30/9 - 2010



Då var September slut, eller inte just nu på sekunden men det handlar om timmar. Bring it on Oktober, kan inte bli värre än vad Sep har varit om man säger så. Trots att Okt närmar sig med stora kliv så är vädret ute underbart, solen skiner som aldrig förr och molnen lyser med sin frånvaro. Tänk om solen hade varit så aktiv under sommaren också och inte kommit och gått som jag vet inte vad.


M
in plan för idag är att gå och handla en blomma, A visade en liten uppsättning på facebook igår och självklart var det i en kruka som matchar mina ljuslyktor på bordet, gaaaah varför tittade jag?! Eftersom jag inte har hunnit ta mig ut och handla den än så stal jag bilden från A's facebook, men hon förlåter mig nog eftersom det blir gratis reklam för Etage ;) Visst är den söt? Den kommer passa såååå bra hemma hos mig, ska ta kort imorgon eller så när jag har fått laddat batteriet till kameran som just nu börjar lysa rött. Kanske att jag även tar mig en tur med kameran under helgen (om jag känner mig bättre) upp till J's grav för att se om blomman som jag lämnade är kvar.

Nåjå, nu ska jag klä på mig och gå och handla blomman, hade eg tänkt gå imorgon efter jobbet men det är lika bra jag gör det nu så kan jag sova när jag kommer hem istället imorgon. Annars hade jag fått sitta och vänta 1 timme innan affären öppnar och då hade jag hunnit piggna till så att det skulle sluta med att jag somnar före 23.00 på Fredag.

Någon som är sugen på att dricka té och titta på film på Lördag?
Känner att jag är sugen på lite lugn och ro i glada vänners sällskap!

Nattsudd!


Bild från goggle, sökord - sleeping sun.

Det börjar bli dags för mig att dra mig till sängen, kroppen säger att den är trött och även knoppen! Dagen har varit lång och händelserik och imorgon blir det till att jobba natt och sen på Fredag har jag inbokat träff med I i några timmar. Planen är att vi ska kika lite på stan, äta middag tillsammans och sen hyra en film som vi tittar på hemma hos mig, det blir nog trevligt!

Jag hoppas att alla har haft en trevlig dag och resten av eran vecka blir underbar. Det var nog allt jag hade att säga utöver att Lova är riktigt irriterande nu, hon springer omkring och låter som ett monster blandat med att hon vill gosa och klättrar upp på en för att sedan springa till köket och tigga mat som hon inte äter när hon väl får den. Så mina damer och herrar, Fröken Lova bortskänkes! När jag ändå håller på kan ni även få en bättre begagnad vovve som luktar riktigt illa större delen av tiden, han behöver klippas/badas och få nya tänder. Istället för att sitta här och ordbajsa så ska jag kliva upp från stolen och sträcka ut alla mina leder och låtsas att jag känner mig som 18 och inte 70 just nu.

Natti natti

På promenad genom stan..



Nu har jag varit på stan med E och fikat, vi gick på Rutigaduken där jag drack Earl Grey Cream och åt lite morotskaka, jösses vad det är gott (hint hint till er som bakar). Eftersom jag älskar té så köpte jag med mig en liten burk med 1hg av Earl Grey Cream så att jag kan sitta och njuta framför Tv'n nu när höstmörkret är här ordentligt. Vi slank även in på Gårdsbutiken där jag handlade ännu mer té, bestämde mig för att prova Höga kusten och Ångermanlands landskapsté som luktade riktigt gott. Jag hittade även en tésil eftersom den jag har hemma brukar läcka ut té i koppen och det tycker jag inte om. De rackarna på butiken hade handcooked chips där som man fick smaka och de smakade underbart, köpte en liten påse som jag tänkte ha att smaska på under helgen + att de inte innehåller så fruktansvärt många kalorier (Ja, jag är vuxen och håller koll på sånt nu för tiden - mest för att se att jag verkligen får i mig allt jag måste).



Eftersom det är viktigt för mig efter operationen att jag får i mig alla vitaminer o.s.v. så har jag nu fått ge med mig och har blivit en pensionär. Självklart blev det en blå (rött är för tjejer) och nu har jag laddat den för fyra veckor. Tabletterna ser inte speciellt goda ut, titta bara på Onsdag och Söndag då jag har lagt in en halva av en Super C-vitamin som håller på i kroppen i 8-12h. Jag bestämde mig för att bara ta en halv för den var så förbannat stor att jag aldrig skulle kunna svälja den och eftersom jag har en annan tablett som innehåller C-vitamin med en massa annat så får det räcka med en halv två gånger i veckan. Nu när jag laddade dosetten insåg jag att jag snart måste ringa till sjukhuset och få ut ett nytt recept på Behepan så att jag har under tiden som jag kommer vara med släkten.


Brevkorgen jag köpte igår på Inreda & Sånt.

Jag och E tittade även in på ett hemligtställe där jag tittade upp lite mer ang. K's julklapp som jag, mina föräldrar och hans föräldrar ska ordna tillsammans. Jag kan tyvärr inte skriva här vad det är om K skulle lyckas slinka in för då vet jag att han skulle försöka stoppa mig. När han väl ser vad han får så kommer han antingen hata mig eller älska mig, jag tror han kommer bli lite upprörd om jag får säga vad jag tror. Men en julklapp är en julklapp och då tackar man och tar emot med ett leende, eller vad säger ni?

Nu ska jag ta och vila lite, blev fruktansvärt trött efter att vi hade fikat, tror det hamnade lite väl tätt inpå lunchen. Men det var det värt, jag hade en trevlig stund på stan och det är det som räknas. Jag njuter i fulla drag när jag får chans att umgås med mina sötnosar till vänner här i stan. Kanske att jag får försöka ordna ihop en liten tjejkväll där vi kan dricka något gott, gå ut en runda på krogen tillsammans och sen avsluta kvällen med en riktigt god kopp med té och morotskaka (om någon annan bakar).

"Some say love, it is a hunger,
an endless aching need.
I say love, it is a flower,
and you it's only seed."

29/9 - 2010



Det är helt sjukt att sommaren är slut och att hösten är här med stormsteg, det var nyss sommar och snart är September slut. Jag hinner inte med i svängarna och allt som förändras runt mig / i mig / på mig. Ibland skulle jag vilja ha ett stoppur och bara trycka på stopp och njuta av stunden, men nu känns det som att alla fina stunder bara flyger ifrån mig och jag hinner inte njuta av dem och uppskatta dem som jag skulle vilja.

