26 -> 29/6 - 2010



Här har det inte blivit mycket skrivit men nu ska jag försöka ta igen det. På lördagen gick vi iväg till J och P för att grilla och jag måste säga att det var en av de trevligaste kvällar jag har haft på många månader. Maten var riktigt god och jag upptäckte en ny dressing och fetaost med vitlök som jag aldrig har sett innan, såååå gott. Senare på kvällen åkte vi ut med bilen och jag såg många ställen jag inte varit på innan i Härnösand, jag måste erkänna att detta är en riktigt vacker stad när man åker omkring och ser lite mer.



Vi var först ute vid Sählsten, himlen var otroligt vacker (som ni kan se på kortet) och vi fick många bra kort och många mindre bra (undra vem som fotade vilka) :) Jag har aldrig varit där ute innan och jag kan förstå varför folk campar där under sommaren. K blev helt inne i fotande så han försvann och när jag tömde kameran så hade han varit och fotat på alla de möjliga ställen som jag inte var och tittade på.



Efter det tog vi en tur till kyrkogården så jag fick besöka Jacobs grav, varje gång jag är där så slår det mig att han verkligen är död. Tänk vad tiden går fort, snart är det 7år sedan han bestämde sig för att han inte ville leva något mer och ändå känns det ibland som igår och vissa dagar som en evighet sedan. Ingen hade varit och planterat något där så graven såg så naken ut, jag ska försöka hinna med under sommaren att fara dit och ordna upp lite.



Efter många om och men så hittade vi ut till Nickebo, jag har aldrig varit där innan men sett bilder därifrån och jag kan säga att dit vill jag åka igen. När vi väl hittade dit så blåste det fruktansvärt mycket där ute så det var inte dirket så att man ville slå sig ned och känna lugnet. Där ute finns det kanoter som man kan hyra, 100kr för en dag, gissa vem som vill ut och paddla vid tillfälle? Jag har inte paddlat kanot sen jag och M åkte runt ute i stugan när vi var mindre, vi brukade ta den och åka iväg och fiska inne i en vik.



Smitingen kom efter Nickebo, där ute var det lugnt och fint som alltid. P och J tog fram stativet och började fota månen som var riktigt vacker där ute och när de var färdiga så lånade K stativet och tog lite kort han också. Fördelen med stativ är att man kan leka så mycket mer med inställningarna och inte behöva oroa sig att man kommer skaka så mycket att man inte ser någonting.



Tyvärr gör inte denna storlek bilden rättvisa, men när den är i org-storlek så är den riktigt vacker! Jag önskar att det var jag som fotade det men det är K som lyckades få till det så pass bra ;) Ni får ursäkta alla bilder men det är lättare att minnas dagarna när man går via bilderna också ser det bättre ut (jag hatar att läsa väggar med bara text i bloggar).



J och P tog oss ut till Lotsstugan som ligger ute vid havet den också, utskiten var fenomenal och sen att de har utebad där man kan sitta och titta ut över havet gör inte saken sämre + bastu!! Det är ett ställe som jag vill spendera en helg på, tänk vad roligt en massa vänner, bad och att bara sitta och njuta av livet. Jag tog upp det med V och hon blev också intresserad, vem vet pinglor.. kanske vi kommer oss ut en helg?! :) Sen utsikten som ni ser på korten nedanför, den är inte helt fel heller ;)


I Söndags åkte vi ut på en till utflykt ute vid havet, K var den som höll i kameran 99% av tiden så det blev en himla massa bilder på vatten, fåglar och stenar. Jag orkar inte sitta och ladda upp alla så ni får helt enkelt titta på några "små" istället så det inte tar så mycket plats.

