I wonder..



Badrummen på hotell ser alltid så fräscha och inbjudande ut. K fotade lite kort när han var i Stockholm för några veckor sedan, fastnade för en bild på badrummet. Jag vill också stå i den duschen och rita små hjärtan när det blir imma på rutorna. Varför kan jag aldrig låta bli att göra det när det är glasdörrar i en dusch?

Idag har jag varit ute på en liten "date" med E. Vi planerade från början att vi skulle gå ut och fika men när vi träffades var båda riktigt hungriga så det blev en lunch istället på Prisma. E åt en vegetarisk pizza och jag åt en *trumvirvel* planka med fläskfilé och självklart den obligatoriska fetaosten till salladen. Det märks att vi inte träffas så ofta för när vi väl träffas har vi två tusen saker att prata om, maten blev lite lidande av allt prat och hann bli lite kall mot slutet.

Efter lunchen besökte vi Akademibokhandeln. Jag älskar att gå runt och titta på böcker, läsa bakom dem och känna på dem, haha jag låter nästan pervers! Hittade en bok på Engelska som jag genast blev intresserad av, det visade sig att det är en serie och de hade bara del nummer tre på bokhandeln så det blev till att memorera namnet och leta på nätet. Nu har jag sparat en länk till ett litet bokpaket där man får de första fyra delarna för 240kr också får jag beställa de andra två separat. Vad jag önksar att man bara kunde trolla och vips skulle man få hem en massa böcker som man vill ha utan att betala ett öre. Alla dessa böcker jag sitter och dregglar efter! Som det är nu har jag kvar att beställa de 10 sista från Sagan om Isfolket (vill verkligen ha hela serien hemma) och  hela House of Night serien.

Dags att värma middagen. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och bara njuta av att det är tyst i lägenheten för imorgon börjar stressen igen. Ha en trevlig kväll alla ♥

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vi hade ett otroligt fint badrum i Prag i somras... det var bara "woooooow" när man såg det :)

2009-11-03 @ 22:57:36
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0