna vovven och sen gå och handla mig något att käka till lunch... fastnade givetvis här... MEN nu ska jag verkligen gå, att sitta vid datorn med vineterkappan, halsduk och skor på är ingen höjdare *flyter bort*. Får se om jag orkar med att uppdatera igen senare idag, har verkligen blivit dålig på att uppdatera.. Men de som känner mig vet ändå vad som händer ändå :)

En sista sak bara --> Subway melt! Åt en sådan till middag igår fast med ett annat bröd.. De är SÅ GODA! Jag har verkligen hittat en favorit,  tvivlar på att jag kommer prova på en annan när jag har hittat en som är underbar :) K däremot, han provar olika hela tiden. Ibland önskar jag att jag inte var en sån vanemänniska när det kommer till mat. Hittar jag en sak som jag verkligen gillar så tenderar jag att hålla mig till den


Snabb update..

Jag är fruktansvärt trött och planerar att gå och däcka vilken sekund som helst. Dagen har varit kanon, har dock lite ont i benen blev några timmars promenerande i snö som var alldeles för djuk (se till att ploga vägen ffs). Men jag hade trevligt och det hade den jag jobbade med också :D Kan inte fatta att jag oroade mig så mycket innan inför detta :) Nu får jag sovmorgon i två dagar och sen är det till det vanliga jobbet och dona i en dag (hoppas på flera).

Natti natti!

// En RIKTIGT trött Anna

Snart Söndag..

Var försvann helgen? Tiden har gått så otroligt fort.. Imorgon ska jag palla mig upp tidigt och gå till jobbet, det ska bli spännande att se vad man ska göra där o.s.v. En massa nya saker att lära sig och nya ansikten.. antar att det kommer gå fint.

Har idag spelat tillsammans med K för första gången på flera år, bara han och jag. Det kändes lite konstigt och det märks att vi inte har spelat tillsammans på länge. Blev förvånad när han ville fortsätta att lira lite senare men då i grupp med några andra. Antar att det fortfarande kan ske mirakel här i världen.

Var uppe alldeles för sent igår, fastnade på msn tillsammans med en vän där musik åkte åt höger och vänster och youtube var konstant igång i bakgrunden. Det var riktigt trevligt!

Oj, nu är middagen färdig så jag ska käka och sen packa väskan inför mitt 12,5h pass imorgon.

Ha en fortsatt trevlig lördag alla..

~Sliten~

Sov inte så bra natten som var, alldeles för nervös inför mötet idag. Men jag kan glädja alla med att mötet gick kanon. Personalen jag träffade var kanon och de andra också. Nu längtar jag till Söndag då jag får testa mina vingar =) Ibland ska man ha tur i oturen om man säger så. Nästan som att någon kände på sig att min stämpling skulle bli fuckad och att jag skulle behöva mer än vad den ger. Men men, ingen idé att gräva ner sig i det.. been there done that och det finns ingenting jag kan göra åt det. Nu får vi bara hoppas att det kommer in en massa uppbokningar i min kaldender så jag får jobba en massa!


Idag åt jag för första gången på Subway i hela mitt liv, jösses vilken god smörgås jag åt :) Jag är väldigt glad att de bestämde sig för att öppna en sådan här i stan. Nu vet jag var jag kan gå om jag vill ha lunch när jag jobbar etc. Jag åt en smörgås på ett bröd som det fanns parmesan och oregano i *mmmm*. Detta underbara bröd värmde de på med skinka, kalkon, ost också tomat, gurka +rödlök! Riktigt gott!

Nu är det dock dags för mig att gå till sängen. Dagen har varit innehållsrik och fin, jag hoppas att mina drömmar fortsätter i samma härliga anda .)

Ljuset i horisonten..

Känns som att det börjar vända lite... efter många tårar igår så löste sig en sak iaf och ett samtal idag + ett brev lyste upp vardagen. Imorgon ska jag ringa till ett elevhem och boka in tid för introduktion, chefen för boendet hade fått en rekommendation av min chef. Hon ville inte ens träffa mig iom att min chef hade talat så gott om mig, det känns bra :) Det blir någonting nytt och spännande :D

Mitt brev kom som på beställning iom att jag fick ett samtal förra veckan om en tid dagen efter som jag tackade nej till. Men nu ska jag iaf ta denna och åka med L om han kan få ledigt *hoppas*.

