...Gästbok....

Jag har haft en gästbok i några dagar nu men ingen verkar hitta till den :S Fyll den med små meddelanden, gör det mycket lättare för mig att hålla koll på kommentarer etc eller diskussioner som inte hör riktigt till det inlägg som de hamnar under :)

Utöver det har jag inte så mycket att skriva, håller på att packa lite och försöker ignorera att det behöver bli städat i lägenheten... det tänker jag dock lämna till K när jag åker iväg :) Hoppas verkligen att han ordnar det när jag är borta, det finns ingenting värre än att komma hem till en stökig lägenhet när man varit borta.

Gah! Hade nästan glömt bort att jag ska till tandläkaren imorgon, hoppas att det inte blir som sist! Jag måste verkligen komma ihåg att säga till att jag inte ska betala fullt iom att de svamlade bort mina tider tidigare... vägrar betala fullpris när jag suttit där och väntat läääääääänge en dag när det visade sig att de gett mig fel datum och sen när jag fick en ny tid via telefonen så var det ju fel det också och om jag inte hade mailat och frågat vilken som gäller så hade jag kunnat sitta där en gång till och vänta i onödan!

Iaf, skriv i gästboken folk ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Mm, börjar nog bli lite nostalgisk jag ;) Man blir liksom ung och oförstörd på nytt :P

2008-11-12 @ 11:38:41
URL: http://storstrumpa.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0