Jag är en människa som är otroligt dålig på att prata om känslor och berätta hur jag känner för folk i min omgivning, jag kan få tanken i mig och behovet av att säga det men sen flyger det förbi och jag får tunghäfta. Eller så dyker det upp en tid då man inte har en chans för att man jobbar / alla sover o.s.v. Men jag hoppas ändå att mina vänner vet hur mycket jag uppskattar dem och njutet av att umgås / prata med dem, för vad skulle livet vara utan vänner? Problemet är dock att det är så många av mina vänner som jag saknar otroligt mycket, ni muppar som bor så långt bort att man verkligen får spara de få värdefulla stunder man ser er i mitt hjärta och som jag sedan får plocka fram och minnas med ett leende. Tänk om man bara kunde få önska och sen är man där och ser dem, verkligheten är allt bra hård och kall ibland!

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen krypa tillbaka ner i sängen med en bok. Jag måste verkligen sätta igång nu, för igår kunde jag inte låta bli utan beställde hem de sista böckerna ur Anita Blake serien. Bestämde mig även för att prova på en ny serie av Laurell K Hamilton, de böcker jag har läst av henne har varit riktigt bra och för er som gillar böcker och vill ha lite med vampyrer/shape shifters / mystik borde absolut prova på henne!

Minnen


Ibland saknar jag att jobba här, man hade en fin utsikt från jobbet.

Driva på frusen älv - Norrbottens landskapsrätt.



  • 1dl koncentrerad svartvinbärssaft
  • 2 Gelatinblad
  • 1,5dl Vispgrädde
  • 1,5dl Långfil
  • 1tsk vaniljsocker
  • Svarta vinbär till garnering
Limeganache:
  • 30g Vit choklad
  • Rivet skal från en halv lime
  • 0,5dl Vispgrädde
  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Vispa grädden fast, den får inte vara för lös. Värm hälften av saften i en liten kastrull. Ta från värmen.
  2. Ta upp gelatinbladen och rör ner i den varma saften.
  3. Blanda långfil, vaniljsocker och resten av saften i en bunke. Rör ner gelatinblandningen. Blanda väl. Vänd försiktigt ner den vispade grädden till en slät blandning.
  4. Fördela moussen i 4 glas eller portionsformar. Täck med plastfolie. Ställ kallt i minst 4 timmar.
  5. Limeganache: Finhacka chokladen. Koka upp grädden med limeskalet. Ta från värmen och rör ner den hackade chokladen. Rör om tills allt är väl blandat. Låt svalna.
  6. Häll smeten i en liten bunke och täck med plastfolie, ställ i kylen ca 3 timmar.
  7. Ta fram ganachen och vispa den fast men inte hård. Fyll ev en spritspåse med ganachen och spritsa över moussen, eller klicka på den. Garnera med svarta vinbär och gärna kanderade limeskal.

Polkagrisdröm


Hittade detta recept på jobbet, det lät så gott att jag var tvungen att ta med det hem.

  • 2dl Polkagrisar
  • 2dl Vispgrädde
  • 100g Vit choklad
  • 4 Digestivekex
  • 2msk smält smör
  • 2,5dl Kesella (10%)
  • 1-2msk färskpressad limejuice
  1. Stöt polkagrisarna grovt i en mortel. Ta undan lite till garneringen.
  2. Vispa grädden och smält chockladen.
  3. Smula kexen och blanda med smöret.
  4. Blanda: Grädde, Kesella och chokladen. Rör ner polkakrosset och smaka av med lime.
  5. Lägg kexröran i botten av fyra glas, födela gräddblandningen över.
  6. Ställ i kylen i 4-6h.
Nu måste jag bara hitta någon som tycker om att göra sötsaker som kan bjuda hem mig på ett smakprov ;)

Ny kategori uppe!




Idag bestämde jag mig för att ordna till lite i bloggen och satte därför hit en ny kateogir som heter Foto. Här kommer jag lägga upp kort som jag fotar och vill dela med mig av när jag har tid, det kommer inte komma långa texter till det utan mest troligt bara bilden jag vill dela med mig av till er. Som invigning av den nya kategorin så postar jag här ett kort på "Lillasyster", kunde inte låta bli för hon är så söt på bilden och jag verkligen diggar hennes klänning! :)

Lovefilm <3


J
ag vill påminna alla om Lovefilm som jag fick prova på via Buzzador, för er som tycker om att se på film så måste jag säga att det är perfekt! Jag har under kampanjen hunnit få hem tre filmer som jag har velat se men som jag inte har kommit mig för att gå och hyra, men nu när de dimper ner i brevlådan så tar jag mig tid och att sen inte känna pressen att filmen ska vara inne efter 1-3 dagar är perfekt för mig.

Idag blir det till att titta på Stolthet och Fördom som dök in med posten idag också ska jag skicka tillbaka Ice Age 3 som jag tittade på i Fredags med lite vänner. Jag kommer fortsätta med Lovefilm efter att kampanjen är slut, kommer dock sänka ner  det till två (49kr/månad) filmer i månaden istället för fyra (99kr/månaden) så att jag är garanterad att hinna med och titta på alla.

Bildbomben


När jag ändå håller på att lägga upp det jag shoppade idag kan jag lika gärna lägga upp det som jag hämtade idag! Denna tröja sitter riktigt skönt kan jag säga! Byxorna är för övrigt också sköna när man har ormat sig in i dem, hittade inte bilden på de andra byxorna jag köpte, verkar som att de är slut och har slutat att säljas, vilken tur att jag fick ett par för de var riktigt sköna!



Köpte även lite trosor, jag tycker  de var coola att se på, får se om de är lika roliga när man tar på sig dem ;)


Ciao!

Anna goes shopping - skjut mig!


Idag kom kläderna som jag köpte för att ha lite senare när jag tappat något kg, när jag öppnade paketet och tittade på dem så tänkte jag: Happ, in i garderoben och ta fram dem om någon vecka, sen bestämde jag mig för att prova dem ändå och banne mig men jag kunde ha allt! Hade jag vetat det hade jag beställt lite fler tröjor som man kan använda och inte bara en tröja och två par byxor (ett par jeans och ett par mjukare). För att fira detta har jag beställt lite mer kläder så jag klarar mig under vintern ;)


Ja, jag vet att jag är tråkig som handlar svart / grått hela tiden men det är de färger jag trivs bäst i (så det så). Utöver det så är min syster expert på att handla färgglada kläder som hon sedan ger till mig så oroa er inte, jag har min del av rosa/lila i garderoben.