Klev upp klockan 8.20 idag, mer utvilad än jag varit på en månad trots att jag bara sovit i ca 3h. Gick ut i köket och började diska, sen åkte dammsugaren fram och jag ordnade sovrummet = renbädda, vädrade o.s.v. Men energin tog slut vid 14.30 och jag somnade i 2h tillsammans med L och M :)


Har nu ätit en god middag och ska bara slappna av i kroppen, en massage skulle inte sitta fel ev. en film också iom att de rensade allt som var kvar igår = ingen raid förrän tosdag :) Glömde nästan, såg på två filmer igår: "My best friend's girl" och "Naked Mile" jag fick skratta om man säger så :) My best friend's girl var riktigt underhållande och jag kan varmt rekommendera den :) Den bjöd på pinsamheter så jag bara satt och vred på mig men andra saker som fick mig att skratta så det slutade med att jag hade ont i magen. Men det kändes bra att skratta och tårarna som rullade var av glädje inte sorg som några timmar innan.


Lördag

Vaknade en timme senare än planerat och har inte gjort så mkt seriöst idag.

Såg en glad nyhet, de jag spelar med ska dra ner på antalet dagar vi kommer "raida" så det blir ytterligare en dag fri i veckan och ett krav på två, borde klara det utan problem och kommer inte känna att jag inte hinner med allt jag vill göra. En sak mindre att tänka på *pustar ut*

Hmm, annars händer det inte så mycket här.. lägenheten är tyst, riktigt tyst. Det sägs inte mycket ord här utöver när jag sitter och pratar med J och S. Känns nästan som att vara ensam hemma fast jag inte är det.

Ska ta och sätta mig framför tv'n igen och se om det händer något spännande, annars blir det nog ljudboken och sömn.

This heart will swallow us..

"Until i wake myself
I'm only sleeping
Like the darkness waiting for the touch love bears
Dream beyond the sunrise
Live within a prayer
This heart will swallow us"

Fredag...... same shit different name.....

Vill sova men att vrida på mig varannan timme räknas inte som att sova för mig.

Trevlig helg.



!

Har inte mycket att skriva. Ibland räcker det inte med att man grälar med en utan det blir ännu fler.. jösses. Tur att det finns en lugn punkt som håller upp humöret mitt trots alla svängar som är just nu, tack vännen du är super. Eftersom jag är på ett sånt underbart humör större delen av tiden nu så tillbringar jag mycket tid med min ljudbok och lite tid med resten. Ska ta mig till sängen och försöka få mig lite ro, hoppas på att slippa vrida mig allt för länge.

Har inga planer för helgen, antar att jag kommer sitta still mycket och lyssna på någon bok eller titta på tv, får se om jag drar igång laptopen om jag inte kan få ro.

Trevlig helg på er alla där ute..

♥ Tisdag!

Idag har jag inte gjort allt för mycket måste jag säga. Fick ge efter igår och ta en tablett, självklart blev hela dagen en enda lång dimma. K tog sig till gymmet och var där i över en timme *kors i taket*, han hade tom handlat träningskläder!! Får se hur länge det håller i sig, men uppenbarligen kan under ske :)

L
yssnade bra länge på min ljudbok, det dumma med den Amerikanska är att det är en enda lång mp3a och självklart lyckades jag nollställa den med mina sömniga fingrar och sen fick jag spola fram till 60 minuter. Nästa gång jag skulle starta så hade jag lyssnat 106 minuter och lyckades nollställa den IGEN! Jag gav upp och fixade till den Svenska så nu får jag lyssna på den tills jag lär mig att inte trycka fel.

Har inte så mycket mer att berätta idag.

♥ Måndag!

