Jag kan se ljuset i tunneln nu....


V
ar och träffade en läkare idag och han verkligen lyssnade så nu är bollen satt i rullning... remissen är skriven och kommer åka iväg imorgon. Det känns jättebra och jag är glad att jag fick en läkare som inte satt på sina höga hästar och predikade som han förmodligen gjort till ett flertal andra utan att jag fick en som sitter i samma sits fast ännu värre än mig. Nu får vi se hur lång tid det tar innan jag får en kallelese till Sundsvall och vad som händer då men jag ser positivt på framtiden och man vet aldrig vad som händer. Blir det inte som det jag och läkaren pratade om så har jag iaf försökt både en och två och tre gånger... synd bara att jag inte träffade denna läkare när jag var in första gången till en vårdcentral 2001 för att söka hjälp och få råd.

Mina böcker kom idag från Bokus så nu har jag en hög med "endast" 24 böcker varav tre är Åsa Larssons tre första iom att jag har den fjärde på ljudbok och en annan bok av någon som heter Måns (kan inte komma på titel och efternamn). Som det ser ut just nu i mitt liv så kommer jag få mycket tid över till att läsa så det känns bra att jag har ett litet lager + alla de andra böcker som finns i min lilla korg under sängbordet där jag har åtminstone 4 böcker som jag inte har läst.

Dags att ringa släkten och uppdatera dem om vad som händer i mitt liv, men håll tummarna för mig att remissen gör sin sak och att det ordnar sig med jobbet så att jag äntligen får igång en stämpling som är inkomstrelaterad. Just nu fattas det 14h och det känns som att jag ska ha en otrolig otur om jag inte lyckas få in de antal timmarna... so close!!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Jag håller mina tummar för dig så hårt jag kan =) Allt bra med dig annars??



kramar

2008-10-13 @ 21:14:46
URL: http://kramizen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller tummarna för att det går som du vill :D kram

2008-10-13 @ 22:05:27
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas det ljusnar....ännu mer..Lycka till med remissen..

2008-10-13 @ 22:11:59
Postat av: Annelie

Från det att remissen vart skickad till jag gjorde min operation så tog det ca 8-9 månader men då låg jag på dom som en igel så det kan jag rekomendera =) Kramar

2008-10-14 @ 10:53:05
URL: http://kramizen.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0