~Lovely evening~




Fick låten på hjärnan efter att ha tittat på klipp från Let's Dance. Versionen i programmet var dock annorlunda, men denna duger också :) Jag har tittat på de olika klippen och måste erkänna att Laila Bagge dansar otroligt bra, hennes Jive och Quickstep var otroliga. Men min favorit är fortfarande Världens starkaste man, eller Magnus Samuelsson som han kallas :) Jag kan inte förstå hur en man som är så tung som honom kan röra sig som han gör i alla danser. Han har verkligen utvecklats. Laila, (har dansat i Musikaler och gått hos professionella tränare tidgare) hon dansar suveränt men att jämföra deras utveckling går inte riktigt. En som inte ens kunde dansa bugg innan mot en som både dansat och tagit lektioner innan..  Men men, vi får väl se vem som vinner nästa vecka.

Vill tacka mina vänner för en suverän kväll :) Jag fick i mig lite drinkar som smakade riktigt gott. Poker, lite musik och prat är allt som behövs för en lyckad kväll. Utöver det är jag glad att det inte kommer ta så lång tid innan vi träffas igen, nästa lördag åker vi iväg till Birsta med L's son *längtar redan*.

Är ungefär 99% chans att jag det blir en resa för mig i April, jag håller mina tummar att ingenting händer. Det ska bli såå skönt att få krama om alla igen och bara njuta av deras sällskap.

Dags för sängen, lite vatten och sen kommer jag sova som en bebis. Hoppas att det inte dyker upp någon huvudvärk imorgon :)


"A friend is like a four leaf clover,
hard to find but lucky to have."
 - Samantha Rosales -

Kommentarer
Postat av: Sandra Österlund

Vad kul :) Jo då jag har det bra. Hoppas du också har det bra. Saknar dig.

2009-03-22 @ 21:44:11
URL: http://sosterlund.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0