T-o-r-s-da-g - 9år tillsammans

Denna dagen började INTE bra! Jag satt och lirade sent med P och hade roligt som aldrig förr, kändes verkligen som gamla tider och det behövdes! Somnade iaf runt klockan 4 och halva natten har gått åt till att be hunden hålla käften. Han fick inte sova i sovrummet, han är så orolig när han hör att det blåser ute och jag vill ha svalt i sovrummet. Vid klockan 8 hörde jag K skälla på hunden och jaga honom, sakta öppnade jag mina ögon och funderade på vad som var på G. Det visade sig att K hade gått och duscha men inte tagit på sig sina glasögon. När han var i duschen smet hunden in i sovrummet, K kom tillbaka och såg att Mirre höll på att försöka gömma något i sängen.. när han kommer närmare och har glasögonen på sig så ser han att det är SKIT! När han tittar lite mer ser han att det är en gigantisk bajsrand på mitt täcke och bajs på hans täcke... jag skuttade upp ur sängen och vi gick på "upptäckts färd"... behöver jag säga att vi fyndade bajs i köket, soffan, på mattan, i badrummet, i sängen, i hallen, i toaletten... man kan säga att vi hittade bajs överallt. Hunden hade fullt av skit i röven och hade åkt skridskor med den. FY FAN vilket uppvaknande! Det var bara att dra fram skurgrejjer, papper och skrubba, skrubba och åter skrubba. Hela dagen har jag vädrat i lägenheten och skurat om och om igen.

Såå man kan säga att dagen fick en usel start. När skiten var borta hann jag med att prata med både syster, farmor och pappa. Sen väckte jag upp stackars P som låg och sov, gullig som han är så kom han upp och höll mig sällskap. Har haft riktigt rolig under dagen tillsammans med honom, så tack P för en fin dag *krama*.

Nu har jag och K varit ute och käkat middag tillsammans på Kina, vi satt och pratade gamla gemensamma minnen som vi har samlat på oss under dessa 9år som vi har känt varandra. Jag skrattade så mycket att jag knappt kunde sitta, tror att de andra på stället trodde jag var aspackad. Den enda som var berusad var dock K. När vi var klar med maten gick vi för att se om det gick någon film som vi kunde se... tyvärr hade filmerna ganska precis börjat så vi skippade det.

Nu sitter K och lyssnar på en massa konstig musik och jag får betygsätta dem så att han får en mapp med musik vi kan spela när vi har främmande. Hunden och katten har fått mat och Mirre har varit ute på en långprommis också.. så man kan säga att alla är nöjda och glada trots allt. Själv ska jag slappna av lite. Ha en trevlig Valborg alla.

What Is It That I Love?

If asked why I love her I would say
It’s the sway in her hips,
the thickness in her thighs.
It’s the lust in her lips,
the love in her eyes.
It’s the softness of her skin,
the silk in her hair.
It’s the twist in her walk;
it’s the sweetness in her talk.
It’s the way she loves me
that makes me love her each day.
That is what I would say.

- Justin Hutchins -

O-n-s-d-a-g

Idag har jag inte gjort så supermkt, fick nog av att städa igår när jag ordnade badrummet och sovrummet. Det enda jag har gjort är att diska lite också har jag tvättat filtarna som vi brukar ha i soffan. Imorgon ska jag ev. fundera på att putsa lite fönster, om det blir en handling det är en annan sak :)

Vädret har varit suveränt idag, Fröken L har legat i fönstret och solat sig halva dagen. M däremot har varit nervös, han blir ofta det när fönstret är öppet och han kan höra att det blåser lite eller något annat ljud som han inte gillar. Han är nog den mest mystiska hund jag har träffat. Igår när jag fick massage av K upptäckte vi att han är livrädd för massage-grejen.... man behöver bara visa den åt honom så springer han iväg. Detta kom jag givetvis ihåg så imorse när han höll på att klättra i mitt ansikte och inte ville fllytta sig drog jag igång den, det tog två sekunder så var hunden nere på golvet!!

Hörde på Nyheterna att de lovar fint väder till helgen med sol *glad*. Har bjudit hit Herr L (om han har tid) på Tacos och lite kubb.. ev lite Nintendo Wii också om han har lust. Får hoppas att han vill komma, annars ska jag nog ta det lugnt med Herr K istället. Måste se Robinson också, längtar till lördagar nu för tiden.

De har tydligen stängt på den Italienska restaurangen imorgon, antar att det blir kina istället. Men det fungerar bra för mig också, jag ääälskar kinamat. Efter middagen vet jag inte alls vad som händer, kanske en film eller något liknande.

