29/7 - 2011



The pain! Satan i Gatan vad jag brände mig igår när jag var ute i Svartvik med P,S,T och M. Vi var där i flera timmar och när vi låg där så såg jag inte alls bränd ut men sen på kvällen efter min tupplur, då såg jag verkligen bränd ut! Man kan verkligen se var mitt linne börjar och slutar! :) Nåjå, det blir brunt där också, för idag såg jag mer brun ut på stället - INNAN jag for ut igen.

Vi hade supertrevligt där ute, vattnet var svalkande och skönt, inte allt för mycket folk, en bra strand och trevligt sällskap. Det enda negativa var spiggen som var och nafsade en på benen hela dagen.

Idag drog vi ut till ett nytt ställe (för mig) igen, vi var ute i Bondsjön och badade, platsen där man kunde ligga och sola var bra, vattnet var ok i temperatur men botten var så att man måste ha skor när man badar, massor av stenar överallt :S Men nu har vi iaf provat det stället så då vet man, har aldrig provat så många olika badställen i Härnösand sen jag började vara hä 1990, nu på bara fyra dagar har jag varit på fyra olika ställen.



Jag har tagit lite bilder igår och idag men jag har inte hunnit föra över allt från kameran så ni får bara se denna lilla rackare. Märker nu att tiden har sprungit iväg så jag borde göra mig klar och gå ner för P kommer snart och hämtar mig med sin bror och sen ska vi ut på busigheter ikväll.

Så vi får helt enkelt höras lite senare! :)

26/7 - 2011



När man har lite att göra på jobbet så kan det vara roligt att ha en telefon med sig, just nu har jag dille på just denna grejen till korten, jag diggar hur den gör med dem, de ser nästan lika slitna ut som mig! :)

Idag har jag som de flesta vet varit och "slitit" på jobbet, jag sov uselt natten som var och vaknade alldeles för tidigt (1h före väckaren) och kunde inte somna om. Det gick trots det riktigt bra på jobbet så nu är jag hemma. Jag blev lite inspirerad av maten jag lagade till dem på Söndagen så idag ska jag göra en kycklingwok här hemma med curry också blir det färskpasta till, hoppas att det smakar lika bra som det gjorde på jobbet.

När middagen är avklarad ska jag spendera lite tid med S, det ska bli trevligt, vi får se vad vi hittar på om det blir en promenad eller om det blir till att hälsa på hemma hos T eller något annat roligt. Idag kan jag vara uppe med gott samvete eftersom jag inte börjar jobba tidigt imorgon och sen när jag har jobbat då så är jag ledig till på MÅNDAG *Hurra*.

Planen när jag är ledig är att hinna träffa P innan han åker tillbaka till Stockholm och sen blir det nog till att städa, leta upp saker som ska med till Kalix, tvätta och rensa bland kläder så att syster får lite att välja mellan! :)



Jag har inte hunnit skriva om festen vi var på med H och E, jag orkar inte börja berätt allt som hände och skedde men det var en riktigt trevlig fest och jag träffade folk som jag absolut kommer hålla kontakten med som P. Jag hpopas att det blir fler sådana träffar, annars så har jag pratat med E om att hälsa på P i Stockholm och han har lovat mig att jag ska få åka hans fina bilar! :)

Anyway, nu ska jag gå till köket och börja dela kycklingen och sätta igång med middagen för jag tror att jag behöver äta snart, det var ändå nästan 4h sen jag åt senast *ajabaja*.


20/7 - 2011



Jag verkligen älskar min poncho, den är så bra på alla sätt och vis, jag är även lite sugen på att beställa hem en i en annan färg också eftersom denna används väldigt flitigt. Det blir till att kolla upp det vid ett bra tillfälle ;)

Pratade med syster igår och det lät som att det var spikat att hon kommer hit nästa vecka, me so happy! Hon tar inte med sig alla barnen, men jag får ju träffa dem lite senare ändå så, kan vara ganska skönt att inte ha alla 4:a E:n springandes här hemma, nu kanske man får lite sovmorgon också.

