31/12 - 2010

Idag har jag hunnit vara och shoppa tillsammans med pappa och K i Finland, vi drog dit för att kika på Alko men det var banne mig inte allt för billigt där som det var innan, orsaken var att de hade fått så många alkoholister i Finland? Nåjå, jag fick mig en flaska Minttu 40kr billigare än i Sverige, några "breezers" för 9kr styck (5,5%) och en salmiaksnaps. MEN jag hittade även en Gina Tricot så självklart gick jag in med pappa som visade upp en himla massa tröjor som han tyckte jag skulle köpa, jag sållade dock för annars hade jag ju blivir ruinerad ;) Jag köpte mig en stickad tröja, en lite längre, ett linne, en med korta ärmar som var lång och två tjockare allt för 52 euro, inte illa om jag får säga det själv. Nu har jag iaf kläder så jag klarar mig, iof har jag inte så mycket byxor (om man inte räknar in mina Team Sportia för då har jag tre extra) men det blir en annan femma.

Snart ska jag och syster åka till farmor och hämta upp henne, sen bär det av till graven (farfars) för att tända lite ljus, jag kommer även få se idag om min mobil överlevde toalettbadet, jag hoppas att den fungerar för denna månad blir det inte till att köpa en ny mobil, om jag nu inte tar en på avbetalning från telia, men jag är inte allt för förtjust i avbetalningar och tenderar att köpa allt kontant, nåjå.. vi får se hur det blir.

Men men, nu ska jag ta och klä på mig för det låter som att syster är på intågande, ha det.

30/12 - 2010

Tiden går snabbt och snart är det inte många dagar kvar här innan det är dags att åka söderut igen, jag trodde verkligen inte att det skulle gå så snabbt men det gjorde det minsann :)

Igår var jag iväg och bowlade med lite gamla vänner, många av dem har jag inte sett på en herrans massa år (några av dem såg jag runt 2001-2002) så det var riktigt roligt att se alla igen :) TYvärr gick tiden alldeles för fort, vi skulle nog ha satt tiden lite tidigare än 20.00! Bowlingen gick åt skogen för mig, helt sjukt med tanke på att sist jag spelade så vann jag överlägset! Nu träffade jag mest rännan ;) Jag skyller på min stackars handled, den gör så förbaskat ont (på riktigt). Efter bowlingen hade jag sån tur att jag fick skjuts hem med M och vi pratade om att försöka träffas på Lördag kväll, hoppas vi får till det :O)

Idag ska jag förbi till farmor en sväng, hon ska få fålla upp mina byxor också ska syster och hennes ungar äta varmkorv me bröd där! När vi är klar där ska jag försöka få med syster till Finland så att jag kan besöka alkho, hoppas på att de fortfarande har bra priser där på Minttu bla.

Oops, glömde nästan bort! Igår var jag och syster på Team Sportia, jag fyndade ett par byxor till mig och ett par till K också hittade jag en jacka på rean! Med nedsatt pris så gick den bara på 650kr så då köpte jag en svart till mig och en rosa till syster i present! Den var riktigt skön och jag ska försöka hitta ett kort på den.

28/12 - 2010

Jag vet, jag suger på att blogga just nu men jag har verkligen inte haft tid, all tid går åt till min familj och mina vänner och det är så det får vara!

Igår var vi iväg till Lule och shoppade på Gina Tricot, Bikbok, Team Sportia, Lindex och Kappahl, behöver jag säga att det försvann mycket dineros? Jag hann köpa 3 par byxor, en kofta (lång), leggings, och lite tröjor och linnen! Jag kommer se ut som en helt ny människa :)

När jag kom hem ringde söta S och vi bestämde oss för att träffas inne i Kalix, vi gick till B4 och drack en drink och pratade, det var såååå mysigt!

