31/10 - 2010

Nu sitter jag här igen i väntan på att en ska komma ner och äta frukost. Själv tittar jag lite på TV samtidigt som jag har ordnat i köket och rensat undan alla sängkläder o.s.v. Jag vaknade 1 timme innan klockan skulle ringa dvs kl 6.00 och var pigg som en lärka, den där extra timmen gjorde verkligen susen ;) Men jag stannade ärligt talat i sängen till kl 7.00 för jag låg och läste lite och njöt av att känna mig både pigg och glad så pass tidigt på morgonen, det bådar gott för en fin dag!

N
atten var riktigt lugnt, efter att securitas var här så väntade jag mig nästan att de skulle sätta igång att spela och gapa vid 1.00 men inte det inte, det var så lugnt och skönt ute. Jag kan inte förstå vad folk som bor i ett hus som sitter ihop med en gruppbostad tänker och som delar "innergård" med både känsliga pensionärer och ytterligare en gruppbostad tänker på när de spelar musik så hela stan hör det. Väntade de sig att ingen skulle klaga? Well, hade inte en av brukarna klaga så hade jag nog ringt ändå för jag behöver också kunna sova när jag väl får sova på jobbet, min kropp skulle inte vara speciellt lycklig om den inte skulle få sova alls under mina 25 timmar på jobbet.

N
u ska jag lalla tillbaka till det andra rummet och ta med mig en kopp té så jag känner mig varm, jag hoppas att ni alla får en fin Söndag och att ni inte är för slitna efter igår då bra många var och svängde sina lurviga på krogen eller olika fester. :)


Securitas var på besök

Happ, då tvingades man ringa störningsjouren för första gången. När jag kom till jobbet idag sa A att jag fick hålla lite koll på om det spelades mycket musik i huset som sitter ihop med det vi är i, anledningen till detta är att de tydligen hade haft fest till 3-4.00 igår så att en av brukarna hade klagat. A sa då att han fick komma ner till oss om han blev störd för vi hör inte allt (speciellt inte om vi sover eller är i vardagsrummet). Han ringde till mig lite tidigare och sa: "Anna, nu spelar de så där igen, ska de hålla på hela natten" och tom jag hade reagerat att de spelade högt (började vid 19.00) så tillslut blev det till att ringa störningsjouren som skickade ut en från securitas, det tog 20min och han jag pratade med var riktigt trevlig. Nu har de dragit ner på musiken men man hör dem fortfarande prata och skrika lite högt då och då men det antar jag att man får stå ut med, så länge inte musiken är igång så hela huset skakar och man känner basen genom väggarna så får man vara glad. Jag hoppas att de kommer fortsätta att vara tyst resten av natten så det blir lugnt och skönt.

 

Dags att läsa lite innan sömnen kommer,

sov gott sötnosar ♥


Shout - Disturbed

Nu sitter jag här igen, lägenheten är städad, disken är borta och lugnet har lagt sig över bostaden. Jag verkligen älskar att jobba helg, det är så lugnt och tyst också har de fönsterlampor som kastar ett mysigt sken i lägenheten. Men vi får se hur länge det kommer vara lugnt eftersom det är Halloween, kan tänka mig att ungdomarna som bor i huset bredvid kommer festa ganska rejält och då blir det till att ringa hyresvärden om det är så för brukarna behöver få lugn och ro i kroppen när de ska sova.

Jag har hunnit avverka en kopp té redan och kommer nog smita in på en andra lite senare ikväll. På jobbet dricker jag alltid Yellow Label som jag har shoppat så att det finns här, det får mig att känna mig som hemma. Har hunnit prata i telefon med K som håller på att lägga upp sin hemsida efter att ha köpt en domän igår, självklart var det någon som lyckades köpa den han skulle ha SAMMA dag som han skulle göra det. MEN nu har han en hemsida som är up and running  ---> www.razorfront.se/  den är inte riktigt klar än och han har nog en herrans massa bilder (gjorda på den gamla Amiga tiden) som han ska snygga till och som sedan kommer hamna där!

D
ags att ordna till sängen inför kvällen och ställa om lite klockor här i lägenheten, jag har även kommit ihåg att påminna brukarna om att klockan ställs om under natten. När vi fick ställa fram klockan så jobbade jag också natt, jag föredrar dock denna när jag kommer få lite sovmorgon ;) Så ni alla där ute, glöm inte att dra tillbaka klockan en timme.


30/10 - 2010

Oj, mitt inlogg på jobbet har bestämt sig för att fungera nu, detta innebär att jag kan sitta och terra er här när jag inte kan sova eller råkas ha lite ledig tid! Hur bra är inte det? Nu ska bara mitt inlogg till vikariepolen börja fungera också, testade härifrån men icke sa nicke!

J
ag lyxade till det lite idag med middag, tog med mig köttfärsås med makaroner men sen blev jag supersugen på en smörgås från Subway med tonfisk på, sagt och gjort, jag gick och shoppade en så nu har jag både till middag idag och till lunch imorgon *Det är bra att inte vara så stor i maten alltid*. Jag var inte så förtjust i den innan men sen operationen har jag börjat tycka om mycket som jag inte gillade så bra innan, visst jag älskar tonfisk sen tidigare också men det var något med den på Subway, den kändes lite torr men inte nu.

Annar så är det lugnt på jobbet, såg att jag närmar mig en ny stämplingsperiod igen via arbete och denna skulle jag nog till och med lyckas kunna aktivera innan tiden rinner ut, har tidigare missat två stycken för att jag inte hunnit göra slut på alla dagar innan! Det fattas lite timmar i Dec så det blir till att jaga timmar med ljus och lykta och hålla tummarna!

H
mmm, jag kanske skulle gå och äta klart min middag, det är så lätt att fastna i andra saker att man glömmer bort vad man pysslade med. Lite senare ska jag även börja städa personalbostaden och när det är klart blir det en kopp té och lite korsord i väntan på att tiden ska ticka så att nästa insats för kvällen dyker upp. Idag är jag allt bra nöjd med mitt liv och det känns som att inget kan stoppa mig.

*kram på Er*


...

För trött för att blogga,
ses och hörs imorgon istället.

Fredagsmys



Vi får främmande ikväll så jag bestämde mig för att köpa hem lite saker att mumsa på :) Vindruvor är ett måste när man ska äta ost och kex.



Det blev även två olika brie, den ena är med grädde i. Utöver det blev det päron, en röktost och en av mina favoriter när det kommer till vitlöksost.



Det blev även kex och två andra ostar en med gräslök och en som var någon grekisk grej med vitlök i, varför så mycket vitlök kanske ni undrar över - Anna har ätit vitlök både till lunch och middag idag så jag måste preparera alla andra med det så de inte märker av att jag har ätit ;)

Anna vs. short hair!



Nu får ni skratta om ni vill, jag känner mig ganska naken med så kort hår men det växer ut igen ;)

Chop chop

Jag ska gå och klippa mig idag, jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag kommer klippa men det lutar åt att det kommer bli uppklippt. Om det blir som jag tänker just nu kommer håret fram gå ner till hakan och sen blir det mycket kortare i nacken, men vi får se om jag vågar klippa så mycket eller om jag kommer fega ur, det enda positiva är ju att håret växer ut igen om det ser förjävligt ut.

Önska mig lycka till!

29/10 - 2010



Fröken L gillar när jag har handlat, då kan hon krypa ner i påsen och mysa eller leka. Normalt brukar jag plocka bort dem direkt men hon har varit som tokig i denna från Ikea så den  har fått stanna i vardagsrummet så att hon kan leka. Jag försökte flera gånger få till ett kort på henne men direkt hon såg kameran så var hon borta med vinden, men skam den som ger sig sa jag och tog ett snabbt kort!

Jag och K var uppe fruktansvärt länge igår, jag somnade nog inte förrän vid 4.00 och känner mig sliten, trots detta drog jag mig upp ur sängen och åt min frukost och plockade lite och sen hamnade jag här. Men för mitt eget bästa och de som kommer träffa mig idag så borde jag nog gå till sängen och vila lite till, annars kommer jag somna kl 20.00 i soffan och vara riktigt grinig om någon försöker väcka mig!

Vampire Diaries är nu på väg hem, då har jag något att roa mig med innan jag går och sover för natten (bra att ha framförhållning). Utöver det så verkar jag ha hamnat på en viktplatå, jag rör mig inte en mm trots att jag rör på mig och donar, jag hoppas att det kommer sätta igång igen för här vill jag då inte stanna. ;)

*Går tillbaka till sängen och vilar en stund*

Trolltyg i Tomteskogen!


Weeeehaaaa,
såg idag att den 1:a Dec kommer Trolltyg i Tomteskogen släppas på DVD, gissa vem som ska köpa den!!! Vilka minnen *ler*.

Walking in the air - Nightwish

Det vackra kortet jag fick av Mormor & Morfar efter min operation i Maj

J
össes, jag däckade som en klubbad säl när jag gick till sovrummet, jag hade förmodligen fortsatt att sova om inte E ringt för att be mig öppna porten för att hon glömt nyckeln till oss. E glömde sin baddräkt hos oss i Måndags när hon gick till skolan och idag slank hon in hos oss, jag tyckte hon såg annorlunda ut men mina ögon var inte helt vakna men sen säger hon: "Anna ser du inte något annorlunda med mig" och DÅ ser jag att hon hade rödalinser i ögonen, hon såg lite läskig ut när jag gnuggade ögonen och tittade igen. Hon pratade om att köpa linser när vi var i Birsta i Söndags men jag övertalade henne att spara sina pengar istället och prata med sin mor om det när hon skulle åka hem under helgen, jag borde ha förstått att hon inte skulle kunna hålla sig ;)

Just nu försöker jag samla på mig lite styrka för att gå ut i köket och sätta igång med middagen, köttfärs står på menyn! Ja, jag vet att vi åt det i Fredags men jag är faktiskt sugen på det igen OCH det är perfekt att ha som lunchlåda och sen kan K göra sina piroger med det som blir över. På tal om K så kom han precis in genom dörren så då ska jag springa till köket och övertala honom att hjälpa mig med middagen.

