31/1 - 2011



Nu har helgen passerat och det är en ny vecka med nya tag. E har försvovit sig idag så hon är inte på värdlens bästa humör nu på morgonen och jag får ligga på hela tiden så att vi ska hinna bli klar i tid. Just nu tvivlar jag på att det kommer att gå men vi får se, jag har fått in henne på rummet där hon packar och förhoppningsvis har hon inte packat upp allt igår när vi gick och la oss för då kommer klockan springa iväg.

Idag ska jag iväg ut med R och fota lite under dagebn, jag hoppas att vädret är bra och att det går att få till lite roliga bilder, kl 11.00 ska jag vara utanför Hemköp (kanske borde ställa en klocka så att jag inte somnar). Efter det ska jag nog kurera mig för jag börjar känna av att min kropp inte är i form, jag känner mig snuvig och hängig och det har jag inte tid med!

Under veckan vankas det jobb, ska och jobba med I på Onsdag och sen på Torsdag ska jag och jobba natt, det var ett tag sedan jag jobbade natt men det går nog bra, jag hoppas bara att min laddare har kommit innan dess (Fröken Lova har gosad med sladden så den laddar inte min mobil ever again). Nåjå, nu ska jag plocka ihop och göra lägenheten redo för den nya veckan också måste jag rensa i kattlådan så kissarna blir på bra humör.

Ta hand om Er.

26/1 - 2011




(O)djuren håller mest till i sängen idag, de är trötta och slitna, om de skulle sluta leka hela nätterna så skulle de också vara pigga och alerta denna tiden på dagen! Herr K gick och däckade under sin lunch så det blev inte mycket mat till honom, han hann bara med att rasta vovven och lämna tillbaka filmen jag och I tittade på i helgen.

På Lördag har jag fått planer, J kommer förbi hit och tittar på film också ska vi göra lasagne, hur gott är inte det på en skala från 1-10? Hon skulle eventuellt ta med en vän till henne också så det kan bli spännande. Utöver det har jag inga större planer på vad som kommer hända, antar att det kommer visa sig.




Idag har jag lagt in alla räkningar, jösses vad vi hade mycket. Jan är alltid en månad som blir full för då kommer alla halvårsgrejer som till boxer o.s.v. Jag drog iof lite extra denna månad för att lätta trycket lite på Feb så min CSN är betalt för två månader nu också drog vi bredbandsräkningen för att bli av med den också för i Feb ska K's CSN betalas och den är på 2500kr (tur den bara kommer var tredje månad).

Nu har jag hunnit käka lunchen och ska ta och questa lite med min lilla hunter och lite senare idag blir det till att dra iväg och jobba med I i några timmar, vi kommer inte träffas under helgen som vi brukar för hon kommer åka till Sundsvall och är då med sin pappa hela helgen.

Jag hoppas att ni alla får en fin dag idag <3

25/1 - 2011



Det var ett tag sedan jag tog mig tid att uppdatera, det enda jag kan skylla på är att jag har haft fullt upp (på riktigt). I Fredags var det fest hemma hos oss med J,P,H, E och Dl, festen slutade inte förrän vid 4.30 så jag var lite sliten när jag sedan skulle upp och jobba lite med I på Lördagen. Helgen slutade med att H och E var förbi på Söndagen och H hjälpte K att borra i garderoberna och skruva ihop dem så de står som en enhet också har de fått handtag! När karlarna jobbade gjorde jag och E en soppa som bestod av ärtor, potatis, lök, grönsaksbuljong, kryddor och creme fraiche och till det åt vi ett riktigt gott bröd som E hade gjort, för att avsluta en bra kväll så blev det marängswiss.


Jag vill in i ångduschen nu!

Igår gjorde jag inte många knop, var lite slut i skallen så det blev en lång tupplur under em/kvällen och sen satt jag och svamlade lite med vänner. När jag väl kom till sängen så slocknade jag som ett ljus omgiven av spinnande katter och en hund som gnällde i sömnen.

Idag har jag faktiskt varit duktig och diskat och varit förbi på lampaffären för att se om min lampa har kommit in, det hade den men han hittade den inte ute på lagret för de hade fått hem så mycket så han bad mig komma tillbaka senare under veckan.... antar att jag får gå dit på Torsdag eller Fredag då.