Jag har inte fått något svar angående hormonproverna jag tog förra veckan, jag är dock inte orolig, specialisten brukar vara noga med att höra av sig och berätta hur allt ser ut som. När hon ringer måste jag komma ihåg att säga att jag vill läsa den där studien när den är klar, det ska bli spännande att höra resultaten och se om det gått lika bra för alla som för mig *ta i trä*.



Tack och lov blev det bra väder idag, då blir det Minigolf med I, ska se om jag tar med mig kameran dit. Det känns som att det kommer bli en helt "ok" dag, jag kommer komma ut lite och får göra lite roliga saker. På tal om roliga saker är vi bortbjudna (Ja, ni läser rätt) på Fredag, kul kul.

Nu ska jag se om jag hittar lite vettiga saker att ta på mig och sen blir det till att ta det passivt till runt 13.00. Vi ses och hörs.

19/7 - 2011


Eftersom jag inte har hunnit fråga så får ni censurerade bilder när jag har varit ute på galej med S och T, jag har inte hunnit fråga dem om det är ok att jag lägger upp bilder där de är med.

Nu är det iaf lite lugnare här hemma, stridsyxan är begravd efter en total tystnad sen i Fredags. Det känns bra och jag hoppas att det kommer ge ett långsiktigt resultat här hemma, det kan dock bara framtiden utvisa.

Jag är så glad att det ordnade sig med jobbet så att jag kan åka upp till familjen, det ska bli så mysigt att få umgås med systeryster med familj. Det är inte ofta det händer att jag träffar dem så ofta som jag har gjort den senaste tiden dvs 2 gånger på 8 månader, annars brukar det tendera att gå 1-2år mellan gångerna jag ser dem, men jag måste verkligen bli bättre och ta mig tid till att se dem. Man vet verkligen inte hur länge man har dem kvar och med tanke på allt så hoppas jag att jag kommer kunna träffa dem i alla fall 2 gånger om året.


Gladskit med väskan

 

Nu är jag iaf ledig i två dagar och sen blir det en lååång helg på jobbet, men det känns ändå bra för då vet jag att när helgen är över så är det bara två nätter kvar att jobba och sen borde syster vara här! Om allt går som planerat så kommer hon vara hos mig från en Fre/Lördag till Torsdag och sen åker jag upp med henne <3 och nu när jag tänker på det så kommer jag få fira farmors födelsedag för första gången på 4år! Det är nog bäst att jag ringer syster och dubbelkollar så att inget har ändrats innan jag drömmer mig bort för mycket.

 

Anyway, imorgon ska jag träffa I, vi har två olika alternativ på vad vi kan tänkas göra, antingen blir det minigolf (om solen är med oss) eller så blir det Technihus, vilket som så kommer det nog bli bra ändå! :) Vi har inte hunnit träffas så mycket nu i Juli men det får vi ta igen i Aug, förhoppningsvis hinner vi träffas när/om syster är här, kanske kan ta med henne och bada med oss eller något liknande! På tal om bad så längtar jag till jag får bada igen, har ju min baddräkt att inviga eller bikiniöverdelen så det krävs två turer till badet!! :)

 

Nu ska jag se om jag hittar något att käka till middag, ha det bra så länge alla.


18/7 - 2011


En bild från en av träffarna hos S

Det har inte blivit överdrivet mycket bloggande den sista tiden, men så är det när man har fullt upp på andra fronter med jobb och "familj". Jag ska inte skriva så mycket, tänker gå och lägga mig om inte allt för länge för att läsa lite och sen sova, jobbar tidigt imorgon igen.

Nu får vi hoppas att regnet försvinner till jag är ledig. Jag har bokat in lite jobb med I och sen tänkte jag försöka hinna ta mig ut lite under de två lediga dagarna. Ska ta med mig kameran ut också, var ett tag sedan den fick vara med, dags att byta objektiv på den också för lite variation (orkar sällan ta med mig hela väskan när jag drar ut).

Nåjå, jag hoppas ni har det bra där ute.