"Don't cry because its over,
Smile because it happened! "
Dr. Seuss


Lemon Tree - Fool's Garden



Här sitter jag och jäser i min stol, magen putar som aldrig förr efter att ha fått i sig kycklingpaj. Jag känner mig nöjd och belåten i kropp och själ, promenaden idag var underbar för solen tittade fram och det kändes perfekt. På vägen hem stannade jag på torget och köpte mig en gigantisk lök och en purjo som jag ska använda till middagen idag, efter det hamnade jag på Ost & Delikatess där jag inhandlade lite vitlökssalami, brieost (med grädde), inlagd vitlök, röktost och ett bröd med linfrö och kummin i. Visst blir det svårt att lista ut vad vi ska göra imorgon? ;)

Nu när matkoman har kommit hit så ska jag ta och sträcka ut mig på soffan eller kanske i sängen :o Jag har fortfarande lite ont vid vänster skuldra, det är som att det bränner till där titt som tätt, jag vet inte alls vad jag gjort.

See you later

28/10 - 2010

Helgen närmar sig med stormsteg, trots att jag vet att det idag är Torsdag så känns det inte som det, just nu känns det som att det är Söndag, sjukt hur det kan bli i huvudet. Bara för att det nästan är helg så firar Härnösand med att ha riktigt uselt väder, hade hoppats på bra resten av veckan så att jag och K kan ge oss ut och fota imorgon när han är ledig från jobbet.

Jag har knarkat NCIS LA under en tid nu så jag har hunnit komma till det stadiet så jag får sitta och vänta på att ett nytt avsnitt ska komma ut :S Varför kan jag inte fastna för en serie som har gått i en herrans massa år så att jag kan roa mig riktigt länge?! Nu till den stora frågan, vilka serier tittar ni på?

Annas serier:
  • Supernatural
  • Vampire Diaries
  • Bones
  • NCIS LA
  • 90210
  • Lost Girl - När jag orkar
  • Californication
  • Two and a half men
  • Americas Next Top Model
  • True Blood - Give säsong 4 nu!
  • The Gates
Utöver det så tittar jag även på lite som sänds i Sverige också:

  • Ensam mamma söker
  • Lyxfällan
  • Bartenderskolan
  • Svenska Hollywoodfruar
  • Robinson
  • Kvinnors hemliga liv - när jag kommer ihåg
  • I form med Anna Anka - bara för att jag kan
  • Idol - En gång i månaden ungefär för resten glömmer jag bort :P
Nu är det inte så att jag slaviskt sitter och tittar på dessa på TV utan när jag har tid så slår jag helt enkelt upp TVX-play och tittar där. Det lustiga är att det enda jag brukar komma ihåg när det går på TV det är Ensam mamma söker, allt annat slinker ur skallen.

Nu kom posten och det är ett tecken på att det är dags att resa på rumpan och göra något kreativt, som att tömma diskmaskinen och sätta igång en överförning från datorn till mediaspelaren (kopplar in den i TV'n och sen en bärbar hårddisk inkopplad i den så man kan se filmer, lyssna på musik o.s.v. via den) har ni inte en sådan - KÖP EN, ett av mina bästa köp.

Tips!



T
ill er som gillar smycken, det finns nu ett litet grejs till oss som bloggar just nu så man får ett par örhängen från pilgrim (se bild) helt gratis! :) Gå in och läs HÄR och följ instruktionerna.

Food



Det blev spenatpaj med fetaost i till lunch idag, jag såg att de hade det på stan när jag var på väg hem efter den obligatoriska lunchpromenaden, jag kunde verkligen inte låta bli och jag ångrar mig inte för det smakar riktigt bra. Det enda som fattas är lite lax, de skulle verkligen ha satt i lite sånt också ;)

Idag har vi inte fått någon post, helt otroligt, inte ens en räkning har hittat hit (och lika glad för det är jag) eller den eviga reklamen som man brukar få. Men men, ska fortsätta att äta min lunch innan den blir allt för kall.

*vinkar*

27/10 - 2010



Denna bild togs 24:e April, det känns som igår likväl som det i vissa stunder känns som evigheter sedan. Det var en härlig promenad måste jag säga, vi var ute och gick i över tre timmar med Mirage och kameran, jag hann med att besöka J's grav som då var helt övertäckt av snö också besökte vi andra ställen som jag har starka minnen till från mina år i Härnösand.

Idag är det redan Onsdag, känns som att jag inte har hunnit med något alls. Ska iväg och jobba några timmar på kvällen och håller just nu på att diska, jag vet inte varifrån all disk kommer, det känns som att det aldrig tar slut. K är en jävel på att lämna efter sig just nu, hans dieter lämnar skålar, vispar och glas i hela lägenheten!

Frågan är vad jag ska pyssla med idag? Mina planer är inte allt för stora, huvudet känns tomt och jag har värk i min rygg, det känns som att jag har suttit som en ostkrok i en hel dag utan att ha sträckt ut på ryggen alls. Eller det är inte hela ryggen utan mer korsryggen, men jag börjar bli van, har haft problem där sen jag var 18år och en gammal gubbe kastade sig över min rygg när jag stod och bäddade sängen och den jag jobbade med höll inte koll på honom och jag har inte ögon i nacken. Vissa dagar känner jag ingenting alls men ibland känns det som att kosryggen är på g att explodera.

Nu ska jag ta mina tankar och sväva iväg i lägenheten, ska tända ett ljus och läsa lite i min bok. Vid kl 11-11.30 kommer slavdrivaren hem och tar med mig ut på lunchpromenaden, jag hoppas det är mindre halkigt idag.

Never regret anything that once made you smile.

Trötter


D
et blir en tidig kväll för mig idag, jag känner mig lite sliten. Jag ska göra en favorit i repris och tända värmeljus i sovrummet, för det första luktar det gott och det ger mig ett lugn i kroppen när jag ligger där och läser lite innan sömnen vandrar in. Jag hoppas att alla har haft en trevlig Tisdag och att ni får sova gott.

Innan jag stänger ner för kvällen måste jag bara säga att mötet idag gick bra, de som var där var riktigt trevliga och informationen de gav var intressant. Imorgon blir det jobb på kvällen, ska bli skönt att komma ut och jobba lite så jag är i "form" när jag sedan ska jobba under helgen.

Natti Natti

Citronhonung



Det är fruktansvärt gott att sätta citronhonung i té, jag köpte honungen på Ost & Delikatess butiken här i stan, den är ganska dyr (just under 80kr) men den tillför en mumsig smak till mitt té. Jag har funderat på om man kanske skulle köpa något sådant också gott té i julklapp till någon i släkten, det är väl en bra julklapp när de redan har allt de behöver och lite till? :)

Har ni börjar köpa julklappar än och har ni något förslag på vad man kan köpa till sin syster (en som är 38år)?

Out on a limb - Heather Nova

Hemma efter lunchpromenaden nu, jösses vad det var halkigt ute, jag vet inte hur många gånger jag var på G att slå en vurpa! Jag hoppas verkligen att de börjar sanda snart för annars kommer jag inte klara mig undan blåmärken och smärta, om jag inte köper dubbar och sätter under.

Kläderna har kommit, mina leggings lyckades jag ta sönder när jag skulle ta på mig dem och dra dem över foten så BAM hål, helt sjukt, strumpbyxor håller bättre än vad de gjorde kan man säga. Tröjorna som kom sitter helt ok, min absoluta favorit blev den som är på bild här. Den satt riktigt bra över brösten måste jag säga, den kommer användas flitigt. Den stickade jag köpte var också skön, men jag måste ha ett linne under för den visade ganska mycket hud. När jag såg den i katalogen så såg det inte alls ut som att den skulle visa mycket men ack så fel jag hade! :)



Nu är det dags för lite té också ska jag leta upp laddaren till mobilen. Jag borde egentligen ta och plocka undan lite eller kanske dammsuga och svabba lite i köket men jag känner mig inte allt för motiverad att göra det. Äh, va tusan! Jag ska ta och plocka ihop och göra det andra så kan jag känna mig nöjd sen och känslan av att ha gjort något är inte helt fel. Om jag inte gör det så finns det ändå inte så mycket att göra, jag kan se på TV eller kanske läsa men jag ska nog göra något "aktivt" innan.

K gjorde mig lite förvånad idag när vi gick ut på lunchpromenaden, han hade tydligen redan gått ett varv innan han kom hem, han verkar verkligen ta det seriöst med träning och att komma i form igen, det glädjer mig för jag ser hur mycket bättre han mår och känner sig. De andra som hade varit med i tävlingen hade tydligen frossat hela dagen igår till alla måltider och hela kvällen, jag kan inte göra annat än att sucka, va tusan har man pressat ner sig 5-10kg så vill man väl ändå hålla sig där? Nu ska jag bara påminna K om att laga sladden till monstret, sladden som nu är i tre delar - jävla katt! Det ska bli skönt att kunna börja köra på den igen, ska ta det relativt lugnt dock eftersom jag fortfarande är förkyld men lite kan jag nog göra.

*Plockar fram dammsugaren och moppen*

26/10 - 2010



Ny dag, nya tag! Jag känner mig relativt trött idag, ville inte kliva upp ur sängen alls men jag kan ju inte ligga där och grisa hela dagen. Planen är att gå och hämta ut mitt klädpaket och efter det blir det till att vänta på K så att vi kan gå på lunchpromenaden. Resten av dagen kommer nog vara relativt lugn, jag har ett möte ikväll kl 18.30, måste komma ihåg att ladda mobilen innan dess så att K kan komma och möta mig på vägen hem, det kommer vara kolsvart ute och det finns ingen belysning efter den vägen som jag kommer måsta använda när jag går hem.