Till helgen blir det full rulle här hemma igen, det är då E's helg hos oss så vi får se vad som händer och sker, jag är fruktansvärt sugen på att åka ner till Birsta och kolla på Gina om de har en tröja som jag vill ha där också skulle det inte vara helt fel att besöka Indiska som har mycket fint.

Nu ska jag snart sätta igång med middagen, hade tänkt göra en soppa men K tyckte vi skulle vänta med den till helgen så det blir bara köttfärsås och makaroner idag, men det funkar bra det också ;)

20/1 - 2011

Torsdag, var försvann de andra dagarna under veckan? När man inte jobbar lika mycket som man brukar så känns det som att tiden bara försvinner genom händerna, jag hänger verkligen inte med. Idag har jag försökt städa lite, Internet verkar inte fungera så bra hemma hos oss just nu, det åker upp och ner som en jojo hela dagen och jag blir bara irriterad. SÅ istället för att sitta och blogga och dona så har jag hunnit dammsuga, kört en diskmaskin och dragit igång en tvättmaskin, klå det om ni kan! :) Glömde nästan, jag har även rensat i räkningsgrejen och plockat bort lite skräp ur mina lådor i vardagsrummet så nu rackarns är det fint!

Resten av dagen ska jag nog ta det passivt, jag har en bok som ropar mitt namn och en kropp som vill vila lite. Resten av städningen får allt vänta till imorgon så att jag har något att roa mig med då också! :)


Blommor och bin...



Idag gick jag och handlade för mitt presentkort som jag fick från den ena chefen, det blev två olika blomstergrejer som kommer få bo på skänken i sovrummet när den kommer dit. Efter det gick jag in på guldaffären och handlade mig 5 örhängen för presentkortet som jag fick av en annan chef, nu har jag äntligen fyllt upp alla hål i öronen utom ett för det verkar ha växt igen och jag är inte så sugen på att pressa genom, jag får helt enkelt ta och bli lite berusad och "hugga".

Nu ska jag ta det lugnt innan det är dags att gå och jobba i några timmar :)


Nyx



Katten är döpt och hon verkar vara lika nöjd med namnet som vi är! Just nu ligger hon och sussar i sovrummet i soffan, det är knappt så man ser henne om man inte tänder lampan i taket. Nyz blir bara mysigare och mysigare, på kvällarna gosar hon ihjäl mig i sängen när jag ska sova och sen går hon och myser lite med K och (o)djuren. Jag hittade mig en allt bra kisse på katthemmet, hur någon har kunnat tappa bort henne och inte letat upp henne övergår mitt förstånd.


19/1 - 2011



Här är en sak man kan roa sig när man har lite att göra, garderoberna har kommit upp, det enda som saknas nu är att vi ska borra i dem och skruva fast dem i varandra också måste vi skruva fast handtagen. Innan hade vi ingen borr till det men nu har K handlat så att det finns hemma (jag tycker att hyresvärden skulle ha stått för monteringen - sjukt att man ska måsta köpa borrar osv, tänk om vi inte ens hade haft en borrmaskin!) så jag hoppas på att han borrar denna vecka! Nu när ni tittar så OBS att det finns kläder som inte är svarta, de flesta jag känner brukar gnälla att jag bara går omkring i svart men jag har FAKTISKT ett par gröna  byxor som jag skulle ha köpt i S istället för M också har jag en orange tröja och lite annat som ni kan se!



Det är inte lätt att ge den nya kissen ett namn, ungefär lika lätt som att få en bild på henne där man ser att det är en katt och inte en hårboll! Vad tusan ska man kalla henne? Hon lyssnar absolut inte på namnet hon fått på katthemmet så det är bara att tuta och köra, jag har fått lite olika förslag:

  • Salem, Halldóra, Alfdis!
  • Dorothy, Thyra, Salmei
  • Nova, Frøy, Isis
  • Lakrits, Sotis, Akyla
  • Myz, Sol (undra från vem *host*).
  • Musli, Snurran, Gamle Svarten
  • Moria (dark chasm) Atra (darkness in latin) Chaya (goddess of shadows) Nyx (Goddess of the night) lilith (another goddess of darkness) Selene (goddess of the moon/night).
  • Vilda Hilda, Vilda Hulda, Purr.
Själv lutar jag åt Nyx just nu, att jag inte kom på det namnet själv utan det gjorde Annabel! Som ni ser är namnförslagen från både folk som bor i Sverige, Norge, England o.s.v. så variationen är stor och många av namnet skulle nog kissen skjuta sig för om hon hörde mig uttala dem! :)

