When darkness falls..

Igår när jag satt och spelade med lite vänner och pratade och skrattade som mest så BAM försvann strömmen, det är sjukt hur tyst hela stan blir när strömmen går. Jag gick och väckte K och sa att han måste ställa sin mobil så han inte missar taxin till flyget och ca 6min senare kommer elen tillbaka. Jag drog igång datorn och loggade in för att prata vidare, hann precis få igång allt så rök den igen, jag väntade i 15 minuter eftersom jag hade tänkt gå ut och gå också men utan gatubelysning så var jag inte allt för sugen, ingen ström kom så jag gav upp och gick och la mig. Idag läste jag i tidningen att den var borta till runt 4.00 för att någon klantig människa hade grävt av en kabel. *suck*


K
lyckades iaf komma upp när han skulle och tog sig iväg med taxin så nu sitter han nere i Stockholm och arbetar. Jag själv jobbar natt idag, tack och lov kommer K hem så jag behöver inte försöka jaga en hundvakt. Mirre är trött och seg idag efter våran promenad som jag tog innan lunchen, slemtrådarna som var lokaliserade runt hans mun var inte att leka med. Lillgubben börjar verkligen bli gammal, jag får helt enkelt börja gå lite söligare och sen får vi stanna och "vila" så han orkar. Detta får mig att tänka tillbaka när han nyss hade kommit till oss, vi brukade fara och cykla varje kväll och han sprang som en tok med den lilla vita svansen fladdrandes i vinden som en fana, jag brukade kalla honom "den vita faran" för att han var så tokig där han sprang.

Nu är jag mätt i magen, åt kycklingspett med sallad till och en god vitlökssås *nom nom*, har varit duktig och plockat fram till middagen också så att jag får med mig något till jobbet. När man talar om "mat", jag har blivit tokig i kardemummaskorpor med aprikosmarmelad på, det är så fruktansvärt gott att ta en sådan, jag har börjat få en rutin på att ta en sådan på kvällen efter min promenad!

Kläder är en annan sak som jag måste skriva lite om, just nu har jag så fruktansvärt mycket efter att syster "kräktes" ut en massa kläder på mig, jag har så mycket jeans att jag skulle kunna försörja en hel familj med dem. Igår plockade jag fram ett par som i början av Aug satt åt lite väl mkt, nu glider de av och på som att de aldrig har gjort något annat. Det kändes lite roligt måste jag erkänna ;) Nu är det bara de andra 250st som ska provas och donas med. Det är även dags för en till utrensning av allt jag inte använder, har säkert 2-3 par byxor och lite tröjor som jag ska plocka undan, ska höra med V om hon ville ha dem eftersom hon pratat om att hon ville titta om jag rensade ut lite kläder. Det går fort att rensa ut men jag är bra seg på att gå och kasta bort det som inte alls ska sparas, just nu har jag två säckar i en garderob och jag tror det kommer bli bra mycket mer innan detta är färdigt.

Näe, nu ska jag plocka undan lite disk och sen ska jag ärligt talat ta mig en liten tupplur, känner mig lite seg i både kropp och huvud just nu. Imorgon blir det första träffen med brukaren som jag ska vara ledsagare åt, det kommer bli spännande och sen på Fredag har vi träff nummer två. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra.

Ciao

30/8 - 2010



Då var helgen över och en ny vecka har börjat. Jag har hunnit jobba, gå på marknaden, motionerat, donat med E också har Mirre blivit 13år, tänk vad tiden går fort. För att vara 13år så är denna vovven otrolig pigg och alert, det är aldrig någon som kan gissa rätt på hans ålder om de inte vet hur länge vi har haft honom, alla nya man träffar tror alltid att han är mer valp än vuxen.

På marknaden fyndade jag (som alltid) nya strumpor, sen köpte jag även ett par byxor och en tröja till att motionera i, K var så gullig så han gick sen och köpte mig ett till par byxor och en tröja som passade till. Jag har verkligen kommit igång med motionen ordentligt nu, jag tycker fortfarande inte att det är roligt men jag kommer mig iaf ut 1-2 gånger om dagen på en längre promenad. Nu har det gått så långt att jag tom funderar på att köpa stavar, men det får isf bli när mamma och pappa kommer hit ;)

Idag har jag bokat hotell så den 17-19/9 kommer vi bo i en fin svit som har bastu på rummet för två! Hur mysigt är inte det, jag kommer nog spendera mest tid i bastun eller simmandes eftersom jag hörde att det finns en bassäng till hotellet! Det kommer bli riktigt roligt känner jag på mig, en helg att minnas, nu ska jag bara komma ihåg att plocka med mig kameran också när jag väl åker iväg.

Nu ska jag ta mig en liten vilopaus framför True Blood, sen ska jag ringa till S och berätta hur jag jobbar och efter det måste jag iväg och posta ett brev till Socialförvaltningen... så mycket att göra så lite tid.