Sov lite längre än planerat idag, jag får skylla på att jag somnade sent och håller på att bli sjuk. Eftersom min Svenska ljudbok bråkade så mycket igår och hoppade till fel kapitel o.s.v. så blev det en Amerikansk istället. Jag måste säga att det tar ett tag att vänja sig att ligga och lyssna på ett annat språk och det känns lite annorlunda när man inte ser ordet och kan "smaka" på det innan man går vidare. Lyckades lyssna bra länge igår innan jag somnade, var tom uppmärksam på att jag var på G att somna så jag stängde av mp3-spelaren direkt. Däremot har jag under natten vaknat flera gånger och trott att jag haft igång den.

K lagade middag idag, kändes lite lyxigt att få allt serverat men gott var det.  Höll på att ramla av stolen när han sen deklarerade att han skulle på gymmet imorgon med några vänner!! Mycket ska man höra innan öronen ramlar av, får hoppas att han kommer sig dit nu när han har kompisar som är där så de kan peppa varandra. Kanske att jag också skulle ta tag i simningen igen, måste bara få bättre i huvudet o öronen. Jag vill verkligen inte ens tänka tanken på hur klor känns där just nu! Jag vill verkligen ha tillbaka kylan, jag mår så bra när det är riktigt kallt ute. Just nu är det + grader och snön smälter.. för varje grad det blir varmare så känner jag hur jag blir sämre och sämre =(

Men men, ska hoppa tillbaka in i spelet nu :) Pausen är klar och raiden fortsätter.

....

Dagen har varit lugn. Blev inte till att göra Italienskt idag, J kände sig lite för trött för att orka stå i köket så det blev en tur till Kina istället (funkade bra). När vi var färdiga där gick vi hem och jag fick en massa beröm över hur det ser ut i köket nu för tiden. K ordnade fram en film (som jag inte kommer ihåg namnet på) som var helt Ok. Peter Stormare var med som en tokig psykolog/läkare som jobbade på ett psykhem. Efter filmen vad J trött och gick hem och jag började fylla på min mp3-spelare med nytt material. Gick sedan till sängen redan klockan 12 för att lyssna på en ljudbok, vaknade 1.30 och insåg att jag hade lyssnat 16 minuter och sovit resten. Spolade tillbaka och hoppades på att bli trött igen men icke sa nicke. K ligger dock och sover som en nasse och han är så förbaskat varm att det inte går att ligga där inne (när han sover är han över hela sängen med sina lååånga ben).

Har nu laddat ner lite till saker till mp3-spelaren och ska ta med den till sängen och förska somna. Känner mig inte lika varm som innan utan är mer iskall (hoppas att det håller i sig).

Summan av min Söndag: Den var riktigt trevlig, jag och J skrattade mycket och pratade om allt som hänt den senaste tiden. Bestämde att vi ska försöka e.maila när hon är borta i några månader. Jag hoppas att hon kommer få en trevlig tid på andra sidan Atlanten :) Skulle inte säga nej till att åka bort i några månader solo och prova på lite annorlunda saker som man inte gör här i Sverige.

Ok, nu är jag kallare än jag trodde att jag kunde bli. *Går till sängen*

Weekend all over again.

Just nu känns det som att helgerna bara avlöser varandra, det går snabbt. Idag ska jag inte göra allt för mycket, K är och besöker några vänner! Jo, du läste rätt.. han är hos sina vänner! Det händer inte ofta, men jag hoppas att det kommer bli mer av dem. Det är så otroligt skönt att vara ensam i lägenheten när han inte jobbar och man vet att han har roligt. Hittade ett ljus (jordgubb/champagne) som jag fick av min syrra för några år sedan som doftar gott. Fyndade ett glas med julmust och en mysig filt, kan det bli bättre?


Dags att käka middag, ska lyxa till det med kyckling, ris och en mumsig sås + lite broccoli :) Sen blir det nog en film inbäddad under en filt i saccosäckarna. Det enda negativa med dem är att det är så förbaskat skönt att jag brukar somna!

Fredag...