 

Vid klockan 23 åkte vi ut till Stallarna på Söndagen för att känna på vattnet, jag doppade fötterna och höll på att frysa ihjäl men J den tokan hoppade i och badade! Jag har verkligen blivit mesig på äldre dar, det är inte som när man var liten och började bada när det var 12 grader i vattnet. Även där togs det lite kort men för att det inte ska bli så mycket så delar jag bara med mig av ett också kanske ni får se några av de andra vid ett annat tillfälle! :)

 



Måndagen gick i arbetetstecken, dagen gick hyffsat fort men när jag slutade och kom in i lägenheten blev jag trött och jag höll inte ut i många timmar innan jag gick och la mig för natten. Idag har jag också jobbat men det gick bättre, jag är lite trött men vem är inte det när man tvingas upp före fan? Imorgon och på torsdag är jag ledig så jag ska ta det så lugnt jag kan och hoppas på bra väder.

Nu ska jag inte skriva så mycket mer och inga fler bilder, vi får se om ni lyckas ta er genom hela inlägget innan ni somnar ;)

26/6 - 2010



Äntligen är jag hemma igen och jag har en dejt med våran snygga och ack så sköna soffa! Jag kan säga att jag saknade både den och min säng när jag skulle sova på jobbet, större delen av natten så låg jag och vred mig som en mask på en krok, lyckades tillslut somna vid kl 4.00 och kände mig riktigt sliten när jag sen klev upp. De få timmar jag sov så drömde jag om en gammal kärlek, tur jag inte är vidskeplig och hade blommor under kudden ;)

Men men, jag ska inte bli långrandig utan tänker krypa ner i soffan och sen ska jag dra på mig en KJOL (Ja, ni läser rätt) och lite annat inför kvällens firande med vänner. Jag måste även tillägga att jag mår så mycket bättre nu, bara jag kommer igång med maten ordentligt så kommer allt bli toppen! :)


25/6 - 2010



Idag är första arbetsdagen sen operationen, det ska bli spännande att se hur det går. Jag är glad att jag börjar med att jobba natt dvs från 15.00 -> 16.00 (dagen efter) så man kan säga att jag får en behaglig start på sommaren.

K gick på semester igår och i samma veva fick vi en inbjudan till ett bröllop i Sep, självklart kunde det inte vara ett vanligt ett utan det har ett tema: Rockabilly / Grease!!! För det första så är jag inte det minsta intresserad av att gå runt i kjol och den stilen är inte riktigt Anna... Jag har tittat på nätet efter olika outfits och priserna är hutlösa för någonting jag kommer använda en gång i mitt liv och sen aldrig igen. Den stora frågan är, måste jag gå i skor med klack? Då kommer jag bryta benen och ligga på golvet större delen av kvällen. Hmmm, någon i Västernorrland som vet ett ställe där de säljer Rockabilly / Grease kläder? Det känns lite som en 50/50 att skicka efter från USA för man vet aldrig om det passar.

I morgon ska vi iväg och grilla med vänner, det ska bli fruktansvärt roligt och detta är första gången sen hmmm 2002 vi blir bjuda på middag hos vänner. Förr i tiden var vi ofta och åt hos J när hon var tillsammans med J men sen de gjorde slut har vi inte varit på middag hos några av våra vänner, det har alltid varit vi som bjudit in folk på middag istället. Detta innebär att när jag slutar jobbet får jag springa hem, ta en tupplur sen en dusch också palla mig iväg med K som var snäll och köpte mig EN Smirnoff Ice.

Men men, nu börjar det bli dags att klä på sig, packa väskan med mat/medicin/böcker och sen ska jag försöka ta det lugnt den sista tiden jag har innan det är dags att gå.

Glad Midsommar på Er ♥

22/6 - 2010



Gah, ibland är de bara för söliga på lönekontoret =( Jag ringde till dem den 11/6 för att få ett arbetsgivarintyg, har jag fått det än? NEJ! Idag kontaktade jag dem igen för att höra om de hade skickat det och hon skulle skicka det IDAG.... min ersättning för sjukskrivningen kommer med andra ord inte komma på bra länge, FK brukar inte vara känd för att vara snabba så det lär nog dröja x-antal veckor innan de har hunnit titta klart på allt.