28/8 - 2010



Där satt jag och mös igår efter min sista promenad för kvällen, det går inte att beskriva hur skönt det är utan man måste prova det själv. Utöver att jag sitter riktigt bra där så är det ett perfekt ställe att sitta och prata i telefonen i, passade på att prata med min mor när jag spenderade mina första 20 minuter i den.

Idag är det marknad och jag börjar känna stressen i kroppen, ska ordna matlådorna som jag måste ha med mig, titta på marknaden och sen ska jag även hinna ut och motionera. Planen var att gå med herr J men han verkar inte ha vaknat än och jag vill helst gå vid klockan 12 så att jag hinner slappna av lite innan jag sen går och jobbar. Pratade med K om att gå och som vanligt säger han alltid JA kvällen innan men sen när det kommer till skott så kommer det: "Det har jag aldrig sagt" eller: "Det är min lediga dag och då får jag vila och göra som jag vill så jag kan ändra mig". Jag kan inte annat än att sucka och skaka på huvudet.

Nu ska jag gå och leta upp Mp3-spelaren och dricka lite vatten, sen börjar dagen på allvar. Jag hoppas ni andra får en trevlig helg och att vädret är bättre än det är här i Västernorrland, grått och mulet som få, det enda som fattas är regn.

"En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon
medan alla andra tror på ditt leende."

Home Sweet Home!



Äntligen börjar det bli färdigt i rummet, nu är det bara en matta som fattas också funderar jag ev. på en ny tavla och flytta iväg mina med guldram till ett annat ställe. Jag ska iof inte klaga för jag trivs riktigt bra som det är redan nu och jag sitter förbannat skönt i fotöljen. Det syns inte så bra på bilden men fotöljen har samma mönster som fotpallarna på vissa ställen.



Lampan här nedanför hamnade i mina händer idag och ville inte släppa taget, tur var väl det eftersom de passar riktigt bra i fönstret och skenet de ger är mysigt. Det lustiga är att jag har helt missat dessa lampor när jag har varit inne i affären men idag när jag gick och pekade ut mattan åt K så fångade min blick lampan och sen kunde jag inte glömma den, detta resulterade i att när jag gick tillbaka med "kärran" (som vi fick låna till att skjutsa hem fotöljen) bestämde mig för att de skulle med mig hem, ångrar jag mig? Absolut inte.



Dagens sista bild, passade på att fota när jag satt i mitt lilla hörn, skenet från lamporna ser inte nådigt ut när man fotar utan blixt, synd att jag inte kan fånga det så som jag ser det här, det är så mysigt och inbjudande, jag lovar. Just nu pågår en konflikt inom mig, ska jag ge mig ut och gå en till gång? Var ute och gick i 1h10 min tidigare eller ska jag sätta mig i fotöljen och titta på en film? Just nu lutar det åt en till promenad och sen titta på en film, varför välja när man kan göra båda sakerna? Nåjå, lika bra att göra något innan jag fastnar här och skriver en massa crap.



Vi ses när vi ses (antar jag).


Friday I'm in love <3


Ä
ntligen helg, som jag har längtat efter att det ska bli Fredag. Varje gång tanken åker genom hjärnan blir jag lite förvånad, hur helger kan vara så speciella även om man är ledig under veckan. Veckan är som en väg där varje steg är mot målet som är helgen. Det är som att vädret också känner på sig att det är en speciell dag, det är underbart ute, inga moln, inget regn, ingen blåst. What more can a girl ask for?

Nu vill jag bara att klockan ska närma sig 13.00, självklart vaknade jag före f*n eftersom jag längtat så mycket till just idag! Nu smyger sig klockan fram, tick för tick men den kommer ingenstans känns det som. Kanske att jag skulle ta och dra igång en diskmaskin och vika lite tvätt för att fördriva tiden? Jag är verkligen desperat om jag kan tänka mig att vika tvätt, finns det något tråkigare?

Mindre prat, mer action, lika bra att börja dona så att man kommer någonstans idag. Jag hoppas att alla får en trevlig helg och sen får vi se om jag lyckas ta ett kort ikväll och visa hur det blev som.

Vaya con dios...

Rastlös


"-från google, sökord: höst"

Jösses vad jag har myror i benen idag, kanske att man skulle ge sig ut på en promenad eller vika tvätt. Tror inte att jag skulle kunna slappna av framför en film just nu, eller lite massage skulle inte sitta helt fel, känner mig stel i nacken.


"-bild lånad från goggle.se med sökordet: höst."

