Måndag!



Jag hade egentligen tänkt blogga rejält nu på morgonen... men jag är ärligt talat för trött i huvudet och ska nog istället gå till sängen och fortsätta att läsa min första "Svenska" bok på två månader. Det finns även en liten risk att jag kommer flyta in i drömmarnas värld relativt snabbt.

Vaknade med ett ryck vid klockan 7.30. Jag trodde att telefonen ringde och rusade upp för att svara så att E inte skulle vakna. När jag kom mig ut i hallen så insåg jag att det var i mitt huvud jag hade hört signalen *suck*. Det var bara att krypa ner i sängen igen och försöka sova i en timme till för då skulle E upp och äta frukost. Hon kom upp tidigare än hon skulle och då var det bara att koka kaffe och ställa fram frukosten. Resten av morgonen sprang vi runt och packade (någon hade packat upp allt som packades ner igår), tömma köksbordet och sen halvsprang vi till elevhemmet.

Vi hann dit i tid! Vi hade tom 5 minuters marginal och det är inte illa med tanke på hur lång tid allt kan ta och jag hade ingen direkt uppfattning om hur lång tid det skulle ta att få klart allt här på morgonkvisten när alla är trötta. Tog med mig det som var kvar av födelsedags tårtan till Elevhemmet så att de kan fika den idag och det såg ut att vara uppskattat. Stannade en stund och pratade med en av personalen innan jag promenerade tillbaka hem (skönt med en promenad på morgonen när man inte behöver stressa).

När jag väl kom hem så var det bara att leta upp telefonen. Jag har hunnit ringa vårdcentralen så de kommer ringa upp mig vid kl 11.30 så att jag får bokat en tid *stressad*. Provade ringa min chef med hon var på ett möte och sen hann jag med att prata med hyresvärden om att det läcker kallvatten under tvättstället. Vilken morgon säge jag bara, jag kommer sova som ett barn ikväll för imorgon är det ett möte i ottan!

Blev ett lite längre inlägg än planerat. När man väl sätter sig och skriver så bara sprutar orden ur en. Ska dock inte uppehålla er något mer på några timmar.

See you later ♥

Ps. Alla vänner i stan, portkoden till oss kommer ändras så ni får fråga om den om ni planerar på att komma "oanmäld" Ds.

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Hoppas att veckan har börjat bra annars och att du får lite roliga stunder :) Har du något bra tips på vad man kan göra för att liva upp en höstdag? ;)



Kramis!

2009-11-10 @ 11:04:49
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0