28/9 - 2011



Som ni märker har bloggtorkan infunnit sig hos mig också, eller kanske inte en bloggtorka men jag har verkligen inte tid. Mina dagar/kvällar/nätter försvinner i ett rasande tempo och jag prioriterar inte att sitta och blogga, ni som känner mig vet vad som händer och sker och det räcker gott och väl.

Imorgon drar jag upp till Norrbotten för att spendera lite tid med vänner och familj, jag längtar verkligen, vete tusan hur jag ska kunna sova inatt... Nåjå, inte direkt så att jag sover så mycket nu för tiden, majoriteten av nätterna snittar jag 3-4h/sömn och det är kanske inte allt för mycket.

När jag kommer tillbaka blir det till att boka in ett nytt besök hos läkaren så jag får veta svaren på alla blodprov han tog och EKG'n, sen ska jag bokas in för EEG och hjärtultraljud. Det blir nog bra, har inte svimmat något mer sen jag lyckades med det när jag stod i kö för att betala min mat.



Korten är från när vi var ut i Sundsvall helgen som var, jag hade det fruktansvärt trevligt med personerna jag umgicks med hela dagen/kvällen/natten och jag hoppas att det inte dröjer allt för mycket tid innan det sker igen. Bilddagboken har blivit uppdaterad med lite bilder så där kan ni titta er less på sommarens "bus".



Bjuder även på en bild på mina nya jeans som jag fyndade på H&M, mkt trevliga så nu ska mamma få fålla upp dem så att jag inte promenerar på dem! =) Men men men, nu ska denna fröken gå och titta lite på TV och sen försöka få lite sömn inför resan imorgon, min stackars rumpa säger jag bara.....

8/9 - 2011



Har inte haft tid att blogga, mycket händer i mitt liv nu på både gott och ont, men resan har börjat och jag känner mig lyckligare än jag gjort på länge.

Här har ni några bilder på Fröken Anna, bra många kg mindre än för 1år sedan, har kommit mig ner till 64kg nu och känner ingen panik att tappa mer. Kan köpa kläder var jag vill utan problem och det känns underbart.



Det känns skönt att jag börjar hitta tillbaka till mig själv, jag har varit vilsen länge och levt för andra istället för att leva för mig själv, men det är jag som spelar huvudrollen i min film och jag måste fokusera på det. Jag hatar att såra människor, men jag måste vara ärlig mot mig, Anna, och inte göra saker för att andra ska vara lyckliga.




Jag var och måttade lite här för 2kg sedan, hade 72cm runt brösten, midjan var på 80 tror jag det var och höfterna på 90något och det fungerar för mig. Jag kan numer springa runt i storlek 38 på jeans, behöver inte ens prova dem innan! Jag köpte ett annat par i tum och till min förvåning var det 29tum, har inte haft det sen jag var 16!!!! Förstå vilken skillnad det är och mitt huvud hänger inte med! Jag handlade lite tröjor och när jag fick gå ner på small så dog jag lite. Bytte ut mina byxor från Team Sportia, hade medium och fick ta xs för att de skulle sitta bra, det kommer nog dröja innan jag kan köpa kldäder utan att ha med någon som säger till mig om jag kan ha det eller inte, för då kommer jag hem med någon storlek för stor.



Jag ska inte skriva så mycket mer, tänkte bara visa att jag lever och att jag mår bra, jag mår bättre än jag gjort på länge, så ni vet det, ingen behöver oroa sig. <3

RSS 2.0