Idag har jag hunnit hälsa på farmor där jag åt lunch (soppa) tillsammans med E och min kusin J. Jag fick handledsvärmare och tossar och ett par tjocksockar av farmor och en fin tavla på henne. Efter det var vi hem en sväng till mamma och pappa för att hämta min laptop och lite kläder till K. När jag kom till syster ringde S och ville gå ut och fika så det gjorde vi :)

Nu är jag mätt i magen efter middagen och ska snart spela kort med syster och E, efter det ska jag titta om våran nya TV till sovrummet fungerar bra! =) Den ser stooor ut. Jag ska även beställa en ny mobil, det lutar åt en HTC Desire Z, någon som har provat en sådan? Min kära mobil bestämde sig idag för att hoppa ur fickan på tröjan ner i toaletten när jag hade varit där och kissar, mysigt värre och jag känner mig inte det minsta sugen på att ens försöka använda mobilen igen! Shit happens antar jag och det blir en onödig utgift men men, jag kan spara mer nästa månad istället.

I morgon blir det bowling tillsammans med en massa vänner, det ska bli riktigt kul att träffa alla igen! :) Får se om jag kommer ihåg att ta med mig kameran, mest troligt inte eftersom den är hemma hos mamma och pappa *suck*

Ha det alla, ska försöka uppdatera igen innan jag drar Söderut ;)

26/12 - 2010

Nu sitter jag hemma hos syster, vi åkte hit igår och blev kvar över natten, K sover som en toka och snarkar högljutt! Själv vaknade jag ovanligt sent (vid 9) och har hunnit äta frukost och rastat vovven och lite annat smått och gott. Nu när jag äntligen har en stationärdator att sitta vid så passar jag på att blogga, så mycket lättare att skriva med ett vanligt tangentbord när man är van vid det :)

Vi har pratat om att dra till Lule imorgon, Gina Tricot står på listan över ställen att besöka, jag ska tydligen få en tröja och ett linne av syster i present och sen har jag hör rykten om att de finns i en massa färger så jag kanske måste köpa en eller två själv också för lite variation :o Jag har kikat lite på deras sida på nätet och har sett ganska många saker som kan vara intressanta för mig att köpa :)

Men men, nu när jag är och hälsar på hos syster så ska jag gå och vara lite social, ska se om de vill spela lite kort med mig :)

30år och 1 dag (om några timmar iaf).




Här bjuder jag en bild på min jacka, eller jag tror iaf att detta var samma modell, svårt att veta eftersom det bara står 8848 altitude i min, men den borde se ut ungefär som denna, ska ta ett kort sen på den vid tillfälle när jag har en sladd som går mellan kamera och datorn :)

Vi fick lite julklappar igår, en duk av farmor, ljusstakar av syster, kokböcker av mor och far och någon ugnsform och stickade strumpor, utöver det fick jag dineros till att handla kläder av mamma och pappa och av mormor och morfar och även pengar av svärföräldrarna :) Ni skulle ha sett K's min när han fick sitt paket där det stod att hans körkort var betalt så att det bara var att börja övningsköra, han såg ut som kissen i Comhem-reklamen :o --> :O När vi kom hem till mamma och pappa igår så såg K och pappa att det var en billig TV på rean så det slutade med att jag och K beställde en som vi ska hämta i Lule (det fanns inne i lagret där) och imorse beställde pappa också en till vardagsrummet, så nu har vi en tv att sätta in i sovrummet så jag kan koppla in mediaspelaren och sitta där och se på serier :)

Idag ska jag satsa på att ta det ganska lugnt för ikväll blir det tacos och tequila, nom nom :) Nåjå, man kanske skulle ta på sig lite kläder och göra sig klar för dagen :) Vem vet, kanske jag orkar skriva lite mer senare idag, ni får försöka påminna mig att berätta om julfirandet hos mormor och morfar igår, det var bisarrt (ni som har mig på facebook kan redan nu läsa historien där).

Ta hand om er, <3


God Jul Sötnosar!


