30/3 - 2011



Man kanske skulle ta med Luleå-tröjan till Stockholm så det är ännu tydligare att jag verkligen inte hör hemma där nere! :) Men den får allt lov att stanna hemma, denna gång kör jag med minimal packning, så jag får plats att handla saker, eller så är det för att det blir bra mycket lättare att bära runt på skiten. Jag är expert på att packa alldeles för mycket, när jag var uppe i Norr under Jul så använde jag nog inte ens 1/3 av det jag hade med mig, nu har jag lärt mig och har med mig en outfit/dag.

Idag ska jag iväg och jobba i några timmar och sen när jag kommer hem blir det nog dusch -> säng ganska omgående så att jag orkar upp 6.15 imorgon. De som sätter priserna på busstiderna är sadister, varför är det bara billigt att åka vid en sån hemsk tid som 7.00? Nåjå, bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att kunna sova på bussen.




Igår började jag på och  läste jag ut "Fyrmästarens dotter" av Ann Rosman, idag startade jag "Själakistan" och har hunnit lite mer än halva, jag måste säga att jag har blivit hooked på hennes böcker, hoppas det kommer ut en ny snart. Det är alltid trevligt att stöta på nya författare som man fastnar för, oftast gör jag detta när jag är och handlar på bokhandeln som har ta fyra betala för tre också blir det alltid en/två böcker som jag inte vet vad jag ska ha också provar jag på något som ser intressant ut, oftast blir jag riktigt glatt överaskad.




Nu ska jag fortsätta med mitt läsande, har ätit lunch för ett tag sedan, potatisbullar, lingonsylt och haricoverts, kanske inte den mest intressanta lunchen men det slank allt ner. Trevlig dag på er sötnosar <3

29/3 -2011



Igår bestämde jag att jag skulle åka ner till Stockholm på Torsdag - > Söndag, detta är nog en av de få chanser jag kommer ha att åka ner innan sommaren är slut eftersom jag måste försöka åka upp till släkten i Norr också. Eftersom jag inte har brukat se så mycket när jag har varit i Stockholm innan så ska jag banne mig denna gång se lite saker, jag har gjort en liten lista som kan växa!

  1. Skansen
  2. Gå runt på Djurgårn och fota
  3. Gamla Stan
  4. Något museum
  5. ? :o
Min kamera kommer få resa med mig, måste bara komma ihåg att sätta ner laddaren till batteriet för man vet aldrig om jag kommer behöva ladda det om jag är ute och ränner mycket. Vad jag inte ser fram emot är dock att sitta på en buss i över 5h, kollade upp hur lång tid det skulle ta att åka buss till Kalix 9h+ vad i hela friden, så mycket längre är det inte till Kalix än till Stockholm typ 10 mil. Bussen går kl 7.00 på Torsdag så förhoppningsvis kommer jag sova som en stock på bussen (I wish).

Nu ska jag gå tillbaka till sängen och vila, känner mig sliten i kroppen så vila är nog den bästa medicinen. Vi får se om jag lyckas blogga något nere i Söder eller om allt får vänta tills jag får in mina bilder på datorn här hemma.

28/3 - 2011



Idag har Anna varit duktig och tränat, tanten som ledde gruppen idag gick på som att hon var full av tjack, jösses vad hon speedade på men roligt var det. När träningen var klar bestämde jag mig för att simma lite extra så det blev 350m bröstsim och sen en skön stund i bastun. Imorgon ska vi prova på Zumba och om jag tycker att det är roligt så får jag köpa ett bad/gymkort nästa månad som kostar lite extra men då kan jag köra allt utan att behöva betala mellan en massa varje gång.

Efter träningen gick jag förbi Kochs och köpte lunch - "Västerbottenost gratinerad flundrafilé med potatis" också tog jag lite löksås till det, riktigt jävla gott om jag får säga det själv! :) Man får alltid med sallad också så nu har jag pizzasallad till ett mellanmål och lite melon. J käkade lunch på stan och sen gick vi in på H&M där hon hittade en kofta och jag hittde en randing tröja och ränderna åt fel håll också! Nåjå, jag vill ha en randig tröja och då ska jag banne mig ha en också, just nu springer jag runt i den och känner mig sommarfräsch!

Nu ska jag göra något annat, slappa lite och sen kika lite på en film som jag inte orkade se färdigt igår, ha det så bra så länge.