Jag har fått en idé i mitt huvud som jag inte kan släppa, jag funderar seriöst på att kapa håret igen, men det känns lite skrämmande att gå tillbaka till en längd som jag inte har haft på över 11år men ändå lite spännande! Jag vill klippa upp håret i nacken och behålla längd fram, blir det verklighet, det kan bara tiden utvisa.

Dags att gå ut och hämta kläderna, ska bli spännande att se om de passar ^^

Ps. Miika, tack för tipset de såg bra mycket mindre ansträngande ut att göra än situps ;) Så jag ska absolut köra dem och ja, det är bara för magen. När de har varit inne och donat så tappade jag ju "all" styrka jag hade i magen men det kommer nog tillbaka. Ds.

You go girl!



Detta är vad jag har "roat" mig med under reklamen, jag har inte gjort situps på en herrans massa år och efter alla operationer jag har gjort så är inte magen direkt i bra form när det kommer till muskler, detta ska ändras nu! Idag gjorde jag 60 situps och jag är lite stolt, det låter kanske lite för er som gör det regelbundet men jag har ärligt talat inte gjort en enda situp sen jag tränade ju-jutsu under gymnasiet. Planen är att försöka göra varje dag och öka successivt så att jag kommer upp iaf till 100 om dagen. Håll tummarna för att jag orkar hålla igång det.

*Går tillbaka till Tv'n*

Bilder från sjukhuset och sjukskrivningen



S
att och tittade på gamla bilder idag och hittade lite från efter operationen, jag saknar verkligen inte att gå omkring med en hemsk droppställning och den kalla osköna sängen i en sal för tre där vi var fyra som fick sova, att inte ha något draperi att dra för sängen så man fick ha lite privatliv mitt i allt. Jag kommer ihåg den sista natten när mitt dropp slutade fungera och jag fick ringa till sköterskan som fick spola genom grejen jag hade i armvecket, jag var så rädd att den inte skulle fungera och att de skulle sticka mig igen. Tiden går dock fort och man glömmer snabbt, nu när jag ser tillbaka så känns det inte som att det var så farligt, inte ens när jag tittar tillbaka på dygnet på IVA som då var min mardröm som man både ville skratta och gråta åt. Den 10:e Nov är det 6 månader sen jag låg på operationsbordet, jösses vad tiden springer snabbt. Den 3:e Nov ska jag dit på återbesök och prata med kirurgen om hur allt har varit, jag skulle ha gjort det efter 6v men nästan 6 månader senare är helt ok, right!



M
mmm, där är mardrömen som jag tvingades ha i vänster armveck från Söndag till Onsdag, jag hoppas att jag aldrig mer behöver ha en sådan där i flera dygn, det gör ont och det går inte att sova med den. Jag kan än idag inte förstå hur man kan sätta in en sådan med motiveringen: "Du är nålrädd så då får du ha denna i hela tiden", jag tar hellre ett styck också är det över tills nästa gång än att veta att jag hela tiden har något i armen som gör ont när man rör sig. Tanten vägrade dock ta bort den och jag satt med den, hade det varit idag hade jag tagit bort den själv och skitit i vad hon sagt.



Så här kan handen se ut när den är helt uppsvälld och jävlig, den ser ut som en klubbad säl! Antar att det blir så efter flera dygn med dropp, vad vet jag, jag är bara glad att slippa alla nålar och sprutor och allt vad de gav en. Nu när jag har hunnit sitta och titta på dessa underbara bilder så blev jag törstig, det lutar åt en kopp med té. Jag avslutar allt med en fin bild på såret som svärmor tog hand om i flera veckor för att det sprack upp och blödde och hade sig.



Lunch!


D
å var det dags för lunch efter att ha varit på lunchpromenaden, det var faktiskt helt ok ute, lite halt på vissa ställen men annars så funkar det än. Efter promenaden bestämde jag mig för att lyxa till det lite och gick och handlade lunch, det blev tacolasagne med sallad till, riktigt gott men ack så starkt (min mage kommer klaga om några timmar).

Efter lunchen ska jag gå och läsa lite som jag planerade tidigare idag, jag hann bara sträcka ut mig och öppna boken så kom K hem och då blev det promenad. På tal om K så kom han 3a i tävlingen med en viktnedgång på nästan 6% och det är inte illa på en månad. Han verkar ha blivit taggad att fortsätta så det är roligt att se, sent ska syndaren vakna!


Ha en trevlig dag,
vi ses när vi ses.

25/10 - 2010



Ich bin müde, det känns som att jag blivit överkörd av ett tåg som sedan backade tillbaka och körde ett varv till. Min mobil drog igång 8.30 (inte allt för tidigt) och jag låg så fruktansvärt skönt på den nya bäddmadrassen och det var varmt och gosigt :S Sängen blev riktigt hög nu också, jag vet nu hur prinsessan på ärten kände sig, Mirage skulle nog klaga högljutt om han kunde för han kommer knappt upp på sängen.

E var inte den snabbaste när hon klev upp, jag har aldrig fått säga till så många gånger att det är dags att skynda sig, K var också seg så han hann inte ta med Mirage ut som han brukar så vovven fick ta sin morgonpromenad med mig istället. Jag orkade inte byta om så jag gick ut i mina rosa pyjamasbyxor och med min snygga mössa, självklart stötte jag på lite arbetskamrater som kläckte ur sig: "Oj, vi kände inte igen dig", haha. Jag är inte direkt en människa som springer omkring i färgglada kläder allt för ofta så de fick nog en smärre shock när de såg mig i rosa byxor! Efter promenaden kom posten och mitt arbetsgivarintyg som jag skulle skicka vidare så det var bara att leta fram ett frimärke och springa till brevlådan, tråkigt nog syntes inte mina ledsagningstimmar på det pappret jag fick idag så jag måste prata med Å imorgon om det när jag är på möte på Gulavillan under kvällen.

Nu har jag kokat en kopp té (ovanligt värre) som jag sitter och njuter av här vid datorn, om ni inte har provat té med choklad/mint så gör det, det smakar nästan som godis *nom nom*. En sak med té som jag har börjat med som jag inte har gjort innan det är att jag sätter i lite mjölk, undra om det är min kropp som säger att den vill ha lite kalk i sig eller vad tusan det är för jag tycker egentligen inte om mjölk.

Nu hägrar snart sängen igen, jag behöver "testa" den nya madrassen igen ;) Innan ska jag dock ta mig ett litet mellanmål så att magen håller sig till lunchen. Just tusan, idag är Dagen D för K på jobbet, nu har de invägning också får vi se vem som vinner *spännande*.

"The journey to happiness involves finding the courage to go down into ourselves
and take responsibility for what's there: all of it. "
Richard Rohr

Shopping i Sundsvall




Shoppingen:
  • Bh'ar (3st) och trosor
  • Godisskål med ljuslyktor till
  • Tékopp
  • Bäddmadrass med ett tunnare madrasskydd
  • Värmeljus
  • Ringar
  • Två filtar
  • Tvättkorg
  • Ljust till J's grav
  • Lödpenna etc så K kan laga sladdarna Lova "lekt" med
  • Choklad/mint té och blåbärsté
  • En liten låda till mina smycken
  • Underlägg till köksbordet
  • Duschcreme och en duschsvamp


Min ask (19kr på ICA Maxi) till alla mina shinies!

Dagen har varit riktigt bra, det var faktiskt roligt att gå runt och titta på saker och shoppa lite, det verkar som att operationen gjorde mer än bara ändrade mig på utsidan, min hjärna är helt fuckad ;) Jag har hunnit titta på så mycket saker, provade skor som jag förmodligen skulle ha brutit både en och två fötter i och en tröja men eftersom jag får nya kläder till veckan så köpte jag den inte.



19,90st på ICA Maxi

D
essa fastnade jag för när vi var och kollade på ICA Maxi, och de passar bra till mina ljuslyktor som jag köpte på Etage i Aug och omedvetet så matchar de med min smyckesask. Tänk vad man kan hitta mycket saker på en mataffär, men jag ska inte klaga!



Tvättkorgen passade riktigt bra inne i badrummet, jag har redan börjat "mata" den med lite av varje. Ni kommer inte få se bilder på resten av sakerna som jag har köpt, de tänker jag allt behålla för mig själv! Men summan av kardemumman, dagen har varit super och sen jag kom hem har jag hunnit titta på "Ensam mamma söker" och druckit té med choklad/mint smak i min nya kopp samtidigt som ljuslyktorna har gett ett mysigt sken och en behaglig doft.

Trevlig kväll på Er ♥

24/10 - 2010



Hit ska jag åka idag med Dl, A och E, K kommer ev komma med men ingenting är säkert. Planen är att köpa lite värmeljus (de försvinner fort denna säsong), lådor till hyllan i E's rum (såg snygga lådor/skåpdörrar dit men det blir ett annat projekt) och en tvättkorg. Utanför Ikea blir det två stycken bh'ar och kanske en tröja om jag hittar?

Vädret idag är strålande, vi får se hur länge det håller i sig :) Jag hoppas att vi slipper snö här ett bra tag framöver, känns lite annorlunda att de i söder får snö före oss! Men men, ska äta lite och göra mig klar för de kommer hit vid 11.30 och då bär det av mot Sundsvall.

Ciao!

23/10 - 2010



Idag gick jag och handlade en ny fleecejacka, den jag har sen tidigare började bli lite skabbig. Dl fick mig att köpa en brun istället för en svart, K tyckte den passade bra till mina ögon (det första han sa om den), jag blev lite förvånad för han brukar inte märka saker allt för ofta!