Det känns ganska naket att blogga när jag inte har tillgång till alla bilder jag tagit med kameran, därför tog jag en ack så dålig bild med mobilen (stod o darrade som en toka så skärpan suger) och drog den till fejjan så att ni får nåt att titta på :) Ja, jag vet att jag kan vara allt bra snäll ibland :)

Dagen igår gick i ett rasande tempo, jag vaknade före f*n och gick ut med vovven o käkade frukost. Efter det hann jag och mamma ner på stan och handlade lite inför Julen, vi hämtade smörgåstårtor och en vanlig tårta och handlade lite garn för hon har gett sig tusan på att jag ska lära mig att sticka! Vi tog även en tur till gravarna som var så översnöade att jag var dyngblöt när vi kom därifrån.. väl hemma gjorde vi lunch och jag somnade en stund på soffan när K och pappa såg på Tv. Vid 16 kom en massa släktingar på besök och åt middag / fikade, de passde på att sjunga för mig och jag ville som alltid sjunka ner genom golvet, jag har alltid känt mig obekväm när folk sjunger till mig när det kommer till födelsedagar. Iaf så var kvällen mysig och jag lyckades inte somna förrän vid 1.00.

Idag vaknade jag tidigt igen och har hunnit käka lunch, svarat på alla gratulationer på facebook och på mobilen, det är ganska intressant dock när det kommer till sms, 90% skriver bara God Jul och sen någon timme senare eller imorgon så kommer de komma på att jag faktiskt fyller år idag, även om det inte är förrän 15.32! ;) Nu är den stora planen att äta lite lunch (smörgåstårta) och sen blir det en sista ångbastu/dusch innan jag dingar 30 senare idag.

Planen inför eftermiddagen är att hoppa in i klänningen jag fick av min mor och sen dra till syster, tänkte se på Kalle Anka hemma hos henne med hennes ungar (om de ser på det) och sen ska jag bara njuta av att fira jul med släkten för första gången på säkert 4år.

God Jul på Er alla där ute, ta hand om varandra, kram. / Anna

22/12 - 2010

Nu tänkte jag ta mig lite tid att uppdatera här när jag äntligen fått lite tid med min laptop, K har suttit och jobbat med den och donat med lite annat under dagen.

Resan upp gick bra, vägen var helt OK överallt utom när vi var mellan Umeå och Skellefteå, men det är smällar man får ta. När vi kom till Töre stod pappa och väntade på oss där :) H fortsatte upp till Kiruna och vi drog till Kalix, väl där blev det middag (mos och julkorv, nom nom) och sen tog jag igen lite tid med föräldrarna! Min mor hade en himla massa kläder som var för stora för henne så jag fick en himla massa, bla en riktigt fin klänning som nog kommer få vara med på Julafton! Kvällen gick snabbt och innan den avslutades tog jag och min mor en raks promenad på ca 30 minuter med Mirage, gissa om jag var glad att min mamma hade ett par täckbyxor åt mig för kallt var det utomhus!

Idag vaknade jag före fan, tittade inte på klockan förrän den var 7 och då gick jag upp o käkade frukost med pappa, sen gick jag och Mirage ut på en promenad, jag trodde jag skulle bli en isbit det var fan -20 grader och nu är det ännu kallare! Senare kom mamma upp så vi donade lite och flyttade om i köket inför Julgranen, jag satt även upp tomtarna på kaklet vilket jag inte har gjort på minst 11år! Just innan 10 drog vi ner på stan för att handla, mamma hade bestämt sig för att köpa en ny vinterjacka till mig också skulle vi på Coop och handla lite mat, på Coop stötte jag på M som jag inte har sett på år ch dar, gissa om jag blev förvånad när jag såg henne stå där :) Efter att ha pratat lite med henne var det bara att ge sig ut till mamma för att vi skulle hinna köpa en jacka innan jag och syster skulle dra till Ikea. Vi hittade en jacka, eller rättelse vi hittade flera men efter många om och men blev det en brun (Japp, ni läste rätt) det stod mellan en brun och en vit.... Jag tänkte inte på att kolla på prislappen vilket jag alltid brukar göra så jag tyckte lite synd om mamma när jag såg vad den kostade när vi redan hade bestämt oss för den, men men... nu har jag en ny jacka och inte i vilken storlek som helst utan 38 *sug på den du* jag tyckte jag skulle köpa en större men hela affären sa NEJ!