Annars så är det bra, vi trivs bra med den nya soffan, även djuren älskar den. Fröken L är lite och vill klösa på den och varje gång man säger till henne så vänder hon ryggen till och spelar "oskyldig". Igår kom Dl förbi med en "Ludde" som vi beställde från IKEA, Mirage vill dränka nosen i den och rulla runt, Lova höll på att göra attacker mot den så hon tog sats från andra sidan rummet för att sen springa och bita den och sen hoppa iväg.... denna katten är allt bra fjantig.

Mina sår har tagit igen helt nu (ta i trä) men på höger sida så är ärren väldigt tjocka och man känner dem. De andra (utöver vid naveln) syns men känns inte... jag sover fortfarande till större delen på sida för jag är lite öm där det sprack upp för lite mer än 1v sedan.

Jag har fått dille på hårtbröd (med linfrö och omega 3) och keso med vitlök i, ibland varierar jag mig och tar lite skinkost istället och sen en bit melon till. Jag kommer inte ihåg när jag åt ett icke hårtbröd senast och jag saknar det inte. Nu hoppas jag bara att jag kommer hitta något annat varmt utöver biff med bambuskott / lök / purjolök som jag kan äta också så blir allt riktigt bra.

Aja, nu ska Mirre ut och rastas för K sprang ut ur duschen för att stänga av sin väckarklocka och slog till sin stortå i tröskeln så han slet upp hela nageln som nu sitter fast i en miniliten bit och är sprucken. Stackarn ser ut att ha riktigt ont =S Efter promenaden med Mirre blir det till att titta på True Blood Episode 2 och imorgon kommer V hit *Yay*

Vi ses när vi ses ♥

18/6 - 2010



Här kommer äntligen en bild upp på den nya soffan som vi hämtade i Onsdags. Det "enda" som fattas nu är bordet som hör till, den svarta runda mattan och en fotölj men det får vänta tills jag hunnit spara en himla massa pengar... ack ack, varför ska möbler vara så dyra? :) Men jag är riktigt nöjd över hur det ser ut nu och jag måste erkänna att jag sitter riktigt skönt i soffan och ligger ännu bättre, K är mer för att sitta med benen på en av fotpallarna.







Jag sparade en tvåa från våran gamla hörnsoffa och flyttade in den i sovrummet, förhoppningsvis kommer djuren sova där istället för i sängen (önsketänkande) men jag kommer även ha ett skönt ställe att sitta på när jag pratar i telefonen. Jag har en känsla av att jag även kommer sitta och läsa där när jag inte vill somna, ligger jag i sängen och läser så är jag nästan garanterad en tupplur oavsett om jag vill eller inte.




Ni får ursäkta alla kort som kommer upp idag, jag kan inte låta bli :) Detta är en närbild av en av våra tre fotpallar, när man ser dem "irl" så ser de dock mer svarta ut än grå. De är perfekta att sitta på framför K om man vill ha massage när vi ser på Supernatural och de kommer vara riktigt bra när man ska spela poker i vardagsrummet så fler folk får plats och slipper sitta på golvet.

Nu ska jag vara lite social och sluta skriva en massa svammel här, jag hoppas att alla får en riktigt trevlig helg. Själv ska jag gå på Skeppet imorgon och dricka lite isvatten när K tar sig någon öl, ev kanske jag köper en cider (läs K köper en cider) och smakar en klunk *danger danger*.


16/6 - Grattis Mamma


Grattis Mamma på födselsedagen, hoppas du får en fin dag ♥

Igår var planen att somna tidigt eftersom jag skulle till jobbet på möte idag, gick det bra? Nej, när jag var på G till sängen haffade J mig och frågade om jag ville med ut till Smitingen en sväng! Kunde jag säga nej? Nej, jag sa självklart Ja eftersom jag inte varit där på 7-8år och jag behöver komma ut. Det var riktigt roligt att komma ut dit igen, känna doften av hav och bara njuta, det var precis vad jag behövde med resultat att jag ville skjuta mig när jag klev upp idag.



