.......på med spenderarbyxorna......

.... efter många om och men så kom vi oss iväg till Sundsvall. L kom hit nyklippt och stilig som alltid :) Ca 10 minuter innan L ringde så var jag och K på sportaffären för att handla nya skor till K i närheten av de han köpte såg jag ett par skor som jag blev förälskad i och till min förvåning gick K och köpte ett par till mig!! Är de inte fina (om man inte tittar på att fotot på dem inte är så bra och JA, de står på bordet)? Tyvärr har jag inte hunnit ordna till deras snören iom att jag fick en storlek som var lite för stor med mig hem så jag fick gå och byta :) Men jag kan säga att de är riktigt sköna att gå i :)

Iaf min och L's tur startade på Biltema där han handlade lite saker till sin bil och jag passade på att handla en liten "resväska" med hjul som jag ska ha när jag åker ner till Stockholm den 6/11... fick inte bara en väska utan 3 för 199kr så jag klagar inte.. det var verkligen på tiden att jag köpte en ordentlig väska som är lite mindre för det blir lite jobbigt att släpa på en stor resväska om man bara ska vara borta över en helg.

Efter Biltema gick vi till OnOff där jag visade upp min Mp3-spelare som var lite lös i ett hörn, de visade sig att ett av fästena hade gått sönder (var så när jag köpte den) så killen i kassan bara tittade på den och bad en annan hämta en ny till mig utan något onödigt prat etc. Innan jag fick den nya så tittade han vad jag hade i spelaren och berömde mig för musiken som var i den... hehe, som att jag inte visste att jag har bra musiksmak!!!

Affär nummer tre blev MM där jag skulle handla nya saker till min dator. Nu för tiden är jag helt "lost" när det kommer till allt som är i datorn, jag har inte alls hängt med när det kommer till de nya sakerna där en CPU kan ha flera kärnor etc. Jag stod mest som ett frågetecken när de jag hittade var på mellan 2-2,8Ghz och den jag har liggande i min dator är en 3,0Ghz...  kunde inte för allt i världen få in hur det funkar som och priset på dem var inte nådigt (iom att jag trodde att den jag hade var bättre) och den som var med från affären förklarade ingenting sånt.. om hon hade sagt att visst det är en 2,5ghz men den har 4st sådana i sig så hade jag bara sagt tack och handlat direkt men hon sa ingenting sådant alls. Plockade iaf på mig en sådan och ett nytt moderkort såg bara till att den hade en DDR2 som K sa att jag skulle ha iof blev det en bakåtkompatibel? DDR3 tyvärr kan jag inte köra två stycken grafikkort (iaf inte det jag har nu) men jag antar att jag någongång kommer köpa ett nytt gfxkort igen och att jag då köper så jag kan ha två sådana i datorn (den dagen jag måste ha det d.v.s.). K hade även sagt att jag skulle köpa så jag får mer strömförsörjning till datorn och eftersom de bara hade kvar 750W så ett sådant fick det bli... hittade även en bärbar hd på 500gig som gick på 600kr som jag fick med mig (äntligen har jag någonstans att göra en backup så jag inte behöver vara med om att förlora allt på datorn en gång till som jag gjorde när min HD gick sönder för tusen år sen). Iaf var jag lite orolig när jag åkte hem att K skulle säga att jag kommit hem med fel saker eller skitsaker... men till min häpnad tappade han hakan och sa att jag hade kommit hem med riktigt bra saker och det var sånt som han skulle kunna tänka sig att köpa till sin dator... sen sa han att om han hade varit med hade det inte blivit sådana grejer utan lite billigare.. men men... så länge min dator fungerar så är jag nöjd :)

För er dataintresserade kommer det två bilder av inköpen:


Var tvungen att ta ett kort på K's skärm som kostade skjortan......måste erkänna att den e fin att se på film på :)  Man ser även en del av hans nya ritbräda på högersida...



Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0