27/3 - 2011



Då var det Söndag och det känns helt ok. Veckan som kommer blir det träning tre dagar, sen ska jag jobba lite också får vi se om jag får träna via jobbet också några timmar så det kan hända att det blir träning fyra dagar bara att jag får lön för en av dem! ;)

Så, vad har ni gjort under helgen? Tror iof inte att det kommer komma så många svar för de flesta bara tittar in utan att lämna en kommentar, riktigt oförskämt om jag får säga det själv!

Min helg har varit lugnt, fyndade ett linne, en kjol och 3/4's byxor på H&M till den totala summan av 247kr, det kan hända att jag närmare sommaren köper ett till linne också, denna gången blev det ett randigt (vit/blå (marin) ). Jag har även hunnit med att göra biffar i Fredags, renbäddat och andra nödvändiga saker! En nödvändig sak är även att vila lite och ni kan inte neka till att det är allt bra skönt att vila ibland.

En Söndag som denna så tycker jag att man ska ta det lugnt och njuta av lugnet före stormen. Jag ska koka lite choklad med pulvret som jag köpte i Fredags, jag provade igår men upptäckte att det tog en stund för chokladen att smälta. Jagvar helt inne på vanligt pulver så jag satt i som vanligt och sen: "hmmm, man måste nog ha mycket i för mjölken ser helt vit ut fortfarande" och sen vips hade jag en riktigt brun choklad som blev alldeles för söt, det smakade som att jag satt och sög på en chokladbit fast den var tunn, gott men lite för sött.

Jag hoppas att ni som faktiskt läser här får en trevlig Söndag och sen kanske vi ses till veckan om jag orkar uppdatera.

Fredagsmys!



När jag precis skulle ställa mig och steka biffarna inför middagen så dök tanken upp i huvudet som jag haft hela dagen, tanken att jag skulle handla tulpaner och sätta i vardagsrummet under helgen för lite extra helgkänsla, sagt och gjort, jag sprang till affären och hann precis dit i tid och handla tulpaner. De hade bara kvar gula men det funkade bra med lite orange i så jag är mer än nöjd, nu längtar jag tills de slår ut.



Eftersom jag är riktigt galen i ljuslyktor så kunde jag inte motså dessa som fanns på Etage, nu har jag två stycken på bordet i vardagsrummet, de lyser så fint.




Jag har fått lite dille på detta hårdbröd, det är fruktansvärt gott och finns på Ost & Delikatessbutiken i Härnösand, jag brukar ha lite av varje på det men favoriten har varit Philadelphiaost eller en biff när jag har haft över från middagen. Råkas ni gå förbi affären om ni är i Härnösand så rekommenderar jag detta bröd.



Etage hade en himla massa choklad som jag blev ruskigt sugen på men jag kompromissade med mig själv och köpte pulver så jag kan göra lite choklad åt mig själv på kvällen, enda negativa är att jag inte har någon mjölk hemma just nu men jag ska shoppa det i morgon. Jag ska försöka komma ihåg och rapportera om den smakar bra, såg att den även funkade till bakning så kanske det blir så att jag måste göra någon slags kaka med choklad i vid tillfälle också.

Shoppingen igår


Skjortor 99kr/st på Lindex, org prist 199kr.



Tröja från Lindex, 199kr org pris 299kr eller var det 399? :o


 

299kr på Rea på Team Sportia.



249kr på Team Sportia, den är supermysig med huva och väldigt tunn, me like. Tanten tvingade på mig en Rosa ist för en Svart - nu skulle min syster vara stolt. Den blå är från hemsidan så man ser hur den ska se ut när den inte är utfläkt hemma hos mig på sängen.



249kr på Lindex, K var snäll och köpte dem åt mig.

 

Det var allt mina damer och herrar, nu kan ni stänka vatten i ansiktet och försöka vakna upp ur chocken!

 

Ps. Var ute efter en tankini och när jag kom på Lindex så hade de bara under Generous kategorin, vilken diskriminering, man behöver inte ha större former för att vilja ha sådana, jag älskar dem och har alltid gjort oavsett hur jag har sett ut. Ds.


25/3 - 2011



Äntligen Fredag eller vad säger ni sötnosar? Detta är en helg utan måsten för mig och det känns faktiskt bra, jag har absolut ingenting planerat utan jag kan göra som jag behagar. Iof bör jag städa men det tänkte jag försöka göra under dagen, hade planerat att köra en tvättmaskin när jag kom hem idag men K hade redan startat en med SINA saker. Nåjå, får väl tvätta lite senare istället när han har hängt sina saker.