A true friend is someone who is there for you
when he'd rather be anywhere else. 
-Len Wein-

- - - - - -

Denna "skönhet" inhandlade jag ida när jag och L var i Birsta. Jag måste säga att det är en av de bästa massagemanicker som jag har träffar på i denna storlek. Den är perfekt!! Jag tror jag måste inhandla en batteriladdare för det känns som att jag kommer använda den ofta och länge. Den var riktigt billig också, 149 riksdaler!


Utöver det handlade jag dessa två "skönheter", dock var de jag köpte svarta. Jag stod och valde mellan vitt och svart men då kom L och hjälpte mig på traven och röstade på svart. De passade fint inne i badrummet måste jag säga. De kostade 39kr och 49kr om jag kommer ihåg rätt = billigt =) När jag kom hem så fyllde jag tvålpumpen med en äppeltvål som jag gillar.

Vi var även inne på Willys, letade efter kycklingburgare där.. hade de sådana? Svar: Nej!! Jag ger upp, det finns ingenstans verkar det som! Jag får helt enkelt inhandla ett paket nästa gång jag är uppe i Norr. Hittade dock en marinad som jag ska prova till helgen, lite tonfisk och tzatziki *mums*.


Har hunnit äta en glass på IKEA idag, de har så förbaskat god glass där, jag fullkomligt älskar den. Fick mig en Loka - Päron på Elgiganten men den var verkligen inte god. Det enda kolsyradevatten som jag verkar kunna dricka är Bonaqua's... Min personliga favorit är den peach med aloe vera. Den jag hittade en bild på är nummer två och om de inte finns kan jag tom dricka bonaqua emotion äpple.

Dags att krypa ner i sängen och läsa en bok. Imorgon blir det till att städa sovrummet och fixa lite i lägenheten.


~Don't cry over anyone who won't cry over you~

Hello again!

Till er som inte har grattat fröken L, gå in på http://storstrumpa.blogg.se/ och gör det!!

Dagen har varit kanon, en lugn dag i Birsta tillsammans med L, behöver jag säga att jag hade otroligt roligt och skrattade så att tårarna rullade? Hann med ett besök till fröken C där jag och hon satt och pratade medan L umgicks med sin son, så en otroligt lyckad dag mao.

Har inte tid att skriva så mycket just nu, kanske updaterar senare.

S-ö-n-d-a-g.

Dagen har varit lugn och skön. Klev upp just efter 9.30 när L plingade på dörren. Bjöd honom på kaffe också gick vi och inhandlade en melonmix och glass. Vi satt och pratade i någon timme innan vi drog iväg på jakt efter kycklingburgare, provade på tre affärer men ingen hade dem! Fick helt enkelt inhandla vanliga burgare och marinera dem istället, inte lika gott som kyckling men det funkar.

Ska börja med den tredje boken av  Jo Nesbø, tvivlar dock på att jag kommer orka läsa så mycket. Känner mig allt om allt tillfreds med dagen och ser med spänning fram emot måndag. Ev kommer L förbi också drar vi till Birsta, om han inte kommer imorgon så kommer vi iaf åka ner dit någon av dagarna som kommer.



Såg precis att det slagit över till Måndag nu och det är den 27e April, detta innebär att jag får äran att skriva detta i bloggen:

Grattis på födelsedagen gumman, hoppas att du får en underbar dag.. Hade önskat att jag kunde vara där nere med dig och fira.. men men, jag får fira med dig i tanken istället <3.

"You cannot be friends upon any other terms than upon the terms of equality."
-Woodrow Wilson-

F-r-e-d-a-g

Det tog mig fem försök att logga in på bloggen idag, tangentbordet är mystiskt trots att det är nytt! Antar att det är dags att använda mig av alla snabbknappar jag har och lägga ut lösenord till bloggen etc.

Tog mig en sovmorgon idag och sen hoppade jag upp för att städa. När köket, badrummet, hallen och vardagsrummet var klart så tog min energi slut. Jag orkar verkligen inte ordna sovrummet, jag vägrar! Det får helt enkelt bli ett projekt som jag avslutar imorgon, om inte K kommer på att han vill göra det.

Magen kurrar och jag inser att jag inte har ätit något idag, jag har dock funderat mycket på lunch men antar att det blev så mycket tänkande att själva handlingen försvann någonstans på vägen. Kanske skulle ta och slänga ihop lite pasta så att jag inte får så ont i huvudet lite senare idag.

