Just another magic monday..

..undra hur många gånger jag har använt den rubriken? Det borde verkligen finnas en slumpmässig rubrikväljare ibland.. inte ofta jag kommer på en vettig en.

Somnade tidigt igår, hann bara lägga mig och försökte läsa lite.. upptäckte efter en sida att jag inte hade fattat ett ord av det jag läste :) Sov gott till klockan 9 när telefonen började ringa *suck*. Mina drömmar bestod av R, vi var tillsammans igen, men större delen av drömmen var en låång väntan på att få träffas, hitta varandra o.s.v. Det bästa var när han kom till mina föräldrars hus (antar att jag var den som ägde det i drömmen) i en stor plogbil som skottade sig fram.. allt jag kunde tänka var: Shit där ryker mammas rabatt. Men trots all den väntan att få ses så avslutades drömmen mysigt, vi satt och höll om varandra utomhus någonstans och om jag inte minns helt fel hade jag en filt över mina axlar. Det är allt bra lustigt hur drömmar kan göra.. ingenting är omöjligt i dem. Var tvungen att länka en sång, "Som i en dröm".




Nu är det dags för lunch och sen ska jag ta mig en behövlig dusch. Måste iof plocka undan lite i vardagsrummet, såg att lite skräp hittat hit under helgen :)

Trevlig måndag på er / Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Det var ju endast nu för jag har fått en ny handläggare och vi kom överens om att jag skulle ringa henne för att boka in en tid för uppdatering av handlingsplan, men hon var inte där som sagt...Hon e hemma pga nåt familjegrejjs, men huvudsaken e ju att jag inte blir avanmäld så :) Tack detsamma gumman <3

2009-02-16 @ 19:51:57
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: vickanen

Faktiskt en bra låt av Gessle...för en gång skull :) krama

2009-02-17 @ 18:56:04
URL: http://vickanen.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0