Just tusan, jag skulle ju berätta om helgen men jag är lite för seg i skallen så det blir i stora drag så håll i hatten. E var här och x-kissen älskade henne och spenderade större delen av helgen med henne, iom att E var här så gick helgen i rasande fart. På Lördagen gick jag och jobbade i några timmar med I, vi kikade runt på stan och hyrde en film som vi sedan tittade på hemma hos oss. I älskade X-katten och gosade med henne och missen spinner som en toka! :) Sen blev det Måndag igen och jag började se stora framsteg med missarna som nu nosar på varandra och inte fräser när den andra kommer fram, igår hade de följa John genom lägenheten, man kunde höra hur mattorna sladdades runt i hela hallen och de turades om när det kom till vem som jagade vem. När de hade lekt klart däckade båda i sovrummet i närheten av varandra ;)

Det blev ett litet uppehåll i skrivandet, K kom hem på lunch och jag utfodrade odjuren, missarna hoppade upp och åt tillsammans från skålen - vilken progress! Nu ska jag göra en daily heroic och sen ska jag slappa tills jag ska iväg och jobba mot kvällen.

Ta hand om er sötnosar! :)

Ps. Har tappat 3kg på 1,5 veckor, klå det Ds.

14/1 - 2011




Möt det nya tillskottet i familjen, eller jag har henne på prov kan man säga eftersom jag måste veta att hon fungerar tillsammans med Lova och Mirage. Katten hade fått namnet Siv på djurhemmet men jag ska allt komma på ett annat namn (några förslag) om hon kommer stanna hos oss, jag ska ge det några veckor och jag hoppas på att de kommer fungera bra ihop. Siv är 1,5år och steriliserad och riktigt liten (kanske inte syns på kortet men om man ser henne irl så tänker man på det) och hon är fruktansvärt gosig



Denna bilden är på lampan som har fått flytta in i sovrummet, jag orkar verkligen inte vrida bilden rätt så ni får allt titta snett eller skita i det! Jag diggar verkligen glödlampan som är där inne, den är helt underbar måste jag säga och lampan ser ut som en liten planet när man tittar på den (eller så är det bara i mitt huvud).

Nu ska jag försöka göra lite dailys (spelnördar vet vad jag menar) och sen ska jag vila upp mig lite innan J tittar förbi efter sitt jobb och efter det blir det till att handla hem mat till helgen nu när E är hos oss. Ha det bra sötnosar så ses vi när vi ses!

Me <3 Matlagningsprogram

Angelo Sosa


Jag har som många vet dille på matlagningsprogram, jag tittar på Hells Kitchen, Kitchen Nightmares, Top Chef, Master Chef o.s.v. men det är banne mig inte ofta det är något ögongodis med. I Top Chef Season 7 var det dock med en som föll mig i smaken och till min glädje kommer han vara med i Top Chef All-stars som har börjar sändas nu (om jag fattat det rätt - om det nu är top chef 8 som räknas som det).

 

Igår kikade jag på Svenska versionen av Master Chef, det kommer nog bli intressant att se men jag tvivlar på att det kommer vara lika mycket liv i luckan som det är med de utländska versionerna där folk tenderar att vara mindre artiga och konflikträdda som vi Svenskar är.

 


13/1 - 2011



Idag delar jag med mig av en tavla som K har gjort, detta är den enda oljemålning han har avslutat, vi har säkert 3-4 påbörjade i lägenheten som han började måla på 2001 men han jobbade så intensivt den perioden att det bara rann ut i sanden. Denna tvala fick mina föräldrar i julklapp 2001 och sen dess har den prytt väggarna i vardagsrummet, just nu bor den dock inne i mitt gamla rum eftersom de håller på att bygga om i huset och då har flyttat iväg tavlan! Jag sa åt dem att jag kunde ta den till Härnösand och hänga upp den för jag gillar verkligen tavlan men de ville absolut ha den kvar. Det enda jag inte gillar med tavlan är K's signatur som blev alldeles för stor när han skulle ordna det innan vi drog norrut och sjävlklart hade han ingen mindre pensel än den där.