16/7 - 2011



Hurra, det verkar som att K har lyckats smitta mig ändå. Jag blir så LESS! Om det är jag som blir sjuk först så blir han ALDRIG sjuk men direkt han får något så är det garanterat att jag också får skiten sen och oftast några resor värre än honom.

Tack vara denna mysiga sak så sov jag större delen av dagen/kvällen (utöver min utflykt till Murberget), jag gick seriöst och la mig runt 22.30 och klev inte upp förrän just innan 10.00, nytt rekord för mig. Jag som hade sett fram emot denna ledighet och att jag äntligen skulle få tid att hitta på saker men det sket sig rejält.



Men jag får helt enkelt tänka positivt, det är inte så fruktansvärt länge innan jag får åka iväg i några dagar och ha trevligt, det längtar vi till. Innan dess ska jag bara ta mig genom en massa jobb, till veckan blir det väldigt intensivt, tack och lov är det dagpass så jag har kvällarna lediga om jag vill göra något. K har ju inte så fruktansvärt mycket semester kvar nu, halva har gått och sen börjar han jobba igen.

Nu ska jag se om jag hittar något att kurera mig med och sen ska jag ta det lugnt så jag eventuellt orkar åka bort ikväll. Ha det bra så länge.

15/7 - 2011


Det är inte lätt att ta kort på mig och K ibland, det blir suddigt när han vägrar flytta sig från sin plats!


Nu är Fröken ledig i några dagar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har försökt få tag på svärföräldrarna för att se om vi skulle åka och hälsa på dem men de verkar inte vara hemma, kanske att det är någon bilgrej just denna helgen?!

Jag känner mig lite seg i kroppen måste jag erkänna. Igår var jag till sjukhuset för att ta mina hormonprover för sista? gången. De är så fruktansvärt sega där, jösses amalia... det tog 30 minuter att komma från nummer 13-14 och då hade jag nr 16. Tack och lov så fick jag den trevliga tanten som är bra på att sticka, hon är en av de få som sticker så det nästan inte känns, vissa klåpar sig så att jag vill smälla till dem när de kör in nålen. När jag ändå satt där så bad jag henne ta blodsocker på mig också, det var 4,6 vilket är exakt den siffra jag alltid har haft när jag har varit på sjukhuset under så många år som jag kan komma ihåg. Varje gång de tar blodsockret är jag nervös, jag vill verkligen inte få diabetes som pappa.

Jag pratade med sköterskan om att jag skulle in för lite mer prover sen efter sommaren men att det då var 5 rör som ska tas för blodstatus och lite annat smått och gott, då suckade hon och sa att sådana prover kan man tydligen ta via fingret och att det är så onödigt att ta en massa rör för de proverna. Kul, varför ska de då plåga en med att ta så mycket om det inte behövs? Jag blir alltid helt förstörd efter så många rör och kommer inte "tillbaka till mig själv" på minst ett dygn efter en sådan provtagning.


Jag försökte iaf.

Igår gick jag och K en sväng på Bittens, jag tänkte kolla om de hade fått några t-shirts där än men det hade inte hunnits med. K tog sig en läskig öl och jag drack en cola med lite lime, svalkande och skönt. Sen gick vi hem och jag tittade på True Blood så att jag är ikapp och sen blev det slappning på hög nivå. När jag somnade igår så var det till dansbandsmusik, roligt värre!

Idag är jag bjuden till en vän eller så kanske det var imorgon, det var inte riktigt bestämt. Det låter iaf roligt, hellre det än att sitta och göra ingenting, får hoppas att vädret är med oss så det inte blir som sist -> regn regn regn.

Funderar på att dra upp en sväng till Murberget, får se om man hittar till ze Museum, en gammal klasskamrat skulle tydligen vara där uppe och jag har inte träffat henne sen 2005 så det skulle vara roligt att se henne live igen! :)

Ha det så länge.