Vid 10.40 drog jag och syster till Happis med två av hennes barn, jag hittade en julklapp till tre av ungarna så nu får de något roligt och inte bara något praktiskt. Jag fyndade även en matta till duschrummet som ligger vid rummet som vi bor i och ett doftljus som jag kan tända här inne! Jag har även hunnit besöka mormor och morfar idag och igår, de har världens gulligaste kisse,han måste ha bengal i sig och gosig som få, ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran vid tillfälle och fota honom :)

Nåjå, har inte så mycket mer att skriva, eller så har jag inte så mycket ork just nu utan planerar att lägga mig och läsa och sen åka in i drömmarnas lilla värld :) Jag hoppas att ni alla har haft en bra tid och jag ska försöka uppdatera lite oftare nu när jag är här upp i Norr, jag ska även ladda mobilen så jag kan höra av mig till lite folk som står mig nära :)

18/12 - 2010



Idag är en sådan dag då jag önskar att vi hade en bastu i lägenheten eller iaf i huset så man kunde låna! Jag känner mig frusen (ovanligt) och vill kunna hoppa in i en liten bastu och bara hälla på vatten så att ångan kommer och omsluter mig.

Jag har varit ute på stan och försökt hitta en klipptid så att jag kan jämna ut håret i nacken, tyvärr var alla ställen jag kunde tänka mig att besöka stängda, hur dumt är det att ha stängt på en Lördag?! Nåjå, jag får väl se ut som en toka i håret helt enkelt, kanske att syster kan få till att våran småkusin kommer och klipper mig när jag är hemma så att jag ser normal ut i håret ;)

Om lite mindre än en timme ska vi iväg och handla inför middagen, sen kommer V hit just efter 15.00 och då blir det till att åka till svärföräldrarna med bilen. Detkommer nog bli en riktigt bra kväll, jag har en bra känsla i magen! :)

17/12 - 2010



Äntligen har jag hittat en av mina favorit tröjor och fått den tvättad, den ska få komma med mig upp till Kalix. Hmm, vad var det mer jag hade skrivit, när jag var klar så lyckades jag stänga ner fönstret och självklart hade inget av det sparats :S Iaf, vi har bestämt oss för att mest troligt åka upp till Kalix redan på Tisdag, det trodde ni inte ;)

Idag sitter jag med mina "snygga" turkosa byxor, det är bara att passa på att klä sig lite som man känner för innan man åker iväg och får se "ordentlig" ut under en längre tid. Jag har varit duktig och har nästan packat ner alla kläder jag ska ha med mig och konstaterade då att jag inte har speciellt mycket kvar i garderoben så antingen innebär det att jag är alldeles för bra på att packa och tar med mig för mycket eller så har jag helt enkelt fruktansvärt lite kläder. Jag tror på det andra alternativet!

Senare idag ska jag och K ta och städa lägenheten inför avresan, jag har börjat lite men orkar verkligen inte ta tag i det, det finns fan inget tråkigare än att städa i köket och dammsuga *ryser*. K lät dock väldigt optimistisk inför att städa och sa: "Jag sprättar bara en öl, drar igång spotify och sen skiner lägenheten", om detta blir verklighet återstår att se.