Jag tog en himla massa kort när vi var där ute men jag är alldeles för lat för att ladda upp dem på bilddagboken, de få bilder jag uppdaterar brukar hamna på devianart. Denna stund med kameran ute vid havet får mig att längta ännu mer efter sommaren så jag kan fota små guldkorn från där vi brukar bada. :) Nu tycker jag att det sista såret ska ta och läka så jag kan bada under sommaren!

Mötet på jobbet gick bra, det var otroligt roligt att träffa alla igen också fick jag träffa den nya vikarien som kommer vara där under sommaren, han verkar vara riktigt trevlig. Det kändes skönt att spendera tid med de på jobbet som har hängt med hela resan innan operationen och som varit så stöttande och fortfarande är, jag blir helt varm inombords när jag tänker på det. Utöver allt trevligt pratande så körde vi brandövning, hur vi stänger av larmet också fick vi gå och titta i den nya lägenheten var vi trycker av larmet när vi kommer dit, det var en välbehövd övning kan jag säga :)



När jag gick från jobbet idag så kände jag mig så full av energi att jag kom på den brillianta idéen att jag skulle springa upp för trappen! Mitt huvud hängde inte med benen (jag var tröttare än jag trodde i skallen) så det resulterade i att ena foten slog mot så jag ramlade.... Lyckades skrapa upp handen så det bränner, slog hakan i trappsteget, mitten av magen och högra knät! Tack och lov klarade sig alla sår och ingen såg mig, det kommer nog dröja ett tag innan jag springer där igen :P Jag antar att jag känner mig piggare än jag är eller så är jag piggare än kroppen tillåter mig att vara (som K sa).

Grattis än en gång på din dag mamma.
Ni andra får också ha en bra dag :)

When you came in the air went out..and every shadow filled up with doubt



Jag är riktigt glad att True Blood har börjat igen, ÄNTLIGEN! Har första avsnittet på datorn men K vill se på Supernatural så jag antar att jag får titta på True Blood imorgon istället... eller så ser jag på det när K gått och lagt sig :)

K's mamma tog mina stygn igår, de två första kände jag inte, de vid naveln fick mig att säga AJ och de två sista fick mig att svära. Tråden hade åkt in under huden och fastnat vilket resulterade i att ett av mina sår sprack upp igen. Förstå hur ont det gjorde och hur irriterad jag är, nu är jag tillbaka på ruta 1! Jag har steri-strip på såret och det är ett förband på och jag kan inte ställa mig i duschen hur jag vill och bara stå där länge =( Förhoppningsvis kommer det läka så jag slipper ha ont som jag hade den sista tiden då stygnen stramade och slet upp huden så det tillslut började vara och blöda, huden var så irriterad när stygnen väl försvann. Jag önskar att jag skulle ha skitit i vad de sa på sjukhuset när de sa att de skulle försvinna av sig själv och att det kunde ta väldigt länge, jag skulle ha bett Mimmi ta dem direkt så hade jag sluppit denna skit. Men eftersom jag lyssnade så har jag i fem veckor dragits med tre sår (give or take eftersom vissa är som ett X och mer är två än ett) som inte velat läka och som har gett mig obehag / en svidande känsla / smärta. Jag som äntligen började sova nästan helt på mage får snällt ligga på rygg igen och jag är nu fullproppad med smärtstillande när jag går till sängen. Jag vill skicka ett stort TACK till de på kirurgen i Sundsvall som har full koll på vad som händer och sker, tack vare er har mina sår inte läkt och ärren kommer se förjävliga ut efter alla turer med sår som öppnas upp igen o.s.v.

