Fredag



Helgen är här (igen). Jag och K ska dra iväg på bolaget idag och inhandla lite inför morgondagens festande. Han vill handla öl och andra äckliga saker, jag röstar på saker så att man kan göra en bål (har så mycket frukt kvar). K mumlade om att vi minsann skulle gå dit två gånger så att det inte blir allt för mycket att bära för oss, tror inte jag vill veta hur mycket han planerar att handla.

I know, jag har inte hunnit skriva om söndagen som var.. men det kommer. Eftersom jag känner mig ganska lat och inte har hunnit med allt jag hade tänkt så kommer ni få en kort summering av söndagen. Mamma och pappa satte sig i bilen tidigt på morgonen för att åka upp till min moster i Umeå. Jag hann äta frukost med dem och det kändes skönt att ha större delen av min familj samlad tillsammans vid matbordet igen. Det var som att åka tillbaka i tiden när vi har suttit och ätit frukost tillsammans i Kalix, vi smågnabbades och hade trevligt. E kom upp just efter 10.00 och sen åkte hon iväg och tränade i Timrå under några timmar. Jag hade tänkt vara kreativ när hon var borta men jag gick och läste en sida i en bok och sen däckade jag i några timmar. Efter träningen gick vi ut och åt hamburgare, E pratade halva helgen om hur sugen hon var på att äta det. Kvällen avslutades med "Ensam mamma söker" och lite korsord.

Magen kurrar och lunchen är äntligen färdig. Tack och lov för mikrovågsugnen säger jag bara, hade inte pallat att börja laga  till en lunch idag som tar längre än 7 minuter ;). Jag fyndade en fisk med ärtor och mos som jag har sparat om de skulle ringa in mig till jobbet... men det går alltid att köpa hem nytt. Nu ska jag ta min alfabetssoppa och gå till köket innan alla somnar av tristess.

"You don't love a girl because of her beauty.
You love her because she sings a song only you can understand"

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Hoppas att du får en fin helg och massa mys :)

Kram C

2009-11-13 @ 14:04:28
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0