Men innan jag går så tänkte jag upplysa er om mina "intressanta" planer inför helgen! Iof har jag inga direkta planer utöver att L kommer förbi idag när han har klippt sig, sen blir det Robinson på Lördag också ska jag försöka ta mig tid att läsa ut bok nummer två av Jo Nesbø.

"In the sweetness of friendship let there be laughter,
and sharing of pleasures."
-Kahil Gibran-

T-o-r-s-d-a-g.

...... borde finnas /random rubriker!!!

Halva kvällen/natten och dagen idag har jag spenderat framför True Blood. Jag verkligen gillar den serien och längtar till säsong 2 kommer ut. Som alltid när jag hittar något jag gillar så tittar jag / lyssnar / läser till det är slut... Det blev kort, intesivt och alldeles underbart. Det känns bra att äntligen komma till ro framför tv'n också, har utöver Let's Dance också följt Robinsons alla avsnitt! Kors i taket kanske många tänker, har inte varit så "dedikerad" en serie/såpa sen jag tittade på Förhåxad och CSI som mest.

Frågan är, har ni någon serie som ni tycker att jag ska titta på? Inte de vanliga som går på 3an / 5an för de ser jag lite till och från.

*Hides*

Hon som klippte mitt hår förstod nog inte riktigt hur jag menade. När jag kom dit sa jag: Ta bort det som börjar bli lite nött (ca 5cm) och sen vill jag ha det uppklippt, uttunnat också vill jag ha luggen klippt såhär också visade jag. I min tanke så skulle mitt hår fortfarande vara en bra bit ner på ryggen iom att det täckte 75% som rakt.... ack vad jag hade fel!! Mitt hår är nu väldigt kort (om man jämför hur det var innan) och når till axlarna =/ Huga vad jag inte gillar att klippa mig. Från och med nu ska bara någon jag känner få klippa mig eller så klipper jag själv... Min enda tröst är att det kommer växa ut igen! Som tröst har jag nu satt i en ny färg i håret för att ta bort det lila... förhoppningsvis blir det bra!


... well, snart är det dags att skölja ur färgen.. efter det ska jag söka fram min plattång och kommer from nu hålla mitt hår rakt iom att det är så förbaskat kort.. en positiv sak är att det iaf kommer gå snabbt att platta håret, inte som innan då man kunde få hålla på i 30min.


The sun is shining..

Soligt ute idag så jag njöt av promenaden till Sjukhuset. Jag är som alltid rädd att komma försent så jag gick riktigt tidigt dit och när jag väl hittade fram så kom tanten nästan direkt och plockade in mig. Detta ledde till att jag var färdig 15 minuter innan jag ens skulle gå in till henne. Provet avklarades relativt snabbt och jag hoppas verkligen att jag inte är en av de 5% som får komma tillbaka och göra om det även om de inte ser någon förändring.

Efter sjukhuset gick jag till "Gula Villan" där jag jobbade ett tag under 2007-2008. Allt var sig likt där och jag stannade inte länge. Väl tillbaka inne i stan så bokade jag mig en klipptid, jag hade tur och får komma dit imorgon kl 15.00. Det ska bli skönt att bli av med lite, hade jag fått bestämma så hade jag gjort det redan idag :)



~ ~ ~

Öppna din inkorg.

Tryck neråt tre gånger.
Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första frågan. Sen fortsätter du ner, och det är dina svar.


Vad vill du säga till den snyggaste du vet?
Jag drömde om dig inatt ;)

Vad säger folk bakom din rygg om dig?
Nice, det ser jag fram emot :)

Vad är din största önskan?
Hej tjejen! Välkommen på fest hos mig på lördag.

Vad är din innersta hemlighet?
Det var skönt att sova ut ordentligt men kom mig upp runt 10.00

Vad sa dina föräldrar då du föddes?
"Hon minns int det"

Vad säger din bästa vän om dig?
Snart dags att dra sig hem i det vackra vädret. Drog tom på mig en tunnare jacka imorse.

När du är kåt säger du?
I got it all figured out. Step 1: Kycklilngfilé. Step 3: eat a mjukglass and go home. But there is only one detail missing. Mat here I come.

Vad säger du innan sex?
Nix, har dessutom nåt fel på nätet så det går aplångsamt.

Och under?
"Woo Woo"

Och efter?
"Somnade ett par timmar, skönt!

Hur berättar du för någon att du är kär?
Ok, kommer dit om 20 min då.

Vad säger du när du får syn på ett spöke?
Blir lugnt för mig ikväll. Ska vi sikta på att starta kl tolv imorgon?

Vilken är din bästa raggningsreplik?
Åker du med honom?