Nu har jag gnällt färdigt och kan säga att jag idag handlade två fotpallar, kommer nog bli en tredje sen också + att jag bokade en ny soffa. Förhoppningsvis får vi ut den gamla soffan ur lägenheten under veckan så jag kan hämta hem den nya! Jag var sugen på en ny matta också men den rackarn kostade 1400kr vilket jag inte tycker att en matta är värd, speciellt inte när man har både en hund och katt som tycker om att leka med dem. Jag har även hittat ett bord som jag vill ha till vardagsrummet och en fotölj men de får vänta eftersom de går på nästan 6000kr tillsammans. Tur att jag kommer jobba hela sommaren så att jag kan spara pengar och sen när jag fyller år så kanske jag blir sponsrad lite av släkten (måste nog skicka en länk till min blogg så de ser vad jag önskar mig).

♥Tack för samtalet idag gumman,
jag behövde det. ♥

13/6 - 2010





Det var ett tag sedan det såg ut så här på Mellanholmen. Ibland saknar jag snön och kylan, det finns inget skönare än att sova när det är kallt och mörkt utomhus, nu är det bara varmt / fuktigt och ljust!

Natten har varit hemsk, såren vid naveln har bråkat, det har stramat och svidit och jävlats hela förbannade natten. Idag kommer K's mamma för att ta bort stygnen, jag är riktigt förbannad på hela världen idag. Hur svårt kan det vara att ha koll på vad man gör på sjukhuset och sen ta reda på fakta innan man ljuger? Jag har gått med de här förbaskade stygnen i 5 jävla veckor! Men hon sa att de kommer försvinna av sig själv och att det kan ta lång tid, men att det ska ta så pass mycket tid att de hinner växa fast i såret / ärret, aldrig. Idag kommer jag förmodligen skrika och förbanna sjukhuset i Sundsvall när I-M får dra ut tråden ur såren, jag gruvar mig som få och vill bara springa och aldrig sluta.

Jag som har tänkt hela tiden att jag ska börja simma igen när badhuset öppnar, sen får jag höra att det inte kommer vara klart förrän 2011 och inte i början av året! Helvete, vad ska jag göra då? Jag hatar att promenera, finns inget värre (om jag inte har kameran med mig då funkar det) och gå på gym... hmmmm... inte riktigt min kopp té. Att åka till Timrå 3ggr i veckan för att simma skulle bli lite väl dyrt också skulle det ta allt för mycket tid att komma dit bussar. Jag får helt enkelt vara glad att det trots allt är sommar och då kan jag simma utomhus (om / när såren har läkt).


Igår kom Dl och A förbi och hälsade på. Vi kikade på en film och sen gick vi ut på Skeppet. K och A drack lite alkohol, jag höll mig till isvatten *mums*. Det var riktigt mysigt att sitta där, tyvärr var det också lite kyligt så jag ångrade att jag inte tog på mig en varmare tröja innan vi gick ut. När jag satt där så kom jag genast att tänka på Ådalen och att man kan åka en båttur så under sommaren blir det absolut en tur med den båten.

Dags att lägga sig i soffan, det gör ont när jag sitter för länge.
Ta hand om Er och varandra. ♥

10/6 - 2010




Tiden går verkligen fort, känns som att det var nyss jag och K gick till J's grav och fotade en massa efter vägen. Idag när vi var ute med Mirre under lunchen så var det så grönt och fint ute, det kliade i fingrarna efter att få fota lite bilder. Jag önskar att jag kunde ta mig ut till Smitingen och ta lite kort där ute, fota havet och bara njuta av luften. Var sak har sin tid men innan sommaren är slut ska jag ta mig dit och fota, kosta vad det kosta vill!

Idag vaknade jag av den underbara smärtan i magen som innebär att det är den roliga veckan. K fnissade lite och sa: "Inte undra på att du varit så bitchig de sista dagarna", jag fick verkligen tygla mig själv för att inte fräsa tillbaka.