Denna veckan kan jag vara lite stolt över mig själv, jag simmade i måndags, sen vattengympa + simning igår och idag. Vem hade kunnat tro att jag frivilligt skulle ställa klockan för att vara och träna kl 7.45? Sent ska syndaren vakna! Ärligt talat hade jag roligt idag och njöt av träningen, det spelade ingen roll att jag gick dit ensam utan det bara rullade på. Jag passade på att köpa ett månadskort nu eftersom jag kommer tjäna in det på två veckors tränande om jag går som jag planerat Mån, Tors, Fre, tydligen måste man ha med ett kort på sig själv om man vill köpa ett årskort, pfff, som att jag skulle ge dem en idolbild på mig, icke sa nicke.

Nu har jag mumsat klart på min kycklingsallad, den smakade riktigt bra så jag tror det får bli det till lunch också! :) Har även planerat att handla lite frukt idag och göra mig en mumsig fruktsallad till kvällen, eller så får det bli imorgon.

Så, ge mig sommar, jag vill sitta på Skeppet på kvällarna tillsammans med mina gulliga vänner och bara njuta av livet. Det enda negativa är att de kan absolut inte göra en strawberry daiquiri och de är ju riktigt goda att smutta på under sommaren, men sen har de filtar som man kan låna och värma sig med om det är kyligt så det är ju bra.

Nu ska fröken Anna ta och dra bort sängkläderna från sängen och plocka undan lite småplock där inne -> rensa bland mina 2000 böcker så att jag ser vilka jag har läst/ska/inte vill läsa inom en snar framtid. Jag hoppas att ni får en mysig Fredag.


23/3 - 2011



Om jag blev förvånad på jobbet när de hade gerberor på bordet, inte illa pinkat och vilken tur att jag hade kameran med mig efter promenaden med K.




K tog ett kort på mig när vi var ute och promenerade i Söndags, eftersom jag var tvungen att stå mot solen och rynka både panna och ögon som tårarna rann från av det starka ljuset så är jag snäll och censurerar den skiten ;) Jag skulle ha haft öppet jackan så att ni hade fått se min slitna Luleå-tröja med huva, hade tänkt visa jackan men det blir lite fel när jag har en huvtröja under som gör att det blir två huvor istället för en. Utöver det så slipper ni som funderar över hur jag ser ut nu i kroppen fundera, för här kommer den påklädda sanningen, inte riktigt i mål än men det är på G.



Tänk att jag har bott i denna stad sen 99 och aldrig tänkt på att dessa två huvuden är på en byggnad? Man kan allt bli hemmablind. Det fanns även ett tredje men jag var så stressad att jag inte hann med att fota det också så jag får helt enkelt gå tillbaka vid tillfälle och fota det också. Planen är att när det blir lite bättre ute så ska jag börja fota aktivt igen, det har varit lite slött under vintern men nu när våren är på G så rackarns ska det fotas åt höger och vänster.

MEN nu mina kära bönor, nu ska jag sluta svamla för idag och hämta mig lite té, jag hoppas att ni sötnosar får en trevlig dag/kväll <3


Mobilbloggande

Jag hade tÄnkt ta sovmorgon idag, lyckades jag med det? Absolut inte, klockan 7.14 drog ett larm igÅng pÅ mobilen men Är huvudet  dumt fÅr kroppen lida. Jag bloggar just nu frÅn mobilen och jag fÅr hela tiden stora ÅÄÖ som ni mÄrker och det gÅr inte att Ändra, eller snarare jag som inte vet hur.


IgÅr var jag och J till badhuset och simmade, fÖr att ha renoverat i Över 1År sÅ sÅg jag inte mycket skillnad utÖver barnbassÄngen, var iof inte upp pÅ vÅning 2 som Är stÄngd pÅ mÅndagar. Men det var skÖnt att simma igen, simmade 1050m och sen fick det vara nog, konditionen var sÄmre Än jag trodde. Efter simningen gjorde jag nÅt jag inte gjort pÅ 15+ År, jag Åkte rutschkana, inte bara en runda utan tre!! Den kastade runt mig som en vante och jag kÄnde mig ung igen.