Pappa satt upp en träpanel på väggen när vi var där, jag var lite skeptisk till det och saknar fönstret som var där innan men sen när han satte upp tv'n med vägghållaren så blev det helt ok, antar att det tar lite tid att vänja sig, men det blir nog bra när de har tagit bort ena väggen och kan flytta allt så att det blir bättre placering på sakerna!

Men men, nu ska jag föröska göra något kreativt, jag ska ta och flytta över K's kläder till garderoben (eller kanske inte nu när jag tänker efter) men jag ska iaf ta på mig kläder och plocka lite i köket. Har ringt till vaktmästaren och lämnat ett meddelande att om han kommer med korgarna och stången till garderoberna idag så får han bara lägga dem i köket för jag kan inte vara hemma och vakta hela tiden på att han ev. kommer komma. Han sa i Tisdags att han skulle komma på Onsdagen och lämna sakerna men det har han inte gjort och det är inte sååå kul att sitta med två tomma garderober som jag inte kan sätta in någonting i förrän han kommer med resten och som toppen på det så har jag plockat ut alla mina kläder ur den gamla garderoben som K ska ta så nu har jag kläder ÖVERALLT! Jag insåg idag att jag behöver köpa lite galgar för det finns inte allt för många i denna lägenhet....

Idag ska jag även iväg till Utansjö och kika på kissar med J och P, det ska bli spännande! Panter som jag var så sugen på hade hittat hem till sin riktiga familj, han hette egentligen Niel Young, vem tusan döper sin kisse till det? Självklart finns Pontus kvar som blivit av med svansen p.g.a. en klämskada också lilla Siv, det ska bli kul att se dem iaf :)

Sovrummet börjar ta form




Var och handlade en taklampa till sovrummet, då hittade jag denna lilla söta lampa, kunde jag ignorera den? Absolut inte, jag köpte en och kommer gå och köpa nummer två nästa vecka för han hade inte hunnit få hem ytterligare en svart, vita hade han dock gott om men jag ville ha en svart lampa! Mina fönster i sovrummet såg så otroligt tomma och gigantiska ut innan gardinerna kom på plats men nu ser allt ut som vanligt, eller inte som vanligt eftersom det är nya gardiner där inne och nya stänger men det ser ut som jag vill att det ska göra, jag är verkligen inte mycket för fönster utan gardiner.

Nu ska jag söka fram något att äta till middag och sen ska jag ta det lugnt, eventuellt kommer vi skruva ihop garderoberna eller så blir det imorgon när H och E kommer hit på filmkväll.


12/1 - 2011



Fyndade en bild från Nyår i Kalix, denna champagnen var fruktansvärt vidrig och dyr som stryk (i mina ögon) jag skulle aldrig betala nästan 400kr för något liknande, det enda bra med den var att den hade ett sött litet fodral med sig när den köptes.

Idag är planen att få ner gardinerna i sovrummet för att sedan få upp nya stänger och gardiner, jag ska använda mig av skurmoppen för att få ner dem, jag är alldeles för mesig och höjdrädd för att använda mig av en stege. Jag har däremot blivit mkt BÄTTRE, jag kan ställa mig på en stol.. visst jag har en betydligt högre puls när jag kommer ner men jag klarar av det och det är mer än vad jag klarat innan... jag tror dock inte att jag kommer bli en som klättrar upp på tak och andra saker men lite är bättre än ingenting alls.


Servetten på nyår

Jag glömde bort att fortsätta blogga innan men nu är gardinstängerna nere och jag har KLÄTTRAT UPP PÅ EN STEGE även om jag trodde att jag skulle dö hela tiden och nu ett bra tag senare fortfarande känner mig skakig och darrar i hela kroppen. Jag skruvade loss fyra skruvar och tog ner två fästen men sen pallade jag inte något mer, K får allt göra resten! Planen är att ta ett av de gamla fästerna och sätta upp det i gästrummet där E slet ner hela stången + ett fäste och skruva fast det som sitter där ännu bättre så att hon inte lyckas igen. Gästrummet kommer nu få en nyans av grönt vilket det aldrig har haft innan men det kommer nog bli bra.

