Tisdag


J
ag känner mig helt slut idag, allt jag tänker på är att gå och sova. Överallt ser jag kuddar, täcken och sköna sängar. Till och med mattan på golvet ser inbjudande ut och då är det illa. Jag hade som plan att försöka hålla mig vaken och gå och lägga mig tidigt istället. Att ha hantverkare i lägenheten hit och dit förstör verkligen sömnen, de kommer före fan och springer in och ut och det låter illa. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills det är färdigt, då det äntligen blir tyst i lägenheten igen. Tänk att kunna sova tills du vaknar av dig själv när du väl är ledig, det saknar jag otroligt mycket. Som det är nu kommer jag inte kunna sova ut ordentligt förrän tidigast nästa helg om de fortsätter att komma till badrummet varje dag.

Såg att mitt paket från Jotex hade packats och att min telefon har skickats. Jag hoppas att paketen inte fastnar i Ånge som de normal gör för om de inte gör det så har jag dem här innan helgen :) Det som skulle bli som pricken över i:t vore att True Blood kommer ut snart också, normalt brukar det finnas det senaste avsnittet på Måndagar men igår fanns det ingenting =( Däremot har jag fastnat i Bones, fråga mig inte varför för jag har ingen aning.. har en massa avsnitt att se på nu men tyvärr så vill inte ögonen hänga med.

Det var säkert något mer jag tänkte skriva men jag har svårt att hålla fast vid mina tankar som ständigt svävar iväg på moln.

Ha en bra dag alla, nu kallar sängen på mig ♥

Kommentarer
Postat av: Carro

Du kan inte ta och släpa in en extrasäng in i den andra lägenheten så du kan få sova där istället? XD

2009-09-08 @ 17:44:07
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Random Crap var också en bra rubrik ;) haha Same shit - different name! skratt ;)



Ha en trevlig dag imorgon :)



//Carro

2009-09-08 @ 22:48:09
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: ☆ HOCKEYSAMBON ☆

tack ska du ha ;D

2009-09-09 @ 11:37:16
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0