Jag har även hunnit med en lunchpromenad med K runt Nattviken, vädret idag är riktigt fint, det varken blåser eller är mulet. E gick iväg till Murberget för att shoppa sitt instrument, får se om hon hittar dit och tillbaka. På tal om E så skulle hon göra popkorn igår, K satt igång micron och gick därifrån och trodde att hon skulle veta när det var klart..... Lite senare gick jag in i köket för att koka lite té och då står hon fortfarande vid micron, jag frågade om det inte hade hunnit börja poppa och det hade det gjort men hon väntade på att tiden skulle gå ut! Jag kastade mig mot dörren och öppnade den och ut kommer en vägg av rök, det var inte långt ifrån att börja brinna inne i påsen. Idag luktar våran lägenhet satan trots att vi har haft öppet både i kök och vardagsrum så att det ska bli korsdrag. Nåjå, jag antar att K har lärt sig en läxa och vem fan sätter micron på 8 minuter när man ska göra popkorn i den? 3 minuter räcker gott och väl och om någon glömmer bort det så blir det inte förstört.

Nu ska jag gå och ringa mamma och se hur hon har det och sen blir det till att hänga lite tvätt (det går fort att få till en korg här hemma nu för tiden).

Trevlig Lördag på Er. ♥

Wonderful life




J
ag och djuren njuter för fulla muggar av att det är Fredag. En kopp té i fotöljen med en mysig filt och fötterna på fotpallen är inte helt fel en kväll som denna. Mirage ligger och sover gott på "ludde", det är ganska lätt att missa honom om man tittar snabbt för han flyter in i ludden.

E sitter i "sitt" rum och pratar med sina vänner på min laptop, hennes hade slutat fungera när hon var hemma sist, tur vi har en extra så hon kan roa sig. Jag har försökt få henne att komma och titta på film, men hon är trött och vill mest ta det lugnt. Imorgon har hon ett önskemål och det är att vi ska gå upp på Murberget så att hon kan handla en mungiga. Jag sa att jag inte lovar någonting för om det är kallt ute imorgon är jag inte alls sugen på att promenera dit, är vädret bra så kan jag gå dit med henne och titta.


N
u ska jag se om det är något spännande på TV, har hunnit med att spela lite Bejeweled 2 som är fruktansvärt beroendeframkallande. Jag kan berätta att det fortfarande jag som håller rekordet hemma hos oss ;) Ses imorrn eller när jag har tid att sätta mig här och klottra lite.

"Things turn out best for those
who make the best of the way things turn out. "
Jack Buck

22/10 - 2010




Nu när jag sitter här så fick jag ett sug efter att spela biljard, vi var ju några gånger och spelade ett gäng men det var långt innan sommaren kom, jag vill gå och spela igen! Jag måste nog försöka boka en helg då man kan spela biljard och kanske ta sig en god drink? Jag har iof spelat lite när jag har varit på Trädgårn, men det räknas inte :)




Om några timmar kommer E komma hit, hon brukar dyka upp vid 13.30 -> 13:40 men då hinner hon bara packa upp sina saker och sen drar hon iväg och simmar i Sundsvall i några timmar. När hon är och simmar ska jag ordna så hon kan använda min laptop eftersom hennes har gått sönder också ska jag göra makaroner och köttfärssås till middag.

Planer inför kvällen finns inte alls just nu, allt beror på hur pigg jag känner mig för just nu är jag lite trött och sliten. Jag och K somnade väldigt sent igår och jag sov lite oroligt, hade riktigt mysiga drömmar men lyckades hela tiden vakna upp ur dem. Det är lite irriterande att när man har en mardröm så kan man minsann inte vakna upp men drömmer man något riktigt bra som man vill fortsätta med, DÅ vaknar man på två röda.

Nu ska jag gå och vika lite tvätt och se om jag kan få mig lite vatten, måste även komma ihåg att ta mig mina tabletter, kan ni förstå att jag sedan jag skaffade dosetten har taigit VARJE DAG, det är bra för mina värden minsann! På tal om värden så har jag nu fått en kallelse till sjukhuset i Sundsvall den 3:e Nov, känns riktigt meningslöst att åka dit för att prata med dem i 5 minuter och betala 500kr men men, det är så det är antar jag.

"The secret to happiness is not in doing what one likes to do,
but in liking what one has to do."
/Source Unknown

...


Mirre 4/4 - 2010 - Han behöver bada och klippas just nu.

Det är så lugnt och skönt i lägenheten just nu, det är städat och renbäddat, inga saker som ligger på olämpliga ställen o.s.v. Jag känner mig riktigt nöjd och glad, helgen kan komma hit utan att jag behöver känna att nu är det Fredag och då är det dags för städ, hela mitt liv har jag städat på just Fredag men vid några få tillfällen så händer det att jag gör som idag och ordnar så att jag får Fredagen ledig. Detta innebär inte att jag aldrig plockar ihop och donar vanliga dagar utan det gör jag nog oftare än många men med städ på Fredag menar jag hela baletten, dammtorkning/sugning/renbäddning o.s.v. Normalt under veckan brukar jag dammsuga och plocka lite men de stora sakerna sker på just Fredag.

Kvar snäll och hjälpte mig att få örngotten o.s.v jag hatar att sätta dit alla saker själv för då får jag ligga över halva sängen för att nå att få till det. Nu när det är nytt där så försöker jag hitta på ursäkter till varför jag ska gå och lägga mig nu, trots att jag inte alls är trött. Finns det någon bättre känsla än att krypa ner i en renbäddad säng? Just nu är svaret Nej, jag kan redan känna lakanen mot kroppen och den svaga doften av mitt sköljmedel, jag kommer känna mig som en prinsessa när jag väl kryper ner under täcket.

Jag ska hålla ut för nu har jag en kopp med té på bordet och NCIS LA väntar på att jag ska trycka på ON. Trevlig kväll på er alla.

Anna svamlar under lunchen

Nu sitter jag här och käkar lunch efter att ha varit på en promenad med K, jag är så glad att han har börjat gå en promenad på lunchen så att jag får sällskap och kommer mig ut med honom och Mirage. Idag har vi underbart väder, det är en riktigt mysig höstdag, solen skiner och det blåser inte allt för mycket som det kan göra i denna stad då och då. När vi nästan var hemma så stannade vi på torget och jag köpte mig mos och korv så nu har jag lunch och till middagen (skönt att slippa börja ställa sig och laga mat sen).

  • Diska
  • Tvätta
  • Renbädda
  • Dammtorka
  • Plocka undan kläder / kasta kläder

Nu kan jag kryssa av lite från listan, laddade diskmaskinen innan promenaden och tvätten blev precis klar, det känns skönt att ha hunnit göra lite idag iaf, har även hunnit med att dammtorka. När jag har ätit klart ska jag ladda en till maskin med tvätt också ska jag fundera på vad jag vill ha för tvättkorg, jag är så fruktansvärt less på de vi har och eftersom jag ändå bara använder en (har blivit duktig på att tvätta direkt det går att få ihop en full maskin) så vill jag ha en snygg en eller kanske en praktisk där man har ett fack till mig och ett till K?? Just nu lutar det nog mot den översta som finns på IKEA, ska nog kolla på Lagerhaus innan jag bestämmer mig.



Trevlig lunch på er alla och jag hoppas att ni får en fin Torsdag, för mig känns det dock som Fredag och jag var riktigt nära att skriva jag hoppas att ni får en fin Fredag, jag och dagar är inte det lättaste. Jag börjar bli dagvild, kan jag skylla på åldern trots att jag bara fyller 25 *host*?

*vinkar*

21/10 - 2010



Ny dag, nya tag. Idag har jag en liten lista att arbeta efter så dagen kommer springa iväg!

  • Tvätta
  • Diska
  • Plocka undan kläder
  • Dammsuga
  • Spara skurningen till K
  • Renbädda
Men nu är problemet att komma igång, jag känner inte att jag har någon "motor" idag som vill få mig att sätta igång, men när man väl börjar så är det snabbt över. Jag är fortfarande less över att jag är förkyld, utöver det har Lova dödad monstret så den går inte att använda, eller använda går den men inga program går att ställa in.

Idag är en sådan dag då jag bara känner mig läskig / äcklig you name it. Jag har hamnat på en platå (om det inte är mensens fel) och det känns lite si och så, visste att det skulle komma men hade hoppats på att det skulle dröja lite.. Nåjå, det är bara att bita ihop och keep on walking.

*Går och börjar ordna med tvätten*

Shopping spree!













Allitd när jag är uttråkad så tittar jag lite på kläder och idag beställde jag lite till inför Julen och lite till att ha nu, kastade iväg två part tröjor och ett par byxor idag, har lite till som ska rensas bort. Är ni inte lite chockade att jag har med en tröja som inte är svart idag? Jag har redan en sådan som är svart och den är sååå skön så jag behövde en till, så det så!

Mössa!



Jag fick en mössa av K idag innan vi gick ut på en lunchpromenad, antar att han blev less på mitt tjat att det var kallt och att jag ville låna hans mössa! Men vem tusan ser normal ut i en mössa? Jag känner mig som en mupp på rymmen när jag tar på mig den. Ni kan nu kalla mig "Mupp-Anna" från en annan del av Härnösand. Förresten innan jag går iväg igen, gissa vad mössjäveln kostade! Jag köper inte mössor allt för ofta men är verkligen 300kr normal för en vanlig enkel mössa?

I took a walk around the world to ease my troubled mind



Idag är en sådan dag då jag längtar ut till stugan, jag måste verkligen ta och ta lite nya kort eftersom dessa är väldigt gamla! Jag är så nyfiken på hur det ser ut vid sovstugan och bastun, under sommaren utökade de altanen där och satte in en badtunna - jag vill prova den NU! En sak som är bra med stugan är att det är så otroligt lugnt och tyst där, det känns som att man kommer till en helt annan värld. Jag kommer ihåg när mamma och pappa bestämde sig för att bygga en stuga, de kollade ut tomten och donade och sen var jag och min pappa och syster där en dag och tittade på grunden. Sen växte en stuga fram sakta men säkert, pappa, morfar och farfar jobbade på i den med hjälp av andra så klart! Jag kommer ihåg när jag och mamma fick rengöra klinkersarna när de var satt på plats och jag kommer ihåg första gången jag gick upp för trappen i stugan, en trapp som min farfar har gjort, jag tycker fortfarande att det är lika läskigt att gå i den som jag gjorde första gången. Jag var så stolt när jag fick ett eget rum där, jösses vad jag höll på att plocka och dona där uppe så att det skulle vara mysigt. Jag spenderade bra mycket tid i fönstret på min sida för att se när min kompis K var på intågande från andra sidan av skogen.