När du är arg så säger du oftast:
Okej. Då ska jag duscha och göra mig i ordning nu :)

Om du ska göra slut, så säger du:
Hej, vad gör du? Blir det till att käka halv tolv,tolv? Kram.

......

Fick ett roligt sms när jag var i Kalix och känner att jag måste dela med mig till er alla.. om ni är överkänsliga för sexskämt så ska ni absolut inte läsa detta :)

Fyra sextips för att piffa till det i höstmörkret:

  • Indianen: Ta tjejen bakifrån. Byt hål utan förvarning och tryck in den så hon skriker. Ta snabbt handen till och från framför hennes mun.

  • Piraten: Ta tjejen bakifrån. Precis när du ska komma drar du dig ut och spottar henne på ryggen. När hon tror att det fick för dig och vänder på sig så skjuter du satsen i ögat. När hon springer iväg med handen för ena ögat så knäar du henne på låret så hon hoppar på ett ben som en pirat.


  • Spöket: Ta tjejen bakifrån. Ha en gömd kompis i garderoben och byt snabbt utan att hon märker något. Spring sen ut och runt huset till fönstret och vinka till henne.

  • Rodeo: Ta tjejen bakifrån. Ta ett ordentligt tag samtidigt som du lutar dig fram och viskar: "Det här gillar din mamma också.." Sen är det bara att se hur länge du kan hålla dig kvar.

Fredag....

Hemma igen, har inte riktigt hunnit "landa". Om jag fick välja skulle jag åka Norrut igen och umgås med sötisarna där uppe och sitta hemma hos min syster på kvällen och dricka té. Men nu kan jag ju inte göra det, bara att bita ihop och göra sig klar för jobbet.

Resan ner gick bra, stannade hos L's syster och åt middag. Det var riktigt trevligt :) Vi hann in en sväng på Myrorna i Ume där jag fyndade en ljusstake och en bok. Väl hemma gjorde jag inte allt för mycket utan tog en tidig kväll.

Till veckan ska jag boka klipptid också ska jag på Sjukhuset och ta prover *ryser*

.... men men, ska gå och slappa lite innan jag måste dra mig till arbetet. Trevlig fredag på er.

The sky is blue like my grandfathers eyes.

Sista dagen och det känns vemodigt. Jag trodde inte att jag skulle känna såhär efter 1v men ack vad jag hade velat stanna kvar längre. Detta är nog en av de bästa turerna jag har haft upp till Kalix sen jag flyttade ner till Härnösand. Jag har haft så underbart roligt.

Igår käkade vi lunch på kina som planerat och sen bokade vi en bana i bowlinghallen. Vi fick en tid kl 16 så vi drog iväg till Haparanda och åkte över till Finland också. Ska försöka sätta upp bilder i bilddagboken vid tillfälle. När vi kom oss tillbaka var det bara att kasta kloten. Det var så längesen jag bowlade och jag kan verkligen inte minnas att kloten var så pass tunga som de är. Jag kan erkänna att jag verkligen s-ö-g på att bowla, när det kommer till bowling på Wii klår folk mig sällan men i vekligheten, jösses. Jag lyckades dock vinna första omgången men sen gick det både upp och ner resten av tiden :) Lyckades dock få till några stikes och spärrar.. men jag och klotet var inte riktigt överens om hur det skulle åka! Efter bowlingen käkade vi middag och L lämnade mig hos min farmor. Tråkigt nog skulle hon på ett möte klockan 19 så jag började promenera hem efter att ha pratat med mamma för att se om hon var hemma. Självklart kom hon och hämtade mig med bilen och tvingade mig att köra hem! Jag har aldrig kört automat förut och det blev många häfita inbromsningar under resans gång. Alla säger att det är så skönt att köra automat, men jag föredrar helt klart att kunna växla :) Det kändes mest som att man bara satt och inte gjorde någonting.

Halv 9 kom L och hämtade mig och vi drog till S och hennes karl. Där blev vi bjudna på popkorn och "bubbelvatten". Vi kikade på Patrik 1,5 som jag har velat se länge och jag tycker den var riktigt bra. Vid 23.30 var det dags att säga hejdå till S och hennes pojkvän =( . L, skjutsade hem mig och jag somnade tillsammans med en bok.

Idag ska vi göra kanelbullarna som vi inte hann göra igår, ska även se om C kan komma och klippa mig. Det skulle vara så otroligt skönt att bli av med lite längd och tjocklek på håret. Om C inte kan komma så kommer jag bara platta ut håret när jag kommer hem och sätta det i en svans och sen ta saxen själv. Har frågat både J och K om de inte kan göra det men båda vägrar!

