It's friday I'm in love...

Jag har ont i fötterna idag, det känns att jag har jobbat dag hela veckan utom tisdag och då mest stått hela dagarna. Ärligt talat är jag less på att laga mat, har gjort middag på jobbet och middag hemma, börjar bli lite tjatigt :o Samtidigt trivs jag på jobbet o.s.v. men servera frukost, lunch och middag och sen hem till spisen är ingen höjdare.

Idag kom den nya soffan till jobbet, det blev riktigt snyggt måste jag säga. B kom och hämtade den gamla soffan idag vid klockan10.00 så resten av dagen har jag fått sitta på en stol (en hård rackare) när jag har haft tid för det... träsmak i baken är bara förordet. Passade på att putsa alla fönster i V-rummet på jobbet när det inte var någon soffa i vägen och gav blommorna en behövlig dusch.

Utöver det har veckan varit full av jobb och lite sömn så jag är glad att jag imorgon får sova hur länge jag vill. Hoppas att alla får en trevlig helg, själv ska jag jobba lördag kl 15.00 till söndag 17.00.

Ska ta mig en liten tupplur nu innan middagen för mitt huvud börjar värka lite.


Såg precis en artikel:

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article3505552.ab

Jag brukar tycka att folk hoppar i säng lite väl tidigt utan att tänka sig för innan, men detta är kanske att överdriva lite.. men känner man att det är det rätta att göra så är det bara att gratulera till att få titeln: "Storbritanniens äldsta oskuld".

*går tillbaka till sängen för att vila lite till med en bok'*

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0