Dagen har varit så bra som den kunde vara med tanke på att mitt tangentbord inte längre är bland oss "levande", det fick helt enkelt en kortslutning. Tog mig en sovmorgon och har inte alls stressat idag. Lyckades fippla lite med mina inställningar på en sida men där var Sancho en räddare i nöden och lyckades ordna det :D På tal om honom så måste jag bara säga:

Grattis på 23års dagen Sancho, jag hoppas att du får en fin dag <3

Har varit och ätit kinamat idag med K, blev lite förvånad när han gav det som förslag. Men inte lika förvånad som jag blev när han frågade om vi skulle gå och se på bio! Fick skynda oss att hämta ut pengar för att hinna se föreställningen som skulle starta 10min efter att vi käkat. Fick halvspringa ner till en bankomat som visade sig vara trasig, lyckades slå en vurpa på vägen (tack o lov var ingen i närheten utöver jag och K). Jag reste mig upp (inte allt för smidigt) och försökte se ut som att det regnade om någon skulle komma förbi och se mina snöiga byxor och rock.

Filmen vi såg på har jag gått och längtat efter att få se: Twilight. Jag gillade den men jag måste säga att jag föredrar boken. Mycket för att de kan inte få in allt i en film som får med i en bok så det var mycket jag saknade. Trots det hoppas jag att de bestämmer sig för att filma de tre böckerna som är kvar. Om de gör det kommer jag absolut se dem.
K 's kommentar om filmen: Happ, då har jag sett en riktigt tjejfilm med dig på bio, en till sak att bocka av från listan.


Oh, happy day...

Lyckades få en kopp té över mitt tangentbord, får se hur det fungerar imorgon.. just nu håller det på att sluta fungera titt som tätt men man vet aldrig antar jag.

Grattis till kusinen på 24års dagen, hoppas du har haft en riktigt bra dag.

Well, ska gå och sova nu.. inte direkt så att natten kan bli värre än kvällen.

Det gick ju bra....

Somnade kanske inte när jag ville utan klockan 6.00 började jag försöka tvinga mig själv till att sova. Natten gick relativt fort, var iskall om både händer, fötter och näsa.. försökte värma mig på K men han var så varm att jag brände mig nästan. Efter några timmar började jag känna mig varm igen men idag är kylan tillbaka på samma ställen. Sitter insvept i en filt med tossar på fötterna och massor av kläder, kanske håller jag på att bli sjuk?

Idag fick jag ett samtal från jobbet klockan 9.30, de bokade in ett pass *glad* hoppas på att det kommer komma fler för jag känner att jag verkligen behöver få jobba nu *rastlös som få*. Ska gå och värma mina händer lite under varmvatten innan de försvinner helt från mig och sen ska jag ringa min mor (måste verkligen höra hur det är med henne eftersom hon inte behagar att ringa själv och berätta).

Ha en fortsatt trevlig dag alla <3


Hmm...

Nu sitter jag här igen mitt i natten MEN jag ska gå till sängen :) Känner mig absolut redo att sova nu eller läsa lite först och sen sova. Att ta mina tabletter gav mig mycket sömn men jag vill kunna kontrollera lite bättre hur jag sover och med dem fungerar tyvärr inte det.

Jag är nästan lite chockad att så många tycker om namnet Anna, det som är så vanligt och tråkigt :)  Jag kommer ihåg när jag var liten och såg på "Den lilla vampyren" (tror serien hette det) och där hade vampyren en syster som hette Ana, självklart gick jag och kallade mig själv Ana istället för Anna efter det.

Dagen har varit lugnt, K var ledig så vi har mest svamlat på hela dagen utöver min lilla tupplur på 1,5h.. skulle eg. inte sova utan hade planerat att läsa men sen kom (o)djuren och la sig för att gosa.. självklart resulterade det i att alla tre somnade. Vaknade av att jag höll på att flyta bort, K tyckte jag såg så kall ut när jag sov att han hade fått på mig både täcken och överkast.

Men men, nu ska jag dra mig till det andra rummet för att få se hur slutet blir i Edward Vs. Bella serien. Såg att Twilight ska börja köras på BIO här till veckan (om jag minns rätt).. måste nästan gå och se den.

Hur jag fick mitt namn...


När jag föddes ville min mamma att jag skulle heta Eva, de blev nog lite "tagna på sängen" iom att jag föddes alldeles för tidigt att de inte hade hunnit komma på något bättre. Tack och lov sa min far genast NEJ han sa även: "Stackarn ska inte behöva ha namnsdag och fira födelsedag på samma dag" vilket resulterade i att jag fick namnet Anna istället. Kanske hade jag fått ett annat namn om jag inte hade kommit ut 2,5 månder tidigare än planerat iom att jag då förmodligen hade varit mindre sjuk = ingen panik att välja namn iom att de inte visste om jag skulle leva eller dö.