PÅ torsdag blir det vattengympa med pensionÄrer, hoppas att det Är roligt fÖr dÅ kommer jag gÅ tre gÅnger i veckan om jag nu inte jobbar pÅ fredagar fÖr dÅ gÅr det inte, inte ens om jag har jobbat natten innan :( vem kommer pÅ att det ska bÖrja 7.45 en fredag?  En annan bra sak med badhuset Är att kochs Är dÄr, synd bara att de inte har tonfiskmackan kvar dÄr :( kanske lika bra iof fÖr dÅ skulle jag kÖpa den varje dag efter trÄningen. igÅr fikade jag en halv bit av blÅbÄrspajen de hade dÄr, det var gott.

Nu ska jag fÖrsÖka somna om, lycka till med det eftersom jag blivit pigg under bloggandet.
Ha en bra dag.


20/3 - 2011



Nu är det Söndag, vad hände med helgen? Kl 15.00 ska jag vara på jobbet, just nu är jag inte speciellt sugen på att jobba men det kommer gå över när jag kommer dit. Jag vaknade vid 6.00 av att ryggen gjorde förbannat ont, jag kunde knappt röra mig och att ligga på mage som jag gillar var inte att tänka på. Nu värker inte ryggen något mer, bara vänster sida av min nacke -aldrig får man vara riktigt nöjd?!

Igår kom J hit, vi åt biffar med rosmarin och fetaost i tillsammans med potatis, gräddsås och en sallad med fetaost i, maten var riktigt god och jag har tre matlådor + att jag har ätit hårdbröd med biff på till frukost! Jag brukar inte göra biffar speciellt ofta men det är baske mig inte svårt att göra, tror det kommer bli biffar här hemma ganska ofta i framtiden.

Idag fick säga hejdå till Harry Hole igen, boken gick alldeles för snabbt, trots att jag har försökt spara på den och läst större delen när det har varit dags att sova = ögonen vill blunda ganska snabbt = boken räcker längre. Jag hoppas att det kommer en ny bok om Hole.

Nu ska jag dricka mitt té och chilla lite innan det blir dags att traska till jobbet. Dagen till ära kör jag med jeans och min antika tröja som det står Luleå på, jag behöver nog en ny, kanske inte med texten Luleå på utan Kalix! Iof är denna bra att ha när Luleå spelar matcher på en Onsdag så att de som inte hejar på Luleå blir lite upprörda ;) Tur att de inte vet att jag absolut inte bryr mig om hockey utan bara låtsas för att retas med dem....

Trevlig dag på Er.

19/3 - 2011



Jag har tydligen varit snäll och fick riktigt fina blommor i Torsdags, inte varje dag man får blommor minsann! De står så fint på mitt bord i vardagsrummet, tänk om man alltid hade färska blommor hemma, de är vackra att se på, roliga att fota och de doftar gott.



Igår hände inte så mycket, iof jag var och klippte mig före f*n också gjorde jag håret svart men utöver det var det lugnt. Jag var sugen som tusan att åka till badhuset och besöka relaxen och testa den nya bassängen men ingen i denna stad verkar vara intresserad av att gå dit med mig *suck*. Jag gillar att simma men jag gillar verkligen inte att göra det själv, visst jag kan gå dit själv men det är inget jag är speciellt sugen på. Jag får helt enkelt fortsätta att tjata ihjäl K tills han ger med sig och går med på att simma 3ggr/veckan med mig.



I Torsdags däremot var vi ute på Bittens och firade St Patrick's Day, det var riktigt trevligt måste jag säga. De hade en kille som var och spelade musik och stämningen var på topp! Vi beställde en Irish Stew där och den var underbart god, jag hade lätt kunnat äta den några dagar utan problem. Jag drack en liten midori/43 och de andra drack öl som var grön och K provade en Hulken och en Emerald Dream (den var eg min men den var för stark). Kvällen slutade just efter 00.00 och jag var ett vrak när jag vaknade dagen efter för att gå och klippa mig kl 8.00



Jag hade svarat på en enkät på nätet och fick då beställa en t-shirt för bara frakten, jag gjorde en egen liten variant med Lilla Nyx, den kommer passa utmärkt under sommaren när jag jobbar! Personligen tycker jag att den blev ganska fin.

Nu ska jag se vad dagen har att erbjuda för ikväll eller mot em kommer J hit och då ska vi laga biffar med fetaost i *nom nom*. Jag hoppas att alla får en trevlig Lördag!

Shopping!

