When I see you smile..


Lova försöker fånga fötter

Det har varit en lång dag. Trots att dagen har varit lång så har jag inte hunnit med allt för mycket, det är som att jag gått omkring som en zombie. När K kom hem på lunch hade jag precis tagit mig upp ur sängen, trots att jag låg och sov till klockan nästan var 12 så var det som att jag bara hunnit sova 1 timme. Det brukar dock vara så när jag går och oroar mig över saker, antar att det kommer släppa på onsdag då jag får svar på mina frågor.

Till helgen kommer E hit igen. Har pratat lite med henne och vi har bestämt att vi ska försöka ta oss till Birsta på Lördag också ska vi gå på en loppis på Söndag (om vädret är fint). E har aldrig varit i Birsta så jag kan tänka mig att hon kommer älska att vara där, massor av affärer och saker att titta på. Jag har även hunnit planera in vad vi ska äta under helgen och jag hoppas att hon är OK med det som kommer serveras.. det borde dock inte vara något problem.


När man kommer på henne ska hon alltid spela oskyldig - "I'm so cute, doing nothing.."

Jag måste skriva en liten lista på vad som ska handlas till helgen. Jag brukar vara dålig på att skriva listor och tänker alltid att jag har allt i huvudet... blir det så? Kanske inte alltid. Utöver det måste jag söka fram lite saker som ska med mig till mötet på Onsdag, brukar alltid glömma en sak också får de ordna en ny.

K's mamma är så gullig. När jag pratade med henne om onsdagen när vi var där med mina föräldrar så sa hon att hon självklart kommer med mig. Det känns skönt att ha stöd från vänner och "familj" när inte min egen familj kan vara här för mig p.g.a. avstånd. På tal om familj så pratade min syster om att komma ner i Dec och att ev. hennes tre äldsta barn kommer bo här mellan en Torsdag - Lördag. Vi får se hur det blir med det eftersom E kommer vara här den helgen också. Min släkt är verkligen bra på att pricka in de få helger som E bor hemma hos oss, de borde få pris för sämsta planering.


Dags att se på lite Bones och sen blir det sängen. Jag har verkligen fastnat i den serien nu och är inne på säsong 4. Det är inte bara det att "Angel" är så söt men det är ganska intressant när de analyserar ben o.s.v. Sen diggar jag kemin mellan de två huvudkaraktärerna, känns lite som Arkiv X men en snyggare man och en mindre vacker kvinna. När jag väl är färdig med Bones blir det Supernatural och Californication som står på tapeten, jösses vilken serie nörd jag blivit.



Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Jag har aldrig sett Bones.... men jag följer en massa andra serier :) Ska nog kika lite på Gossip Girl nu eller kanske Desperata hemmafruar :)



Kramis!

2009-11-17 @ 17:57:07
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0