En annan sak jag har gjort är att jag ringde till Erikshjälpen och frågade om de ville ha en TV-bänk och en gammal soffa, när de ringer och bokar tid för upphämtning ska jag se om de vill ha lite koppar och fat också, såg att jag hade en himla massa uppe i skåpet som aldrig kommer användas och som kan komma till användning där. Vi får se vad de säger men jag ska plocka ner skiten idag när stegen är i lägenheten och sen sätta det i en kartong så får vi se vad de säger om de vill ha det eller inte.

Nu ska jag fortsätta min lilla raid i lägenheten, saker ska flyttas och donas.... go me!

11/10 - 2011


*Visst är jag en kanin?*

Igår gjorde jag Nikkalouktasoppa och hunden drog iväg med en bit vitkål, han är inte som alla andra den där Mirage, jag tror inte han har förstått att han är en hund för han är tokig i grönsaker :) Soppan blev iaf riktigt god så jag är nöjd med den, detta är första gången jag kokar efter farmorsrecept eftersom det inte är detsamma som verkar vara "standarn" för just denna soppa!

Nikkalouktasoppa a la farmor


Köttfärs (jag hade 3-400g och använde älgfärs eftersom vi har så mycket av det hemma)
Purjolök
4dl riven vitkål
1l vatten +2 köttbuljongtärningar
1 Lagerblad
2msk senap (använde slotts)
5 potatisar (hackade)
2msk soya (äkta kinesisk)
Svartpeppar
Persilja

Jag fräste vitkålen tillsammans med purjolöken och förkokade potatisen. Efter det gjorde jag buljongen klar med kryddorna, senapen och lagerbladet. När jag sedan stekte köttfärsen (saltade och pepprade den lite) så läg jag purjon och vitkålen ligga i buljongen och sen när köttfärsen var klar lät jag det koka ett tag och satte i potatisarna när det var 5 minuter kvar av den 10 minuter långa koktiden. När soppan var färdig klippte jag ner lite persilja och rörde och och lät den stå i ca 2 minuter.

Annas bonus till soppan:
Jag kan även tillägga att jag satt i ytterst lite kalvfond när jag stekte köttfärsen och smög i lite felix ketchup i soppan men det ska inte vara med egentligen men det smakade underbart med det.

Min dag började med att jag värmde på lite soppa och det smakade underbart, K brukar inte vara en som är så tokig i soppor men denna njöt han verkligen av (om han inte lurade mig totalt) och sa att jag absolut får koka den igen och igen och igen.. Man kan tycka att det är bra kritik men samtidigt är K en liten rackare som säger att allt är gott även om han hatar det för att vara artig! Fast portionen han fick i sig hade nog varit svår om man inte gillade maten så jag får anta att han verkligen menade vad han sa!

Eftersom jag inte jobbar idag har jag hunnit med att avbeställa filmkanalerna som vi har hemma, jag ser verkligen inte ofta på TV så att sitta och betala flera 100kr för något jag aldrig använder kändes riktigt onödigt, vi kommer dock ha dem i 3 månader till eftersom det är en lååång uppsägningstid. Jag har även försökt kontakta en på lönekontoret ang. mina papper för ledsagningen så att jag kan redovisa det men det verkar som att man inte fåt något över antal jobbade timmar pga att det är ett uppdrag... men men, ska fortsätta att ringa och hoppas på att få ett intyg för det är ju ändå en slags timanställning man får fast en begränsad sådan.


*mmmmm vitkål är mumsigt*

10/1 - 2011



Grattis på 30års dagen vännen, jag önskar att jag hade kunnat fira denna dag tillsammans med dig men eftersom det inte går så får jag helt enkelt göra det i tankarna istället, jag ska gå upp till din grav och hälsa på lite senare när det är mindre snö så man kommer fram till graven, jag saknar dig vännen.

