14/8 - 2008


Jao, sådär ser bokhyllan i extrarummet ut eller det man kan se av den. Måste hitta en bra lösning hur man ska få undan alla sladdar som tillhör lamporna i fönstret iom att de är överallt, man kan bli tossig för mindre. Har dock donat om lite i bokhyllan sen kortet togs dvs inte lika mycket crap som står ovanpå den.

Tog tag i min lilla "soffdröm" och skickade iväg ett mail till en som hade en soffa jag var intresserad av, men jag har inte fått något svar av honom så jag antar att den är long gone... men men can't blame a girl for trying. Ibland funderar jag på att köra min blogg på engelska så att fröken K kan läsa också men jag är en latmask ;)

Utöver det så gick det kanon på jobbet som vanligt, jag trivs så bra där och nu är det bara två veckor kvar enligt schema så får vi se om det blir något mer efter det eller inte. Igår hade en av ordinarie tagit med sig tre böcker som hon lämnat på min hylla så att jag skulle ha någonting att läsa, så gulligt av henne :) Så idag ska jag ta och packa ner två böcker av en författare som hon sagt att hon var intresserad av att läsa lite böcker av (vilken tur att jag råkades ha två av just henne i min bokhylla) också ska jag försöka komma ihåg att gå förbi med dem på jobbet på fredag när hon jobbat.

Planer inför helgen, imorgon blir det till att gå ut och äta middag (skönt att lyxa till det lite när man har främmande) men var vi går det vete tusan, har inte hunnit komma så långt i planeringen. Sen ska K gå till tandläkaren och han fick då en av de värsta tiderna man kan ge till honom 7.50 han som är så fruktansvärt morgontrött och blir så lätt på ett dåligt humör då.. och detta på hans lediga dag ^^ När han sen har hunnt vila så ska vi iväg på Arken och se om jag hittar en liten hörntoalett till gumman. Jag har sett sådana någonstans och de ser så behändiga ut när man kan ställa in dem i hörnet bara.. speciellt när denna flickan är så förtjust i allt vad hörn heter. På lördag blir det till att dricka lite drinkar, kommer inte bli lika häftigt som sist men någon drink kommer nog slinka ner.. just nu lutar det åt Bacardi Lemon & Cola *mmmm*.

Hmm, jag kanske skulle sätta igång med städandet men jag är verkligen inte sugen på att städa idag, normalt gör jag det på fredagar som jag har gjort sen jag var liten och då när det väl blir på en annan dag så usch och blä.. vem hade kunnat tro att jag skulle vara en sån vanemänniska. Utöver det hoppas jag på ett fäste till rullgardinen idag om Dl och Anna åker iväg till IKEA. Gubbarna (som var utanför köket mitt i allt) har satt upp ställningar utanför både sovrum och vardagsrum nu och jag vill kunna gå omkring hur jag vill som när jag är hemma. Ett litet - till hyresvärden som inte har sagt till något om att det kommer komma folk och göra något med fasaden på huset, för det är inte roligt att vakna upp och ett gäng gubbar står och kikar in i sovrummet.

Nu ska jag ta och slå på en liten minnesskiva och dra på volymen och drömma mig tillbaka till den gamla goda tiden med gänget under tiden som jag städar.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0