Jag frågade för några år sedan min mor vad jag hade fått för namn om jag hade blivit en pojke, gissa svaret? Ok, jag hade fått heta Johan. Vilken tur att jag inte blev en pojke iom att två av mina fyra manliga kusiner har namnet Johan, hade blivit lite tjatigt ^^ Jag var även nyfiken på vad min syster hade fått för namn om hon hade varit en pojke, Daniel hade hon fått heta. Självklart så ansåg jag då att det var ett bra mycket bättre namn än vad jag skulle ha fått och blev lite purken.

Namn nummer två som jag har är Margareta, det är ett släktnamn som kommer från min mammas sida, även min mormor har det som andranamn. När jag var mindre var jag avis på min syster som fick Elisabeth (kommer från farmors sida av släkten) som sitt 2a (sen att hon även fick ett tredje, det ska vi inte ens prata om = missnöjd Anna under sina yngre år), det ville jag också ha. Jag har aldrig riktigt gillar Margareta och brukar undvika att skriva det om jag inte behöver på olika papper. Varje gång någon säljare ringer och söker Anna Margareta så är hon givetvis inte hemma.

Jag har länge funderat på om jag ska byta mitt förnamn (inte så förtjust i Anna) men allt har sina för och nackdelar. Kanske att jag någon dag gör det, men risken är inte allt för stor, det är för många papper att skriva på, för många kort att byta ut o.s.v.

Sleepless in Härnösand...

(Bilden kommer från goggle.com - Sleepless som sökord)

Kl 02:10
Jaha, då sitter man här igen och väntar på att sömnen ska komma... ser inte allt för ljust ut just nu dock. Har lyssnar på: The Cranberries - When you're gone på repeat nu i jag vet inte hur länge, den kom upp bland alla random låtar och jag kommer på mig själv att hela tiden trycka tillbaka den när den är slut och en ny låt börjar.

Kanske var det dumt att börja käka mina allergitabletter igen, men jag behövde verkligen sömnen... inte en timme hit och dit utan den sammanhängande så kroppen får lite ro. Önskar jag kunde göra som K och bara gå till sängen och sen BAM sova till klockan ringer. Men det finns människor som har det värre, jag har iaf en varm och skön säng att sova i etc.

Vad kan man göra när klockan är såhär mycket? Inte många människor man känner som är vaken, ingenting att göra utomhus. På tal om utomhus så är det så förbannat kallt att inte ens Mirre vill gå ut, han gömmer sig nästan och det är bara när han verkligen m-å-s-t-e som vi kommer oss ut och då är han snabb.

Har fått igång mitt trådlösa headset som jag fick av K när vi var till Sundsvall med L, det funkar fint och det är riktigt underbart att slippa alla sladdar. Det enda negativa är att det verkar brusa lite på TS men på Vent är ljudet tydligen bra (vete tusan varför) men det sitter skönt och ger lite luft till mina öron också. Mitt andra headset ligger just nu på golvet och gråter, K provade det när jag ville att han skulle lyssna på en låt, det ångrar jag idag för nu har det blivit för stort *suck*.

Förresten så är: Flowers on the wall - The Statler Brothers helt ok, har kommit till den nu :)

"I've keep hearin' you're concerned about my happiness
But all that thought you're givin' me is conscience, I guess
If I were walkin' in your shoes I wouldn't worry none
While you and your friends're worryin' bout me, I'm havin' lots of fun

Countin' flowers on the wall that don't bother me at all
Playin' solitare till dawn with a deck of fifty one
Smokin' cigarettes and watchin' Captain Kangaroo
Now don't tell me I've nothing to do

Last night I dressed in tails pretended I was on the town
As long as I can dream it's hard to slow this swinger down
So please don't give a thought to me I'm really doin' fine
You can always find me here and havin' quite a time

