Finally friday again!


Fyndade den hos  http://snulan.blogspot.com/

Äntligen helg, eller vad säger man? Även fast jag just nu inte jobbar och går hemma hela dagarna så längtar jag fortfarande till helgerna... det är verkligen något speciellt med dem. När fredagen närmar sig så börjar lugnet komma till kroppen och jag blir harmonisk som aldrig förr. Dock kan jag erkänna att jag varit otroligt dagvild den senaste tiden och i onsdags var jag övertygad om att det var var torsdag etc.

Min kommentar till bilden jag valde till bloggen, vad kan man säga.. det är så sant som det är skrivet. Det spelar ingen roll om folk säger att du är vacker och underbar om du inte kan se det själv... för in the end är det en själv man lever inom och det är genom sina ögon man ser... det andra kan göra är att de kan hjälpa en att se annorlunda på sig själv men fortfarande är det upp till en själv hur man ser allt.

Idag är det dags för städning iom att det är fredag, men det ska jag skjuta upp till lite senare när jag känner att jag är lite mer sugen och motiverad att städa. K hade fått arbetstidsförkortning idag så han är redan hemma, får hålla honom under uppsikt och se när det finns en chans att han vill hjälpa till :o


19:36

Lägenheten är städad och fin, gjorde om lite i köket och fick dit nya lampor eller nya och nya, de är nya för köket men har varit i lägenheten i några år. Det känns skönt att få till ljuset där så man inte behöver ha tänt den hemska lampan ovanför diskbänken eller taklampan. Nästa projekt blir att få till belysningen i hallen, de måste verkligen få hit en stege så man kan byta glödlampa där för det är svart som natten just nu i halva hallen. Lite synd om kissen som har sin matskål där det är så mörkt och Mirre har sin där det är ljust och behagligt.

Snart är middagen färdig att ätas *gott* och min mage säger att den är riktigt sugen på att äta... har helt glömt bort att äta ordentligt idag, stekte en hamburgare med lite mangoraja och tomat på men sen har jag inte fått i mig mycket mer än det inte ens vatten... måste verkligen bli bättre på att dricka!!


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0