E
n kopp té skulle även sitta fint, som den ténarkoman jag är så har jag så många olika sorter i skåpet och jag har inte hunnit smaka alla ens, jag får ibland en liten témani då jag shoppar på mig några olika sorter på en och samma gång. Nu när hösten är på intågande så passar det alldeles utmärkt med té, en filt, en film och en mysig soffa och lite värmeljus tända. Jag gillar hösten eftersom det för mig är sammankopplat med mys och kel i mörket, synd bara att det inte är så skönt ute att man kan göra allt man tycker om på en och samma gång.

Nu sitter jag här med en kopp framför mig, värmen från mitt té sprider sig genom kroppen och jag kämpar en strid mot mig själv, att gå ut eller inte gå ut. Jag vet ju att när jag väl har varit och promenerat så känner jag mig nöjd och glad, men att komma dit är en helt annan femma, varför kan det inte bara vara riktigt roligt att gå?  Just nu har jag kommit så långt att jag till och med funderar på att köpa stavar att gå med, ryktet säger att man förbränner mycket mer med dem (och det kan behövas) men ack vad man ser muppig ut när man går med dem. Tur vi oftast är och promenerar när det är mörkt ute, jag är nog inte redo för att omvärlden ska få se mig pinna på som värsta tokan med ett par stavar, men sanna mina ord... innan vintern är här ska jag äga ett par! Kanske att mor och far vill köpa mig ett par stavar och ordentliga skor att promenera i innan vintern är här :)

Well, ska focusera på mitt té nu och sen blir det till att ta på sig lite varmare kläder, för banne mig.. det blir en promenad till idag. Det är bara att passa på när man får chansen att gå tillsammans med någon annan. Jag kan informera er om att jag gick ca. 16.000 steg igår och då var det inte inräknat alla turer jag tog på stan och sedan promenaden till min intervju.

Oj oj oj, nu är J på G hit så det är bäst att jag lägger på ett litet kol, på med varmare kläder, inhalera mitt té och springa på damernas. Får se om jag orkar skriva något mer idag, har försökt bli bättre på att uppdatera men jag är så glömsk att jag inte kommer ihåg att göra det 99% av gångerna.

See you later....


26/8 - 2010



Idag lyxade jag till det med en ny golvlampa i vardagsrummet, den gamla gick ju först av på mitten och sen sprack hela porslinsgrejen i toppen också. Jag har dock inte riktigt bestämt mig om den ska få stå där den är nu så att man kan sitta och läsa i fotöljen som kommer imorgon, eller om jag ska flytta den bakom soffan i ett av hörnen. Nåjå, vi får se var den hamnar sen när fotöljen väl är på plats :)



Jag gillar verkligen dessa lampor, fick en vit av min mamma för en herrans massa år sedan, tyvärr var den redan då glapp i kontakten och sen lyckades E hjälpa den att ramla från fönstret ner på golvet, visst den funkar men man är aldrig garanterad att den kommer lysa utan man kan få hålla på med sladden bra länge innan den lyser. Kanske att den kommer träffa en människa som är bra på det där med EL så att den börjar fungera igen, ska försöka komma ihåg det tills pappa kommer och hälsar på.

Har varit duktig idag och gick ut på en promenad HELT SJÄLV, fy tusan va det var tråkigt trots att jag dödade min hörsel genom att ha mp3-spelaren på högsta volymen. Men nu är det gjort och jag kommer förmodligen komma mig ut på en till promenad innan det är dags för sängen. Utöver promenaden har jag pysslat med tvätt så nu är det BARA en korg kvar att tvätta och massor av tvätt att vika, disken är borta och K har dammsugit och jag svabbade av golvet.  Det känns skönt att lägenheten är förberedd inför helgen, det finns inget bättre än att ha städat när helgen kommer så man bara kan slappna av och ta det lugnt.

"To the world you may be one person,
but to one person you may be the world."

- Bill Wilson -

25/8 - 2010


Jag och C har varit och shoppat idag på guldaffären som stänger i slutet av Aug, det fanns otroligt mycket och priserna är alldeles perfekta ;) Jag har fyndat armband, ringar, en klocka och en låda att ha smycken i. Istället för att ta kort ett och ett så kommer det lite bilder som visar "juvelerna", större delen av sakerna är Pilgrim som jag verkligen har fastnat för. Det enda som fattas på bilden är klockan som jag köpte till K, han har länge pratat om att han behvöver en klocka men han är alldeles för snål för att köpa en så då gjorde jag det. Hans klocka är riktigt snygg och priset var inget att klaga över, den skulle eg ha kostat nästan 700kr men sen med 75% på det så var det som en droppe i havet.

Klockan som syns på bilden köpte jag till min mor i present, sen när jag pratade med min far sa han att hon inte tål silver så jag får helt enkelt byta och ge henne den jag köpte till mig själv som bara är i guld (om hon nu vill ha den).



Armbandet till vänster köpte jag förra veckan, jag verkligen diggar färgerna i det och armbandet till höger hittade jag idag. De små ringarna man ser är riktigt söta (enligt mig) och passar på alla fingrar så man behöver inte hålla på att oroa sig för att de ska fastna o.s.v. om fingrarna sväller upp.