Jag börjar bli less på alla tabletter just nu, speciellt c-vitamin boosten och calium-mag grejen, de är så stora trots att jag delar dem på mitten, jag vet inte hur många gånger de jävlarna har fastnat halvvägs så det känns som att jag ska dö. Det blir nog till att kolla upp om de inte finns i mindre format för jag kan verkligen inte svälja så stora tabletter, eller stora o stora de är grova.

Nåjå, nu ska jag söka upp en varmare tröja och förbereda mig inför dagen!

16/12 - 2010

Fröken A borde börja leta upp alla kläder som ska med till Kalix, jag har inte en susning om vad mycket av det jag ska ha med mig håller hus. Jag borde även börja plocka ihop lite i lägenheten inför helgen med motivationen infinner sig verkligen inte, jag vill bara lägga mig ner och vila en stund. Trots min trötthet så har jag hunnit dra igång en tvättmaskin, shoppat leggings och benvärmare (Ja, du läser rätt), lite cider, 2 flarror vin till kattvakten också har jag köpt mig kycklingsoppa till lunch *nomnom* kunde inte motstå en saffranskaka till fika ikväll! ;)

Nu har alla räkningar utom en (som jag vet om) hunnit dyka upp i lägenheten, det innebär att jag imorgon ska sätta mig och föra in alla räkningar inför semestern. Jag måste även prata med chef nummer två och se om jag måste skicka in papper för tre helger med E som jag inte har tagit ut eller om jag kan vänta med det till nästa år (hoppas på det för jag behöver inte pengarna alls just nu). På tal om chefer och jobb så känns det riktigt konstigt att inte ha något inbokat utöver lite ledsagning imorgon och ev. på måndag, jag kommer inte ihåg när jag var helt ledig för jag brukar alltid lyckas lova bort mig på jobb titt som tätt. Men men, efter Nyår blir det nya tag så det är bara att njuta av ledigheten och ta vara på den för sen vet man aldrig när man är ledig en längre stund igen!

Men men, ska fortsätta att äta på min goda soppa och sen ska jag läsa lite / ev. en liten tupplur också! Sen när jag vaknar kan det hända att jag börjar plocka ihop lite i lägenheten OM orken infinner sig ;)

15/12 - 2010

Jag har en känsla av att helgen kommer bli bra! På Lördag kommer söta V hit med sin karl, då står det tacos på menyn och sen en fest för att fira min och E's födelsedag som kommer ske när ingen är i Härnösand! Jag tror det kommer bli toppen! Utöver det så slipper vi åka iväg till Sundsvall och hämta bilen på Söndagen utan den kommer stå hemma hos svärföräldrarna från och med Lördag så det blir kanon! :)

Nu ska jag pyssla lite här hemma, käka frukost och ta det lugnt innan jag drar iväg och jobbar mitt sista? pass för detta år på boendet.

Ha det!

13/12 - 2010


Jösses vad jag saknar denna tröja, det var en stor sorg när den inte passade något mer någongång under sommaren

Nu är lägenheten tyst och lugn, E gick till skolan just innan halv 10 och sen dess har jag plockat ihop lite överallt i lägenheten. Jag har hunnit dammsuga, ta undan tvätt, diska och bädda i gästrummet! Gästrummet ser just nu lite tomt ut, E lyckades få ner gardinstången i Lördags till den del att fästet numer sitter fast i själva stången, sen passade hon på att ta loss fästet för upphängning av omtag och nu vet hon inte var hon satt det:  "Det var i vägen". Jag kan inte göra mycket annat än att skaka på huvudet, snart är det nog ingenting där inne efter att hon bott hos oss, alltid någonting som flyttas eller går sönder verkar det som!



Jag ska göra som kakmonstret o ta mig en pepparkaka!