Dags att börja packa så man inte behöver panikpacka imorgon också ska jag käka lite palt till lunch *mmmm*.

.... men tack S för att du är du och jag har haft så mysigt tillsammans med dig och de andra i Kalix. Jag ska absolut komma upp och hälsa på mer ofta! *Krama*

Tisdag!

Dagen som var spenderade jag tillsammans med min syster och hennes familj. J kom och hämtade upp mig vid lunchtid tillsammans med Fröken E. Vi drog till Coop och handlade och sen lämnade J mig och E i huset och åkte till badhuset för att hämta upp resten av familjen. Självklart bestämde sig E för att det var dags o skita, det var bara att göra sin plikt som gudmor och byta blöja! Hon låg och log hela tiden när jag bytte blöja och såg så lycklig ut. När kläderna var på igen fick jag gå omkring med henne och hon ville ständigt byta ställning och titta på allt. Måste erkänna att jag inte trodde att hon skulle vara så tung att bära på men efter 40min blir 3kg tungt det också. Lyckades få henne att somna så när min syster väl kom hem så var hon som ett litet ljus :)

Tiden gick snabbt och vid middagstid kom M förbi och käkade risgratäng och grillatkött som vi hade kvar sen i söndags. Efter middagen spelade vi lite kort och drack té. M skjutsade hem mig vid 21.30 men jag var inte alls trött. SMSade lite med L som också var pigg och efter många om och men bestämde vi oss för att åka tillbaka till min syster som fortfarande var vaken. Väl där spelade vi lite mer kort och drack åkerbärdricka *mums*. Spelet gick inte allt för bra, jag och L krigade mellan varandra så min syster gled som på en räkmacka genom hela spelet.

Idag ska vi till kina och äta lunch, förhoppningsvis blir det bowling också (om det finns lediga banor). Vi har även pratat om att ev. åka till Happis och ev även passera gränsen till Finland. Jag har även en dejt med min farmor idag och mot kvällen ska jag baka kanelbullar tillsammans med min syster. Man kan säga att jag är en busy woman här uppe ;)

Hoppas att alla har det bra och att påsken har varit fin :) .... och ni behöver inte vara rädda för att kommentera... känns som att alla har gömt sig under påsken!


Kvällssvammel!

Jag är absolut nöjd med dagen som varit :) Blev hämtad till stugan av min mor och min syster. När vi kom dit kikade vi lite på TV och sen gjorde jag och J maten. Vi gjorde en risgratäng med lök/paprika/ost och J hade marinerat kött kvällen innan som grillades. Fixade även en sallad och dukade fint, allt medan mor var och hälsade på hos mormor. Efter middagen åkte vi iväg till min syster och kikade en sväng på tv, spelade lite bischmark, plump och drack ett underbart Té (Champagne/fläder) som jag måste komma ihåg att handla med mig hem.

M skjutsade him mig vid 22 och då drog jag igång bastun. Tillbringade en lång tid där inne tillsammans med trevlig musik. Det var som att de på radion visste vad jag gjorde och drog igång låtar som jag gillar hela tiden. Passade på att få lite massage på axlarna och njöt som aldrig förr :) Nu när jag vet hur den funkar så blir det livsfarligt, mamma och pappa skulle bli ruinerade om jag bodde hemma.

Snart dags att krypa ner i sängen med en ny bok, passade på att låna en av min syster innan jag lämnade henne. På tal om syster så var hon intresserad av att komma och bowla hon också och käka kinamat. Får hoppas att den minsta fröken är i bra form så att hon kan komma med oss och ha lite roligt.

That's it for today :)

Dag 3!

Igår var det lugnt, jag var i stugan större delen av dagen/kvällen. Mamma hade ordnat till en kalkon till middag, det var riktigt gott. Fick med mig en liten lunchlåda hem som jag mumsade i mig i lugn och ro. Vid middagen igår så var det som vanligt fullt av folk. Mormor, morfar, min systers familj, grannarna från stugan bredvid också farmor <3. Den rackaren lyckades ringa hit och fånga mig så det blev desvärre ingen överraskning som jag hade velat. Men att höra hennes glädje och sen se henne lysa upp när vi träffades var underbart.

Jeanette skjutsade hem mig och farmor vid klockan 20. Jag stannade hemma hos farmor och vi tittade på Robinson tillsammans och fikade en smörgåstårta med tonfisk i *mmmm*. Hennes lägenhet är otroligt mysig, jag älskar det stora köket och balkongen.... jag säger bara jösses! Hennes balkong är inte direkt liten, den har en yta på 14kvm. Hon hade sin motionscykel där ute också hade de satt en heltäckande matta över hela. Sen att den är inglasad gör inte saken sämre :) Jag kan tänka mig hur det kommer se ut under sommaren där, då kan hon sitta på balkongen och titta ner på älven.

