Shopping

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet och sen en tur till Birsta. Vi började med Rusta där jag handlade mattor, det fanns dock inte riktigt som jag hade tänkt mig så det blev en nödlösning i kök och vardagsrum, men jag tror att det kommer bli fint :) Till hallen köpte jag inte någonting alls utan det blir nästa månad, kan inte låta pengarna rinna hur som helst. Till badrummet och sovrummet blev det exakt som jag satt ut i bloggen, mattan som skulle till vardagsrummet hamnar i köket och mattan är väldigt smutstålig så det blir perfekt iom att vi kommer in där. Orsaken till att de inte hamnade i vardagsrummet var att det bara fanns ett exemplar av den stora mattan kvar =S Men det vi köpte till vardagsrummet blir fint det också :) Efter Rusta gick vi in på en elektronikaffär, hade kunnat spendera hela dagen där... jösses, massor av kameror, telefoner, datorer etc. Handlade ett litet fickminne på 1gig att spara ner alla dokument på och lite kort (eftersom jag inte har något ställe att lägga en backup på) sen köpte jag en trådlös router (Yay, jag kan surfa från sängen på laptopen) och några skivor (dvd) som man kan bränna ner spel på.

K's 30års present är här och han har fått ett Nintendo Wii som är chippad. Han håller just nu på att ladda hem spel för fulla muggar och ska beställa hem fler handkontroller etc. Han brukar normalt reagera lite "svalt" när han får presenter och det är mest: "Tack Gumman vad fint" men när han fick sitt Nintendo så var det som att slå på en strålkastare, hela karl sken och leendet var värt vartenda öre.

Ikea hann jag bara besöka en liten stund. Hann dock få med mig två sängbord och två korgar (en till varje bord att ha böcker i) och en lampa till vardagsrummet. Jag köpte en lampa som är en sådan jag aldrig trodde att jag skulle vilja ha i min lägenhet men jag tror att den kommer passa in perfekt. Men jag kommer åka till Ikea fler gånger, förmodligen nästa månad för att handla hem mattorna till hallen och skålar till köket iom att jag har tagit bort de andra vi hade innan, sen står även två till korgar till min hylla i extrarummet på listan. Den som väntar på någonting gott.....

Nu ska jag börja packa upp lite saker och ta mig någonting att dricka + slappna av lite. Jag är slut i skallen efter allt shoppande (förstår inte hur folk orkar göra det så ofta).


Har gjort om lite i lägenheten till tävlingen :) Personligen fastnade jag för det grå/svart/vita som jag använde mig av till sovrummet där. För att se hela lägenheten gå in på http://195.178.163.178/ahlenshuset/index.html?uid=11911

Utöver det, tack för en trevlig eftermiddag/kväll Dl och Anna. Jag hade trevligt, nu ska jag bara få ordning här hemma och sen nästa helg kanske vi kan boka in något om det fungerar för er? :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Sols hem heter lägenheten btw för de som missat det =)

2008-08-31 @ 00:20:42
URL: http://myzsol.blogg.se/
Postat av: Nilla

sök på Google efter ScrapbookFlair. Jag använder detta för tillfället tills jag ska gå över till ps där man kan göra mycket mer funktioner.

2008-08-31 @ 06:26:51
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: AlexandraBlomberg

lätt bra inredat!



Det roliga är att det var jag som fick min pojkvän att spela, jag hade redan spelat ett tag innan vi blev ihop. =)

2008-09-01 @ 10:39:05
URL: http://celzx.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0