Igår ringde de till mig från detta roliga nummer: 0680-775100, en kille som först var riktigt trevlig ville prata med mig om det "röda" brevet man får. Jag sa lugnt och trevligt att jag verkligen inte är intresserad av det. Killen skiter i vad jag säger och fortsätter och prata och prata och jag säger igen: "Jag är inte intresserad av det och jag har andra saker jag måste göra", killen fortsätter och pratar och jag blir less men säger ändå snällt: "Du får ursäkta mig men jag är som sagt inte intresserad och nu måste jag gå" till svar får jag: "Jävla Kärring" innan han slänger på luren i örat på mig. Företag som vill försöka ringa och sälja något borde verkligen ha bättre koll på sin personal, K skulle kolla upp om han kunde prata med den som ringdes chef och säga till, hoppas verkligen att han lyckas med det. Jag blir så förbannad när de ringer och ska ta upp min tid och jag är ALLTID trevlig när jag säger nej också säger de sådana saker till er. Så, till dig (Christian) som ringde till mig, jag hoppas att du förlorar ditt jobb för du är en jävla IDIOT.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en bok
och glömma bort att jag har ont i magen.

8/6 - 2010


Grattis på födelsedagen R och B, hoppas ni får en riktigt bra dag.

Jag har inte alls sovit bra under natten, M har varit och klättrat på mig större delen av natten och morgonen, jag har varit kall / varm och legat konstigt. Vad blev resultatet av detta? Fröken Anna är trött som få och har ingen energi kvar, släpade mig trots detta ut på en lunchprommis med K och M. Visst promenaden var riktigt skön men jag hade hellre legat och sovit så att jag känner mig utvilad. Belöningen när jag kom in igen var en banan, klå det om ni kan!

Det blev ingen frisbeegolf igår, det var sagt att H skulle ringa till K när de skulle köra men ingen hörde av sig. Det var nog lika bra för det var inte världens bästa väder utomhus igår. Kvällen hemma hos oss var riktigt soft, tittade på lite serier, pratade i telefon med P och bara tog det lugnt. Jag måste erkänna att jag älskar riktigt lugna kvällar, man behöver inte anstränga sig för att vara social och underhålla människor, man kan bara "vara" och för mig betyder det oerhört mycket just nu.

Om två dagar är sjukskrivningen slut, undra om jag ska ringa till kirurgen och prata med honom om två veckor till, kan inte bestämma mig hur jag ska göra. Min sjukskrivning har ju inte varit en dans på rosor diretk, med blödande sår, stygn åt höger och vänster också mitt illamående, hostan o.s.v. Jag är verkligen en människa som lyckas samla på mig allt på en och samma gång istället för att ta sakerna en och en, inte undra på att jag känner mig hundra år äldre och att vänner säger att jag ser lite trött och sliten ut. Jag visste ju innan att det inte skulle bli en lätt resa men ibland önskar jag att mitt immunförsvar skulle vara lite bättre så att jag inte drar på mig extra saker som jag verkligen inte behöver / orkar med.

Pratade med min syster här om dagen, hon kommer ner till mig den 24:e Juni, jag blev lite nervös! Undra hur hon kommer reagera när hon ser mig, kommer hon märka någonting? Hon hade tänkt stanna lite extra och låta A åka upp med flyget på Söndagen men eftersom jag jobbar Mån och Tisdag så bestämde vi att hon ska komma ner till mig efter den 8:e Aug igen, vem vet.. kanske åker jag upp med henne och hälsar på om det inte blir så att jag ska jobba mer... vad som händer, det får tiden utvisa.

*Går till soffan med en bok*

7/6 - 2010



Idag känner jag mig både trött och sliten, jag kommer inte riktigt igång känns det som. Stygnen på högersida gör sig påminda kan jag säga, knutarna på tråden är nu inne i "ärret" och om de nu kommer på att detta är stygn som ska tas kommer de få skära upp ärren! Helvete vad ont det kommer göra om det går så långt, jag ska iof inte klaga för då är det bara 3 som är öppna och inte 7!