Planerna för dagen idag är att försöka vila ryggen, den gör fortfarande ont och håller på att driva mig till vansinne. Jag måste även gå och handla kola till mamma och pappa eftersom jag gav bort den jag köpte till svärföräldrarna som uppskattade den mycket, K trodde inte de skulle gilla sådant och vägrade köpa men jag chansade och det gick vägen - känner jag mina svärföräldrar bättre än deras son gör? ;) Just efter 15.00 kommer I komma ner på stan och då ska vi gå och titta på julklappar tillsammans, hennes mor skulle skicka med en lista på olika saker som hon kan köpa till sin systers barn också önskade mamman sig också något :o Vi får se om vi även kommer gå och käka middag tillsammans eller om vi gör det på Fredag istället som kommer vara sista dagen vi träffas (tror jag) innan jag åker till Norrbotten, jag skulle iof kunna boka in nästa Måndag också så att vi hinner träffas igen, får bolla den tanken med hennes mor.

Anyway, nu ska jag fundera på att ta en låååång och varm dusch och sen får vi se vad som händer och sker.

12/12 - 2010

Fortfarande skrivkramp, vet inte alls varför just nu eftersom det är så många tankar som åker runt i mitt huvud, kanke att det släpper när jag är uppe i Norr! Jag hoppas att alla har haft en bra helg, min har varit upp och ner, har E här så det har varit ganska speedat ibland, sen hann jag träffa J, K och M idag så det var roligt, utöver det var svärföräldrarna på besök idag och fikade. Utöver det har det inte hänt så mycket.

Ska gå och dona lite innan det är dags att gå tills sängen, har lite jobb med I imorgon också ska jag få iväg E till skolan i vettig tid ;)

Laters

9/12 - 2010

Jag är tröttast i Sverige idag, hela dagen har varit en kamp att hålla sig vaken, tack och lov slutar jag senast kl 17.00 så då ska jag skynda mig hem och krypa ner i sängen för en liten tupplur, annars skulle jag inte orka göra någonting alls ikväll.

Min sömn har blivit lidande nu i några dagar, jag har haft svårt att slappna av och när jag väl somnar så sover jag inte allt för länge, min kropp skriker efter att få vila och jag känner i den att jag inte är riktigt helt "ok" just nu p.g.a. sömnen. Att under en natt sova lite mer än 2 timmar sammanhängande och sen vrida sig i 4 är inte OK och att som nu natten som var att somna vid 2.30-3.00 och vakna klockan 6 och ge upp klockan 7, det är inte riktigt jag... eller jag och jag... efter J's självmord började jag sova dåligt och hade hemska problem med sömnen under något år men det gick till sig, hoppads verkligen att jag inte kommer tillbaka dit igen.

Iaf, nu ska jag ta och jobba lite till och försöka hålla mig alert tills jag får gå hem. Jag hoppas att ni andra har en bra dag.


8/12 - 2010

Kärleken Kostar

"Det kan både vara härligt men även sorgligt att hitta kärleken.

Enligt en brittisk undersökning kostar en nyfunnen kärlek

i genomsnitt två nära vänner.

Vänskapen förfaller när uppmärksamheten läggs på partnern"

/Tidningen Ångermanland

 

Hur sant är inte det där? Jag vet inte hur många gånger jag har varit med om det där, när folk är "singel" så är de där och hör av sig, kanske för att de behöver ens stöd?! När de sedan inte är singel så är man knappt vatten värd, det kan vara tänkvärt! Jag har alltid varit väldigt noga när jag går in i ett förhållande att inte "kasta" bort mina vänner och fortfarande lägga energi på dem för vänner kommer allltid vara vänner och man kan inte vänta sig att de ska sitta där och vänta på en som en trogen vovve. Tyvärr finns det allt för många som sagt som skiter i allt utom den nya partnern och som tror att vännerna kommer finnas där sen, men tyvärr mina kära vänner så är iaf min vänskap inte en sådan som bara är i nöd. Jag har inga problem när folk är nykär o.s.v. för då faller det sig naturligt att man är mer frånvarande men lite måtta får det ändå finnas, speciellt när man ser ett mönster!

