15/2 - 2009!




Då var det söndag (igen). Jag somnade alldeles för sent igår/ idag känner jag. Kroppen har inte riktigt vaknat upp, men jag vill verkligen inte ligga och dra mig i sängen hela dagen. Inleder bloggen med en bild jag fyndade på nätet, jag tycker den är vacker och kunde således inte motstå den.

Alla hjärtans dag, ingen missade att det var igår. För första året på länge så gjorde vi något speciellt iaf. Middag med vänner och sen en film. Jag är inte så mycket för just alla hjärtans dag. Behöver man verkligen en speciell dag för att vara romantisk? Jag tycker att den är alldeles för komersiell. Att man ska ge presenter och få, för mig känns en present mer speciell om jag får den på en slumpmässig dag, ist för en dag som är utsedd till "romantikens dag". Kanske är jag bara hopplöst oromantisk eller så kanske jag är så romantisk att jag föredrar att se det hela tiden? *vem försöker jag lura* . K däremot var inspirerad.. eller kanske lite stressad av att märka att DL shoppade till sin flickvän inför alla hjärtans dag.  Eftersom  att vi skulle käka middag tillsammans på kvällen så försvann K ner på stan en sväng och sen kom han hem och gav mig lite blygt en ask. Jag tror aldrig jag har sett honom så nervös innan (alla som känner K vet att han varken är blyg eller nervös inför saker). Först tänkte jag att han hade handlat ett halsband som han såg att jag tittade på när vi var på väg ut och käka tidigare i veckan. Jag tittade på halsband när han handlade snus och sen kom han dit jag stod och sa något som: Står du här och ser på alla dyra halsband? Jag förklarade då för honom att för mig behöver inte en sak vara dyr, eftersom det är tanken som räknas och den saken blir speciell för en oavsett om den kostade 100 kr eller 1000kr. Men det var inte halsbandet jag sett, som var överaskande billigt i mina ögon.. eller så är det jag som köper smycken alldeles för sällan :) I mitt lilla paket var det detta:


Visst är de söta? Jag verkligen älskar dem! Det enda negativa är att min kamera inte vill fota en fin bild på dem, allt ser bara så glänsande ut. För de som inte har listat ut det så är det både ett halsband och örhängden. Igår fick jag för första gången i mitt liv ta på mig ett halsband med matchande örhängen innan vi gick ut och käkade på kina.

Maten igår var riktigt bra :) Jag åt (som vanligt) små vårrullar till förrätt och sen fem små rätter till middag. Jag verkligen älskar deras soya marinerade kycklingspett! Åt även efterrätt eller åt och åt jag smakade mest för jag var så mätt. Det blev friterad ananas, jag är inte så förtjust i den frukten vanligtvis men det smakade helt ok :) Det är def. något jag kommer prova igen de få gånger jag äter något efter huvudrätten. Vi hade riktigt trevligt under måltiden, det var mycket skratt och jag var sååå avslappnad. Det var en perfekt kväll.

Efter middagen gick vi hem till oss, popkorn gjordes och vi såg på en film. Det enda negativa med kvällen var verkligen filmen! Killarna valde Braindead, den suger verkligen ***. Ett enda blodbad med en massa "muppar". Sällan har jag varit så glad när en film är slut. Jag hade lätt kunnat se en till film men L skulle åka hem till Kramfors och A var lite trött, men det kommer ju fler kvällar.

Dl, Anna och Leffe.. Tack för en underbar kväll!

När alla vännerna gått hem kopplade jag upp mig mot nätet och pratade med fler vänner. Lirade lite instanser (som tank), avslutade kvällen på en voice chat med en speciell person. Det kändes avslappnat och harmoniskt, det var längesen det var så. .. det kändes bra.

Nu är det slut på allt "ordbajsande". Strumpor ska fyndas, lunch tillagas och sen ska jag njuta av att det är söndag och att jag har haft en super helg. Jag behövde verkligen det..... det var alldeles för längesen vi träffades.. det gäller både Dl, A och L! Vi får börja kolla upp i kalendern när man kan träffas. Visst låter det vuxet när man skriver "kolla upp i kalendern"? Det låter som att man är en business woman med fullspäckat schema 24-7 ist för en timvikarie.

*Smiter innan ordbajsningen fortsätter*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina smycken :)

2009-02-15 @ 16:59:52
Postat av: Malin

Det var ju då jag det där ;)

2009-02-15 @ 17:00:43
Postat av: Grannhunden

Hej och hå. Jag vill tipsa om att du gärna får gå in på http://www.kapitel1.se/alan-smithee/korta-tankar-om-allt-och-inget och rösta på min bok i Bok-SM!

2009-02-15 @ 17:37:45
URL: http://grannhunden.blogg.se/
Postat av: vickanen

Ohhhh håller med dej, varför behöver man en dag för att bevisa kärleken...? kramizzz

2009-02-17 @ 18:57:05
URL: http://vickanen.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0