Namnsdag



Såg precis att Max har namnsdag idag, hade jag haft en son eller om jag kommer få en son så kommer han få namnet Max. Jag gillar verkligen det namnet, fråga mig inte varför.. det bara känns bra :)

Pratade med min farmor som sa att min syster hade sagt att om hon får en son så kommer han få heta Elis, glömde fråga om vad namnet skulle bli om det blev en flicka.. men jag tippar på Ebba (kan inte komma på något annat tjejnamn som börjar på E och som har fyra bokstäver iom att Emma och Elin redan är taget).

Dags att gå till köket och blanda lite saft, inhandlade mig en flaska med Wild Berries. Den är riktigt god och svalkande. Ville egentligen ha Rabarber iom att jag glömde min på jobbet, självklart fanns inte den på Hemköp =( Men denna fungerar bra den också.

Kommentarer
Postat av: vickanen

Max e fint, enkelt och fint namn :) kram

2009-02-01 @ 21:39:35
URL: http://vickanen.blogg.se/
Postat av: Nilla

Nja var mer att jag fick petflaskorna till samma pris som för dom vanliga mugg drickorna då jag inte kunde bära dom. Så det var därför det var tur chefen var där så han sa att jag fick ta pet istället för muggarna. och det är tur att J känner lite folk som känner igen mig. Han gjorde så på big boy med för det mesta när man var där och inte J var med så fick man alltid nåt gratis och sen hälsa gubben som tack :p

2009-02-02 @ 14:27:44
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0