 

 

Jag köpte mig ett par nya jeans idag, de jag köpte innan började bli lite luftiga, denna gången blev det storlek 40, 40 mina damer och herrar, hipp hipp hurra! Nu glider jag runt i dem och känner mig som en drottning, jag ser kanske inte ut som en men banne mig, jag känner mig som en.

 


15/3 - 2011



Jag sov som en bebis natten som var, det var inte igår jag hade en natt som denna.
Morgonen åt andra sidan var mindre lyckad. Jag vaknade av att K gormade och gjorde kräkljud! Det visade sig att ett av (o)djuren hade bajsat med rumpan utanför sin låda, K gick givetvis i bajset och fick upp det mellan sina tår. Det slutade med att jag låg där i sängen och fnissade samtidigt som man kunde höra svordommar och kräkljud från badrummet. Nu kanske han lär sig att titta var han sätter sina fötter. Mindre roligt var det när jag klev upp och fick ta bort skiten från mattan och dra igång en tvättmaskin, men sen när jag tänker tillbaka på hur K måste ha sett ut så var det ändå värt det.

Eftersom jag sovit så gott och vaknat på ett strålande humör så belönade jag mig med lite blåbärssoppa i ett vinglas. Vinglas kanske ni tänker?! Ja, ett vinglas är bra att ha och när man äter så mycket som jag gör så gäller det att piffa till det man använder så att ögat får njuta också.

Där tog orden slut, jag ska fortsätta att njuta av min soppa och förhoppningsvis kommer ni njuta av eran dag.

13/3 - 2011



Det har varit dött här på bloggen ett tag, jag har helt enkelt inte haft lust att skriva utan har haft en liten paus. Veckan har gått relativt snabbt och det känns äntligen som att vintern är på väg att försvinna *Yay*. Eftersom jag inte skrivit innan så får jag helt enkelt göra en snabb uppdatering av veckan som gått.

Onsdag - Efter jobbet gick jag och träffade J för första gången på en herrans massa år. Jag måste erkänna att jag hade fruktansvärt roligt och det kändes som när jag lärde känna honom. Vi var och tittade på solglasögon (J hittade ett bar riktigt coola), sen blev det jeansprovning och även där fyndade han ett par som jag diggade rejält, själv hittade jag äntligen en jacka som funkar under våren/sommaren (kort kommer när jag orkar). Efter allt shoppande gick vi på Rutiga Duken och fikade, och bara pratade. Summan av dagen var att den var riktigt bra och nu med facit i hand veckans bästa. Kl 18 jobbade jag med I så vi spelade lite biljard, fia, fikade semlor och hade trevligt.

Torsdag - Plockade och donade lite hemma utöver det tror jag det inte hände så mycket mer (fröken börjar bli gammal och minns inte lika bra som förr).

Fredag - Äntligen helg! Jag skulle gå med K så han fick klippa sig, han hade inte riktigt koll på tiden så vi var där alldeles för tidigt och fick då istället gå och äta lunch på stan :) K bjöd mig på sushistället i stan som tack och lov har annat så jag åt en kycklingbaugette och efter det gick vi på bolaget. Våran "speed" var utmärkt så vi var precis klar till hans tid började. Kvinnan som klippte honom var riktigt duktig och utöver att hon ordnade håret så rakade hon även bort håret i ansiktet och plockade hans ögonbryn!!!! Vilken service!

Lördag - Tog det passivt och tittade på lite serier, 16.45 åkte jag iväg med I för att fira en som fyller 40år idag. På festen blev vi bjudna på tacos *mums* och sen hade de två olika tårtor, bullar, kakor o.s.v. Under kvällen bjöds det även på musik, de hade lejt en grupp som spelade för oss i lite mer än en timme. Summan av kvällen var att det var riktigt trevligt, jag fick skratta mycket åt de som var där för ärligt talat jag tror aldrig jag träffat någon som är bättre än de inom särskilsomsorg när det kommer till att liva upp en tillställning och ha kul. Deras kommentarer är för underbara och se hur lyckliga de är och speciellt hur mycket de tycker om varandra och glädjs åt varandra. Jag känner mig hedrad att jag fick deltaga vid detta firande och det är en kväll jag sent kommer glömma. 20.30 packade jag och I ihop vårat pick och pack och gav upp för kvällen och jag somnade gott på kvällen mitt i en serie.