Hur brukar ni vara när ni går in i ett förhållande och är i ett förhållande? Prioriterar ni fortfarande era vänner eller är ni typiska sådana som bara hör av sig när ni har det dåligt i förhållandet eller är singel?

Nu ska jag fortsätta att jobba lite, har kvar att jobba 2h20 min och sen ska jag se om jag lyckas få tag på K's julklapp eftersom affären hade hunnit stänga igår när jag fick tid att gå dit.


7/12 - 2010

Idag är det jobb som står på schemat, snuvan har kommit tillbaka så jag är riktigt glad! K börjar också bli lite snuvig så jag antar att vi kommer lyckas behålla denna skit till Jul (med min tur). Jag måste börja leta fram min resväska inför Jul, det är vissa saker jag redan kan packa ner som jag inte kommer använda innan dess, sen måste jag även leta upp lite kläder som har fått ben och dragit iväg.

Nu har allt anlänt till K's julklapp så jag kan gå och ordna det idag innan jobbet, det ska bli skönt att gå gjort bort det ;) Sen måste jag även köpa ett kort till julklappen, frågan är var man ska gå och köpa det.

Men men, vi får se om jag hinner blogga lite senare idag, ska dona med lite saker nu. Ha det.

6/12 - 2010


Utsikten från köksfönstret på jobbet är inte helt illa.

Jag har inte varit allt för flitig när det kommer till att uppdatera bloggen, det verkar som att jag har kommit in i en bloggtorka och som det ser ut just nu så verkar den inte släppa alls. Eftersom jag inte kommer mig för att uppdatera så ofta så får jag helt enkelt försöka sammanfatta de dagarna som jag inte har orkat med att uppdatera här.

I Fredags fick vi främmande av H och E, vi drack lite drinkar och spelade sällskapsspel så som Monopol (med Svenska städer, moí vann), Rapakalja men jag är så fruktansvärt dålig på att ljuga så jag behövde några minuter varje gång som jag skulle måsta läsa upp allas ljug! För att visa prov på min otroliga fantasi så var det enda jag kom på när man skulle ge ett ord som beskriver en grovlemmad och stor kvinna - Big Mama, K höll på att dö när han skulle läsa upp det och fick börja om varje gång, iof lyckades jag med några ljug som folk gissade på ;) Sist men inte minst så drog vi igång Pictionary, vi hade dock inte spelet här så vi fick sitta och hitta på saker som det andra laget skulle göra, detta spårade tillsut ut och saker som åkte upp på listan var "Filosofisk", "Vårdagjämning", "Frostbiten" så vi fick tillslut försöka ta lite lättare men vissa av dem blev för svåra (eller var vi alldeles för tröga?) inte ens "Hoppa Hage" fungerade ;) Jag och K vann dock överlägset *hihi* och lika bra var det för annars hade vi nog blivit ovänner. Kvällen slutade just efter 4.00 och jag kan säga att det kändes i kroppen min.

I Lördags var det jobb på tapeten, jag var trött och sliten i kroppen men det gick ändå bra att jobba. Tack och lov hade jag städningen av personallägenheten (inte ofta man blir glad för städningen") så då kunde jag hålla mig sysselsatt lite extra och sen gjorde jag värsta middagen som tog tid.

Igår gjorde jag inte så mycket, jag slutade jobbet just efter 16.00, drog hem och började fundera på vad jag skulle laga till middag (det blev kycklingpytt). Vid 17.30 fyndade jag Mark som jag satt och svamlade med hela kvällen utöver en stund när svärföräldrarna var förbi och lämnade saker till K's julklapp. Självklart hann jag med att visa dem mina glasögon som de blev riktigt imponerade över (eller så är de bättre på att ljuga än mig). Vid 2.00 lyckades jag hamna i sängen, detta var bara två timmar senare än planerat så man kan säga att jag sov som en död!