Jag har fastnat lite för svara smycken så arbandet och ringen hade mitt namn på sig :) Visst är asken söt? 110kr och sen 75% så den hade också mitt namn skrivet över hela. Detta är första gången som jag har en ask som är dedikerad till smycken, jag har aldrig haft mycket smycken men den senaste tiden har jag verkligen blivit intresserad av det och armband som man kan variera mellan är helt super.



Jag har idag varit på ett möte om att bli ledsagare, fick träffa brukaren och mamman på Socialförvaltningen. Mötet gick riktigt bra och jag tror att det kommer att gå galant, intresserna om brukaren har passar som hand i handske med mina intressen så jag betvivlar inte att vi kommer att ha en rolig tid tillsammans när vi träffas. Nu ska jag bara vänta på att få mitt schema över Sep så att jag kan boka in den första träffen, förhoppningsvis får jag schemat på Lördag så jag kan ringa hem till dem nästa vecka och sen kan vi börja. Jag har tidigare funderat över att bli en ledsagare men jag har inte riktigt fått tummen ur att kolla upp om det, tur man har en chef som tipsas alla på kommunen om mig så att de kontaktar mig om det så att bollen kommer i rullning.


Nu ska jag ta det lugnt och vila kroppen liten, ikväll blir det en promenad med J eftersom vi slappade igår efter filmen, iof spöregnade det ute så vi hade inte haft en speciellt torr promenad om vi hade gått ut på en. Idag regnar det också lite men det är inte så att man inte kan vara utomhus. Resten av veckan är relativt fullbokad, E hela helgen och jobb på det, men jag ska inte klaga, jag mår mycket bättre när jag har mycket saker att göra och kommer mig ut. Livet är allt bra fint just nu.


24/8 -2010



Snart kommer löven ligga överallt, det känns i luften och i kroppen. Jag sover otroligt mycket bättre nu när det äntligen är mörkt ute, däremot saknar jag att kunna åka och bada mitt i natten och fortfarande kunna se var man är. Tyvärr kan man inte få ha allt, det är bara att nöja sig med det man får och njuta av tiden.

Igår var jag och J ut och badade, först kändes vattnet lite väl kallt så det var lite osäkert om man en skulle vilja simma, men vikingar som vi är så både doppade vi oss och simmade iväg till bryggan och tillbaka. När jag kom hem så var det en liten kort raid och efter det blev det en 1h promenad. Idag har jag ont i ryggen, misstänker att det kommer av att jag simmade otroligt stelt igår eftersom jag normalt inte alls brukar få ont av att simma.

Om några timmar kommer C hit,  vi ska göra tacos tillsammans idag och sen blir det en film lite senare, efter det får jag se om jag är i form att promenera idag igen eller om kroppen ska få lite vila en kväll. Känner jag J rätt så kommer han vilja gå och jag kan ju inte vara vekare än vad han är!

Eftersom jag kände mig lite rastlös idag så bestämde jag mig för att städa lite, drog igång en tvättmaskin och sen rensade jag vitrinskåpet i köket. När allt nästan var färdigt och jag skulle bara sätta upp den sista ljuslyktan på skåpet så skar jag mig självklart på insidan av långfingret precis i ett veck och blödde som en gris. Jag ordnade ett plåster men blödde ganska snabbt genom det så det var bara att byta, nu verkar det ha lugnat sig.. endast värken är kvar.

Låter som att tvättmaskinen snart är klar så då ska jag hänga tvätten och sen blir det en tupplur i soffan. Jag hoppas att alla får en trevlig Tisdag och att resten av veckan blir fin :)

23/8 -2010


M
åndag, kära Måndag. Ny vecka, nya tag och förhoppningsvis bra väder. Idag lyser solen och hela mitt väsen vill ut till stranden och simma av sig lite rastlöshet. Jag har ju faktiskt inte hunnit prova min nya bikini och det är ju inte direkt så att jag kommer använda den under flera månader utan den kommer kasseras som så mycket annat från min garderob. Iof har jag gått omkring i överdelen en hel kväll när jag provade den och insåg att den var skön att ha på sig.

Tänk att sommaren snart är slut, detta har med råge varit min bästa sommar på bra många år och jag har verkligen inte mått så bra som jag gör nu heller. Jag får nog kliva tillbaka nästan 10år för att klå denna sommar, den som var bättre var första sommaren med K, då man var nykär och såg allt genom rosa glasögon. Men även om sommaren går vidare så ser jag med spänning fram mot hösten och vintern, undra hur jag kommer känna då. Jag hoppas att jag och J kommer kunna underhålla promenaderna som vi tar nu i stort sätt varje kväll, 1-1,5h är inte illa pinkat eftersom alla som känner mig vet att jag HATAR att promenera. Vi får passa på när det är varmt ute och inte halkig för när vintern kommer så kommer jag slå ihjäl mig om jag är ute och går!