Det känns som att detta är en dag full av nostalgi! Denna stuga besöktes flitigt av mig och mina vänner, vi spelade musik på mammas gamla lp-spelare, vi hade snöbollskrig (som inte alltid var så rättvisa) vi tittade på filmer och busade runt som galningar. Jag kommer ihåg när jag och V skulle åka och möta L,U och P vid grinden med skotern, tyvärr funkade inte lyset på den så vi fick köra med en ficklampa, hur tokiga får man vara? Men det fanns även en period då jag inte gillade stugan alls, det var när jag stötte på min första stora kärlek, R. Mamma och pappa ville ha ut mig till stugan och i stort sätt tvingade ut mig dit och jag var så FÖRBANNAD för att jag inte fick stanna hemma och göra vad jag ville, jag ville spendera varje vaken sekund med honom också tvingade de ut mig mitt ute i ingenstans. Jag har haft många gräl med mina föräldrar om detta och dessa minnen gav mig länge en negativ syn på stället, som tur var har jag vuxit upp och lagt det bakom mig så nu är det bara alla lyckliga stunder från stället som fyller upp mitt minne, idag kan jag sitta och le åt alla minnen.

Jag åker upp till Norrbotten (riktiga Norrland till er muppar som säger att allt norr om Gävle är Norrland, ni vet ingenting) under Jul och då ska jag NJUTA av att vara i mina hemtrakter, att lyssna på riktigt Norrländska och bara känna lugnet. Den 25:e Dec är planen att åka ut till stugan, elda i badtunnan och ta mig mitt livs första dopp i en sådan, vem hade kunnat tro att det skulle dröja 30år och 1 dag innan jag plaskade runt i en sådan (om nu inget händer och jag inte får mitt dopp då). Här har ni riktigt Norrländska från en yngre Kalixbo och en äldre kvinna och en yngre kille.

Dags att sluta drömma och göra något seriöst.
Ha det.

19/10 - 2010



Lillgubben är sjuk, jag vet inte riktigt vad det är med honom men det lutar åt att han är förkyld (som mig). Han ligger och darrar till och från, nosen varierar från att vara torr och varmare än normalt till att bara vara torr. Normalt när man ska gå ut med honom och säger: "Mirage, ska vi gå ut?" så ställer han sig och dansar och skäller och svansen viftar, nu gör han ingenting, han ville inte ens lämna sängen när det var dags för morgon promenaden. Ett annat tecken på att allt inte är bra är att han alltid är vid ens fötter, går jag till badrummet kommer han efter, är jag i köket kommer han o.s.v. Idag när jag pratade med pappa i telefonen var jag i vardagsrummet men hunden kom inte dit, det slutade med att jag fick bära in honom i vardagsrummet så nu ligger han på soffan med en fleecepläd. Jag hoppas att han blir bättre, om inte antar jag att det blir till att besöka veterinären med honom, man kan ju inte vänta sig att de ska leva förevigt och Mirage är ändå över 13år gammal.

Nu ska jag koka mig lite té och ta en pläd till mig också för jag känner mig frusen och snuvig jag också. Jag hoppas att eran dag har börjat bättre än min och att ni iaf har hälsan med er.


Måndag




Kvällen har gått fort, har hunnit titta på Biggest Loser och Biggest Loser Sverige, efter det har jag kikat lite på Svenska New York fruar eller vad det nu heter, kunde inte låta bli att fnissa lite när en av dem var hemma i sin hemstad Piteå, dialekten som de bräkte på med där fick mig att tänka på alla tokigheter man har gjort där när man var yngre! Jag kommer ihåg när jag sa till mamma att jag skulle på kalas i Pite men vi gick på en spelning också blev jag intervjuad i tidningen (tänkte inte alls på att den går över Norrbotten) men tack och lov skrev de fel namn så ingen tänkte på att det var jag + att jag hade en horribel makeup med svart läppstift och fan och hans moster. Utöver att de bräkte på med sin grova dialekt så verkade var och varannan gå klädd i leggings, de som filmade lyckades göra så att det såg ut som att alla i Pite är riktigt bondtölpar som inte vet något om kläder (som att jag vet det själv ;) ).

Jag har även hunnit med min obligatoriska kopp med té också tog jag en dusch för att viga in det nya draperiet, det kändes riktigt ljust när man stod där inne. Har även tagit hand om mina fossingar idag, klippt naglarna och masserat dem med lite fotsalva så att de blev lika mjuka som fossingarna på en bebis.

Nu ska jag ta och gosa lite med min nya tomtefilt och titta lite på NCIS LA innan det är dags att krypa ner i sängen för natten. Jag hoppas att alla har haft en trevlig dag och glöm inte bort att säga till era nära och kära hur ni känner för dem, man vet aldrig när det är för sent. ♥

Gott och Blandat



Nu har kuddarna och filtarna kommit, den röda hamnade i soffan tillsammans med kuddarna (alla fyra syns inte) och den andra är i min fotölj så att jag har något som håller mig varm där.





D
raperiet är nu på plats och det gjorde att badrummet blev bra mycket ljusare än det var innan, det funkar helt ok. Det gamla ska tvättas och sen ska jag variera mig med detta och det andra. Jag hade även beställt handdukar och två badlakan som matchade till draperiet, men eftersom affären var så duktig så fick jag detta i mitt paket:



.
.. det var väldigt konstiga badlakan måste jag säga... vet inte riktigt vad jag ska tro, det roliga är att det stället inte ens säljer kläder/skor men tydligen har vi fått en ny modell av badlakan, du får absolut inte vara blöt för det lilla tyg som finns där hjälper inte mycket. Utöver att det inte var badlakan så var detta ett av de styggaste skor jag har sett, converse borde skämmas som gör så fula skor! K kunde ha dem så han ska ha dem att springa runt i till sommaren, haha.. jag vet inte om jag vill bli sedd med honom i de skorna!

18/10 - 2010



Idag kom jag på att jag vill lära mig att sticka, jag vill göra en halsduk! Problemet är att jag inte kommer ihåg ett jota om att sticka, antar att jag får vänta tills jag åker upp till Kalix för då kan farmor eller mamma visa mig hur man gör som. Om detta nu blir av, det blir en annan historia. :)

Just nu väntar jag på att klockan ska ticka lite till, vid 12 ska jag gå iväg och hämta ut ett paket med det nya sakerna till badrummet, antar att det kommer bli till att köra en tvättmaskin när jag kommer hem. På tal om tvättmaskin, det för mig direkt till garderober, kanske att jag skulle ta och ringa och höra hur det går för dem? Nu har det ju gått 3v + och jag tycker att garderoberna borde ha kommit. Eller kanske att jag skulle låta K ringa istället så att de kanske lyssnar.

Eftersom jag inte har allt för mycket att göra idag, om jag nu inte känner att jag vill städa och dona så tänker jag pyssla lite inne i gästrummet, ska flytta lite böcker o.s.v. så att det blir lite mer plats där inne åt E, jag skulle behöva köpa lite fler korgar till hyllan där inne. Nåjå, det blir ett senare projekt.

*Lunkar iväg och donar lite*

Ljus



Finns det något mysigare än att sjunka ner i en soffa eller en fotölj med en gosig filt också har man tänt lite ljus överallt? Jag var och sökte efter Mirres borste och hittade lite ljuslyktor som jag hade glömt bort, hade dock inte plats för alla på bordet så nu sprider sig ett mysigt sken i hela vardagsrummet. Det enda som fattas nu är att jag ska hoppa in i duschen och sen krypa in i myskläder också ska jag ta på mig ett av de stygga par strumpor som ni ser till höger på kortet, efter det blir det "Ensam mamma söker" och en kopp té. Många kanske inte trodde att jag var en "Ensam mamma söker" människa men jag har faktiskt sett den serien tre år på raken nu och det är faktiskt ganska mysigt att sitta och se när kärleken börjar spira mellan två personer i TV, så det så!

*Går till duschen så kvällen kan börja på allvar*

17/10 - 2010



Där får ni se det blonda håret, det hade ni inte väntat er va?!

Är väldigt trött idag så jag kommer inte skriva allt för mycket! Kvällen igår var riktigt trevlig, maten var underbar och drinken de bjöd på, jösses Amalia vad GOD, jag kan säga att det är en drink som jag kommer göra här hemma och bjuda på. Den innehöll sprit, apelsin och lemon/lime juice, svartvinbärsté, sockerlag och nåt annat som var mixat så att det blev som sorbé, detta satt de sen i glaset och hällde svartvinbärscider (alkoholfri) ovanpå, riktigt jävla gott. Folket spelade guitar hero och sjöng, jag såg på, kände mig inte alls på ett jag vill sjunga in public humör och det är lika roligt att sitta och titta på. A bjöd på morotskaka till efterrätt så jag kommer rulla fram, MEN den var SUPER!

Efter några timmars trevligheter promenerade vi ner på krogen, K bjöd laget runt på drinkar/öl och jag hittade en spelautomat, startade med 20kr gick därifrån med 90kr. Tiden på krogen gick riktigt snabbt och lika bra var det för K var lite väl berusad :P På vägen hem stannade vi på Subway så jag fick med mig en smörgås hem som jag åt lite på igår och nu har jag ätit idag från den också, blev kvar en bit så det räcker till lunch.

Jag vaknade alldeles för tidigt idag och var så dum så jag gick upp, därför ska jag nu gå tillbaka till sängen och läsa lite och försöka sova lite till. Till mitt försvar kan jag säga att det är kallt som fan utomhus och grått, därför är det helt OK att spendera dagen i sängen!

Ciao


Var tvungen att spara en bild på mig med chokladmasken på, den luktade underbart.

