Nytt!

Efter att ha tittat lite mer på mattor så såg jag att måtten på de jag satt i bloggen inte var allt för bra i rummen så nu kommer det nya förslag.

Vardagsrum




D
essa har ett mer perfekt mått eftersom vårat vardagsrum är så pass stort (ca 20kvm). 137X195 är den stora och gångmattan har ett mått på 80X150 vilket kommer bli helt ok :)

Kök



Ä
ven mattorna jag hittat till köket hade mått som inte var lika roliga. Mattan jag hade hittat till under bordet var iof helt ok men gångmattan hade bara en bredd på 57cm vilket jag tycker är lite smalt. Efter att ha suttit med C i telefonen hamnade jag bland trasmattorna som jag personligen tycker är väldigt lätta att ha och göra med iom att man kan tvätta dem enkelt. De nya måtten är 140X200 och den långa är 70X200. Nu finns det ju risk för att jag kommer hitta något annat till köket men som det ser ut nu så är dessa på topp :)

Fick förslag av C på en matta till hallen som jag tänkte lägga upp här, jag tycker om dessa mattor (uppenbarligen eftersom jag har sådana i v-rum och sovrum just nu med dessa mönster men annan färg). Hon gav även förslag på en snygg matta som gick i grönt men den sa herr K NEJ till direkt.


S
å vad tycker ni? Några nya förslag? Jag har på mig till på Fredag ev. längre så det är bara att droppa in under kommentarer här eller vid kommande inlägg som kommer dyka upp :)

Surfade runt på IKEA och hittade en fin lösning till sovrummet till alla böcker jag håller på att läsa, någonstans att lägga mobilladdaren (som jag aldrig hittar) o.s.v. Där kan man lägga allt sånt utan att fröken L kommer sig in för att "gnaga".



Denna tycker jag om men K gillar inte att det är ett skåp utan han röstar på en helt annan som kommer här, vilken tycker ni?



Kommentarer
Postat av: anna

svar: åh tack så mkt! kul att höra att du gillar den :)

2008-08-24 @ 18:25:03
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Hang

Tack, :) Ha en bra kväll

2008-08-24 @ 20:01:00
URL: http://hang.blogg.se/
Postat av: Nilla

Jag fixade till bloggen själv. Först satt jag och pillade och inte visste för fem öre hur man gjorde men lärde mig allt eftersom, sen hittade jag en annan blogg som enbart kör med hjälp hur man fixar till sakerna. Har den inte på laptopen men har urlen till den hjälpbloggen på andra datorn. Inte ens Jocke behövde hjälpa mig så jag kände mig stolt att jag klarat det själv :D

Ang mattorna så är fasen svart bäst. Gröna och beiga mattor blir enormt lätt fläckiga om man har en katt som spyr ofta på dom :/ Har fått lägga ner allt som har med beige och grönt när det gäller mattor för inom ett år här så är mattorna förstörda då man har en spykatt. Sen skulle det svarta bordet passa bättre till själva sängen, men pottskåp är bra om man vill gömma saker :p

2008-08-24 @ 22:28:38
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: Nilla

Japp jag ska försöka att komma ihåg det. Du får nog påminna mig ett par gånger iof för mitt minne är helt slut :D

Mjo man kan ju måla om dom, men ett jävla arbete då dom brukar vara typ oljade med nånting. Gillar pottskåpen för att dölja. Men jag tycker ändå dom andra är snyggare så sett för att passa in typ :p Men de tär snyggt med att ha dom andra och ha böckerna öppet under. Om det bara ska va böcker där :D

2008-08-25 @ 23:48:24
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: AlexandraBlomberg

Wow är det roligaste online spelet som finns tycker jag! ;P

2008-08-26 @ 14:40:06
URL: http://celzx.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0