Runt 22.00 igår så promenerade jag hem till mamma och pappa. Det var en riktigt skön promenad, kommer inte ihåg sist jag gick de vägarna jag promenerade. Väl hemma så fyndade jag en bok som jag spenderade kvällen med och smsade lite med en vän. Fastnade i boken och somnade inte förrän 00.30.

Idag har jag inte gjort många knop måste jag erkänna. Har hunnit läsa en till bok och sen tog jag en skön dusch. Just nu väntar jag på att någon ska komma och plocka upp mig, så jag kommer mig ut till familjen i stugan. De ville att jag skulle ha bilen när jag är här, men iom att jag drack alkohol så pass sent i fredags så var jag inte alls sugen på att köra (även om alkoholen inte var kvar i kroppen). Utöver det är inte stugvägen kanske den bästa att prova köra en ny bil som dessutom är automat när man aldrig kört det innan. .. skulle vara en mardröm att få börja backa på den vägen, har aldrig tyckt om att backa där med den förra bilen, men det har aldrig varit något problem att göra det.. men den nya bilen.. njaaaa.. den kan jag köra inne i stan sen när de väl kommer tillbaka in.


Kalix Dag 1 och början på nummer 2.

Vi kom fram vid klockan 23.30 eller så, vi stannade och käkade på vägen i Ö-vik. Vi tog även en paus i Umeå där vi hälsade på L's syster. Behöver jag säga att hon hade en urgullig son och två söta katter? =) När vi kom fram så gick jag en upptäcktsfärd i huset och tittade på allt de hade renoverat, det ser jättefint ut. Mamma hade bäddat i deras sovrum för hon var osäker om både jag och K skulle komma, men jag installerade mig snabbt i mitt gamla rum :) Jag somnade relativt snabbt och vaknade en gång under natten och funderade över var jag var.

Jag klev upp tidigt på fredagen och klädde på mig och drog iväg på en promenad till min farmor. När jag hade hunnit 75% av vägen så ringer min mamma och undrar var jag är. Självklart hade de åkt till huset för att plocka upp mig och de hade bråttom ut till stugan för att E behövde mat och hon var kvar där. Det var bara att vända om så jag hann aldrig fram till mitt mål.

Ute i stugan fick jag träffa halva släkten. Vi satt och pratade där under dagen och grillade kycklingburgare / hamburgare till lunch och sen till middag så hade mamma gjort så mycket mat att man inte ens orkade prova allt. Det fanns allt från Jansons, skinka, en laxpaj, lax på saltbädd, sill o.s.v. Efter middagen så satt vi mest och pratade och de "äldre" drack lite vin och fikade, min mor hade gjort någon slags glass med punch i och mörk choklad.

Klockan 8 kom L och U ut till stugan och hämtade upp mig. Vi drog till mina föräldrars hus och U fick sig en whiskey och L tog kaffe. Sen provade L mamma och pappas nya ångbastu/dusch och när han var klar gick jag in och tog mig en skön dusch. Det fanns så mycket att trycka på så mitt i allt fick jag en vass stråle upp i röven så då var det bara att kliva ut och anse sig besegrad för stunden. Men jag tror jag fick bastun att komma igång så nästa gång så kommer jag vara proffs :) Måste erkänna att det känns lyxigt att stå i en dusch där man får massage och kan lyssna på musik samtidigt.

Lite senare kom S förbi och jag var så glad att se henne :) Vi drog ner till U där han bjöd mig på en cider 7,0a... alla som känner mig vet att jag inte brukar tåla så mycket så efter den var jag tillräckligt på G. U gav mig dock lite Gin med päronsaft (usch och fy) och sen åkte vi ner till S's lägenhet där jag äntligen fick träffa hennes karl också :) Han bjöd på två otroligt goda drinkar med hallon i också lyckades jag få i mig en baleys också! Well, det säger väl om hur resten av kvällen blev? Kan säga att imorse när jag vaknade upp såg jag ett avtryck i snödrivan på väg mot mamma och pappas dörr.....

Allt om allt hade jag en otroligt trevlig kväll och jag är glad att det kommer fler tillfällen att umgås under tiden jag är här uppe :) Vi har hunnit boka in Bowling och Kina *mums*. Nu när jag är här uppe så känns det som att jag aldrig har åkt härifrån, så många minnen som sköljer över en. Jag inser (som jag alltid gör) att jag måste och vill åka upp oftare. Jag saknar mina vänner som jag har i Kalix så otroligt mycket och mår så bra när jag är runt dem.

