Random thursday.

Redan torsdag, har stekt mig ägg till brunch och väntar på att mina bröd ska bli varma. Idag är det raid (som vanligt på torsdagar) så jag ska försöka hinna tvätta lite innan den börjar klockan 20.00. Kommer bli K som får städa imorgon eftersom jag ska jobba fredag till lördag. Känns bra att få jobba lite extra timmar om man säger så :) Det enda jag kan "klaga" på är att det alltid är helger som försvinner, dvs jag får inte så mycket möjligheter att åka hem till släkten. Men, man behöver pengar för att leva *biter i det halvsura äpplet*.

Igår var jag och J ut och käkade på den nya restaurangen de har öppnat här i stan. Vet inte hur många det har varit före den på samma ställe :) Maten är riktigt bra. Jag åt igår en planka med fläskfilé och mos, till det grönsaker och bea + en sås på rödvin *mmmm*. J, hon åt en röra med lite grönsaker och kyckling som var gratinerad i ugnen. Hon gillade den inte men jag smakade och måste erkänna att jag gillade den skarpt. Vi satt och pratade där i ca 1,5h innan var och en gick hem till sitt... båda drabbades av den kända lulligheten efter lunch. Jag gick hem, läste två sidor och slocknade i nästan två timmar.

Lekte lite med min ny/gamla gubbe och pratade med P, trevligt som alltid :) Får se om jag ska smita in lite på den idag under dagen... verkar inte som att K kommer online. Hade annars tänkt spendera lite tid med henne idag, men är man inte online får man skylla sig själv.

*Skickar kramar till nära och kära - jag tänker på er*

Love is strong yet delicate.
It can be broken.
To truly love is to understand this.
To be in love is to respect this.
- Stephen Packer -


Kommentarer
Postat av: Nilla

hej hej. jo det har varit dött som fan för jag har mått så himla dåligt. Och varit grymt orolig inför utredningen och smått deprimerad. Är hemma på permission över helgerna bara :/

Velat åka hem varje dag redan efter en timme i måndags. Idag när J hämta mig var jag som ett kolli. så kommer inte uppdatera bloggen förrän jag känner att jag orkar skriva om allt som hänt under veckan eller dom andra 2 veckorna som är kvar av skiten :/ Hoppas ni har det bra?

2009-02-26 @ 15:23:57
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0