12/7 - 2011


Jag är såååå fikasugen, skjut mig! Jag vill ha en ugn som grädd ar jämt (tvivlar på att vi kommer få en ny iom att vi fick en ny när vi flyttade in i lägenheten, man kanske skulle köpa en egen varmluftsugn?). Samtidigt är det ingen större idé att baka något här hemma, K fikar ytterst sällan och om han fikar så sker det inte flera gånger på raken så en tårta här skulle bli att han tar en bit och sen äter jag lite -> tårtan kastas. Hmm, om man skulle baka en bebistårta kanske, får köpa en superliten form så jag kan göra en miniatyrtårta?!



Utöver tårta så är jag sugen på cheesecake som jag nu har ätit tre gånger i mitt liv, eller egentligen bara två för den sista gången räknas inte, cheesecaken var moshig i botten och smakade bajs! Jag får leva på hoppet att mina vänner bakar och skänker mig en tanke^^ annars får jag vänta till jag åker hem till Norrland, då kan jag nog få min syster eller mamma att baka med hjälp av mig. ;)

Nu ska jag titta lite mer på Pretty Little Liars som jag började se igår, är inne på episod 8 också måste jag titta på True Blood så jag kommer ikapp, har haft så mycket för mig att serier inte har prioriterats, har iof tittar på CSI varje kväll jag varit hemma men jag har inte orkat flytta hårddisken för att föra över nytt till den och sen kopplat in den i mediaspelaren igen.

Ps. Har nu fått utskrivet medicin för 1ÅR, äntligen slipper jag ringa var tredje månad, har även inplanerat en sväng på sjukhuset för hormonprover. Jag ska satsa på Torsdag eftersom jag jobbar till 9 och proverna ska tas mellan 9-11 och jag får inte äta mer än 2h innan så då passar det bra när jag jobbat natt och äter frukost vid 6. Efter det är jag ledig till på Måndag *Hurra* Ds.

Ps.2. Var och gymmade ensam igår, blev 1,5mil på cykel, 2km rod, 15 minuter på gåband och lite bröst/armträning, skönt när det väl var gjort men fruktansvärt tråkigt att träna ensam, jag måste verkligen hitta någon som vill träna med mig som kan pusha mig och stötta när det går trögt att ta sig dit Ds.2.

10/7 - 2011



K hade fått bada på sin hjärna i Fredags så igår blev det att vi åkte ut och badade med Piff och Puff i Stallarna. Det var som vanligt en massa folk där och när man äntligen trodde att de var på väg att försvinna så dök det upp nya förmågor istället. Men solen sken så det var bra, vi hade även med oss lite fika från Coop (en god sallad, dricka och en bulle).

Jag är lite frustrerad över att jag blir frusen så fort nu för tiden, jag kan bada en stund och sen står jag och skakar som en hund i vattnet, detta trots att det är 24grader i vattnet! 24 vad tusan är det för fel på min kropp som tycker att det är kallt när mitt huvud tycker att det är en bra temperatur. Det blir till att härda sig eller bara ignorera skakningarna.



K chockade mig lite för han badade, normalt brukar han gnälla om bad och sen när det blir av så vill han inte komma med. Men den rackarn badade relativt länge och sen låg han på sin filt och slappade. Jag hade med min också så vi fick gott om plats! :) Vi var nog där ute i lite mer än två timmar men eftersom folkmängden inte gav sig så klädde jag på mig och sen kom mygginvasionen from hell.



Mot slutet av kvällen var jag inlindad i min sjal och hade fått på mig mer kläder än jag hade när vi åkte ut, jävla myggor säger jag bara och de ÄLSKAR mig. Tänk om man hade varit lika populär på andra fronter än hos myggen ;)

Anyway, när vi kom hem så duschade jag så länge och varmt att när K skulle in i duschen efter mig så hann han bara smörja in sig med tvål också var varmvattnet BORTA, haha jösses vad han gormade! ;) Jag konstaterade bara att nu får han uppleva hur det är att vara Anna för en dag när jag går och duschar när jag kliver upp och K har duschat innan han gick till jobbet. Payback is a bitch!