Denna köpte jag dock inte i svart, jag tänkte prova på att ha en lite ljusare tröja och se hur jag trivs i det, om det nu skulle vara katastrof så kan jag glädja mig med att jag förhoppningsvis inte kommer behöva ha den för alltid i garderoben, det mina vänner är det positiva med att tappa lite kilon hit och dit. Byxorna här nedan eller leggings som de heter blev ett måste inför vintern så jag kan pula ner dem i mina skor... sen är det faktiskt ganska skönt och bekvämt att gå i sådana också. Beställde även 2 par linnen som man kan sätta under skjortorna, kastade alla linnen jag hade och det var lika bra för de var blå/grå osv med lite ränder på och det vill jag inte ha på mig offentligt!

 

 

Happ, nu ska jag fortsätta med min lunch, kom av mig lite efter promenaden som jag och K har börjat ta innan lunchen varje dag. Just tusan, köpte en liten korg idag också att hänga på dörren så vi inte har räkningar, korsordstidningar/reklam över hela golvet när man kommer in genom dörren... måste bara hitta något att skruva fast den med!

 

Laters.


27/9 - Del 2


Nu har fröken Anna handlat en jacka att ha under vintern, det kommer nog bli bra, inte riktigt min stil men nöden har ingen lag och det fanns inte allt för många saker att välja mellan. Men men, så länge den håller mig varm så är jag glad ;) Fyndade även en halsduk och vantar till den också köpte jag en skjorta. Jag har redan en sådan skjorta men den har inte något lila i sig också var den en storlek större, behövde dock köpa en mindre upptäckte jag nu så nu har jag en sådan också. Fasiken vad det är dyrt med kläder, har ju aldrig varit en som handlar mycket kläder utan har bara gjort det när jag måste men nu rackarns har jag lite att ha på mig iaf :)

Ska kolla om K är redo för lunch snart för jag börjar bli lite hungrig och vill gå ut och käka något gott nu när jag ändå är i farten! Men innan jag avslutar detta så kan jag säga att jag har hunnit hitta en julklapp till E:4 och jag tror hon kommer gilla den, tänker inte skriva här vad det är eftersom risken finns att hon hittar hit och läser.

Trevlig dag på er Sötnosar, kram.




27/9 - 2010


Min sol behöver verkligen få ny färg på sig, den fyller 11år i Feb (har jag för mig).

Idag är en sådan dag då man bara vill lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet och hoppas på att vakna upp till en bättre dag. Hela kroppen värker och jag känner att jag är långt ifrån bra. Jag måste verkligen bli bättre på att äta mina vitaminer, b12 åker ner till 99% men den andra rackaren kommer jag nästan aldrig ihåg, kanske att jag får bli som en pensionär och skaffa en dosett?!

Skulle logga in på det nya programmet för oss vikarier så att vi själv kan fylla i när vi är tillgängliga också se hur vi är uppbokad som från nätet, självklart fungerade inte lösenordet jag fick från kommunen. Jag ringde till chef nummer ett som inte kunde hjälpa mig också gav hon mig ett nummer till en annan kvinna, den kvinnan gav mig beskedet att vi var inte inlagda i systemet än och att det skulle ta minst 2 VECKOR! Va tusan, våra papper åkte in för över 3 veckor sedan!! Hon sa att jag kunde logga in från jobbet men att jag inte kan ändra något där utan bara kan se var jag är uppbokad men det vet jag ju redan, det är det man har en kalender till. Jaja, alltid ska något strula.

Har hunnit prata med min chef nummer två idag som gav mig den goda nyheten att antalet timmar jag jobbar för honom kommer öka varje månad med TVÅ hela timmar, bättre än ingenting;) Han pratade även om att jag skulle få papper till en utbildning om aspergers/autism och att det sedan skulle ordnas en träff i Nov för oss som jobbar för honom. Det kan bli roligt.

Hade egentligen planer på att prata med chef nummer tre också men hon får nog vänta i några dagar, har fått nog av att sitta och ringa till socialförvaltningen här i stan för en dag. Jag ska istället sitta och njuta av min lite sena frukost och sen blir det en tur på stan. Planen är att inhandla en julklapp till E:1 eftersom de andra tre är avklarade, funderar också på att gå och titta om jag hittar en vinterjacka, eller kanske att jag skulle vänta lite med det?!

Just shoot me!


Jag fick en mustang!

Hur kul är det att vara sjuk? Inte så kul! Jag trodde verkligen att jag skulle klara mig, ack vad fel jag hade. Iof förklarar detta värken jag har haft i kroppen som inte kommer från träning, jag hoppas bara att denna skit försvinner fort! Jag har varken tid eller lust att vara sjuk, vanligt jobb och sen ledsagning till veckan, ska även hinna ringa två olika samtal till socialförvaltningen för att få ordnat ett lösenord till medvind (det jag fick fungerar inte) också prata med min tredje chef.


K's bil från bröllopet, den hette too fast eller något liknande.

Igår hade vi trevligt på dansen, det var riktigt livat och stämningen var på topp. Tänk om alla danser man varit på skulle ha en sån fart och fläkt och helt utan alkohol. Brukarna är riktigt duktiga på att ha roligt och skapa en stämning som man trivs i, de är så fria och lyckliga hela tiden. Tänk om man själv kunde vara så bekymmersfri som de är större delen av tiden, inte ett moln på deras himmel.

Idag är planen att ta det så lugnt som jag kan, monstret är förbjuden zoon nu i några dagar. Jag borde egentligen hurra, men nu när jag inte får så vill jag mer än någonsin. Reversed psychology på hög nivå mina vänner. Nåjå, jag har ett avsnitt av Vampire Diaries att titta på också Lost Girl.

*up and away*


Svärfars bil, jag fnissade när jag såg namnet de skrivit på den ;)

25/9 - 2010

Då har man hunnit dona lite här hemma, jag har nu fyra sopsäckar ståendes i hallen tillsammans med en gammal korg och en trasig lampa som ska kastas. När jag tittade in i min garderob så insåg jag att jag nästan inte har några kläder alls att ha på mig, vilken konstig känsla, det är nästan så det ekar tomt. Just nu har jag två par jeans, 2 tränings byxor och två andra mjuka som jag använder. Tröjor är det inte heller gott om, några stycken och två skjortor, ack ack.. var ska detta sluta? Däremot hittade jag lite skor under rensningen, mina gamla stövlar som knappt är använda, förhoppningsvis kan jag ha dem snart igen, utöver dem hittade andra vinterskor och ett par högklackade!

Sängkläder och badlakan har jag kastat så in i bombens, har nästan inga handdukar kvar att använda så det kommer hamna på önskelistan inför julen. Jag har nog mer jag kan kasta men jag når inte hela vägen upp så jag får ta det vid ett annat tillfälle (när K hjälper mig att ta ner korgen). Det går nästan inte att beskriva hur befriande det känns att kasta saker, det känns som att flera ton har försvunnit från mina axlar idag, iof hade jag gått ner 1kg när jag ställde mig på vågen idag (fuskade, skulle eg vänta till imorgon)!