Filmkväll hos B/F imorgon och sen blir nog resten av veckan relativt lugn och harmonisk. Jag måste ordna till lite inför E's ankoms på Fredag och sen planera inför jobbet på Lördag -> Söndag så att det är något som är lätt att göra till middag för K när jag inte är hemma och gör det. Mitt huvud har focuserat sig på fotöljen som jag vill ha, undra om den har kommit in eller inte! Egentligen tänkte jag vänta med att köpa den till Jul men varför vänta? Jag kommer ju ändå använda sparpengarna till den så det blir ju sak samma om jag väntar eller gör det nu för pengarna kommer ändå inte vara kvar på kontot när den är här. Den kommer passa utmärkt mellan mina fönster i vardagsrummet och jag kommer sitta där som en padda och gotta mig i livets bra saker.

*Ciao*

22/8 - 2010



Då var det Söndag igen, jag känner mig lite sliten men det är smällar man får ta. Hade planerat att fota igår när det var fest men det var inget som stannade kvar i hjärnan, istället blev man bartender och gjorde drinkar åt höger och vänster. Kvällen var lyckad, först lite drinkar och prat i goda vänners sällskap och efter det drog vi oss ut på Bittens. Självklart beställde jag en Sol och sen mot slutet drinken med Midori/Likör43, de andra drack lite av varje där Captain Morgan och Cola verkade vara populär, själv tycker jag att den smakar bajs! Efter krogen blev det en tur hem till oss och jag kom inte till sängen förrän vid 4.30, så tack till alla vänner för en riktigt bra kväll!

Idag har jag inga planer på att göra många knop, just nu hägrar sängen och en bok. Jag är väldigt glad att C är här och hoppas att hon kommer in något under veckan innan hon åker vidare till Uppsala.

*goes to bed*

21/8 - 2010



Idag bestämde jag mig för att äntligen köpa bordet till soffan och samtidigt fyndade jag en duk och tre ljuslyktor som passade perfekt. Ni måste erkänna att det ser helt ok ut? Nu är det bara kvar att spara till fotöljen och sen en matta som passar in och sen är vardagsrummet klart, iaf tills E inte kommer vara här något mer för då ska jag göra en läshörna där datorerna är och fylla upp med bokhyllor i hela den delen.



Klänningen kom idag och jag kunde faktiskt ha den, så det blir inte till att skicka efter någon ny. Jag var lite osäker i början eftersom det stod att de är små i storlekarna, men denna kan jag ha och den kommer sitta ännu bättre när det är dags att använda den. Jag håller på för fullt för att komma i form och promenerar regelbundet med J, idag var vi ute och gick i 1,5h men jag upptäckte att mina skor inte är gjorda för att gå så länge, fossingarna gråter så det blir till att investera i nya skor.

Annars har dagen varit bra, var med K på stan och sen gick vi och handlade thaimat nere vid LIDL. K köpte en gryta med curry och jag handlade kycklingspett som var otroligt mumsiga. När vi hade käkat klart började vi röja i sovrummet som nu ser riktigt mysigt ut, vi flyttade den gamla TV-bänken och satt byrån med Tv'n framför sängen. Efter det renbäddade vi, satt in lite lampor och ljuslyktor lite överallt också ändrade jag tavlor o.s.v. Det kommer bli otroligt skönt att krypa ner i en renbäddad säng som luktar gott, sen har även jag passat på att duscha så jag luktar riktigt gott (om jag får säga det själv).



N
u ska jag ta och släcka alla ljus och sen blir det till att krypa ner i den renbäddade sängen. Jag hoppas att jag kommer sova riktigt länge så att jag är pigg och alert för imorgon blir det fest med vänner och förhoppningsvis en tur på Bittens. Jag hoppas att alla får en riktigt fin helg. ♥

18/8 - 2010


Här har ni klänningen som jag ska ha på mig när K's syster gifter sig, jösses.. jag kommer se ut som en cupcake! Skjut mig nu så slipper jag plågan! Jag kan säga redan nu att detta kommer INTE finnas på bild, varken idag eller imorgon eller nästa år och när kvällen väl är över kommer skiten hamna på tradera så man blir av med den. Jag skickade efter den igår så då får vi se hur den sitter om jag måste skicka tillbaka och ta en storlek mindre, svårt det där måste jag erkänna.

