Woohaaaa...


Denna bild har jag som bakgrund på skrivbordet, är den inte vacker?

B
lev väckt av mobilen, det var L som ringde för att höra om jag var intresserad av att jobba idag mellan kl 10-17.00. Gissa vad jag svarade?! Självklart sa jag: Absolut och tittade på klockan och rös (den var bara 8.05). Självklart sa hon inte direkt vilken tid det var så jag började försöka vakna upp och när hon sen sa 10 så var det redan försent... jag har legat och vridit på mig i 20 min och sen drog jag till duschen där jag självklart fick duscha kallt den sista tiden när håret blev tomt från balsam. Men jag ska inte gnälla, det är roligt att jobba och jag är glad att de ringde till mig :) Det enda jag nu får hoppas på är att de har någon enkel mat till idag för jag är inte det minsta sugen att ställa mig och göra något avancerat till middag där och sen komma hem hit för att laga middag igen. Måste erkänna att jag är glad att jag gjorde en matlåda igår efter middagen som bestod av Lax i ugnen med potatis och grönsaker :)

Skickade ett mail till Media Markt där jag handlade mitt moderkort, K har efter att ha sökt på nätet sett att många har haft problem med just detta d.v.s. att datorn hänger sig slumpmässigt och vi har gjort allt vi kan nu (tror jag iaf). K körde andra minnestest igår och alla gick perfekt, finns inget kvar att uppdatera o.s.v. Jag hoppas att de kommer säga att jag får komma in och hämta ett nytt moderkort för jag är INTE sugen på att köpa ett nytt när detta har varit i datorn i 1v (eller använts 1v eftersom jag varit bortrest).

Dags för mig att börja packa väskan och leta reda på något att spendera tiden med på jobbet.... vet inte om jag ska ta med mig en film eller en bok (kanske tar en av varje?).

Vilken hund är du?


Berner sennen
Berner sennen är en stor lugn hund med jämt och lugnt temperament. Men den är också mycket ivrig och leklysten. Berner Sennen är en självsäker, orädd, uppmärksam och godmodig hund. Den är sugen på att lära sig nya saker och mycket vänlig. De är vaktiga men samtidigt hängivna folk den känner. Självsäker och vänlig inför främmande. Älskar att vara ute sommar som vinter.

Hmm. Anna + "jämt och lugnt temperament" = fail :)

Kommentarer
Postat av: Joey

This all looks very pretty Anna~~!

2008-11-13 @ 23:35:27

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0