 

Jag glömde nästan, idag var jag "duktig" och tog mig en 8,06km tur på Monstret, det kändes faktiskt bra idag när jag var färdig. När jag tränade så passade jag på att slå två flugor i en smäll så jag ringde och pratade med farmor, hon var imponerad hur jag kunde träna och prata samtidigt, jag bara skrattade... hon tänkte inte på att jag är lite yngre än vad hon är ;)

Just tusan, jag köpte nya vinterskor här om dagen, det blev ett par svarta halvstövlar med lurv på insidan, riktigt mysiga och jag hoppas att de kommer hålla mig varm. De är kanske inte världens snyggaste, men det är funktionen som räknas. Det enda K sa om dem var att de ser ut som snowjoggings, haha.. de kanske gör det men de var ändå sköna! Nåjå, dags att gå och ringa Mamma och sen ska jag vila lite inför kvällens event.

 

Ps. Sängkläderna och mattan(orna) kom till oss under veckan, det blev riktigt ljust och fint i hallen. Ds.


Weekend i Sundsvall del 2


Brudbuketten

Nu ska jag ta mig lite tid att skriva mer om Weekenden i Sundsvall. På Lördagen så var det dags för bröllop så vi åkte med taxi från hotellet till kyrkan som vi skulle vara i. När vi kom dit så möttes vi av folk med väldigt olika outfits, det var roligt att se och många hade verkligen klätt upp sig från topp till tå a la 50-tals style med tom håret ordnat och med hatt.

Akten inne i kyrkan var alldeles tillräckligt lång, de hade ordnat så en kille var där och sjöng: Curly Sue. Efter honom så kom en vän till dem (som tydligen var en jazz-sångerska som gett ut lite skivor) dit och sjöng Utan dina andetag. Jag kan erkänna att jag flera gånger under vigseln blev lite tårögd och allt jag kunde tänka på var: Tänk på mascaran Anna, du vill inte komma ut och se ut som han i The Crow.


Äntligen gifta efter 17år tillsammans - better late then never.

Sen gick vi ut och fick med oss en burk med såpbubblor som vi skulle blåsa, lite mer humant än att kasta ris som man faktiskt kan få i ögat eller nåt ;) Makarna fick där stå och posera och pussas om och om igen för att alla skulle hinna med att ta kort på dem. Jag hann fota bra mycket kort under hela kvällen, har 256 stycken liggandes på datorn men jag kan självklart inte dela med mig av alla till er.


Sötnosar

Sen fick vi promenera bort till en gammal skola där kvällens fest skulle hållas, som tur var så hade vi riktigt tur med vädret och det höll i sig hela dagen / kvällen. Där inne väntade en fördrink på oss och ost med kex, jag upptäckte där att jag har börjat tycka om brieost, jag har ALDRIG gillat det innan men den de hade här var riktigt mumsig och god (Fröken Anna börjar få dyra vanor). Fördrinken var riktigt mumsig med hallon i och jag vet inte vad resten var men det var den bästa som jag någonsin hade fått. Utöver att den smakade gott så gick den rätt upp i huvudet som tur var så var det inte bara för mig det hände ;) K's mormor stod och pratade med mig och C också sa hon: Var det alkohol i den där drinken, jag känner att det kopplar ganska dålig här uppe, också pekade hon på sitt huvud. Jag måste säga att deras mormor är urmysig och det får mig att sakna min mormor och farmor otroligt mycket.

Nom nom nom - underbar drink.



De hade ordnat så ett band kom dit och spelade 50-tals musik, de var riktigt riktigt duktiga och stämningen steg som tusan när de gick upp på scen och började spela. Från början vågade inte så många dansa men sen kom de igång rejält, den som ägde dansgolvet var dock ingen av de yngre utan det var H's pappa som dansade byxorna av alla andra. Gubben måste vara över 60 men han rörde sig som en 18åring, benen svängde och det var underbart att se. Jag tog bra många kort på honom där han stod och rockade loss.




Några få av alla dansbilder, här finns även lite outfits med, min stora favorit är tjejen med det röda bältet på bild nummer ett med en liten hatt på huvudet. Vem som är H's pappa är inte svårt att lista ut på bilderna ;) Jag dansade däremot inte, jag skyller på mina högklackade som jag hade på mig, man vill ju inte gå och bryta benet när man är på ett bröllop eller som för mig skulle ske: "Vika benet" när jag trampar snett! K var och fotade lite på dansgolvet men då kom hans syster och skulle dra in honom i dansen så då sprang han som en toka iväg.



Nu måste jag gå och äta lite frukost och försöka hinna träna lite så jag avslutar allt detta med en bild på brudparet när de står och smakar på sin tårta, deras miner säger allt. Förresten lillsyrran, får fröken Anna lägga upp en bild på dig i sin blogg när jag sitter och skriver (inte idag), har ett fint (eller flera fina) kort på dig som skulle passa bra så jag får visa din klockrena outfit!


Jag hoppas att alla får en trevlig helg o.s.v. Själv ska jag återhämta mig lite efter att ha smaskat i mig en SoL igår på Bittens och en annan mumsig drink med J och A. Hann även titta på Ice Age 3 som jag verkligen diggade, tack Buzzador för att ni gav mig chansen att få prova på Lovefilm i en månad så jag kom mig för att titta på den. Idag ska jag även hinna se Vampire Diaries och plocka lite bland gamla sängkläder/kläder som ska kastas för vi kommer få två garderober!!!!! lite snålt dock, hade velat ha en tredje så det fyller upp väggen (men man kan inte få allt här i världen).

*Springer iväg innan jag hinner ordbajsa lite till*



22/9 - 2010



Grattis på 23års dagen "syrran",
hoppas din dag har varit kanon!


Har varken tid eller lust att skriva något längre inlägg idag, det får bli till helgen när jag har hunnit slappna av och har tid. Men ni behöver inte oroa er, resten av min weekend i Sundsvall kommer komma vid tillfälle.

Det är snart dags för mig att krypa till kojs, börjar jobba kl 7 imorgon och på Fredag och ovanpå det så är K sjuk och ligger och hostar/snörvlar hela natten *underbart* Innan jag lägger ner för idag måste jag tipsa om: The Gates, började se den serien igår och har hunnit 9 avsnitt, riktigt underhållande om ni frågar mig.