Idag har jag jobbat, det var riktigt tungt att kliva upp 6.30.. varken jag eller min kropp ville kliva upp ur sängen, däremot om jag hade varit ledig så hade det gått lätt att komma upp. Jag fick bra nyheter på jobbet, kommer fortsätta att jobba under Sep och sen blir det lite i Okt också så jag behöver inte anmäla mig arbetslös förrän Okt / Nov beroende på hur jag skickar in alla papper för E. Om jag sparar ihop för 2-3 gånger så kan jag skippa arbetsförmedlingen och stämpling till Dec och det skulle vara riktigt skönt att slippa. Ibland lyser solen på en :)

Jag och J tog oss en promenad idag igen, vi har verkligen kommit igång med motionen på allvar nu och jag hoppas att vi orkar underhålla det och inte lägger ner när vintern kommer. Jag är nästan lite förvånad över att jag verkligen tar mig ut på promenader eftersom alla vet att jag HATAR att promenera. Tänk om jag bara kunde välja att simma så skulle det inte vara några problem för det sätter sig snabbt i blodet på mig och jag vill bara ha mer. Jaja, fortsätter det så här bra så är Beach 2011 kirrad på nolltid ;)



"Vakna till en ny dag med nya möjligheter.
Strunta i det som varit. Höst betyder mognad inte mörker."

17/8 - 2010




N
u var det ett tag sedan jag tog med mig ut kameran på en liten tur, jag ska försöka locka med K ut på en promenad när han slutar jobbet idag också kan man ta med den ut och fota lite. Man måste ju passa på innan sommaren är helt borta. Men jag ska inte ljuga, jag ser fram emot att kunna fota under hösten också, det finns många otroligt vackra färger just under den perioden och det har jag inte förevigat på bild sen gymnasiet!
Två dagar kvar nu och sen kommer C, ska bli roligt att träffa henne igen, kanske att jag kan slita med henne på promenader också ;) Om vädret fortsätter som det har gjort hela veckan så kommer hon få en helt "ok" tid här uppe, idag är det samma som det varit de senaste dagarna, blått och soligt.





H
ittade en bild från slutet av Juli när vi var ute och badade i Stallarna, jag kommer verkligen sakna att bada där sen när det blir för kallt i vattnet och då får man leva på minnet av detta underbara ställe under alla kalla månader som kommer. Jag hoppas verkligen att de börjar skynda sig när det kommer till badhuset, jag vill att det ska bli klart nu så jag kan köpa mitt årskort och börja simma tre/fyra dagar i veckan... får hoppas på att priset inte kommer bli superhögt nu bara för att det är renoverat.

På tal om mindre varma tider, jag behöver verkligen köpa mig en ny jacka till vintern, min ack så sköna rock åkte upp med syster när hon drog, hennes svärmor ska få ta över den. Jag kommer sakna den riktigt mycket, den har verkligen varit super men kan man inte ha den så kan man inte ha den helt enkelt. Pratade med min far här om dagen och det lät som att han var riktigt sugen på att köpa mig en ny jacka ;)  När man pratar om honom så kan jag säga att han och mor kommer komma ner till mig i slutet av Sep eller någon gång i Okt, jag som hade hoppats på att vi inte skulle träffas förrän till Jul! Men men, vi får väl se vad som händer och sker... blev nästan lite nervös inför att träffa dem och se vad de säger *silly me*.


16/8 - 2010



N
y vecka, nya tag kan man säga. Vädret håller i sig här i Västernorrland och jag hoppas verkligen att det fortsätter i samma anda resten av Aug (minst)! Har hunnit ut en sväng, gick förbi guldaffären som ska stänga för att kolla om ringen hade kommit men icke sa nicke, hon trodde dock att den skulle komma under veckan och det hoppas jag verkligen att den gör.

Igår skulle jag och K gå till Coop för att se om de hade ett shampo och balsam som jag vill ha. Vi tänkte att det skulle ta bara någon minut att gå dit som det annars gör, men vi var ju så smarta så vi gick samma väg som vi brukar gå dit och då kom vi till en tunnel där bara bilar fick åka genom *suck*, K sa då att vi kunde gå åt höger och sen skulle vi kunna ta oss över.. YEAH RIGHT, vi gick och gick och gick och tillslut efter att ha gått ca 30min mitt ute i ingenstans kunde vi ta oss över järnvägen och sen var det bara att gå tillbaka samma tid för att komma fram inte många meter från tunneln som vi inte kunde använda oss av. Jag var måttligt road kan jag säga. Själva shoppingen tog 3 minuter och sen när vi gick hem så kom K på att det fanns en GÅNGTUNNEL som man kunde ha tagit vid resecentrum, BRA att han inte hade det i huvudet när vi stod på fel sida om järnvägen den första gången. Tack och lov så fanns iaf det jag ville ha på affären så det var inte bortkastad tid om man säger så och vi fick ju ändå motion. Jag föredrar dock att vara beredd om det blir en utsvävning i promenaden så att jag har hunnit se till att äta och dricka så jag inte känner mig som att jag går i en drömvärld större delen av tiden.