Tänk att det redan är den 10:e Jan, det är helt sjukt hur fort tiden går. Nu är ledigheten över och jag måste börja ta tag i olika saker, ska ringa till I idag och boka in lite pass som jag ska jobba med henne, sen ska jag även kontakta lönekontoret och min chef nummer tre så jag får på papper av honom hur många timmar jag jobbat åt honom sen Sep. Tur att dagen är ung! :)

Jag har hunnit med en tur tillbaka i tiden, jag hittade dagböcker från min tid på Kreta med J och jag hittade en dagbok som jag påbörjade under mitt första år i Härnösand, tyvärr tappade jag stinget och skrev inte så mycket men det var ganska roligt att läsa om alla äventyr och om tiden när jag träffade K. När jag läser allt så inser jag hur ung jag egentligen var då även om jag själv då insåg att jag var sååå vuxen o.s.v. Jag kunde inte låta bli att fnissa åt mig själv och alla sjuka tankar jag skrivit ner på ett otroligt roande sätt för en Anna version äldre.

Nu ska vi se vad denna dag har att erbjuda för jag orkar inte skriva och jag som eg. skulle skriva om den riktigt roliga festen vi hade under helgen.. antar att det får vänta till en annan gång :)

Ciao

4/1 -2011 Nummer Två!


Lotta

Eftersom jag idag hade alldeles för mycket energi i kroppen så har jag istället för att göra som jag lovat mig själv åkt runt som en tornado i lägenheten. Frysboxen är nu avfrostad och rensad, skafferiet likaså, lägenheten är dammsugen (utom sovrummet), köket är skinande rent o.s.v. Men nu mina kära vänner är energin slut och jag håller på att somna vid datorn! Jag funderar starkt på att sträcka ut mig i soffan tills K kommer hem ;)


Världens gosigaste Pettsson!




4/1 - 2011


Granen hade glitter hela vägen lite senare, jag var snabb o fotade innan K var klar.

Här kommer en bättre bild på mamma och pappas disneygran, jag diggar den verkligen! :) Eftersom jag blev 30år på Julafton så var jag självklart tvungen att fota tårtan som bevis för jag ser SÅ UNG ut. ;) Jag förstår dock inte varför de envisas med denna sortens tårta, de är inte speciellt goda enligt mig.



Idag har jag varit iväg en sväng på stan och skickat ett paket till syster, igår när jag hade varit på Expert så svängde jag in på en affär och såg något som jag visste att hon skulle vara intresserad av och jag hade rätt. Jag gick hem och ringde till syster och berättade och hon sa: "Gå ner och KÖP", hon hade en himla röta för detta var det sista exemplaret som fanns kvar av denna pryl som jag inte kan nämna vid namn förrän lite senare under månaden (som att jag kommer komma ihåg det då).


Några av mina favorit pynt i granen sen jag var liten


Ett av de nya tillskotten som jag gillar

Eftersom det är först idag som jag har kopplat in kameran till datorn så kommer ni i framtiden få se lite bilder som ni egentligen skulle ha fått se under min tid där uppe, så kan det gå när man glömmer usb-kabeln i datorn hemma och inte har satt den i kameraväskan. Idag kommer jag dock bara bjuda på en till bild och sen ska jag gå och plocka ihop lite, jag har kläder överallt och det behöver dammsugas, som en sista grej bjuder jag på en bild på sötnosen när hon skulle vinka åt mig den 23:e Dec :)



Ps. Att ligga och kika på TV i sovrummet är ganska skönt, hann titta på två avsnitt av bones igår innan jag somnade. Ds.

Home Sweet Home!

Vi överlevde resan men den var lång! Det tog en herrans tid innan vi lyckades komma iväg från Kalix efter att H kommit till oss. Först var det lunch hos mamma också självklart kaffe ocn något fika som hon tagit fram, efter det skulle vi till syster och hämta en tv och då blev det butterkaka (nom nom) hemma hos henne så innan vi var ute på vägen så hade det gått 1,5h!

Turen söderut kändes som att den gick fort men klockan visade ett annat resultat, men det blir ju alltid lite längre när man stannar och rastar vovven två gånger också åt vi i Skellefteå eftersom jag behöver äta lite oftare än andra. Men mellan 21-21.30 var vi iaf i Härnösand och då åkte vi iväg och tankade upp bilen så och lämnade alla saker i trapphuset tillsammans med K som fick bära upp allt också drog vi iväg till V. Den sträckan kändes dock som en evighet men det var roligt att träffa henne och se hur hon bor, hennes lägenhet är riktigt jävla mysig, dit kan jag flytta in utan problem ;) Hos henne lämnade jag lite vin också men det känns som att det inte finns något jag kan göra för att få fram exakt hur tacksam jag är för att hon ställde upp för oss så att vi kunde åka upp och fira min 30års dag med släkt och vänner. V - du är min ängel, bara så att du vet det!