Weekend i Sundsvall del 1





Detta är ingången till rummet där jag och K spenderade en weekend. Det kändes konstigt att gå in på ett hotell och bo där, sist jag bodde på ett var 2001 när jag var på Kos, det är något speciellt med lukten på hotell, det är en välbekant doft som man inte glömmer om man har bott på ett. Det kändes exotiskt och annorlunda, det var nästan så att jag väntade mig att det skulle vara en stor strand utanför, palmer och paraplydrinkar överallt.




Badrummet vi fick var underbart, ett stort badkar som var otroligt skönt att ligga i, där spenderade vi mycket tid, så otroligt skönt att kunna slappna av. Tänk om man hade ett sådant badrum hemma?! Vi hade även en bastu som var underbar, det var så fruktansvärt skönt att sätta igång den och sen sitta där i värmen, man verkligen kände hur kroppen slappnade av och hur lugnet kom till kroppen.


Lite bilder över badrum och bastu <3




Vi fick även en säng som var helt ok, allt kändes så fräscht och mjukt. Mörkläggningsgardinerna som var i rummet ville jag ta med mig hem, jag älskar när det är svart där jag ska sova och där mina damer och herrar, där var det SVART!




F
rån sängen kunde man ligga och titta på TV, riktigt skönt på morgonen när man vaknde men var för trött för att gå ner direkt och äta frukost. På tal om frukost så hade de riktigt bra frukost på hotellet, massor att välja av och allt kändes fräscht. Tyvärr får jag ju inte plats med allt för mycket i magen men jag hann smaka på det som såg mest aptitretande ut ändå så jag var nöjd och glad. K däremot, han åt som att det inte var någon morgondag ;)



Vi hade ett litet vardagsrum också med två fotöljer och en soffa i, där satt vi och festade tillsammans med V, C och E. Den kvällen var riktigt trevlig och jag lyckades bli alldeles för berusad för mitt eget bästa. Jag hade dock lite att bevisa eftersom K sa till V i bilen när vi åkte mot Sundsvall att jag alltid dricker så ordentligt och inte blir lika berusad som alla andra, denna gången var det nog jag som var värst dock, men roligt hade jag ;).

När jag och V gick ut från hotellet för att gå ut på krogen så stötte vi på lite killar utanför, en av dem var så modig att han försökte stöta lite på mig och strödde lite komplimanger efter sig, jag sa dock att jag inte dejtar lammkött (han var 24!) och sen kom K ut och skrämde iväg pojkarna, synd för mig och V för vi hade nog haft riktigt roligt om vi hade hängt med dem på krogen.

När jag kom tillbaka till hotellet var jag ganska mycket uppe i varv så det tog bra länge innan jag somnade. På Lördagen gick jag och V på stan i Sundsvall, jag hittade lite kläder som jag ska ge till systers barn i julklapp också provade jag Sushi för första gången i mitt liv, fasiken vad vidrigt det var, jag försökte verkligen men det gick inte att äta! Jag gick till ett en restaurang (Italiensk) och köpte mig en god sallad istället.

Efter lunchen blev det dags att börja ordna sig inför bröllopet, på med klänningen, platta ut håret och göra en hästsvans, på med smink och en läppstift som var ett av de rödaste som jag har sett. V bokade en taxi åt oss så kl 14.30 åkte vi iväg till Selånger....

.. fortsättningen kommer vid ett annat tillfälle...

Gone with the wind!



Åker iväg i några dagar för att ha lite roligt med familj och vänner.
Hoppas att alla får en lika trevlig helg som jag tänker ha.

16/9 -2010



Då sitter man här igen, har precis tittat klart på en serie och motionerat lite, blev 8km idag och det får allt räcka. Jag känner hur flåset börjar bli bättre och snart kan jag nog satsa på 1mil om dagen istället. Det verkar som att K också har blivit lite intresserad av att motionera, han hade kört 10km igår när jag var och jobbade.

Igår när jag gick och la mig så tänkte jag att jag skulle sova länge och vila ut, självklart vaknade jag 8.30 och kunde inte sova något mer, det enda positiva med det är att jag fick tid att ordna lite saker innan jobbet. Egentligen skulle jag hålla på att städa lite istället för att sitta här, men jag har ingen lust att städa. Däremot ska jag dra igång en tvättmaskin så att jag får undan lite tvätt också ska jag ta fram väskan som ska packas imorgon.

Just tusan, jag MÅSTE komma ihåg att rösta imorgon, frågan är bara vad man ska rösta på? Det känns som att det är som att välja mellan pest eller kolera. Har ni röstat?

*går och drar igång en tvättmaskin*

15/9 - 2010



Har inte mycket tid att sitta här och skriva idag, har jobbat sen kl 7 imorse till 17 och snart ska jag iväg och jobba lite till. Som plåster på såren ska jag äta en liten äppelkaka på Trädgårn ikväll och jag ska INTE träna när jag kommer hem, igår körde jag 1 mil på Monstret och förtjänar därför en vilodag!

Imorgon bär det av till jobbet igen för att jobba natt, det var ett tag sedan jag jobbade det (känns det som) så det ska bli roligt och efter det är det äntligen Fredag, som jag har längta. Jag borde egentligen börja packa idag eftersom jag inte är hemma imorgon men jag tror jag panikpackar på Fredag istället när jag kommer hem från jobbet. Jag har en liten plan som innebär att jag måste ta med mig mina badkläder, ska försöka få med folket till Himlabadet på Lördag morgon så man hinner leka av sig lite innan allvaret sätter igång ;)

Vi ses när vi ses (antar jag).

13/9 - 2010


Där bjuder jag på en bild från idag, tyvärr visar inte kameran riktigt hur ljust håret är för det är bra mycket ljusare än det där, jag är dock för lat för att gå ut och ta ett kort i ordentligt ljus. På det nedre kortet så visar det nästan rätt om man ser håret som är närmast fönstret, jag har inte vant mig vid att se ut så här och vi får se hur länge det kommer stanna! Ni skulle dock ha sett mig tidigare idag efter blekningen, mitt hår var nästan platinablont med lite orange/gula slingor så hon fick färga igen och sätta in två olika nyanser med mörkare i botten, K älskar färgen och var riktigt nöjd. Själv är jag mer, hmmm vem är den där muppen i spegeln :)


Dagen har verkligen gått slöseriets tecken så som ett avslut på det så ska jag äta thaimat också! Har hunnit köpa en skjorta, mascara, strumpbyxor, ögonskugga och en foundation också klippning/färgning på det.. inte en rolig summa men man lever bara en gång! :) Måste bara ringa mormor först och gratta henne på 78års dagen :)

And she had no fear...