Idag får vi se vad som händer och sker, förhoppningsvis blir det något roligt och trevligt så att man kommer sig ut lite. Ska kolla upp med C om hon skulle komma förbi idag eller om det är inställt. Annars är det lugna puckar, jobb på Onsdag och sen kommer lillasyster och efter det är det ny vecka så då kommer E hit och sen blir det mer jobb, man kan säga att veckorna flyter på smärtfritt och bra :)


14/8 - 2010




I
går gjorde jag en underbar White Russian här hemma, den satt där den skulle kan man säga. Jag har länge funderat på att köpa hem ingredienserna till den, men eftersom jag är så sällan på systemet så har det aldrig blivit av. Nu har vi både till White Russian och till "melonglassen" här hemma :)

K var och festade igår med H och D, de två första var riktigt dragna och jag kunde inte annat än sucka när K inte ens fick in sitt visakort i dosan när han skulle betala sin mat efter krogen! Idag blir det förhoppningsvis lite roligheter med P,J och deras vän J. K däremot kommer nog inte röra något utöver vanlig dricka idag, han ser extremt sliten ut.

Värmen har kommit tillbaka till oss nu, det är som ett vägg utanför fönstret, en kvävande och varm en. Jag hoppas dock att det håller i sig så vi får ha lite mer sommar innan den kalla vintern bestämmer sig för att komma hit. Nästa vecka har jag beställt extra bra väder när lillsyrran är här, med min tur kommer det nog regna och åska.

Man kanske skulle sträcka ut sig en stund, somnade alldeles på tok för sent och vaknade riktigt tidigt. Ska försöka hinna med några sidor i boken jag läser innan jag flyter in i drömmarnas värld.

13/8 - 2010


I
dag är det Fredagen den 13:e, än så länge ha inget hemskt hänt men dagen är inte över! Jag har dock varit trött som få under större delen av dagen, tog en tupplur på 2h men det lutar åt att jag kommer vila lite till också. Hade tänkt gå på en liten fest idag men eftersom jag är både trött och inte riktigt på humör efter en incident tidigare under dagen så tänker jag helt enkelt stanna hemma och sen ev. titta ut på krogen om folket tar sig dit.

Nästa vecka kommer "lillasyster", det ska bli roligt att träffa henne igen också är jag ju ledig när hon är här uppe. Vi får hoppas på fint väder så vi kommer oss ut och badar och kan dona på ute, sen blir det nog ev till att smutta på en god drink också (har hemma till två riktigt goda drinkar) o.s.v.




L
ovade sist jag skrev att jag skulle visa bilder på E:1, E:2 och E:3, 1:an ville inte riktigt vara med på bild och gömde sig bakom sin laptop och andra saker så de bilderna orkar jag inte lägga upp :) istället får ni se en bild på de två mellersta när de står bredvid svärfars bil... gissa om ungarna var stolta när de hade fått åka en "raggarbil som brände gummi" som de kallade den :) Det var längesen jag åkte i den bilen, tänk att vi då satt 5 vuxna i den, helt sjukt vad trångt det var ;)

Men men, ska gå och vila lite till nu och ta det lugnt så får vi se vad kvällen har att komma med. Jag hoppas att ni alla får en mysig helg och att solen stannar kvar under helgen också så man ev. kan bada lite.

10/8 - 2010



L
ägenheten är skrämmande tyst, ingen melodi från den spelande leksaken, inga springande steg eller nyfikna frågor, det är sjukt hur tyst det egentligen är här hemma... Jag har alltid uppskattat lugnet och tystnaden, men nu efter att ha haft min syster här, hennes svägerska och fyra barn så börjar jag sakna ljudet av liv runt omkring mig också. Tänk vad man kan anpassa sig snabbt, att ha barn runt sig som kramar en och säger hur mycket de saknar en hela tiden, det får mitt hjärta att värka.. Men men, man kan inte få allt här i livet och så är det, bara att lära sig att leva med det.


Att fota Mini-E eller E:4 som syter skrev i kortet till K, det är ungefär lika lätt som att fota Mirre när han är ute och springer, man ser henne inta en otroligt söt pose och när kameran är där (oavsett hur snabb man är) så svänger hon till eller lunkar iväg. Jag vet inte hur många "misslyckade" kort jag har på henne, men hon är söt som socker ;) Tänk att sist jag såg henne så låg hon bara i barnvagnen och sov eller ammade, tiden går fort och jag hinner inte med.

 


Igår var vi i Kramfors och handlade lite, jag hittade grillbestick till K, en vaxduk (äntligen slipper man vara så rädd om bordet), en mapp till alla räkningar / redovisningspapper för E / lönerapporter, en drink shaker, drinkmått, drinkpinnar o.s.v. Jag gillar att besöka Dollarstore där, finns så otroligt mycket att man kan gå runt där bra länge innan man blir less, just det... köpte lite duschcreme också som jag ska prova väldigt snart.