Efter duschen pratade jag några minuter med Herr M, men jag konstaterade att han borde vila så kvällen slutade med att jag satt och filosoferade med mig själv i en timme innan jag gick till sovrummet, där fick jag kämpa för att somna eftersom Herr K låg och snarkade som aldrig förr.



Idag har jag några timmar hemma (eftersom jag vaknade tidigt) som jag ska använda till att ta det lugnt, sen blir det till att dra och jobba kl 15.00 också kommer jag hem imorgon vid 11.00. Jag hoppas att alla har haft en mysig helg och att ni njuter av sommaren. <3

Toto - I will remember


J's favoritblomma som även prydde hans kista 2003.

Tiden springer iväg, idag är det 8år sedan J försvann från oss, det innebär också att det är ganska precis 8år sedan (give or take) sen vi flyttade in i lägenheten som vi bor i. Idag lyser solen med sin frånvaro och det är nog lika bra för mitt sinne är inte direkt soligt idag.

 

Jag önskar att ni hade fått träffa denna underbara människa, några av er hann träffa honom och vad jag vet kommer alla ihåg honom trots att vissa bara träffat honom en enda gång, men han lämnade ett avtryck hos alla med sin öppenhet, vänlighet och en underbar personlighet.

 

Jag brukar vara expert på att vara dagvild som många vet, jag kan ha Onsdag på en Fredag och vise versa men denna dagen kan jag inte "glömma" bort och vara på ett annat ställe i tiden, ibland önskar jag att jag kunde glömma den, men samtidigt vill jag inte glömma honom. Det är en bitterljuv känsla som åker genom kroppen, jag minns alla roliga saker men samtidigt så får jag ett slag i magen för att jag som alltid denna dag inser att han verkligen är borta, han bor inte bara på ett annat ställe i landet och lever sitt eget liv utan han är b-o-r-t-a.

Det är bra att jobba en dag som denna, här kommer det inte ställas några fågor om hur jag mår, jag kan slänga på ett leende under "insatserna" och sen kan jag sitta i min ensamhet här nere och filosofera och minnas med glädje i hjärtat över att ha fått lära känna honom och sorg över att han avslutade sitt liv alldeles, alldeles för tidigt.


7/7 - 2011



Jag och K hade en mysig dag igår, först var vi och fikade ute på den nya piren i H-sand, det var riktigt varmt där så vi la oss ner och solade en stund och bara pratade lite strunt. Det är en grej som är underbar när man har känt en person så pass länge, man kan prata en massa svammel och sen bara ligga där tysta bredvid varandra och ändå veta vad den andra tänker, ibland tittar vi bara på varandra och flinar.


Hjärtat med korsordet.

När vi hade fikat drog vi hem för jag skulle jobba i några timmar med I. Hon dök upp just efter 16.00 och då drog vi iväg på stan, vi tittade på en massa saker i olika affärer, besökte bokaffären så jag fick köpa fyra pocketböcket, upptäckte när jag skulle betala att K hade gett mig fel korthållare så jag hade hans kort... tråkigt för honom så han fick betala böckerna istället ;) I var sugen på fika så vi gick på Wirströms, I köpte en chokladtårta och jag åt en liten bit av någon kaka med jordgubbar på (Varför har inget ställe cheesecake i denna stad??????).


Del av utsikten från Piren.

Efter fikat gick vi och hyrde en film: "Barbie och kristallslottet", den gick att se, inte någon WOOOHAAA upplevelse men men ;) Sen åkte I hem och jag och K började planera kvällen lite, vi kom fram till att vi skulle ge oss ut och titta på solnedgången tillsammans ute på piren, dock försvann tiden lite väl snabbt så vi åkte inte ut förrän 22.00. Trots att vi inte fick se en solnedgång tillsammans så var det vackert där ute, jag lyckades komma ihåg att ta med mig kameran denna gång så det blev lite kort av omgivningen.


Älskade Härnösand.