Annars så är sommaren på G hit, det börjar vara varmt ute och grönskan är överallt. Det känns som att efter min operation så har jag missat hela övergången till riktig grönska, när jag åkte in var det mest brunt ute och nu när man ser ut genom fönstret så är det en helt annan värld. Det är nästan sjukt hur fort det går, och hur omedveten jag egentligen varit om min omvärld, för att jag har haft nog med mig själv. Den tiden kommer också då jag hänger med mer, idag är inte en sådan dag och jag hoppas att den kommer vara över riktigt snabbt.

Jag ska ta med mig min kräm och gå till soffan nu, förhoppningsvis kommer jag somna och sen har dagen försvunnit och kvällen är här. När det är kväll innebär det att man inte har mycket tid kvar innan man ska gå till sängen och sova, just nu vill jag bara sova och inte vakna.

Hoppas ni får en fin Måndag

6/6 - 2010



Då sitter man här igen, jag vet inte vad det är med mig när det kommer till bloggande, det känns som att någon har stulit mina ord. Det är lätt att tänka att man ska gå och skriva lite men att verkligen komma dit är en annan sak. Men men, mina vänner vet ju ändå hur det går eftersom vi pratar i telefon, vilken tur att de finns! :)

Här hemma är allt bra, det har hänt en superkul sak men det är inget jag kan dela med mig av till någon av er, men det räcker med att glädjen har intagit huset! :) Igår var vi och tittade på en soffa, jag föll pladask och håller nu på att övertala K att det är en riktigt bra idé att köpa den! Jag tyckte att vi skulle dela på priset och sen så fick jag påminna honom att jag faktiskt fyller 30 om några månader, fungerade det bra? Nej, att försöka övertala K till att köpa någonting är ungefär som att försöka få en peng från Joakim Von Anka! Men men, denna "striden" är inte över för den där soffan skulle passa utmärkt här hemma. Just det, den har en snygg fotölj till sig också med fotpall som man kan köpa, tyvärr kostade fotöljen bra mycket pengar men det kan man ju spara till efteråt..

Marknaden är i Härnösand, vi var och tittade och jag blev helt slut av att se alla jävla barnvagnar, visst jag har egentligen inte något emot dem men när de parkerar mitt i smeten och står och pratar med en annan som har barnvagn så ingen kommer någonstans och inte har vett att flytta sig så blir jag riktigt irriterad. Om man nu absolut måste stanna och prata så kan man flytta kroppen så att man inte står mitt i smeten, men NEJ NEJ, Härnösandsborna står som jävla idioter mitt i och skiter i att de förstör för alla andra som VILL hinna se lite av markanden innan de kräks på alla idioter. Jag shoppade loss lite detta år, självklart blev det 10 strumpor för 100kr och sen grät jag lite inombords när jag såg att ett annat ställe hade 14 för samma pris och snyggare strumpor! Utöver strumporna blev det en väska som jag kan ta med till jobbet, en snygg skål med en drake och en drakklocka till K... glömde nästan att jag köpte ett nytt band till min jobbnyckel eftersom mitt andra gått sönder. K shoppade kryddor som en tok så nu har vi en himla massa "Hackes kryddor" och självklart "Bisses marinadgarlic".
Hackes - Tomat, paprika, lök, vitlök, basilika, persilja och flingsalt Passar till pasta, köttfärssås, sallad, omelett, kryddsmör och fisk

Hackes syrliga - Lättsaltad citronpeppar med mycket smak av citron. Passar till fisk, kyckling, fläskkött, sallad. Prova också istället för salt i potatiskoket.

Efter marknaden gick K och åt på Donken och jag åt en halv glass :) Väl hemma började vi planera inför kvällen, hade pratat med lite vänner om att komma förbi sen ett bra tag tillbaka men alla kunde inte komma. Men jag hade riktigt roligt med de som kunde så tack till J, P, H och E för en riktigt trevlig kväll. Jag har inte träffat någon av dem sen operationen så det var riktigt roligt. Vi hann sitta och prata på en himla massa och sen blev det en film som avslut på en riktigt bra dag för mig.