Oj, glömde helt bort! Jag och K gick även ut på Bittens igår och tog oss varsin drink, jag fyndade en med Likör43/jordgubb/mjölk/is o.s.v. och K drack en whiskey som förstörde lukten vid bordet. Vi var inte där länge men den tiden vi var räckte gott och väl, det var inte allt för mycket folk ute (brukar iof inte vara sååå fullt just efter 22.00) och sen gick vi på Subway och köpte varsin smörgås = bra slut på en bra kväll.

Söndag - Planerna för idag är väldigt vaga, jag vet inte vad som kommer hända och ske utan jag kommer ta dagen som den kommer.

Jag hoppas att ni har haft en bra vecka och att eran Söndag blir allt ni önskat er, kram.

Onsdag!


Sötnosen får vara med idag igen eftersom jag inte har bilder på jobbet.

Jag behöver ett par nya jeans (igen), nackdelen med att tappa en massa vikt är att man tappar kläderna också ;) Jag verkligen ogillar när byxorna hänger vid rumpan och fladdrar runt benen, att måste dra upp byxorna det första man gör varje gång man stiger upp (om man inte vill ha mer häng än vanligt) är inte alls roligt. Tänk att ett tag hade jag massor av byxor, min syster skickade säkert ner 10 par olika, har jag kvar dem? Jo, det har jag minsann, två har jag inte provat sen någon gång i Dec men redan då så satt de löst så jag tvivlar på att de är något att ha! Undra om jag har kvar mina gamla byxor, jag tyckte inte de var så stora på den tiden men idag så kan jag erkänna att de är stora med stort S.

Just nu sitter jag på jobbet, jag vaknade och var på G att hoppa upp ur sängen och var lite förvirrad att klockan inte hade ringt, efter att ha flyttat på täcket och satt mig upp så insåg jag att klockan var 3.45, kul. Straffet för att jag var så alert just då är att jag nu är trött och hängig. Däremot när jag gick till jobbet 7.15 så kändes det som att jag var "on top of the world", det var riktigt skönt ute, isen är borta så snart kan de komma ut med sina maskiner och ta bort allt grus som ligger överallt, jag längtar!

I tidningen idag stod det att badhuset öppnar på Måndag, yay!! De har en relaxavdelning med en himla massa pooler, kall,varm, bubbel o.s.v. Det finns även en bastu på taket som de kommer ha öppet för både pojkar/flickor på Tisdag, Fredag och Lördag - folk måste dock ha på sig badkläder (som att det skulle vara nåt annat i detta landet), det skulle även finnas en dusch som hade en himla massa olika program som man kunde dona i (låter spännande). Det ska bli roligt att se vad det kommer kosta, jag ska nog köra på månadskort fram till sommaren börjar för då tvivlar jag att jag kommer vilja bada inne och sen när sommaren är slut så blir det till att köpa ett som räcker några månader.

Nåjå, nu ska jag sluta svamla och gå och koka mig lite té, sen ska jag plocka och dona lite på jobbet...senare idag står det en tur på stan för att fika med en vän och efter det blir det jobb igen under kvällen (18-20.30). Jag hoppas att ni får en trevlig dag.


7/3 -2011



Vissa dagar är hon sötare än andra, vissa dagar driver hon mig till vansinne. Fröken Nyx är inte som alla andra, hon är klumpig för att vara en katt, hon beter sig som en hund och hon jamar hela tiden när hon går och letar efter en. Idag har hon en dag då hon är söt, bara söt och inte irriterande :) Jag fyndade henne på klöspålen, hon låg där och åmade sig, jag fotade allt jag hann och sen tog batteriet slut, inte så ovanligt att det gör det när jag vill fota men shit happens.

Jag känner mig både piggare och mindre pigg, idag vaknade jag med en annorlunda snuva och lite nytt slem, trodde jag hade passerat den fasen men det verkar inte som det, K muttrade något om att han började känna sig krasslig, men min tur har han fått något nytt som han kan smitta mig med. Trots att jag inte känner mig helt ok så tänker jag städa lite idag, lägenheten ser ut som jag vet inte vad, jag borde dra igång en tvättmaskin och svabba lite i kök/hall också borde jag faktiskt dammsuga bort lite sand som Mirre har dragit in.

Bah, jag skulle inte ha tänkt på att städa, nu kan jag inte få ut det ur min skalle *suck*, ni får helt enkelt njuta av de söta bilderna på Nyx också ska jag gå och dona lite så att jag känner att jag fått något gjort i lägenheten.