Vi satt där ute tillsammans och löste lite korsord, lyssnade på musik och bara mös. Jag verkligen älskar sådana kvällar och det är vid sådana tillfällen jag inser varför jag är tillsammans med K och varför jag hållt fast vid honom i alla dessa år trots alla "bumps on the road". När vi hade fått våran kvalitetstid så gick vi ut med hunden, han fick inte komma med ut till piren för då hade vi fått lyssna på hans gnällande hela kvällen. Vi drog till Mellanholmen och lät honom springa av sig.

Efter det hände det inte så mycket mer hemma hos oss, vi pratade lite, jag spelade lite med en vän och sen somnade jag framför CSI.


Home Sweet Home.

Idag är planen att vi ska åka till Erikshjälpen (K var den som sa att vi skulle dit), sen blir det middag ute för det ville han absolut göra och utöver det är dagen som ett oskrivet blad. Jag kommer nog ta det ganska passivt för imorgon börjar jag jobba igen, jag kör med en mjukstart jobbar Fre-Lör, Sön-Mån och sen blir det Ons-Tors och efter det blir jag ledig i fyra dagar igen *me like*.

Nu ska jag gå och väcka gubben och se om han är redo att kliva upp, om han tänker fortsätta att sova så ska jag titta på CSI i brist på annat! :) Ha en trevlig dag.

6/7 - 2011



Nu var det ett tag sedan jag uppdaterat (igen). Mest är det för att jag har varit upptagen med K, vi har försökt hitta på lite saker nu när han äntligen har fått semester. Resten av tiden har jag inte haft någon större lust att sitta och uppdatera här.

I Lördags cyklade jag iväg till S för en liten tjejkväll, självklart började det regna när jag drog ut så jag gick in och bytte byxor och tog med mig de jag skulle ha i en väska istället. K var gullig och cyklade med mig dit så att jag skulle hitta och sen drog han hem igen. Hemma hos S satt vi och kacklade med T hela kvällen, det var riktigt trevligt. Jag som aldrig trodde att jag skulle uppskatta tjejkvällar iom att jag till större delen alltid har hållt mig till killkompisar för att tjejer är för "jobbiga", men jag har verkligen haft roligt på de tre träffarna jag har varit på. Vi käkade lite mat och pratade om allt mellan himel och jord, vid klockan 1 cyklade jag hem igen (inget regn) med ipoden dunkandes i öronen.


Fick detta vackra halsband av K.

På Söndagen åkte vi iväg till svärföräldrarna för att umgås med K's familj ett tag. Vädret var riktigt fint så vi åkte iväg på en utflykt. Först drog vi till Nordingrå där vi hämtade upp "mommen" och sen åkte vi iväg till Mannaminne. Seriöst, naturen efter högakusten är såååå vacker, jag bara satt där med gapande mun och njöt.

Det fanns otroligt mycket att se på Mannaminne och det känns inte som att man blir klar med det stället på ett besök så vi kommer absolut åka tillbaka. Jag tog lite kort som jag idag laddar upp på bilddagboken (alldeles för mycket för att visa allt här).



Utöver att de hade en massa saker att titta på så hade de riktigt bra fika, denna cheesecake var riktigt god! Vi spenderade en bra stund på Mannaminne och innan vi skulle lämna stället så handlade K ett halsband till mig, en doftpåse till garderoben (påminner mig om när jag var liten) också köpte han ett bälte till sig själv som var riktigt snyggt.


Efter Mannaminne åkte vi iväg ut till havet för att titta lite på utsikten, de hade något gammalt fiskeläger där. Vågorna var riktigt mäktiga just denna dag och slog mot klipporna. Jag hittade ett hus som jag och K skulle kunna bo i ;) Det såg så mysigt ut, drömma kan man alltid göra.


När vi sedan lämnat "Mommen" i Nordingrå åkte vi tillbaka hem till svärföräldrarna där det vankades middag. Svärfar bjöd på kycklingrisotto, grillat och potatisgratäng och en god sallad. Jag tror ingen var hungrig när de gick från det bordet.


Mirre är inte så mycket för hårdrock.