Countin' flowers on the wall that don't bother me at all
Playin' solitare till dawn with a deck of fifty one
Smokin' cigarettes and watchin' Captain Kangaroo
Now don't tell me I've nothing to do

It's good to see you, I must go, I know I look a fright
 Anyway my eyes are not accustomed to this light
And my shoes are not accustomed to this hard concrete
So I must go back to my room and make my day complete"


Kl. 03.29

T
ack och lov hoppade en online som man kunde kackla med lite, men nu skulle även han gå och sova. Antar att jag får ge upp och gå till sängen och läsa istället. Boken lockar riktigt mycket men jag vill inte läsa ut den för snabbt. Jag har levt mig in så mycket i Edward och Bellas värld att jag vill ha kvar den en stund till. Ibland önskar jag att jag skulle vara en riktigt sölig läsare så att en bok räcker i några veckor istället för en dag eller två (om den är bra).

Men men, slut på allt svammel för idag (hoppas jag, låt mig SOVA)  *går till sängen*
Upptäckte precis när jag uppdaterade bloggen att det står att allt postades klockan 2.10, verkar inte som att den ändrar när den blir uppdaterad.

Trött....

Handlade allergitabletter här om dagen och har tagit en innan jag har gått och lagt mig nu två kvällar på raken, jag sover gott men jösses vad jag är trött... gick och läste vid klockan 14 idag och vaknade efter 19. Det är kallt som tusan ute och mitt huvud + öronen mår så mkt bättre... har inte använt det jag hämtade ut sist och ändå ser jag en förbättring.. ska man måsta flytta till Nordpolen för att ha bra året om?



L
äser just nu Breaking Dawn, den sista i serien om Edward Cullen och Isabella Swan. Detta är den första boken jag frivilligt läser på Engelska eftersom jag normalt brukar välja att läsa dem på svenska.. denna finns inte översatt och jag är glad att den inte är det för jag upptäcker hur mycket jag njuter av att ligga och läsa på engelska, boken är så mycket mer levande.. antar att mycket försvinner när en bok blir översatt. Jag har läst ungefär 134sidor just nu och jösses vad man hittar ord man aldrig skulle tro att man skulle få se i en bok som tex: guffaw. Just det ordet har jag stött på i WoW och visste inte exakt betydelsen av det utöver att det är skratt inblandat.. fick lära mig av Kiera att det är när man skrattar så man fiser (om jag förstod henne rätt). Jag kommer def. börja köpa mer böcker på engelska, man lär sig nya ord hela tiden + att man slipper vänta på att det ska komma en översättning på boken vilket kan ta en himla tid om man har otur :)

Iaf om man gillar böcker som involverar vampyrer ska man absolut läsa: Twilight, New Moon, Eclipse & Breaking Dawn
...om man föredrar dem på Svenska: Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta men som sagt, bara de tre första finns översatta.

Helg..

Då var det helg igen.. hann knappt märka att det var "vardag"... Idag hämtade jag ut boken jag beställt på Engelska så den ska påbörjas ikväll, inhandlade ett bokmärke med en ko på också (som jag glömde i påsen som sedan fylldes med sopor när jag lagade middag - blev dock påmind av Sanch att jag hade den så den blev räddad). Var förbi på Akademibokhandeln och handlade en liten tavla att ha i köket med Mån - Sön + Övrigt på som man även kan sätta upp lappar med magneter, riktigt behändig och som gjord för köket :) Passade på att laga en kycklinggryta till middag och pratade med både mor och far. Kvällen har sprungit iväg, den har varit full av skratt måste jag säga :D Tack till de som fått mig att skratta och slappna av igen.

Igår städades hela lägenheten så nu är den skinande ren, fick ordning på databordet, ovanpå bokhyllorna etc *nöjd*


Vad mer kan jag berätta.. hmmmm.... *hjärnsläpp*....

Gott nytt år...


Tack för en otroligt trevlig kväll hemma hos er Dl och Anna, jag hade jätte trevligt och ska nu krypa ner i sängen.
K hälsar att han också hade trevligt även om han lyckades få lite för mkt innanför västen sin = promenaden hem tog bra mycket längre än den skulle ha tagit :) Hoppas vi kan göra om det.



RSS 2.0