5/3 2011


Jag brukar älska helgen, nu vill jag bara att den ska ta slut, jag vill att dagarna ska ticka på fort så att jag får bli frisk. Hostmedicinen och inflamationsdämpande tabletter fungerar, men inte så snabbt och bra som jag skulle vilja, visst jag är feberfri, jag har inte riktigt lika ont i halsen och min hosta är lindrigare, men jag har ingen jävla ork i kroppen. Äta mat uppe är ungefär det jag gör och sen är jag tillbaka i sängen, jag har lyckats duscha idag och jag var ute på en liten promenad, men jag fröst trots att det var +4 och när jag var hemma så var jag kallsvettig och det kändes som att jag sprungit ett maraton.

Nu har jag tagit sista dosen med hostmedicin för ikväll så sängen hägrar igen, antar att det blir några till avsnitt från en serie och sen hoppas på att få sova ut ordentligt. Natten som var så somnade jag vid 1-2 och vaknade kl 3 och kunde inte sova, kikade på lite serier till just efter 6 och sen sov jag till 9.30. Bättre än ingenting iaf.

Trevlig helg på er.

3/3 - 2011

Eftersom jag jobbar idag och fick lite tid över så tänkte jag att jag lika gärna kan blogga lite, idag mår jag som jag mått de senaste dagarna (känns som en evighet), natten har varit lång och jobbig *suck*. När jag igår la mig så hade jag förhoppningar om att lyckas sova (dum som jag är) eftersom kroppen var så utmattad men så blev det inte, jag började blöda näsblod igen och det var inte lite, jösses vad det forsade. När jag kom till jobbet imorse så pratade vi om det och då sa hon jag jobbar med att hon hade pratat med många som fått en dunderförkylning nu och som klagat på att de också börjat blöda näsblod, vad tusan är det med denna jävla vinter? Men men, jag kan överleva två gånger men inte en gång till, NEVER för herre jösses vad jag kräktes när det kom blod in i munnen också, ja, ni läste rätt jag lyckades igår kräkas för första gången sen operationen, det kom lite blod också fick jag upp en matsked med mat ungefär och sen var jag färdigfikad.

Idag känns som en lååååååååång dag, att kliva upp just efter 7 utan att ha sovit ordentligt sen i Lördags är nog illa, men att på det ha fått en hosta som är förjävlig och denna eviga klump i halsen som irriterar. Det är tur att det finns panodil som håller feber och andra hemskheter borta. Jag tycker att lite olika tébolag borde sponsra mig och lägga upp reklam på min blog, jag som dricker alldeles för mycket té varje dag. Det vore nog ett perfekt jobb för mig, téförsäljare!

Nåjå, ska fortsätta att dricka mitt té, earl grey blev det idag på jobbet (orkade inte ta med något mer exotiskt) och sen blir det till att göra fläskpannkaka till de som bor här, själv ska jag äta en soppa och se glad ut om någon timme. Ha en trevlig dag alla och tryck i er en himla massa vitaminer så ni slipper denna skit jag fått.

2/3 - 2011

Jag behöver sova, jag vill kunna svälja utan att vilja skjuta mig, om mitt huvud kunde sluta snurra och göra ont, om jag skulle kunna sluta känna mig varm och kall hela tiden så skulle jag vara glad. Idag hade jag näsblod för första gången i mitt liv, räknar inte gången då jag hade fått en basketboll i ansiktet, det kändes konstigt och jag blev trött. Mitt liv är verkligen toppen just nu, vi ses när jag mår bättre.

1/3 - 2011

Jag ger upp, vad i helvete är detta för jävla skit! Jag somnade efter kl 5.00 imorse för att min hals var så svullen och gjorde så ont att jag inte kunde slappna av och somna, varje gång jag behövde svälja lite saliv så var jag redo att sätta en pistol mot tinningen, självklart får man en produktion av jag vet inte vad när man är sjuk så svälja fick jag göra mest hela tiden, trodde ärligt talat aldrig att jag skulle somna. Om det inte är bättre så antar jag att jag helt enkelt får prata med vårdcentralen och se om jag kan komma dit på Fredag eller något liknande. Om det bara hade varit en förkylning så hade det varit ok men nu har jag självklart fått kvinnans bästis i samma veva så magen värker också!!!!!!

Nu ska jag käka panodil, dricka té och hoppas på det bästa.

RSS 2.0