12/9 - 2010



Grattis Pappa på 58års dagen, jag hoppas att du får en underbar födelsedag <3

Har hunnit ringa till min far idag och grattat honom på födelsedagen, han var på väg hem från torpet där de har jagat under helgen. Han planerade inte att ha något "kalas", inte för att jag blir förvånad när han säger så, känner jag mamma rätt så har hon bakat både tårta och annat smått och gott som han får idag när han kommer hem. Imorgon är det mormors födelsedag, jag vet inte hur ofta jag blandar ihop vem som fyller år den 12 och den 13:e, riktigt förvirrande om man heter Anna! :)




Igår under promenaden så fotade vi en himla massa kort, jag ska dock inte lägga upp alla idag utan det kan vara bra att ha något att lägga upp i framtiden också.  Vi hittade ett roligt träd och Mirre var så nyfiken på det så han fick sitta där en stund, däremot ville han inte att jag skulle fota honom så direkt kameran syntes så hoppade han ner och sprang som en toka. Jag vet inte vad det är med mina djur och kameran, ingen av dem verkar gilla den (eller så är det jag som fotar dem för ofta).

Efter promenaden gjorde vi hamburgare hemma och det gillade E riktigt mycket, hon var riktigt duktig på att äta så duktig att K äter som ett barn. ;) När middagen var borta så gick jag och E och hyrde lite film, hon ville se lite av varje så hon fick välja två filmer (ingen skräck - det får hon se på Elevhemmet) och jag passade på att hyra: "Flickan från ovan" som jag själv vill se. Ikväll ska jag försöka ta mig tid och titta på den om nu inte E vill se sin film inne i vardagsrummet.

Idag blev det till att liva upp på Monstret igen, jag är inte riktigt i form och har en mage som är lite upprörd idag, trots detta lyckades jag prestera 6km på 18min 58 Sek och det är jag nöjd med, trodde inte att jag skulle komma längre än 1-2km efter hur kroppen kändes. När jag var klar fick jag upp K på den också men han skulle så klart vara bättre än mig så han tutade på och gjorde 7,65km på 20 minuter men sen var han döende! Jag bara skrattade för mig själv, vill han köra på så be my guest, jag är iaf inte döende när jag är färdig utan det känns att jag har tränat och det känns bra.


Mirre har fått nog av kameran och springer iväg.

 

Nu ska jag se om jag hittar något att tugga på och sen ska jag passa på att läsa lite nu när E är och simmar i Timrå.  Jag ska även passa på att njuta av att vara "mörkhårig" för sista dagen på ett tag.

 

Vi ses när vi ses,

och hörs när vi hörs.


10-11/9 - 2010


Då var det helg och jag håller på att bli sjuk, jag har fått börja med mina dagliga tupplurer som jag inte har tagit regelbundet sen jag återhämtade mig från operationen i Maj. Jag hoppas verkligen att det kommer gå tillbaka för jag har inte tid eller lust att vara sjuk just nu.

E kom till oss idag så nu är det lite mer livat hemma hos oss, imorgon ska hon och jag gå på marknaden och titta lite och efter det ska jag och K ut och gå med kameran. Det var inte igår han och jag gick ut tillsammans med den, hoppas på att få lite vackra bilder innan hösten kommer ordentligt

.


K hämtade min bh till ze wedding, nu ska jag bara lista ut hur jag får loss axelbanden helt utan att förstöra den. Jag måste säga att det var en riktigt skön bh att ha på sig, men de borde den vara antar jag när den j*veln kostar 700kr. Vi får se hur många gånger jag kommer använda den efter den kvällen, jag skulle inte tro att det blir överdrivet många gånger, men man vet aldrig.

 

Där har ni en närbild på tyget i klänningen, gissa vem som kommer stå och ta alla kort under Lördagen? :)

 

 


Glömde visst posta detta igår, blev distraherad och glömde helt bort att jag höll på att blogga :) Eftersom jag är för lat att skriva ett separat inlägg från idag så kommer det här istället.

 

Idag har jag varit på Korsmässomarknaden tillsammans med M och L, pratade lite och tog igen tid, bestämde att vi skulle ses igen på Måndag när jag har varit och ordnat håret inför helgen som kommer. Efter det gick jag en sväng med K och handlade grönsaker till middagen, en riktigt god getost som var inlagd i vitlök etc och kardemummarån, en alkoholfri cider som smakade riktigt gott också åt jag självklart strömmingsflundra på tunnbröd. Man kan säga att dagen har varit helt ok!


Nu ska jag och K gå ut på promenaden som jag började skriva om igår, kameran är laddad och redo! Efter det blir det till att ordna middag till E också ska jag gå och hyra en film. That's it folks! :)


9/9 - 2010



Ny dag, ny träningsvärk, det lustiga är att idag har jag ont i min högra arm och bara där! Igår hade jag min vilodag med 12,5h arbete istället, idag kändes de två fösta km riktigt tunga och jag ville bara dö. Jag är glad att jag bet ihop för nu sitter jag här nöjd, nyduschad och mätt i magen.

Denna dag kommer vara lika med städning, jag ska dammsuga och skura och torka och.... Jag har lite tvätt att vika undan och disk som måste plockas undan, sen ska jag skriva en liten lista på vad som måste handlas inför helgen. Som belöning när städningen är över ska jag sitta och titta på lite serier i lugn och ro innan K kommer hem för då ska vi och se om bh'n har kommit som jag ska ha nästa helg!

Igår kom svärmor och svärfar förbi, tydligen hade de öst beröm över mig när jag hade gått och jobbat. Jag var så duktig och såg så bra ut o.s.v. Haha, tur de inte sa något när jag var hemma för då hade jag måstat gå och jobba lite tidigare än jag gjorde! Jag och I hade det trevligt igår, vi hann spela lite spel och var och promenerade tillsammans. Jag vet inte om jag kommer hinna träffa henne till veckan eftersom vi planerat in att åka iväg på DANS (JA, ni läser rätt) den 25/9 och det blir så många timmar att det inte finns så många kvar att spendera denna månad. Nåjå, jag kommer mest troligt ändå gå ut och vara med henne nästa Onsdag ändå för att lära känna henne bättre så jag kan anpassa det vi gör så att hon får ut det mesta hon kan av det.

*Plockar upp trasan och dammsugaren*

7/9 - 2010 Nr 2!



Idag gick jag till affären där jag beställde bh'n till bröllopet som är om mindre än två veckor, tyvärr så hade den inte hunnit komma dit, hoppas på att den kommer imorgon så jag kan prova den med klänningen (nej, ni kommer inte få se en bild på det). Men eftersom den inte hade kommit hade jag tid att titta på annat, de hade hur mycket som helst på rea så jag passade på och shoppade "lite".