Fredagsmys!



Nu är Fredagen räddad, jag har en hårinpackning och en ansiktsmask och nya TJOCKA strumpor, till det blir det lite té, tända ljus och kanske lite morotskaka, klå det om du kan! Strumporna har jag gått och tittat på en gång innan men sen tänkte jag att det säkert finns på någon annan affär, tyvärr hittade jag det ingenstans så idag blev det till att gå och köpa dem samtidigt som det andra... Strumporna är inte de snyggaste men det skiter jag i så länge jag inte fryser om fossingarna.

K är och handlar på bolgaet just nu, han skulle handla hem Tequila Rose till mig, tror jag ska ge mig på att göra en Rosa Panter, trodde inte att jag skulle fastna för dem som jag gjorde efter bara en drink! Kanske att jag får prova på en sådan ikväll också i brist på annat ;) Lägenheten är just nu städad, eller NÄSTAN städad, det som fattas är att vi behöver skura, men K ska handla en ny skurtrasa för den vi har börjar se lite risig ut och det är ingen idé att dumpa den i tvättmaskinen (igen).

Det börjar bli dags att gå och sätta igång med middagen, det blir potatis, stuvade morötter och korv, jag kommer dock skippa korven tror jag för jag känner mig inte alls sugen på att äta det men K vill absolut ha korv!

Trevlig Helg på Er ♥

15/10 - 2010



Här sitter jag och äter en sen frukost som jag glömmer bort att äta på eftersom jag hamnade vid datorn, samtidigt som jag sitter här försöker jag peppa mig själv till att sätta igång och städa lägenheten, det behövs verkligen! Jag började lite smått i badrummet igår men det är så mycket annat kvar, varifrån kommer alla kläder som är på de mest konstiga ställen? Mina nya kläder har egna ben som hjälper dem att sprida ut sig i lägenheten, K börjar bli tokig på mig för att jag lämnar kläder överallt och för att han ska gnälla ska det ha gått långt.

Min rygg bekymrar mig fortfarande, det värker och bränner lite i den, jag kan däremot luta mig bakåt eller få en oväntad hand på ryggen utan att jag vill skrika så det är framsteg. Jag antar att det är dags att arbeta på "Hållningen" som K gnäller om hela tiden, bara för att han står och går som en militär, d.v.s. en gubbe som fått ett spjut uppkört i prutten.

Bah, jag ska inte sitta här och gnälla, det är lika bra att sätta igång så att jag sedan kan få lite fredagsmys med té, en gosig filt och en bra film. Imorgon ska jag iväg till lite vänner på besök, de bjuder på middag också skulle A baka en morotskaka så det blir suveränt!

Don't walk in front of me, I may not follow.
Don't walk behind me, I may not lead.
Just walk beside me and be my friend.
~Albert Camus~

13/10 - 2010



J
ag har sovit riktigt dåligt inatt, jag hade stora problem att slappna av också kände jag mig frusen (som alltid), efter ett tag fick jag ge upp och började läsa lite och efter många om och men så somnade jag äntligen, tyvärr fick jag inte sova ostört utan jag vaknade titt som tätt utan anledning och sen på morgonen fick jag ett SMS, trots att mobilen låg på frysen i hallen så hörde jag den och då var det kört att somna om *suck*. Planen är att dra mig till sängen lite senare och försöka ta mig en liten lur tillsammans med en bok. Utöver dålig sömn så besvärar min rygg mig, jag vet inte riktigt på vilket ben jag ska stå och pinka, antar att man får skylla på åldern och vädret som är ute :)

Vi har inte fått några garderober än, det är snart 3 veckor sedan jag pratade med honom så jag antar att han har "glömt" bort det, jag vet inte om jag ska orka ringa och gnälla på honom eller inte... MEN ärligt talat, hur svårt kan det vara för en STOR hyresvärd att få tag på 2 standard garderober? Det är ju inte så att de aldrig behöver garderober när de har hyreshus i en herrans massa städer? Jag tycker inte att tre veckor är en acceptabel tid, va fan jag hade ju kunnat promenera till Sundsvall och släpat hem en garderob utan problem på den tiden.


Igår när jag borstade gaddarna såg jag att det är dags att byta ut duschdraperiet, sagt och gjort, nu har jag beställt ett nytt och det vi har ska få tvättas och sparas till nästa gång jag vill ha det, skönt med variation... tyvärr fanns det inte allt för mycket att välja mellan men jag hittade ett som jag och K kunde komma överens om :) Ni känner ju mig så självklart var jag tvungen att handla handdukar och badlakan som passade till ;)


Eftersom jag är inne i en frysa period så köpte jag en filt som passar in till vintern också fyra kuddar som ska få bosätta sig på sängen i sovrummet. Båda var riktigt billiga måste jag erkänna, ibland när man är och shoppar så kan man fynda (om man har tur). Jag tror den ena filten kommer få bo inne i vardagsrummet i min fotölj och den andra får komma in i sovrummet så jag har något som håller mig varm när jag är och läser.



Dags att ta en liten smörgås till mellanmål och sen ska jag sträcka ut ryggen en stund,
eller kanske ta fram massagedynan och sätta den i fotöljen.

12/10 - 2010



Nu har jag kommit hem efter mitt möte, jag skulle egentligen ha varit där igår men eftersom jag (mitt dumma härke) hade ställt klockan efter mötet som är om två veckor så fick jag snällt gå dit idag istället. Mötet gick bra, det var trevligt folk där (kanske var tur att jag inte var där igår), vi fick lite fika och sen pratade Å om lite tankar som han har ang. olika framtida projekt och jag anmälde mitt intresse så då får vi se hur det går som. Vi fick även se en film som var riktigt intressant.

Dags att hänga upp tvätten och sen ska jag äta en sen middag eftersom mötet drog ut på tiden och jag hann inte äta innan, så kan det gå när man har lagt in mellanmål i kosten och då skjuts allt på lite extra.

Laters

11/10 - 2010



Min Måndag har varit inte allt för aktiv men jag har hunnit jobba och om lite mer än en timme ska jag iväg på ett möte med Socialförvaltningen, utöver det har jag inte gjort så mycket mer än tittat på lite serier som jag missat också har jag gjort tzatziki för första gången i mitt liv, får se om den smakar gott sen när jag kommer hem :)

Efter mötet ska jag ta mig en lååång dusch och försöka bli varm, jag vet inte vad jag ska göra för att få upp värmen i händer / fötter och näsa, detta börjar bli löjligt. Efter att ha tittat på TV.nu så lutar det åt att det blir en kväll framför Tv'n, såg att det är Biggest loser Sverige och Kvinnors hemliga liv idag, det kan vara intressant att se.

Ringde till S idag för att se om jag ska träffa I på Onsdag men det blir ingenting denna vecka heller, tråkigt, jag som blivit van att gå dit och spendera Onsdagen med dem, vem vet, kanske att jag tittar in dit själv på en liten fika i brist på annat.

Ska se om jag hittar något att roa mig med innan jag ska byta om och springa iväg på möte, trevlig kväll på er.

10/10 - 2010



Fast man aldrig har träffat en person för en så kan de ändå vara riktigt verkliga för en,
när man har fått höra berättats om hur de är som. Jag hade verkligen hoppats att jag en dag skulle få träffa denna speciella person som varit så levande för mig och det har känts som att vi redan har träffats flera gånger.
Det krossar mitt hjärta att det inte blir så, att livet tog en annan hemsk och sorglig vändning.
Mitt hjärta blöder för dig och din familj.
*kram*

9/10 - 2010



Det gick bra att jobba, tiden sprang iväg och innan jag hann reagera så var jag hemma igen, nu är det bara en natt kvar och sen är jag ledig i TRE dagar!! Detta innebär att jag har ännu mer tid att läsa, har nästan gjort slut på den första boken, kunde verkligen inte sluta när jag väl började. Det är tur att det varit uselt väder här så man har något att skylla på ;)

Annars så är det bra här hemma, K kör på hårt med sin diet (fortfarande), hunden är lugn och snäll och kissen gör inte mycket väsen av sig. Det kan vara ganska skönt när det är lugnt för nästa helg blir det party med vänner, gissa om jag längtar! Ska se om jag lyckas komma ihåg att ta med mig kameran när vi drar dit ;)

Jag har inte så mycket mer att berätta så detta får allt duga :P

Trevlig Lördag på Er.

8/10 - 2010

Har fortfarande inte fått hem "Two and a half men", hoppas på att det iaf är klart imorgon när jag kommer hem från jobbet. Jag har suttit och filosoferat på vad jag ska äta för något gott nu när jag kommer jobba hela helgen, min hjärna är dessvärre inte alls med på noterna utan åker iväg till allt utom sånt som man kan äta. Men, det löser sig nog när jag väl kommer till jobbet.

Jag har läst lite ur: "Flirt" och jag är inte besviken! Det känns som att jag vet vad jag kommer göra på jobbet när jag har en lugn stund. K har blivit lite mer duktig med sin diet som han går på nu, sist jag kollade hade han gått ner 6kg tror jag det var och det är inte illa pinkat! Det är bara lite synd att det var en tävling som startade det och inte det egna intresset så vi får se hur länge han fortsätter när tävlingen sen är över.

Inga garderober har kommit hit än, känner jag M rätt så har han glömt bort det och om jag ringer till veckan så kommer han hitta på någon dålig ursäkt och sen kommer jag få vänta några veckor till. Det är SÅ dumt att man ska måsta ringa ner till Sundsvall ang. sådana saker för den vaktmästare vi har till detta hus är väldigt duktig och kommer ihåg saker, tyvärr gör inte den som tar beslut i Sundsvall det. Jag får helt enkelt be K ringa till veckan så kanske de lyssnar bättre, tyvärr har det varit så när man ser till mina erfarenheter med vaktmästare/fastighetsskötare att om en tjej kommer till dem så viftar de bort en men om en kille (från samma hushåll) kommer och säger till så är det andra bullar i ugnen.

