A är med i en tävling

Idag fick jag ett mail från Åhlens där jag blev erbjuden att vara med i en tävling, självklart tackade jag JA... så nu mina kära vänner får ni allt gå och rösta på mig på http://www.ahlens.com/heminredning/ahuset/
där får ni leta efter Sols hem som jag döpte min lägenhet till. Jag har inte riktigt gjort klart där än men ska ta tag i det senare så just nu visar det ungefär hur det kommer se ut när det är färdigt :) Lägger upp ett smakprov här i bloggen så ni kan se hur långt jag kommit mig :)

Vardagsrum



Sovrum



Dags att ta och göra något vettigt, ska hoppa in i duschen och fixa till lite i lägenheten. MEN glöm inte bort att gå in och rösta på mitt bidrag (om ni gillar det d.v.s.)


Uppdatering :) Har tagit steget framåt ida mot att ordna en 30års present till K som är vettig och kanske lite roligare än en Wook. Vi får se om han tycker om presenten om det nu blir det jag har funderat på (har åkt många tankar genom huvudet) för han är så fruktansvärt svår att handla presenter till att man kan bli tossig för mindre.

Var på Hemköp idag och handlade det blev:



Sist jag skulle raka mig så var min gel slut så jag fick låna av K's och den lukten (riktigt manlig) vill jag inte springa omkring med så det blev peach, ska prova den ikväll tillsammans med min nya rakhyvel min gamla gick till den andra sidan för ett tag sedan så jag har fått kidnappa K's gamla men nu har jag en egen igen. Ska bli spännande att se hur det är med vibrator i den (har svårt att tänka mig att det blir så mycket "skönare" att raka sig men de hade inte så mycket annat att välja på om man inte ville inhandla en karlhyvel.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Ja du, jag vet själv hur lätt det är att hitta presenter till K... =P Har funderat ett bra tag på vad jag skulle kunna hitta på till honom (i efterskott).



Du får rapportera om rakhyveln om den är bra eller inte, har funderat på att införskaffa en ny men vet inte vilken som skulle kunna tänkas vara bra. =) Hoppas allt är väl med er annars! Kram kram!

2008-08-27 @ 15:50:41
Postat av: AlexandraBlomberg

Jag tykcer det är så roligt att andra tjejer spelar tex wow, min kompisar klagar så mycket på mig att jag spelar och säger att det är killigt och så..

2008-08-29 @ 13:21:22
URL: http://celzx.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0