21/8 - 2008

Nu ska jag prova en annan design på bloggen ett tag, jag diggar verkligen den jag hade men lite variation skadar aldrig. Tänk om jag hade varit så händig att jag hade kunnat skapa en egen bloggdesign, men jag kan absolut ingenting om det.. vid tillfälle ska jag ta mig tid och kolla runt så kanske man kan få en lite mer personlig blogg istället för att sitta i en dussinblogg.

Idag regnar det igen och jag ska självklart och jobba ikväll. Jag börjar bli riktigt less på allt detta regn, det är kallt ute, det blåser och man blir blöt bara man tittar ut genom fönstret. Utöver det så är relationen mellan mitt hår och regn ganska ansträngd, tack och lov är det just nu lockigt så jag inte behöver bry mig så mycket men det är aldrig roligt när man suttit och fått det rakt och sen när man går ut börjar det regna och man har lagt ner en herrans massa tid helt i onödan.

Nu börjar det blid dags att leta reda på kläderna jag ska ha idag när jag arbetar också ska jag ge L lite uppmärksamhet för hon ligger just nu och brottas med mina händer och tangentbordet (hon verkligen älskar att ligga på databordet och busa).

Gaah, glömde nästan... ska till Tandläkaren imorgon, jag hatar tandläkaren =S


Lilla L när hon inte var allt för gammal :)

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0