Tack S, U och L för en mysig kväll, me like you guys!

Mama, I'm coming home..

Idag åker vi norrut, L borde vara här vid klockan 15 eller så. Pratade med min far som sa att de kommer vara i stugan men de lämnar en nyckel så jag kommer mig in i huset ikväll. Det verkar som att alla är där ute utöver farmor. På tal om farmor så ska jag ta mig en skön promenad hem till henne imorgon, bara att plugga in mp3 spelaren och sen promenera hem till henne. Min far sa att han inte tror att någon har berättat åt henne att jag har kommit hem, förhoppningvsis kommer det vara så imorgon också så att jag kan gå dit och överraska henne.

Allt är packat och klart nu (tror jag), skulle inte bli allt för förvånad om det är något som fattas imorgon när jag kollar genom väskan vad som har kommit med och inte :) Men, jag överlever nog.. inte så att jag ska vara där i flera månader som jag var sist.

Djuren känner på sig att något är på G, de är lite oroliga och springer efter mig.. eller djuren, snarare ett av dem. Den gamle herrn är väldigt nervös och har varit det i flera dagar. Det startade när jag började plocka fram kläder och lägga fram dem och sen när väskan kom.... då började han bli extra nipprig. Jag är dock inte orolig, M ska åka med K till hans föräldrar imorgon så då får han springa och leka av sig ordentligt. Fröken L får dock vara hemma och vakta lägenheten ;)

Men men, ska gå och plocka ihop lite i lägenheten så att det inte ser allt för stökigt ut när K kommer sig hem från jobbet :)

Ha en trevlig Påsk alla.


"We cannot tell the precise moment when friendship is formed.
As in filling a vessel drop by drop,
there is at last a drop which makes it run over;
so in a series of kindnesses
there is at last one which makes the heart run over."
-Samuel Johnson-

Sista dagen.

Imorgon åker jag "hem", behöver jag säga att jag håller på att längta ihjäl mig :) Jag kommer förmodligen gnälla över resan upp, den är hemskt lång! MEN jag  får äntligen träffa de jag saknar så innerligt. Det är lätt att skjuta bort saknaden och tänka att det inte är så farligt, men när det gäller så saknar jag dem verkligen. Att inte ha varit upp på så lång tid, ja.. det kommer inte ske igen. Har inte varit hos dem sen Aug 2007, mycket tack vare att jag blev sjuk och sedan opererades Maj 2008 och inte kunde åka någonstans eftersom det fanns en risk att jag skulle få ett av mina anfall och då inte skulle klara av att ta mig någonstans. Efter operationen började jag jobba på aspergersboendet och blev ju som alla vet kvar där i 7 månader på ett vikariat och när det tog slut har jag vickat mest hela tiden. När man jobbar mest helger finns det inte mycket utrymme för att åka någonstans. Som de säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och jag kan bara hålla med. All denna väntan kommer göra mötet så mycket ljuvare.

Idag har jag suttit och läst lite i olika bloggar som jag har följt. Jag läste lite mer i Sabrinas blogg, har undvikit den sen hon dog och hade missat några dagar innan hon dog som jag idag läste. Hon gjorde en heroisk kamp, jag förstår inte var folk hittar styrkan. Från Sabinas blogg hamnade jag i en annan blog: Maddes. Jag hann aldrig följa Madde i sin kamp, hon dog i Sept 2008, men att läsa det hon har skrivit visar på att det verkligen finns starka människor där ute. Människor som ser positivt trots att allt är så mörkt att inte ens solen skulle kunna knuffa undan allt mörker. Följde Maddes länk till hennes pojkväns sida, men orkade inte läsa där. Mitt hjärta bara värkte och tårarna rullade, men någon dag ska jag läsa vad han har att skriva också. För er som gillar att läsa på engelska så kan jag bara säga att Mel är en tjej som jag verkligen beundrar. Jag har skrivit om henne tidigare i min blog, hon som förlorade sin pojkvän Jim i Irak. Han dog inte lång tid innan han skulle komma hem för gott, de skulle flytta in i ett hus som han hade köpt till henne innan han åkte iväg för den sista gången och de skulle förlova sig. Jag blir så otroligt glad när jag läser hennes blog och ser hennes framsteg, hur hon tar sig vidare i livet 2 år efter att han har dött.

Dagens låt för mig är Tracy Chapman - The promise   men den delar plats med "Heaven was needing a hero"



..... njut av den, det gjorde jag.