Efter Kramfors gick vi på stan här, syster handlade lite kläder till barnen, jag ordnade en present till E:3 som fyller år snart också hittade jag en kortlek till K med drinkrecept på (den kommer nog användas flitigt) och lite grejjer att pynta kylen med. Tyvärr bestämde sig regnet för att komma igår också så vi fick sitta och äta glassen som alla längtat efter inomhus =( Dagen/kvällen avslutades med älgstek och potatisgratäng och sedan en drink på kvällen. Fröken A somnade redan kl 21.30 och sov nästan oavbrutet till 7.20, jag behövde verkligen sömnen.


Det kommer givetvis komma upp kort på de andra barnen också (de jag fångade på bild) men det kan vara bra att ha något att visa nästa gång jag skriver också. Nu ska jag ta och plocka ihop det sista och sen blir det till att ta en dusch. Huga, vad jag saknar dem och de var ju nyss här... Jag önskar verkligen att jag bodde nära dem, vem vet.. kanske det blir så snart.

 

♥Tack Syster med familj för några underbara dagar,

me love you guys


8/8- 2010


V
i har haft främmande sen i Fredags och de blir här i några dagar till :) Jag är så glad att jag har syster på besök med barnen och hennes svägerska, hela lägenheten lever upp och jag med den. Igår var vi ute och badade tillsammans i Stallarna och imorgon blir det nog Kramfors en sväng så de får titta in på Dollar.

Igår gick jag till jobbet till 15.00 och kom hem för inte allt för många minuter sedan, just nu väntar jag på syster med familj på att de ska komma hit så vi kan åka ut till svärmor och svärfar, där väntar det ett firande av K som idag blir 32år!!! Det är bra många födelsedagar vi har firat tillsammans med tanke på att han var 21 när vi träffades.

Nu är jag ledig till på Onsdag EM då jag ska på jobb nummer två, det ska bli spännande att se vem jag jobbar med. Utöver det händer det inte mycket i Härnta, funderar på att rensa lite i köket när jag är ledig, men om det blir av är en annan femma.

Jag hoppas att alla har haft en lika bra helg som mig och att veckan som kommer blir ännu bättre. Ta hand om varandra och njut av det som är kvar av sommaren.

Grattis på födelsedagen, sötnos. ♥

5/8 - 2010



E
fter en tur på krogen med H och K så är det dags för sängen, fick mig en liten smaskig drink också så jag kommer sova gott. Lyckades stöta på en som jag gick med på lärarutbildningen, har inte träffat honom på bra länge.

Det gick smärtfritt på det nya jobbet idag, personalen som jag träffade var riktigt trevliga och brukarna verkar vara helt ok de också. :) Imorgon blir det jobb på kvällen och sen ska jag till mitt andra jobb hela helgen. Mest troligt så kommer min syster dyka förbi på Fredag och om det inte går då så kommer de på Söndag, det ska bli fruktansvärt roligt att se henne igen och småttingarna. ♥

Men men, dags för sängen.
Vi ses när vi ses ♥

2/8 - 2010



Tänkte mest skriva och visa att jag lever, har inte riktigt haft tid att blogga den senaste tiden. Under helgen har det varit jobb på tapeten men vi  (H,E,A,J,P,J,K) lyckades ändå klämma in en utgång i Lördags. Kvällen började på Skeppet där vi satt och lyssnade på Hell Cell och en stund på Gotham Saints, efter det bar det av på Bittens! Jag hann smaka på en Sol som tydligen hette Sol/Anna och att det var min pojkvän som varit med där också när den fick sitt namn, H skrattade gott när han hörde det. :) Jag ville prova på något nytt så jag efter att bartendern tipsade mig om en drink så provade jag och den var underbart god, den kan jag lätt säga att jag kommer göra hemma.

Midori
Likör 43
Mjölk
-
Lika delar av Midorin och Likören, fyll på med mjölk och shake it.


K
vällen avslutades hemma hos oss med mat och lite prat, vid klockan 4 kraschade jag i sängen och sov som ett barn. När jag vaknade upp på Söndagen var jag relativt pigg och kände mig inte alls sliten i huvudet, K däremot muttrade något om att han gick omkring med en betongmössa (synden straffar sig). Just innan 16 pallade jag mig till jobbet och kom mig hem för inte så länge sedan, sov riktigt uselt på jobbet (att tänka för mkt är inte bra) men jag fick mig iaf någon stund här och där under natten.

Nu är jag ledig till på Onsdag, då ska jag göra mitt första pass på ett annat ställe, spännande och nervöst kan man säga... men det blir nog riktigt bra. Hmmm, ska nog inte skriva så mycket mer, hade tänkt posta lite bilder från veckan men som det är nu har jag verkligen inte lust att göra det och tvivlar på att den kommer komma senare.

Trevlig vecka på er.

RSS 2.0