Resten av kvällen var riktigt lugn, vi tittade på The Big Four och sen när Metallica var färdiga så gick vi och la oss. Jag sov riktigt gott tills jag vaknade av barn som stod och tittade på mig! Sen kunde man höra från vardagsrummet: "Om jag får sitta där du sitter nu så får du titta på henne." Haha.

Glömde ju berätta, en av sägerskans döttrar tappade sin första tand på Söndagen, svärfar fick rycka ut den! Efter middagen så gick hon och borstade tanden och lät den torka på diskbänken -> när svärmor diskade åkte den ner i avloppet. Jösses vad hon grät. Efter det så höll hon på att prata med storasyster och frågade om tandfen o.s.v. vilket resulterade i att hennes syster säger: Det FINNS INGEN TANDFE." då kom det ännu mer tårar. Dagen efter såg hon lite lyckligare ut när hon hittade 10kr under kudden.



I Måndags åkte vi ut på en utflykt med båten till Hemsön, där stannade vi i nästan två timmar, solen tittade fram titt som tätt och stekte på ganska rejält. Jag badade aldrig helt utan doppade mig bara till midjan, det var lite för kallt för mig. Dit kommer jag absolut åka igen för det var riktigt mysigt med sandbotten så långt man kunde gå också var det ganska långgrunt. Bjuder på en bild på mupparna och hunden.



Mirage var överlycklig när vi var ute på stranden, han som normalt hatar vatten sprang omkring och lekte som en valp, han sprang ut och när det sen kom en liten våg så sprang han in igen och sen ut för att hoppa i vattnet. Ett tag hade stackarn sand överallt och självklart lyckades han få ett av barnen att gråta, hon hade gjort ett fint sandslott också gick Mirre dit och grävde lite ^^

Mot kvällen åkte vi in till stan igen för kissanra behövde mat. Dagarna där ute var underbara och jag kommer lätt tvinga K till att åka ut dit igen med mig så att vi får umgås med svärföräldrarna lite.

Igår gjorde inte jag och K allt för mycket, vi var och cyklade till Härnöhallen för jag blev sugen på strömming (svärfar fick mig hooked på det när han hade gjort sånt hemma) också hittade jag en cheesecake men den var inge god =(

Idag ska vi försöka ta oss ut och fika lite och sen efter middagen kommer I på besök så att vi hinner träffas lite. Hade fått för mig att hon skulle iväg på semester med sin pappa men det var inte förrän mot slutet av månaden.Vi tänkte först åka ut till Smitingen men ingen av oss visste om det går bussar eller inte så det får bli en annan dag.

2/7 - 2011



Vad hände med solen? Den skulle ju vara här när hjärtat gick på semester så att vi skulle kunna åka ut tillsammans och njuta av sommaren, som det är nu så fick vi EN kväll då vi var och köpte mat tillsammans och sen åt vi det i parken och passade på att sola i en timme. Jag som hade hoppats på att den skulle vara här nu eftersom jag inte jobbar igen förrän på Fredag, finns det någon soldans som man kan köra?

Trots att vi inte har det bästa vädret så är planerna ändå bestämda! Idag ska jag förbi till en vän och hälsa på henne, eftersom hon inte bor runt knuten så blir det till att cykla dit *skönt med lite motion*. Jag kommer nog inte vara där allt för länge eftersom jag fortfarande är lite krasslig i kroppen och behöver vila, men samtidigt kan jag ju inte låsa in mig! Jag är så less på att jag aldrig kan få en vanlig förkylning som håller i sig några dagar, mina stannar alltid i några veckor *suck*.

Imorgon ska vi till svärföräldrarna och umgås med dem och med min ena svägerska, tydligen skulle det bli lite bättre väder då så jag ska ladda kameran och ta med den ut. Jag hoppas på att syrenen har blivit riktigt stor och fin, sen ska jag stjäla lite rabarber så att jag kan koka ny kräm här hemma, det kommer bli perfekt att ta med sig som lunch på jobbet.

Nåjå, dags att klä på sig lite vettiga kläder och filosofera på allt och inget. Ta hand om Er.



RSS 2.0