Forever young

Jakob älskade vän du fattas mig F. 1981 D. 2003

Satt och tittade på mina gamla inlägg på lunar och gick hela vägen tillbaka till sommaren 2003 då min vän och klasskamrat hade tagit sitt liv. Sommaren har sen dess varit en bitterljuv känsla hos mig, sommaren som är så vacker med allt det gröna, blommorna som kommer fram och människor är så lyckliga p.g.a. semester etc och det första jag tänker på när sommaren närmar sig att det blir ytterligare ett år sen han försvann från jorden. Saknad är något som alltid finns inom oss och som aldrig kommer att lämna en, enda skillnaden är att den blir lättare och man håller fast vid alla lyckliga minnen man har tillsammans med der personerna. Inte hade jag kunnat tro att den dagen jag träffade J att han skulle försvinna ur mitt liv 3år senare på ett sätt att man aldrig mer kommer höra personen prata och se honom le. J hade en personlighet som alltid kommer finnas inom mig, jag kommer aldrig glömma honom för den personen han var.. en underbar människa. Hade världen haft fler som han så hade det inte varit något krig.

"Total eclipse of the heart - Bonnie Tyler" - En låt jag alltid kommer koppla till J, den spelades på hans begravning och jag tvivlar på att den någonsin kommer vara så vacker som den var den dagen i kyrkan.



Nu när jag är inne i min lilla egna memory lane så kan jag lika gärna lägga upp en bild på en annan som fattas mig så otroligt mycket.

Jag saknar dig Farfar.. idag, imorgon, förevigt. D. 18/3-2006

När min farfar försvann från livet blev döden så nära, det var första gången i mitt liv som jag tappade någon som varit med mig hela mitt liv och som varit en så självklar del av det. När jag sitter och läser om den sista tiden jag fick med honom så känner jag än idag den ångest och sorg som rev genom min kropp när jag och alla andra väntade på att han skulle få somna in. Min farfar en kämpe in i det sista. Varje gång jag ringer farmor så är det en del av mig som fortfarane väntar på att det är han som plockar upp luren och svarar även om jag aldrig kommer få höra hans röst igen så ekar den inom migl När jag sitter på blip och spelar fia med knuff så finns farfar bredvid mig, han gillade det spelet och var en jäkel på att spela han kunde lyckas med saker som mattematikerna skulle skaka på huvudet åt för att sannolikheten för att det skulle ske är så pass liten att man inte ens tänker tanken. Det enda som fattas på detta kortet för att det skulle ha varit perfekt är att min älskade farmor inte är med på det.

"Fix you - Coldplay" - Den låten gick på repeat den tiden som gick när jag kom tillbaka till H-sand och bara väntade på beskedet att han hade gått vidare.




Inga fler minnen, minnen gör ont!!


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!

Det känns konstigt att skriva en glad kommentar till ett sånt här tragiskt inlägg men den är ju inte riktat mot inlägget...



Vad roligt att du fortfarande läser min blogg! och vad skoj att du har en, har lagt till den i mina favoriter så jag kan följa med i vad som händer hos er :) Du är duktig på att skriva!

Tack för bröllopsgratulationerna! :)



Kram!

2008-08-14 @ 18:52:46
URL: http://hem.bredband.net/arcticstar

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0