Gone with the sin



Jag gillar denna symbolen. Har länge funderat på att tatuera in den den dagen jag gör en till tatuering. Den står högst på min lista tillsammans med en utökning av den jag redan har på benet (om nu K ids skissa upp en fortsättning till den). Men men, den som lever får se.

Kvällen blir inte riktigt som jag hade tänkt mig. De ringde från jobbet idag och hade panik för att en hade blivit sjuk. Jag kunde verkligen inte säga Nej när jag redan sagt nej till att jobba på söndag -> måndag. Jag ringde helt enkelt mamma och pappa och kollade om det var OK med dem. Det finns lite positiva saker med att jobba då (utöver att man får lön) och det är att jag slipper sova på soffan en natt *yay*. Det tråliga är dock att jag inte hinner träffa pappa förrän på lördag, han drar till Sundsvall imorgon vid 6-7.00 och jag kommer hem efter 9.00. Ska inte klaga, alla får inte chansen att jobba så det är bara att le och tacka för det man får.

Nu ska jag vara social en stund med mina vänner på nätet. Klockan 15.30 ska jag dra iväg till Subway och inhandla min middag. Kvällen kommer nog bli lugn, bara tre där ikväll så jag tog med mig en bok av samma författare som skrev Twilight böckerna, ska bli spännande att se om detta är lika bra som de andra.

Trevlig kväll på er alla sötnosar ♥



Kommentarer
Postat av: Linda

Tack detsamma gumman! Roligt att du får jobba, själv så har det varit dött på den fronten ett tag nu :(

KRAM!

2009-11-05 @ 15:17:07
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vad står symbolen för? :)



Kram C

2009-11-05 @ 17:56:21
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: MariaNelisé!

Vad jobbar du som? kram

2009-11-06 @ 16:54:53
URL: http://marianelise.blogg.se/
Postat av: Nilla

hehe ja jag och Jocke fick allt höra att du varit på subway när vi var där idag ;D

2009-11-07 @ 04:27:06
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: Nilla

Jo han sa allt det och undra vart vi hade tagit vägen. Men sen har vi ju varit där med sen vi fick kupongerna med posten, men då har han inte varit där. Och Jocke fick hoppa in och hjälpa han med nätverket med mitt i allt så jag fick både glass och dricka plus kuponger av han bara för jag fick sitta och vänta på Jocke :p

2009-11-08 @ 00:00:24
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0