"Den som tror på människans fria vilja har aldrig hatat och aldrig älskat." / Marie von Ebner-Echenbach

Kom hem från jobbet, drog igång datorn och såg att L uppdaterat sin blogg om att hon skulle få sig Palt uppe i Norrbotten, baah så avis jag blir *älskar palt*. Eftersom jag inte kunde få palt har jag övertalat K att vi ska gå ut och käka på ett ställe där man kan köpa grillade biffar med potatis och vitlökssås till, inte så illa det heller kanske ;)

Det gick bra på jobbet idag, har äntligen träffad båda pojkarna som ska jobba under sommaren och båda är riktigt trevliga. Känns inte som att de är främlingar, jag som inte brukar tycka om att träffa nytt folk sådär men de är så pass lättsamma att ha att göra med eller så är det jag som håller på att förändras?! Har bara kvar en natt nu sen är det helg för mig och K går på semester... hoppas på att han kommer sköta matlagningen när jag jobbar och att man ska få komma hem till en städad lägenhet då och då utan att man har gnällt innan



Har beställt lite saker idag:

  • Påslakan till sovrum och extrarum iom att de vi har börjar se lite slitna ut och BÖR kastas eller bara användas när man putsar fönster. Extra örngott - jag är en kuddnarkoman och behöver alltid flera sådana.

  • Överkast, hittade ett i svart och grått som var riktigt fint och till ett helt OK pris.

  • Lampor till sovrummet, let's face it ser inte ett skit med sänglamporna vi har så nu blev det nya som man hänger upp på väggen och till fönstret... kommer kännas skönt att kunna ligga o läsa utan att kisa ihjäl sig.

  • Pyjamas till mig som jag kan ha på jobbet när man går omkring där på kvällen innan det är dags att krypa ner i sängen.



Allt som inhandlades matchar också ;) pyjamasen går i samma färg (lite starkare dock) än sängkläderna och sen lamporna och överkastet är också i samma :) Kommer nog bli helt suveränt när det kommer.. sen att K var med på att beställa är ju inte helt fel det heller, men vi har länge pratat om belysningen i sovrummet, sängkläder och överkast. Nu kanske många undrar varför man inte önskar sig sånt till julklapp, men jag föredrar att köpa sådana saker själv, däremot handdukar o.s.v. får släkten gärna köpa men sängkläder har man fått som inte riktigt varit Anna och det är viktigt att man trivs där man sover. Lampor vill jag inte vänta på så länge även om Mamma förmodligen hade kunnat köpa i julklapp och hon har bra smak men 1. Det hade inte varit roligt att vänta till jul på att kunna läsa med en bra belysning 2. Sparade in pengar åt min mor som alltid handlar så dyra saker.

Måste springa nu, hann inte leta upp en bild på det andra påslakanet till extrarummet iom att K vill att vi går och äter nu eller aldrig!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hur snyggt som helst det du/ni beställt, men vi har ju som lika smak så ;) Inte undra på att jag oxå gilla det ;) kram!

2008-07-10 @ 11:34:25
URL: http://storstrumpa.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0