I picture you in the sun....



FREDAG


Jösses, det känns som att jag har krockat med ett tåg *gäspar*. I fredags hade jag en plan och det var att jag skulle vila upp mig under helgen och sova ordentligt. Ja, det gick verkligen inte som planerat *suck*. Men helgen har varit bra, tyvärr kom inte Dl och Anna förbi igår, det hade varit som pricken över i... kanske vill de komma idag en sväng *ska ringa och fråga*.

I fredags åkte jag och L till Birsta och shoppade lite. När vi åkte ner så frågade jag mitt i allt är det här någonstans C & K bor och då sa han att det var lite längre norrut. Några minuter senare ringer hans mobil och det visar sig att hans son (K) sitter i bilen bakom oss. Världen är allt bra liten ibland, vi startade våran shopping på Barnenshus där K kollade på Lego. Han är så fruktansvärt gullig och växer så snabbt den killen, känns som att det var igår han sa: "Anna, Anna, bara min Anna" men jösses det var allt bra många år sedan. Efter Barnenshus sa vi Hejdå och jag och L gick till OnOff där jag inhandlade en mp3-spelare. På affären kunde jag välja mellan en svart och en rosa, det blev helt klart rosa.. mest för att de svarta tenderar att se så "skitiga" ut när man har fingrat på dem och den rosa hade en lite annorlunda "yta" på sig.



Den har ett riktigt bra ljud så nu på kvällarna så har jag börjar lyssna på en ljudbok --> Åsa Larsson - Till dess din vrede upphör Det är första gången jag lyssnar på en Ljudbok sen jag var riktigt liten och det är underbart. Jag förstår nu varför barn vill lyssna på sagor (hade nästan glömt bort det).. att ligga och lyssna till en röst och bara kunna drömma sig bort. Behöver jag säga att jag somnar ganska omgående när jag har satt på mig hörlurarna? Mitt mål är att jag ska kunna lyssna på ljudboken och komma ihåg att stänga av den när jag märker att jag börjar somna så att jag inte behöver göra som jag gjorde ida d.v.s. spolade runt hit och dit innan jag hittade ett ställe som jag kommer ihåg att jag hört delar av.

Efter OnOff gick vi till HEMTEX där jag handlade två lampor till vardagsrummet till det suveräna priset 199kr för en lampa och då fick jag den andra Gratis! De lyser på fint i fönstret och jag behöver inte oroa mig för att de ska gå sönder om fröken L puttar ner dem. När lamporna var inhandlade åkte vi iväg för att äta middag och avslutade sen resan på Willys där jag inhandlade lite shampo, duschcreme och lite smått och gott till Enchilladasen som jag lagade till middag igår
.


Väl hemma i H-sand kokade L lite kaffe och jag té. K var hemma och vi spelade lite Bowling och sen körde herrarna en herrans massa spel innan det blev dags att hyra en film.
Tack och lov för det för killarna började prata om att ta av sig till bara kalsongerna när de spelade för att det var så varmt. L hann bara få upp skjortan ur byxlinningen men K gick gla tt omkring i sina kalsonger! Jag lät karlarna gå och hyra en film och de kom hem med: "Shrooms". Inte den bästa film jag sett men det kan man nästan lista ut på bara titeln och genom att se på framsidan. Var bara tvungen att lägga in bilden på svamparna som jag hittade när jag sökte efter en bild på filmen vi såg, visst är de fina? Jag diggar dem så pass mycket att de får en plats i bloggen istället bilden på filmen vi såg!


L
åkte hem vid klockan 2 och jag var helt slut och gick till sängen för att prova på att lyssna på ljudboken som jag hade laddat hem till spelaren. Efter många om och men där jag fastnade på Näter för att jag ville hitta två låtar som jag absolut inte kan hitta någonstans och sen när jag äntligen kom till sovrummet så somnade jag alldeles för fort och vaknade just innan klockan 6 av att det fortfarande var ljud i mina "öron". När jag äntligen lagt undan mp3-spelaren kommer K in o sovrummet och är lagomt lullig efter sin Whiskey som han drack under kvällen. Han lyckas somna och börjar snarka som jag vet inte vad vilket resulterade i att jag sov i gästrummet där det var kallt om f*n eftersom jag glömt stänga fönstret tidigare på kvällen...



Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0