Eftersom jag inte börjar arbeta förrän kl 15.00 så ska jag gå tillbaka till sängen och läsa lite och försöka få upp värmen, gick bara upp tidigare för att äta och sen fastnade jag framför lite spel i Facebook.

Trevlig helg på er♥

Äntligen!



G
issa vad som dök upp idag, jag var inte alls förberedd på det men äntligen är de här! Jösses vad jag ska nörda mig i böckerna och läsa mig less (tvivlar på att jag kan göra det dock). Detta kommer innebära att det blir en låååång natt, som jag har längtat och jag har höga förväntningar för den nya serien som jag ska prova på, hoppas på att den håller samma höga standard som Anita Blake serien, då är många sena kvällar/nätter räddade.


7/10 -2010


Bild hittad på Google, sökord: Regn

Idag är vädret riktigt bra, regnet smattrar mot gatan och jag känner mig ännu mer frusen än vanligt. Vad hände med alla soliga dagar som vi hade förra veckan? Man blir verkligen inte motiverad att göra något när allt man ser när man tittar ut är olika skalor av grått också regn på det. Planen idag blir att bara läsa och fokusera på att kurera mig för imorgon blir det jobb som håller i sig till på Måndag morgon också har jag möte på kvällen också.

Jag är fruktansvärt sugen på en getost som jag och K köpte på Korsmässomarknaden, tyvärr är de som säljer den från Ö-vik så det blir till att vänta till nästa marknad. Jag har varit och frågat på butiken vid oss som säljer en massa ost, men hon hade ingen inlagd utöver en fetaost gjord på komjölk som inte smakade någonting. SÅ om ni ser inlagd Getost gärna med vitlök och örter, tänk på mig ;)

Telefonen väckte mig imorse, det var från folktandvården och de sökte efter K.... självklart hade han glömt bort att han skulle till tandläkaren imorse och de ringde inte alls i närheten av hans tid utan de hörde av sig när hans tid redan hade gått ut för länge sedan. Jag fick prata med damen där borta så jag gav mitt mobilnr så att de kan skicka ett sms till mig när det är dags, annars kommer han missa det igen (inte lätt när man har många järn i elden), nu kommer det bli spännande att se hur mycket han får betala för det missade besöket.

*Går till sängen och hoppasp på bättre tider*

Random crap

 

Dagen idag blev bättre än väntat, jag har lyckats hålla mig vaken hela dagen, seriöst inte en enda tupplur (nytt rekord). Nu är frågan vad jag egentligen har gjort idag, inte allt för mycket om jag ska vara ärlig :) Jag var iof ut en sväng för att leta efter tofflor, tyvärr hittade jag inga alls, de sa att det kommer komma i Dec *suck*. Vad jag däremot hittade var två mysbyxor / pyjamasbyxor och två tröjor som jag kan ha när jag går runt här hemma och häckar. De turkosa är riktigt stygga men de har något mysigt ludd på insidan så de var riktigt sköna att ranta runt i här hemma, de rutiga är supermjuka och jag kommer njuta av att ha dem på mig när jag sitter och gosar i fotöljen med en filt.

 

På tal om fotölj så har jag suttit där ganska mycket idag, har hunnit titta på Bones som äntligen har kommit ut med säsong 6 också har jag tittat lite på Top Model Season 14 (i brist på annat). Jag fick även ett underbart samtal idag från J som jag inte har pratat med i telefon på flera år, det var otroligt roligt att höra hans röst och vi svamlade på rätt bra i över en timme innan jag var tvungen att gå och försöka få mig något att äta. Vi hann iaf bestämma att vi ska ses när jag åker upp under Jul och det ser jag fram emot som tusan. Under samtalet idag så kom glasen som jag fick av honom upp på tapeten och då sa jag att jag alltid tänker på honom när jag går förbi det enda jag har kvar (nummer två dog en hemsk död på balkongen i Gånsvik för en massa år sedan) tänk hur mycket minnen man kan lägga till en sån liten sak.

 


Nu ska jag ta och se hur mycket av Two and a half men som jag har fått hem, har bestämt mig för att titta på det på datorn istället för att se på TV, jag lyckas alltid se när de visar gamla avsnitt och vissa av dem har jag sett mer än 2 gånger så det börjar bli lite irriterande. Bis morgen kommer kanske L förbi en sväng, det skulle vara riktigt trevligt att träffa honom igen, har gått några månader sen sist.

 

Hasta la vista, baby♥

 


6/10 - 2010



Är min förkylning på väg bort? Nej, det är den absolut inte. Jag kommer ihåg innan operationen när jag blev förkyld, jag var sjuk i 7 veckor! Jag har även börjar frysa riktigt mycket, mina fossingar är som isbitar och jag känner mig aldrig riktigt varm (om jag inte står i duschen). Just nu funderar jag på att gå och se om jag hittar ett par tofflor som jag kan ha på mig hemma, det som stoppar mig just nu är att det ser så fruktansvärt kallt utomhus att jag inte vill gå ut.

Mina böcker har inte kommit än, jag väntar och väntar och väntar, ser inte ut som att de kommer komma denna vecka :( Jag håller på att läsa lite från Legend of the Seeker, tyvärr så missade jag ju böcker när jag köpte hem serien så det är ett glapp mitt i, detta har gjort att jag inte har läst allt för fort eftersom det inte finns något värre när man är mitt inne i en serie också tar det stopp också får man vänta i flera veckor p.g.a. den söliga posten. Självklart hade jag kunnat beställa det som saknades när jag beställde de andra böckerna, men med mitt minne så tänkte jag inte alls på det när jag letade efter Anita Blake! Minnet är bra men kort!

Jag känner mig otroligt rastlös idag, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Ingenting jag har provat på har lyckats hålla mig "fången" en längre tid, jag har försökt med spel, tv och böcker men jag tittar en stund och sen flyger tankarna iväg igen. Nåjå, jag ska ta på mig varma kläder och ge mig ut istället för att sitta här och gnälla.

Jag hoppas att ni får en bättre dag än vad jag verkar få.

Patience is a virtue



Nu är jag verkligen less på att vara trött, jösses Amalia är allt jag kan säga! Att ha en förkylning som åker runt i kroppen men som vägrar bryta ut ordentligt kan driva mig till vansinne, jag går inte runt och snörvlar och hostar men jag känner en konstant trötthet och som att jag har hela hjärnan full med bomull (insert funny joke here). Nu är det så här att antingen får skiten bryta ut ordentligt så att jag kan bli frisk igen eller så kan den dra åt helvete!

Eftersom kroppen inte är på topp så har jag ingen lust / ork att göra någonting, jag vill bara lägga mig ner och sova tills jag vaknar upp och känner mig 100% frisk (och det innebär inte att jag ska gifta in mig i Fam Frisk). Jag antar att det bara är att bita ihop och se glad ut, K kommer nog snart börja kommentera att varje gång han kommer hem så ligger jag och sover.

Innan jag avslutar detta så kan jag säga att jag hämtade kläderna idag. Mina linnen var lite stora, eller ska linnen sitta ganska löst kanske? Den tiden jag använde linne för 1000år sedan så var det tajt som gällde, nu har man iof inte figuren för ett tajt ett ;) Jag blev riktigt nöjd med min svarta tröja och blev genast sugen på en till men i en annan färg, men jag ska "hold my horses" och vänta.. får köra som Engelsmännen säger: Patience is a virtue.

Sug på den du....

5/10 - 2010



Jag sa igår att vi skulle flytta köksbordet och sagt och gjort, nu är det tunga härket flyttat! Jag tycker det är mycket bättre att ha det så här, vi får mer plats och det är bara mer "Anna" över det. Vi behöver däremot flytta det lite mer åt höger, detta vågar jag inte säga åt K direkt utan jag får ta det långsamt. Men som det är nu fungerar det ett tag, obs att den som ska sitta till vänster behöver vara en riktigt smal människa tills bordet flyttats lite till, jag har redan paxat min plats -> hörnet ;)



Idag ska jag försöka satsa på att läsa lite, hämta ut mina kläder (om de nu kommer) också ska jag kurera mig med lite té. De ringde från jobbet idag och sa att jag inte behöver komma in och jobba imorgon mellan 13-16.00 för en av dem skulle inte gå på föreläsningen som är då... Detta innebär att jag kan ringa S och säga att I kan komma in lite tidigare imorgon om hon vill så kan vi fika tillsammans innan vi ska till Trädgårn!

Nu ska jag ta med mig mina iskalla fossingar och gå till sängen, jag har en dejt med boken jag läser som jag tänkte läsa ut igår på kvällen men jag somnade (ovanligt värre). Utöver det kan jag säga att det blåser så in i helvete i Härnösand och har gjort det de senast nätterna, Mirre är ett vrak och kryper runt i ansiktet på mig hela nätterna, detta kommer sluta med att han får sova i hallen!

Ta hand om er sötnosar

4/10 - 2010



Idag känner jag mig både upp och ner, jag är fortfarande snuvig och det irriterar mig otroligt för jag känner mig som en tiger i en bur, däremot känner jag mig ändå relativt avslappnad och nöjd. Jag har mina böcker och väntar på fler (hur ska jag ta mig upp ur sängen?) och imorgon kommer kläderna jag har beställt (hoppas jag) om nu inte Ånge slarvar bort paketet som de brukar göra. Jag provade lite jeans idag igen som syster dumpat och upptäckte till min förvåning att jag fick på mig ett par av dem! Det finns så många byxor i min garderob nu att jag kan försörja flera stycken med det utan att det blir tomt, vem hade kunnat tro att det skulle bli så, jag som aldig haft mer kläder än jag måste utan har hållt mig till det jag tycker om och bara köpt när jag har måstat. Anledningen till att det varit så är nog att min mor alltid har köpt en massa kläder, hade så mycket kläder när jag bodde hemma att jag knappast använde allt så den dagen jag flyttade hemifrån bestämde jag mig för att bara ha det jag kommer använda, varken mer eller mindre.

