Random Friday!


Tog mig en rejäl sovmorgon, vaknade riktigt utvilad  *skönt*. Ordnade lunch när K kom hem så vi kunde käka tillsammans och sen donade jag på lite i lägenheten. Har hunnit rengöra badrummet, köket, hallen och vardagsrummet. Sovrummet är kvar till imorgon, detta för att vi ska renbädda och då alltid städar extra noga i sovrummet just den dagen. Inte så att vi skippar att dammsuga osv icke renbäddnings vecka men ändå..

Mamma ringde idag, hon är på väg söderut tillsammans med pappa och ett par som de umgås med. De ska hälsa på min moster som bor i Umeå. Jag är glad att de hittar på någonting roligt så de får se det ljusa också. De har de inte lätt, jag hoppas att de får en riktigt fin weekend i gott sällskap.

Nu ska jag börja fundera på vad man ska äta till middag, min mage har börjat tala till mig så jag antar att det är dags att ta tag i det. Måste även en sväng på affären och handla lite glödlampor, två stycken har dött eller tre tom!! Det känns som att det ibland går ett spöke i lägenheten... vipps dör flera lampor samtidigt och sen är det lugnt bra länge.

Ha en fortsatt trevlig fredag alla :)




Kommentarer
Postat av: vickanen

Härligt med Sov morgon....kramizzzz

2009-02-17 @ 18:59:15
URL: http://vickanen.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0