Idag ska vi ev. gå ut på någon uteservering (om det är öppet) och jag ska slappa lite i soffan under dagen. Det känns i kroppen att jag har varit igång under helgen (på ett bra sätt). Nåjå, dags att ta min medicin, hämta lite vatten och sen ska jag titta på ett avsnitt i en serie som jag är fast i just nu.

Puss på er sötnosar ♥

2/6 - 2010



JA, jag vet att jag suger på att uppdatera just nu men jag har verkligen inte haft tid / lust / ork. Men jag lever och börjar må lite bättre, jag kräks inte lika ofta, min hosta är lite mildare och jag sover relativt "ok" under nätterna. I två hela dagar har jag lyckats smita undan tuppluren som jag inte klarat mig utan, det har varit hårt arbete och jag har legat i sängen men jag har lyckats tvinga ögonen att inte sluta sig, utan böckerna jag fick av söta P hade det inte gått.

Här hemma blir det bättre också, jag fick en liten rush av energi här om dagen så jag städade upp i köket, hallen, sovrummet och badrummet, behöver jag säga att det verkligen behövdes? Direkt det blir mer städat runt omkring mig så känner jag hur jag själv blir mer harmonisk och lugn. Vardagsrummet får K allt ordna och han får sköta skurningen, jag känner mig inte riktigt redo att bära omkring på en skurhink eftersom alla sår inte är riktigt läkta.



Jag berättade aldrig att jag pratade med de på kirurgen förra veckan! Jag ringde dit för att höra om de kunde förklara varför jag har sex stygn trots att det på mina utskrivnings papper står att jag har 0 stygn på utsidan + att min kirurg sa att jag var bara sydd på insidan. Damen som svarade lät lite förvirrad och tog mitt person nummer och i min journal så stod det ingenting om att jag skulle vara sydd, va fan har de dem till då? Detta resulterade i att jag blev lite irriterad och sa att det skulle vara trevligt om hon kunde ta reda på om de ska tas eller inte eftersom jag inte vill att det ska bli någon infektion där eller något annat skit om den sitter där längre än vad den ska! Hon gick och frågade någon annan som sa att det ska vara tråd som försvinner av sig själv, då frågade jag: "Är du säker på det och hur länge brukar den stanna i så fall?" hennes svar var att hon är säker och att den brukar stanna i 2v. Då berättade jag till henne att mina stygn varit där i 3v och frågade om det var normalt? Damen började då fråga hur min tråd såg ut om den var genomskinlig, men min var en gång svart men är nu mer blå och då lät hon förvirrad men hon höll fast vid att den kommer försvinna av sig själv. Jag hoppas för min skull att hon är säker på sin sak för jag vill inte komma till en situation där jag måste plocka stygn som fastnat i såret eller något liknande för att de inte har koll på vad de gör och inte gör på sjukhuset i Sundsvall.




Jag har hittat lite saker som jag inte mår så dåligt av när jag äter, en av dem är Biff med Bambuskott, billigt och bra va? Undra om K skulle gå med på att gå dit ungefär varannan dag och köpa det till mig :) Men men, när jag hittat något som jag mår bra av att äta så tänker jag hålla mig till det. Fast vem vet, kanske är det hostan min som gjort att jag inte mått bra av någonting jag ätit, den hjälper ju till för mig att kräkas eftersom jag hostat större delen av tiden till jag börjar hulka. Men en sak är då säker, jag måste verkligen orka gå ut och börja promenera för jag känner hur jag tappat nästan all styrka i benen och då är det illa! Alla säger hela tiden, var sak har sin tid Anna, ta och vila dig nu och sen när du känner att du har orken så får du ta tag i det då.. men det är lätt för dem att säga, det är inte de som sitter här som ett jävla paket och bara "är".

Nu får det vara slut på gnället,
ska försöka hitta på något istället.

RSS 2.0