Jag undrar om garderoberna kommer komma denna vecka, förmodligen kommer jag få ringa dem och höra vad de är för om jag känner M rätt så har han glömt bort det. Jag vet inte hur många vändor det blev innan vi fick ordnat badrummet som han lovade, om jag minns rätt så tog det närmare 1år från det han sa att det skulle göras till att det var klart. Jag ska ta och plocka bort tavlorna på väggen i sovrummet där garderoberna ska stå, sen måste jag titta på var vi ska hänga upp alla tavlor som K fick ärva av sin farfar, en av dem är från början av 1900-talet, lite roligt.

Nu ska jag övertala K att hjälpa mig och flytta bordet i köket, jag vill se hur det ser ut som om vi sätter det på bredden istället, han är väldigt skeptisk och säger att då är de sista gången det kommer flyttas, det kommer vi dock bli två om för vill jag flytta så ordnar jag det även om jag ska gå genom eld och vatten.

See you later

3/10 - 2010



Idag drog vi och spelade Bingo uppe på Högslätten, Mirre fick självklart komma med och jag kan säga att han var finito när jag släppte in honom i lägenheten några timmar senare. Jag och K var som katt och hund idag så jag bestämde mig för att promenera själv och K gick med Dl, Mirre var också med mig så jag hade ingen kamera att fota med alls från den stunden vi kom upp till området där man startar. Jag hade glömt ta med mig en penna när vi gick dit men jag fick låna en, självklart lyckades den sluta fungera efter det andra stoppet efter vägen så jag fick göra hål i pappret där siffrorna som dök upp var *suck*, jag fick ihop en rad och blev glad och tänkte: Yay, jag vann iaf något trots att jag går här helt själv och är irriterad... ack vad fel jag hade!! Man var tvungen att ha TVÅ rader för att vinna, hur sjukt är inte det?!

Turen runt tog lite mer än en timme eftersom Mirre skulle stanna och lukta och dona var och varannan meter, sen på vägen hem bestämde jag mig för att ta en omväg så att jag skulle komma upp i minst 1mil idag. Jag och hunden drog ner bort mot Tobaksmonopolen och promenerade efter en massa konstiga vägar som jag aldrig besökt innan, det är avslappnande att gå och titta på hus och se hur folk har gjort med sina tomoter / fönster o.s.v. Väl hemma så gick Mirage och la sig och jag åt lunch innan jag hittade min bok och fastnade med den fram till det var dags att käka middag.

Resten av dagen har jag inte gjort överdrivet mycket, jag har hunnit titta ikapp på alla serier som jag låg efter (utom Lost Girl) och nu har jag planer på att gå och duscha lite. Även fast kvällen är ung så känner jag mig ganska sliten idag, det tär på kroppen att vara förkyld *suck*.

Jag hoppas att ni har haft en fin helg,
och att veckan som kommer blir toppen.

Löv



Dags att dra iväg uppp till Högslätten där vi sedan ska gå en slinga på 5km (5,5 kanske det var)
och spela bingo samtidigt.

Welcome Autumn



Är inte hösten vacker? Alltid när sommaren lider mot sitt slut brukar jag bli lite vemodig, men sen när hösten väl kommer så kommer jag ihåg hur mycket jag egentligen tycker om den, och hur många minnen man har till just hösten. Färgerna är varma och sprakande och det är ändå ett ganska bra avslut inför vintern där allt blir så vitt och oskyldigt (innan bilarna skitar ner snön o.s.v.).

Jag och K skulle ta en promenad tillsammans idag, han sölade sig så mycket dock så jag bestämde mig för att skita i honom och gå ut själv istället med kameran. Det är ganska lugnt och skönt att gå själv, man behöver inte anpassa sig efter en annan persons takt, jag kan stanna och fota mina 2000 blommor och löv om jag vill det utan gnäll!



Jag orkar inte ladda upp alla bilder här, satte ut några utvalda på Bilddagboken och resten får stanna på min dator, kanske att de dyker upp här vid ett annat tillfälle (who knows). Jag har inte så mycket mer att skriva, tänkte försöka hinna läsa lite mer innan jag ska fundera ordentligt på vad kvällen har att erbjuda, har lite serier som ligger och väntar på mig som jag plockat hem under veckan.

Trevlig helg på er ♥


Domkyrkan


Jag älskar höstens alla vackra färger.

2/10 - 2010



Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag var ju inställt på att mysa i soffan framför en film men eftersom K ville göra annat så blev det helt enkelt så att H och E dök in en snabbis och vi skulle ut och ta EN drink. Först satt vi hemma hos oss och pratade, eller H och K pratade större delen av tiden också dracks det lite bacardi razz *nom nom*. Efter det gick vi på Bittens där jag INTE drack en Sol (första gången det sker sen jag upptäckte den) utan det blev en Midori-43, tog en tur till spelautomaten där jag satsade 10 och kom tillbaka med 44kr (räckte till en drink lite senare). Efter två öl blev H, E och K sugen på att dansa och självklart släpade de med mig till ett dansställe (under protester från mig som var alldeles för nykter för det). Detta var första gången jag har varit in på Svenssons, sist jag var där så var det studentkåren som höll till där nere och de hade gjort om rejält om man säger så. Visst stället såg fräscht ut, de hade ok priser på drinkar (inte lika bra som på Bittens dock) men klientelet var ju för i helvete bäbisar motför oss, jag kände mig som en cougar ute på jakt hela tiden vi var där.



J
ag beställde en Rosa Panter som var fruktansvärt god, denna satt jag och smuttade på när de andra njöt av att dricka öl för 35kr. Jag drog ut på det så länge jag kunde men sen föll jag för grupptrycket och dansade loss på dansgolvet för första gången på en 8-9år, kanske mer. Jag erkänner, det är roligt att dansa, det hade dock varit lite mer roligt om man inte kände sig som Agda80 jämfört med de andra som dansade där. Vi stötte på en kille som försökte stå och dansa mot rumpan på mig och lite annat, jag knuffade han vidare till E som fick stå ut med honom ett tag innan hon knuffade han vidare till hans vänner men då hittade han en annan kvinna som såg lite desperat ut som sken upp som en sol när han stod och åmade sig mot henne resten av kvällen. Jag kan inte annat än fnissa! En sak som gjorde mig lite förvånad var att K dansade loss som fan, han var helt tokig! Sen stackars E halkade till på något på golvet så hon gick nästan ner i en split, det såg väldigt smärtsamt ut när hon klev upp från golvet och haltade till H. Först trodde jag att hon skulle "showa" lite och visa vad hon kan så jag var lite imponerad tills jag hörde att det var inte planerat och att hon fick ajaj. Kvällen bjöd iaf på mycket skratt och en trött men nöjd Anna pallade sig till sängen vid 3.30.


Svårt att bestämma hur man ska sätta alla saker på bordet.

Dags att ladda batteriet till kameran och sen ska jag försöka ta mig ut och fota om 1-2h eller så. Under tiden som batteriet laddas är planen att krypa ner i sängen och läsa lite, jag känner mig inte i toppform idag.

Ciao

Fredag <3



Nu har I åkt hem och helgen har startat för mig, det är inget mer jobb inbokat så jag kan bara "vara" och ta det lugnt. Jag och I har haft en trevlig eftermiddag / kväll på stan, vi har hunnit med att titta på böcker, kläder också käkade vi middag och hyrde en film, innan vi började titta på film gick vi en sväng på biblo där I surfade lite och lånade böcker och jag passade på att leta efter lite böcker som jag är intresserad av att läsa. Hon gick riktigt bra ihop med djuren, jag var lite orolig innan eftersom hon sagt att hon inte brukar tycka om hundar men Mirre diggade hon stenhårt.

Jag tänkte mysa i soffan ikväll med en film, K däremot vill att vi ska ta en tur på Bittens och dricka en drink, kanske att vi skulle göra det och sen efter det kan jag ta soffan! Va fan, man lever bara en gång så lika bra man går dit innan alla hinner hitta in dit så man får lite lugn och ro. Nu kom K på den briljanta idén att vi skulle fråga H och E om de var sugen på en drink så sagt och gjort, väntar nu på svar från dem ifall de vill komma ut på en drink ikväll.

Det ser inte ut att bli en kväll imorgon med té och film, den enda som ville komma kunde inte komma p.g.a. att hon skulle vara hundvakt och man vet aldrig hur Mirre går ihop med en annan hund, men men, det kommer fler chanser hoppas jag. :)

♥ Trevlig Fredag på Er. ♥


1/10 - 2010



Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska ticka framåt så att jag kan gå ner till H&M och möta I. Tiden verkligen smyger fram nu, men snart så kan jag börja klä på mig ytterkläder och röra mig utanför lägenheten. Jag har inte planerat vad vi ska titta på alls utan hon kommer få bestämma hela shoppingturen, planen är dock att försöka få in Öbackabok eftersom jag behöver något nytt att läsa (böckerna jag har beställt kommer dröja till mitten av nästa vecka ev. slutet av).. detta borde dock inte bli svårt eftersom både jag och I har en passion för böcker.


J
ag lovade igår att jag skulle fota blomman och nu rackarns har jag gjort det, jag orkade inte ta mig tid och fota ordentligt utan jag drog bara iväg två kort och hoppades på det bästa. Jag kan iaf säga att jag är nöjd med att ha den där, den passar in med allt det andra på bordet.

Har fått K att gå med på att vi ska på Bingo på Söndag (om det inte regnar) så då får vi se om han håller det löftet, jag håller tummarna för strålande sol och ingen blåst. Men nu mina kära, nu ska jag ta på mig jackan och leta upp skorna och sen blir det till att ha skoj med I på stan och förhoppningsvis hittar vi en rolig film som vi kan underhålla oss med tills hon ska åka hem till sig ikväll.

Vi ses när vi ses,
eller så hörs vi när vi hörs.

RSS 2.0