Detta är ett nattlinne som jag fyndade för 200kr, vill inte ens tänka på vad det skulle ha kostat innan rean, jag brukar iof inte ha nattlinne så ofta på mig men det kan vara bra att ha när man behöver sova med kläderna på ;) Till nattlinnet fick man med en liten väska som man kunde sätta det i, kan iof inte förstå vem som skulle vilja ha en liten väska (se bilden nedanför) för att bära runt på just ett nattlinne, nog finns det bättre saker att ha i väskorna.



Utöver nattlinnet blev det en himla massa trosor och ett CK-linne (sitter ihope med trosorna på bilden så det ser lite knasigt ut) med tillhörande trosa, jag måste säga att det var riktigt skönt att ha på sig, mjukt och gosigt. Jag handlade även två bh'ar som går utifrån vad jag normalt brukar ha, jag är en sucker för svarta och ibland vita men annars brukar jag inte exprimentera så mycket med färger men idag så bestämde jag mig för att testa nytt. Det är inte varje dag man hittar 700kr's bh'ar för 100-250kr!



Har ju helt glömt bort att visa det jag handlade i Lördags i samma veva som jag inhandlade min X-trainer, denna gick också lite ut ifrån vad jag normalt köper men jag kunde inte säga nej till den och den sitter otroligt skönt. Nu ska jag prova ringa till en vän och se om hon har tid att prata och efter det blir det till att slappa framför Tv'n tillsammans med K.


"A friend is one who knows us,

but loves us anyway. "

- Fr. Jerome Cummings-


7/9 - 2010



Idag kommer jag nog göra som fröken L, inte hela dagen men en liten stund iaf. Telefonen började ringa vid 7.30, min första tanke var: "Fan, säg inte att det är Onsdag och jag har missat att gå till jobbet." men tack och lov så var det Tisdag och det var V som ringde. Hon var på väg till jobbet så då passade hon på att ringa så vi hann prata lite, summan av samtalet blev att vi ska träffas nästa Fredag och gå ut tillsammans i Sundsvall. Gissa om jag längtar tills jag får träffa henne igen, tänk vad less jag blev med all väntan innan operationen och alla förseningar som dök upp titt som tätt, om detta inte hade skett så hade jag inte träffat denna underbara människa som blev en vän för livet. Visst är det härligt när det klickar så perfekt mellan två människor?

Efter samtalet med V så passade jag på att käka lite A-fil med flingor till frukost och sen lät jag maten sjunka undan. Under tiden som maten åkte dit den skulle så kämpade jag lite med mig själv om jag skulle upp på X-trainern nu eller sen, mitt huvud sa nu direkt mina ben sa SEEEEN! Huvudet vann dock och glad för det är jag för jag fick ner tiden med över 16 sekunder på ett tyngre program än jag haft innan och då fipplade jag lite med fjärren till stereon så jag inte skulle väcka upp alla grannar. Jag är riktigt stolt att jag gör mina 6km om dagen och planen är att ikväll göra några km till eftersom jag inte kommer hinna imorgon (om jag inte gör det riktigt sent). Min dag imorgon är fullspäckad, jobb 7-17, hem och käka för att sedan fara ut och jobba mellan 18-21.00, jag antar att jag kommer sova gott sen.

Dags att hämta lite kallt vatten och ta det lugnt framför TV'n, Days of our lives står på schemat som jag vanligtvis brukar försöka träna framför. Jag hoppas att ni andra får en lika bra dag som jag hoppas att jag får.


"Don't judge another person

until you have walked a mile

in their shoes."


Ps. Jag tyckte faktiskt om nya Robin Hood, efter att jag ställt in mig på att det inte kommer vara som den Robin Hood man är van att se Ds.

6/9 - 2010



Jag saknar att vara ute och simma på kvällarna och att sen värma sig vid en brasa, som jag längtar till nästa sommar. Hösten och Vintern är iof bra på sitt sätt, nu går det mycket värmeljus hemma hos oss och jag sover så otroligt bra nu när det är mörkt ute.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag tvättade upp sängkläderna från renbäddningen igår också tog jag och körde 6km på Crosstrainern, det tog emot lite att göra det idag för jag känner av mina ben från igår men jag gjorde det och det kändes bra. Har satt mitt mål till 6km om dagen nu också ska jag försöka promenera lite på det, hur länge jag håller det är en annan femma.

Nu ska jag gå och förbereda allt som är kvar innan vi ska käka, varmrökt fläskfilé och rotfruktsgratäng står på menyn. Kommer bli mycket filé här hemma, de hade för 69kr/kg riktigt fina bitar så nu har vi lite mer än 1,5kg i frysen.. tänkte låta mamma och pappa ordna något gott av lite av det när de kommer hit.

It can't rain all the time..

5/9 - 2010



Kvällen igår var riktigt rolig och drinkarna var goda (iaf de jag gjorde), här har ni en bild på "sol", låt er inte luras av glaset ;) Jag kan säga att den innehåller: Bacardi Razz, Mynta, Krossad Is, Limoncello, Sour Pineapple, 7-up, Lime och Rose's Lime. Jag kom inte på att jag skulle ta en bild förrän långt efter att den var gjord så större delen av isen hade hunnit smälta, MEN den smakade underbart!


H
och K kommer alltid på att de ska göra sina "suveräna drinkar" när de är fulla så igår fick vi självklart se mästerverken som jag mår illa av att bara titta på, snäll som jag är så delar jag med mig av bilder på dem! Jag kan säga med att det räcker att titta på de små varianterna av bilderna. K blandade även en mördargrogg till E och efter det ville ingen att han skulle blanda drinkar (konstigt värre).

Efter några timmar med drinkar gick hela gänget ut till krogen, K och H rantade iväg med vovven så de missade hela spelningen, jag, E, P och J däremot hann lyssna på "Niklas Eisen and The Moonshine Trio", det lät helt ok och publiken verkade vara med i svängarna. När K och H kom dit så gick K och hämtade en öl, sen vinglade han till bordet och berättade att han blivit erbjuden en trekant av en kvinna i baren, han hade dock tackat nej för att karln inte tyckte om Star Trek, hahaha.. vad kan man säga? :o K satt vid bordet i några minuter och sen skulle han gå iväg, när jag gick och letade efter honom såg jag honom vingla hemåt över gatan. Resten av oss höll dock igång hela kvällen tills krogen stängde och då gick vi hit en sväng. Jag och E hittade en mössa med Barba Stark på som vi provade! Har ett snyggt kort på E när hon har på sig den, men jag är snäll och kommer inte lägga upp bilden.