Iaf, vid 00.30 eller liknande så var jag tillbaka i Härnösand efter att J och P varit så gulliga att de kom med oss till Njurunda så att vi tog oss hem efter att ha lämnat bilden, ni ska ha ett stort tack för det! Vilken tur jag har men underbara vänner som ställer upp fög mig, det värmer mitt ack så gamla hjärta ska ni veta! Men men, tillbaka till resten! Inne i lägenheten bad K mig hjälpa till med ett stycke tv också skulle mediaspelare och en hd kopplas in, nu kan jag se på mina kära serier i sovrummet!!! Jag bestämde mig för att prova och drog igång ett avsnitt men jag somnade ganska omgående, vid 2.30 vaknade jag av K och djuren som ingen av dem hade lyckats somna, fröken L låg och gosade mot mig och spann riktigt högt. Jag bestämde mig då för att duscha och försöka få upp lite värme i kroppen och innan 3.00 så sov jag som en stock igen.

Kl 9 vaknade jag idag, jag känner mig inte riktigt utvilad men jag hade lite saker att åtgärda, jag har hunnit skicka ett mail också har jag ringt ang garderoberna som jag har väntat på sen i SEP. Han lät lite besvärad när jag ringde och sa att han genast skulle prata med vaktmästaren och sen ringa upp, det tog 5 minuter också sa han att de kommer på Måndag eller Tisdag nästa vecka, hur svårt var det att ordna? Han har haft på sig flera månader och han hade allt bra kunnat ringa redan då.... suck suck suck.

Nåjå, nu ska jag ta på mig och gå och handla lite nödvändigheter till lägenheten så som toalettpapper, efter det lutar det åt en tupplur i sängen, jag känner mig lite sliten ;)

Gott nytt år på Er sötnosar!

Igår firade vi hemma hos syster med hennes familj, hennes svägerska och två vänner till henne och sen kom även gumman dit med sin karl! Det blev en helt ok kväll, lugn och skön precis som jag föredrar när det kommer till nyårsfirande. Jag blev bjuden på en riktigt god shots av systers kompis J, den innehöll Likör 43, blåbärssoppa och grädde, nom nom säger jag bara!

Vid tolvslaget fick syster gå in för då vaknade E4an och vovvarna var rädda, Mirre klättrade upp i hennes knä och då passade Isa också på att göra detsamma, sen gick Mirre och gömde sig under E4ans säng och där stannade han i över en timme.

Klockan ett gav Fröken Anna upp och gick och la sig, jag vaknade första gången vid 6 och sen 7 men efter det sov jag till 10.30! Det är mitt nya rekord här uppe i Norr under de 11 dagar som vi har varit igång. Nu är det dock bara en dag/natt kvar och sen ska vi packa bilen och åka ner till Härnösand igen, det känns både roligt och tråkigt. Tråkigt för att jag har haft roligare här uppe än jag har haft på säkert 10år (det säger inte lite) och jag har hunnit med att träffa mina älskade vänner, även om jag hade velat ha mer tid med dem så har vi iaf träffats och det duger gott och det kommer jag leva länge på.

MEN jag saknar Härnösand också, jag saknar min lägenhet och kissen, det ska bli skönt att komma in i mina rutiner igen när jag är hemma och att kunna bli mer kontaktbar för folket som inte bor i Kalix. Min telefon fungerar nu igen, den överlevde en tur i toaletten och allt verkar fungera på den, jag kände mig riktigt handikappad utan en telefon, eller inte utan en telefon för jag hade ju E3ans men jag hade INGA nummer och det kändes riktigt FEL. Det enda mobilnr som jag kan utantill är pappas och L's och det är nog för att hon har haft samma nummer i alla år (vad jag kan komma ihåg) :)

Nu ska jag vara social med syster och förbereda mig på att åka hem till mamma och pappa för att spendera den sista dagen med dem, ha det bra alla sötnosar också ses vi när jag är i Härnösand igen.

RSS 2.0