"Love can end, death is forever"


Ledig

Nu är helgen över och jag kommer inte jobba förrän den 17e *glad*. Imorgon blir det till att tvätta, packa och dona :) Jag är så lycklig att jag ska få åka upp och hälsa på släkten och äntligen träffa S igen :D Det var såå längesen vi jobbade tillsammans, saknar verkligen den tiden. Förhoppningsvis kan vi hitta på något nu när jag väl åker upp till norr igen. Sen att jag kommer få träffa både U, P och L tillsammans gör inte saken sämre, jag mår så otroligt bra när jag är tillsammans med dem <3 .

Min lilla + och - lista:

+
  • Åka upp och träffa familjen och vännerna.
  • Jag har äntligen varit på den första träffen på Sjukhuset, bara 8 kvar innan man ska stå på egna ben.
  • Saker runt omkring mig börjar lösas upp och bli bra.
-
  • Snön försvinner --> pollen kommer fram --> allergin också =(
  • Börjar bli varmt ute, dags att besöka läkaren igen och be dem ta mer prover för att se vad som kan få bort problemen.
Kort och gott, jag mår relativt bra just nu och det ser ljust ut :) Jag ser fram emot de framtida träffarna och någon dag ska jag ta och skriva ner om den första träffen. Om det blir i denna bloggen eller i den andra som bara några få kan läsa, det får vi se :)

4 April

Hemma efter att ha jobbat en natt och dag på ena stället. Det var mysigt att vara tillbaka där, tyvärr sov jag riktigt uselt.. vet inte alls varför. Har en kväll hemma som jag ska spendera med vänner och sen framför Robinson. Jag har gett mig tusan på att jag ska följa denna säsongen och har lyckats bra än så länge (iof bara gått två avsnitt innan). Har hunnit laga middag å de på jobbet idag, de fick kyckling med en hemmagjord currysås som var riktigt populär *flex*.

Imorgon bär det av till jobb nummer 2, ska bli roligt att vara där igen också. Hoppas att de har planerat in en rolig middag så man har något att göra när hon simmar. Har även planer på att ta med en film som hon kan vara intresserad av att se på kvällen :)

Till veckan blir det tvätt, tvätt och åter tvätt. Ska plocka fram allt jag ska ta med mig upp till Norr och tömma resväskan från allt som jag inte vill ta med mig. Måste även komma ihåg att leta upp alla saker till datorn som jag ska ta med mig. Jag känner på mig att det kommer bli en trevlig tid uppe i Norrland och jag längtar. Det ska bli så slönt att få spendera tid tillsammans med familjen och bara känna sig avslappnad.

Dags för lite middag, har inte hunnit äta något idag utöver en smörgås kl 7.30 och en kopp choklad vid lunch.

"What is a friend? A single soul dwelling in two bodies."
 - Aristotle -


Onsdag!

Imorgon bär det av till första träffen nere i S-svall, är lite nervös men det går nog över när jag väl är där. Ska bli intressant att få all information och träffa de andra som kommer gå där med mig :) Vet dock inte hur det blir med resan dit om jag ska åka med J eller om K tar ledigt från jobbet och kommer med mig. Hoppas att han har kommit ihåg att kolla med de på jobbet idag, detta är ju en grej som kommer drabba honom också om jag gör det.

Annars har veckan flytit på bra, har inhandlat lite nya böcker igår, det blev 8st! Handlade bla alla böcker jag kunde hitta av Jo Nesbø En jag jobbar med rekomenderade honom sist vi jobbade och igår när jag var på Akademibokhandeln så kunde jag inte motstå att inhandla böcker av honom. Hon och jag brukar tycka om samma slags böcker och hon har kommit med många bra tips innan så jag litar på henne ;)

Till helgen blir det jobb, inte lite jobb utan ganska precis 40h. Jag kommer nog känna mig ganska mör på Måndag när jag väl kommer mig hem :) Efter det blir det till att tvätta lite och söka fram resväskan och alla delar till min Laptop. Nästa vecka bär det av till riktiga Norrland. Det ska bli otroligt skönt att komma sig iväg lite, att kunna åka utan att oroa sig för att jag ska få min attacker som jag hade innan operationen. Det finns ingenting att oroa sig för. *Skönt*

Men men, ska gå tillbaka till sängen och läsa lite mer, avslutade en bok innan jag tog mig upp och åt Potatisbullar (helt otroligt, hatade sådana när jag var liten).

"Remember, the greatest gift is not found in a store
 nor under a tree, but in the hearts of true friends."
- Cindy Lew-


RSS 2.0