The Monster

I
dag slappt jag städa upp efter festen när jag vaknade, jag ordnade allt igår innan jag gick och la mig *så skönt*. När jag hade ätit brunch så lät jag maten sjunka undan och sen blev det 21 minuter på Crosstrainern, jag kände dock att jag startade på ett lite för tungt tempo efter kvällen innan så jag fick sänka lite. Men det blev iaf 5,5km och igår var det 6km på 20 så jag var inte riktigt i form alls. Målet är att köra 1 mil om dagen, men det får vi se hur det blir med, ska ta det långsamt i början och varva med en promenad om dagen, självklart inte lika långa promenader som innan men det kan vara skönt att komma ut lite också (när man har sällskap).

Nu planerar jag att ta det lugnt, jag ska inte göra många knop (tror jag). Till veckan vankas jobb och E kommer hit till helgen, full rulle med andra ord.

Vi ses när vi ses,
ta hand om er ♥

4/9 - 2010



Titta ut genom mina fönster, vem kan säga nej till ett sådant väder? Det är som gjort för att promenera och eftersom Fröken Anna inte gjorde det igår efter jobbet så måste hon idag. Jag var helt färdig när jag kom in genom dörren och "gjorde helg", trots detta lyckades jag inte somna förrän efter kl 4.00.




Nu har vi nästan allt inför ikväll, det enda som fattas är mynta essens, Grenadin, Lime och lite 7-up och mjölk. Jag testade iskrossen igår och den gick alldeles utmärkt. Nästa tur på bolaget kommer innehålla Vanilj Vodka och Sour Apple, sen är jag nog färdig... eller kanske lite bacardi lemon också ;) Det enda negativa med den nya "baren" är att vi börjar få fullt i skåpet.



Denna lilla sötnosen kom med mig hem igår, tobaken som jag köpte till är nikotinfri så alla som inte feströker och vill prova kan testa ändå. Det var ett bra tag sedan jag provade en vattenpipa och vad jag kommer ihåg så luktade det riktigt gott. Jag och L brukade röka på den när hon hälsade på, doften av äpple och körsbär var helt ok i lägenheten. Däremot har jag nu handlat kol som man tänder direkt med en tändare så man slipper hålla på med spisen för att få den varm.



Som avslutning på detta svammel så kommer det en bild på Mirre som körde lite gymnastik nu på morgonen, självklart var han tvungen att sticka ut tungan också när han gjorde det. Jag försökte fånga en bild på Lova också men hon sprang som en toka och trodde hon skulle få mat när jag råkades rassla i en påse på vägen mot där hon var.

På med paltorna och ut på stan, ska titta på ett gåband eller en crosstrainer med K och sen ska jag se om jag hittar en bh till ze wedding, blir en utan axelband för första gången i mitt liv. Jag måste även hitta ett läppstift som är riktigt jävla rött också kommer mitt hår få bli svart till den stora dagen. Nej, ni kommer inte få se kort sen.

Laters all!

3/9 - 2010



Efter solsken kommer regn? Jag vet inte, har fortfarande en liten klump i magen som inte vill bort. Trots detta så kom jag mig ut två gånger igår och promenerade och håller på att planera inför imorgon då lite vänner ska komma förbi och dricka goda drinkar och sen gå på Bittens. Jag och K ska iväg en sväng på systemet när han har lunch, tänkte handla hem lite saker som är i Sol och han ska handla lite annat som är i lite drinkar som jag googlat tidigare, det är trevligt att ha hemma lite olika saker så man kan prova nya saker och inte bara håller sig till det gamla invanda.

Funderar på att köpa hem ett gåband eller kanske en cross-trainer, vet dock inte om jag kommer tycka att nummer två är roligt så länge så nummer ett kanske är att föredra, då behöver jag inte promenera ensam i mörkret utan kan hålla mig inomhus och göra något annat samtidigt. Det är ju ganska bra med ett gåband eftersom man brukar kunna vika ihop dem och sätta dem under sängen, inte som motionscykeln som tog upp hela lägenheten (kändes det som) och som jag inte ens nådde ner att cykla på.

Nu ska jag ta och börja städa lite, hade tänkt skippa det och låta K ordna det när jag är och jobbar några timmar ikväll, MEN jag fick en liten dust av snällhet så jag ska ordna det mesta själv, finns det något bättre än en ren lägenhet på Fredag när helgen ska börja? Ska ev. ta det lite lugnare med promenader idag, kanske bara ta en för mitt knä skriker när jag ställer mig upp.

Clean bitch, clean!

2/9 - 2010



Ge mig sommar igen, jag vill ut till sjön och bada, jag vill känna friheten och lugnet som kommer till min kropp när jag är under vattnet.

Just nu suger vissa saker lite k*k, jag är less och hoppas verkligen att solen kommer skina igen väldigt snart. Utöver allt annat så har jag ont i mitt ena knä, varje steg gör förbannat jävla ont! Envis som jag är så fortsätter jag ändå att gå och gå och gå, får se en morgon när jag inte kommer upp ur sängen p.g.a. smärtan.

Fuck you world!

1/9 - 2010



Då var man hemma igen och energin är på topp. När jag klev in genom dörren pratade jag lite med K,  sen gick jag på Hemköp och shoppade inför middagen. Såg att de hade gjort makaronilåda på jobbet igår och jag blev så sugen på det att jag var tvungen att handla till det idag, i brist på annat så gör jag middagen redan nu så den får stå och dra sig under dagen. När den är klar ska jag gå iväg på stan och handla blommor som K ska ge till en tjej på sitt jobb!

Dagen igår blev lite annorlunda, K ringde när jag var på jobbet och berättade att han missat sitt flyg hem, hans taxi hade kommit sent o.s.v. så han hade fått omboka biljetten vilket resulterade i att han istället för att komma hem innan 19 skulle vara på Midlanda efter 22.00. Eftersom jag inte kunde gå hem från jobbet för att rasta Mirre så kom svärmor och svärfar in till stan och tog hand om hunden och sen hämtade de K från flygplatsen. Svärfar hade suttit i min fotölj och sett ut som en Dr Doolittle när K kom in genom dörren, båda djuren låg med honom där :)

Well, nu ska jag plocka ut makaronipuddingen från ugnen, sen ska jag ta en snabbis på stan och ordna blommorna så K kan ta med dem till jobbet efter lunchen. Lite senare ska jag se om jag kommer ut på en promenad med J annars får jag gå efter jobbet ikväll.

Ha en trevlig dag alla ♥

RSS 2.0