¿ Como estás ?


Denna vackra bild fick jag av en underbar person :) Den är min nya bakgrundsbild på datorn.. jag gillade verkligen den jag hade innan men den blev lite skrikig för ögonen efter ett tag.. speciellt om man tittar mycket på skärmen när det är mörkt i rummet :) Så ljuset är mer behagligt för ögonen.

Idag har jag inte gjort så mycket (ovanligt värre). Klev upp ur sängen, fyndade lite kläder och gick till köket. Lagade till en lunch (fiskpinnar och pasta) tog med mig min stora flaska med vatten och sen gick jag till vardagsrummet. Har under större delen av dagen funderat på om jag inte skulle ta och ta undan disken och skura av golvet ev. dammsuga lite iom att jag glömde skura igår när jag ordnade resten.. kommer ju nytt damm så himla fort eller mer sand o.s.v. utifrån. Men det blir nog inte förrän K kommer sig upp ur sängen, det märks att han är ledig för han har spenderat hela dagen i sängen vet iof inte när han gick och la sig för jag slocknade som ett ljus när jag gick till sängen vid 3.00 eller var det 4?

Jag har börjat fundera på vad jag kan tänkas önska mig i julklapp/födelsedags present... det är inte lätt att komma på saker som man kan önska sig (kan ju inte direkt dra ur sig dyra saker) men det som kommit in i min hjärna so far är:

  • Mörka gardiner till vardagsrummet - grått/svart/ev inslag av vitt i det.. brunt skulle också funka till det svarta.
  • En ny madrass till sovrummet från IKEA och den ska vara TJOCK.
  • Nya lampor till hallen - mörkt som ett jag vet inte vad där.
  • Nya tygblommor/plast till vardagsrummet.
  • Nya krukor till sovrummet -L har krossat 1,5 av de vi har där.
  • Ljus i alla dess former och dofter.
  • Stora/varma/gosiga filtar.
  • 3 kuddar till soffan som matchar de nya gardinerna om man får sådana ;)
.... det är nog allt jag har kommit på än så länge :) Antar att det kommer fyllas på :) Btw Vacker jag är lite nyfiken på om dina blommor lever så SS or it didn't happen!



Kommentarer
Postat av: Nilla

Det där med julklappar är inte det lättaste att komma på vad man vill ha. Själv har jag bett om pengar i år för att kanske kunna inhandla en fåtölj och en tavla :p Kommer ni fira här hemma eller åker du uppåt?

2008-11-26 @ 04:47:06
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: Nilla

Ah du jobbar. natt med eller?Iof får du väl mer betalt för det hoppas jag? Själv hoppas jag på en bra jul denna gång och att J inte deppar ner sig igen för då blir inte julen rolig precis :( Mamma kommer upp dock inte pappa då hans ragata har bröstcancer som inte var så farlig men hon är dödssjuk vilket som och vägrar fira med oss. Hon kommer vara frisk innan jul men hon har inställningen att hon kommer vara dösjuk i flera år nu fast så inte är fallet enligt läkaren. Alltid kul med såna människor som ska förstöra.

2008-11-27 @ 05:31:50
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: Alexandra Blomberg

Nej.. Har inte gjort det än, har du? Isåfall är ball? =)

2008-11-27 @ 17:21:47
URL: http://celzx.blogg.se/
Postat av: Nilla

Ja men ändå. Det blir ju pengar i alla fall som man behöver så det är ju alltid nåt även om det inte är speciellt kul att jobba på jul. Gjorde det med som personlig ass. även om det inte var en hel dag. Men fan va tråkigt man hade när man väl kom hem och typ missade halva dagen :/

2008-11-28 @ 22:36:37
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0