Idag ska jag iväg och jobba några timmar med I, vi ska på grötafton där det även ingår trekamper, det kan bli riktigt kul. Jag kommer ev börja jobba med henne några timmar de dagar jag inte jobbar nu fram till jag åker till Norrbotten, vi får se om kommunen säger Ja till det eller inte.

See you later..

3/12 - 2010

Här händer det inte mycket, blev kvar på jobbet 8 timmar igår, det innebar att jag hade varit där i 26h när jag kom mig till lägenheten. Jag var fruktansvärt trött men lyckades inte få till någon sömn på dagen utan den kom först vid 1.00! Kvällen spenderade jag först i telefon med en vän som jag inte har träffat sen 2005 eller något liknande, vi har aldrig lyckats träffas när vi varit uppe i norr samtidigt men i år ska vi försöka få till en fika i alla fall... efter samtalet med honom tog batteriet slut i ALLA telefoner samtidigt *suck*, jag som hade tänkt passa på att prata med en massa vänner när K var på julfest men det sket sig så det blev Robinson istället.

Idag får vi främmande, H, E, J och P kommer titta förbi under kvällen så det kommer bli kanon! :) Sen imorgon blir det jobb till på Söndag så helgen kommer gå fort som tusan. På Måndag ska jag iväg och jobba lite med I som mest troligt kommer in lite tidigare innan Julfesten som vi ska gå på :)

Nu blir det dags för lite Americas Next Top Model eller kanske Vamp Diaries eller Bones (så mkt att se och så lite tid).

1:a Dec 2010

"Kärleken är som en droppe kvicksilver i handen.
Håll handen öppen och droppen stannar kvar,
slut den, och kvicksilvret glider ut mellan fingrarna!"
                   -Dorothy Parker-


Jag jobbar och står i, dagen har gått riktigt fort. Snart är det dags för en kopp med té också ska jag vara social till 21.00, efter det blir det till att bädda till sängen och strötitta på TV tills jag får gå och lägga mig också ska jag ordna med disken!

Vid denna tiden om 3v så kommer jag vara hemma med min familj för första gången sen Påsken 2009, tiden går verkligen snabbt och det är egentligen helt sjuk att jag inte har varit upp sedan dess. Tanken är dock att jag ska förbättra mig, hörde ryktas om att man kan flyga direkt från Midlanda till Kallax så om det inte är för dyrt så kommer jag iaf åka upp lite oftare än vad det har blivit de senaste åren. Men men, det är bara att jag spenderar all tid med dem när jag sen är uppe, man får prioritera och min familj är de som kommer komma först på listan helt enkelt och om det sen blir tid över så får man ta det då. Jag vet dock att jag inte kommer ens fundera tanken på att slöa den på folk som inte visat något intresse av att hålla kontakten, inte en chans i världen att jag lägge tid på sådan personer när jag kan lägga den på familj och andra som det känns som man träffar oftare än man egentligen gör p.g.a. att man pratar så ofta.

Ha en trevlig kväll sötnosar för det ska jag ha.

1/12 - 2010


Jag är glad att jag har varma skor i denna kyla!

Onsdag och det är kallt ute, planen var att gå till optikern och fixa till bågen som sitter lite löst, men när det är så här kallt så blir man inte alls sugen på att gå dit *brrr* Jag får helt enkelt vänta tills K kommer hem också kan han ta med sig hunden också går vi dit och promenerar vidare sen, vilken super idé jag fick!

Annars så är det lugna puckar här nere, jag flyger fortfarande på moln över hur det ordnade sig med resan upp och ner, det är nästan så att jag tror att jag drömt allt. Jag hoppas verkligen att det inte är en dröm för jag har avbokat bilen som skulle kosta oss över 5000kr + bensinen på det upp och ner.

Nåjå, nu ska jag slappa lite i väntan på K och sen blir det jobb/jobb/jobb.

Ha det alla!

RSS 2.0