And time goes by so slowly...

idag har jag inte gjort många knop, har mest varit trött och lite nedstämd.. har även känt av en irritation som river genom kroppen till och från. Det var längesen jag kände mig så rastlös som jag är just nu i kroppen. Det känns konstigt att inte ha något inplanerat i kalendern utöver i Nov då jag ska jobba två nätter ev lite till + tandläkaren. Men samtidigt kan jag inte planera in för mycket för om de ringer och frågar om jag kan komma och jobba så måste jag tacka Ja både för min egen skull och för andras. De som känner mig märker förmodligen av att jag är mer harmonisk när jag jobbar, det är nog för att när man har ett arbete att gå till så har man inte lika mkt tid att fundera på saker.

Denna vecka ska jag nog försöka ta mig lite tid till mig själv, pyssla på med saker man aldrig gör annars. En ansiktsmask skulle sitta fint (kommer du ihåg gumman när vi hade på oss sådana här i stan?), fila naglarna lite och en hårinpackning (får passa mig så jag inte låter allt för kvinnlig). Sen ska jag passa på att ta ett bad med en badkula och raka benen. Många saker att göra, men samtidigt bra att man har lite saker man ska göra också så jag inte bara sitter och stirrar in i väggen.

Nu tänker K börja städa, något han lovat mig att göra hela helgen.. lika bra jag går och hjälper till så att det går lite snabbare. ..


Såg en bild på en äppelpaj på i en blogg och blev toksugen så jag gick till Hemköp och handlade en påse med äpplen och smulpaj i en påse (de som går på reklamen).. nu står det en paj inne i ugnen och väntar på att bli färdig!


23:06

Glömde nästan bort att berätta om Pajen, den smakade vidrigt! Jag får bittert ångra att jag inte gjorde en egen paj men kände inte att jag hade ork att ställa mig och skala äpplen o.s.v. och att börja handla hem allt som fattades hade blivit lite mer än vad jag fick köpa... Jag kan iaf inte rekommendera den pajen som finns på reklamen nu för tiden! Ärligt talat smakade jag två tuggor och sen åkte resten ner i sopkorgen.

Kommentarer
Postat av: Linda

Klart jag minns, har så många roliga minnen som jag blir alldelens varm i kroppen av glädje, bara av att tänka tillbaks på dom ;) :-*

2008-10-20 @ 21:45:02
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Vickanen

ahhhh vilken dag...av tråkiga nyheter kan man tyvärr bli nedstämd av ett tag....kramizzz

2008-10-21 @ 07:44:24
URL: http://vickanen.blogg.se/
Postat av: Annelie

Jag hoppas att du kryar på dig och blir piggare snart =) kramar

2008-10-21 @ 08:40:59
URL: http://kramizen.blogg.se/
Postat av: Nilla

Jag tycker den där pajen är god jag. käkade en hos mamma och den var god fast visst egen blir ju mycket godare :D



Ja det är väl 1 års väntetid efter op. Men det är ju även väntetid innan med om man inte har turen att få komma in snabbt som fan då när allt är helt klart. Men sån tid har då inte jag att vänta på. Inkl att det tar tid för en annan att bli gravid med så jag har ingen lust att va nära 40 den dagen man blir gravid.

2008-10-21 @ 18:48:31
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0