Onsdag <3




S
om jag har längtat till idag :) Ska för första gången ge mig ut med min lilla dk på ett äventyr där jag måste ha koll på saker hela tiden, spännande och skrämmande. Hittade en bild på en dk, inte min men hon funkar :)

Låg och läste en lång stund imorse och sen gick jag och Mirre ut i kylan. Han sprang omkring som en valp och grävde åt höger o vänster. Efter promenaden gick jag till Hemköp och handlade mig lunch (mos,köttbullar, morötter, lingonsylt och lite brunsås). Drog igång micron och passade på att tömma diskmaskinen + ladda om den *duktig*. Just nu håller jag på att vädra i vardagsrummet och ska sen ta en liten tur med dammsugaren.

Lova är skogstokig, fick ytterligare en kväll stänga dörren till vardagsrummet när vi gick och la oss. Hon är som tokig när det kommer till tv-bänken. Hon klättrar och hoppar runt i den så den skakar.. Igår tog jag bort alla dvd-filmer som vi hade på en hylla som hon "alltid" är på och puttar ner film efter film. Det funkade i 5 minuter, sen drar hon till den andra sidan istället som hon aldrig varit brydd om att vara på. ... två sekunder senare BAM - film nere på golvet. Jag hämtade henne och flyttade hennes klöspåle lite så att den var närmare mig så att jag kunde få henne att vara där istället... visst!! Det tog ca 3 minuter, sen hade jag en vas som står ovanpå mitt databord nere på tangentbordet.. tätt följd av en tavla. Behöver jag säga att hon ligger på minus?

Huga, nu drar det allt bra kallt här... dags att stänga fönstret och dra igång dammsugaren istället.

"You know you are in love
when you see the world in her eyes,
and her eyes everywhere in the world."
 - David Levesque -


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0