The phantom of the opera...

In sleep he sang to me
In dreams he came
That voice which calls to me
And speaks my name
And do I dream again
For now I find
The Phantom of the opera is there
inside my mind.....

.

.... den sången har totalt fastnat i mitt huvud sen jag hörde den igår när det var "Stjärnor på Is" på 4an.  Jag har aldrig sett det programmet innan och hamnade där under en reklampaus från en annan kanal... därför kanske jag inte ska uttala mig om vem som skulle ha vunnit eller ej. Jag såg endast de "åk" de gjorde igår och jag måste säga att paret som kom 2a var de som imponerade mest på mig, deras sista framträdande gav mig gåshud.. jag är inte en konståkningsfantast etc men de gjorde ett väldigt vackert framträdande. Inget illa om Markus som vann med sin partner, de åkte också fint och som sagt jag har inte sett hur de har åkt tidigare men men... Förstod redan utan att ha sett att han skulle vinna om det var så att de kom så långt. Ärligt talat hade jag inte sån stor susning om vilka de andra som var i finalen var för personer men Markus är inte direkt okänd efter sin seger i Idiol och jag antar att han har väldigt mycket fans som röstar på honom.

Idag lärde jag mig något nytt när jag jobbade, jag har i min fantasi trott att en späckhuggare är en val men icke sa nicke, de tillhör Delfiner. Sen hade jag inte alls koll på att vissa grodor föder genom munnen *usch*. Kanske inte sååå intressant att veta men jag var tvungen att dela med mig av mina nya kunskaper :)

Nu ska jag palla mig till köket med mitt glas och lite annat så att jag kan dra igång en diskmaskin... men innan jag gör det ska jag posta två bilder på de nya lamporna som jag inhandlade till hallen (jag vet att jag suger på att fota med mobilen). Utöver att jag fotar som en kratta så älskar jag lamporna och ljuset de sprider i hallen: "En helt ny vääääärld..." :)



Hade helt glömt bort att jag inte har lagt upp bilder på "bollen" som jag äntligen fått upp i vardagsrummet. Tidigare har jag inte varit så förtjust i sådana (fråga mig inte varför) men när vi var på IKEA så köpte jag en iom att jag var så less på våran takkrona med 5 glödlampor som går sönder titt som tätt. Sen har jag ju även blommorna som jag köpte förra veckan och lät de andra hamna på andra ställen där de inte är så markerande :) Dessa som jag har nu älskar jag verkligen och tvivlar på att jag kommer byta ut dem snabbt :)
  • Den nya lampan i vardagsrummet 


  • Fönster i vardagsrummet


  • Fönster i sovrummet



... varje gång jag ser bilderna jag tar med mobilen så tänker jag tanken att jag verkligen måste ordna en vettig kamera... den dagen kommer det komma upp betydligt fler bilder i bloggen om man säger så :) De som hamnar här nu kommer upp bara för att jag vill visa de som inte bor nära mig hur det har förändrats i lägenheten.


Kommentarer
Postat av: Linda

Va fint det ser ut att vara hemma hos er som vanligt! Bra smak som alltid gumms ;) <3

2008-12-07 @ 19:58:48
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Miika

Ser att vi har likadana lampor i vardagsrummet. :o)

2008-12-08 @ 16:12:29

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0