"En vän är en person du känner att du kan berätta saker till innan omvärlden får veta något" / Okänd

Då är jag tillbaka efter en helg av arbete. Hela helgen har flytit på snabbt och smärtfritt har knappt haft tid att sitta ner och tänka för mycket och det är bra. Vill inte sitta och känna efter för mycket, men sårad det är jag. Medvetet eller omedvetet så är jag det ändå. Men det visar bara vad tid kan göra och att alla inte tänker på samma sätt, att saker som pratats om för flera år sen bara var just prat och ingenting annat.

K har satt igång det trådlösa nu, det är riktigt skönt att kunna sitta i sängen och surfa. Djuren är lyckliga för de kan sitta/ligga så nära som de vill utan att det blir ont om plats som det brukar bli på databordet och under. Vete tusan vad jag egentligen gör uppe, är så trött. Men när jag vaknade för 1h sen så kunde jag verkligen inte sova något mer, det var bara att hämta laptopen och sätta igång den.

Nu ramlade posten in, hoppas att mitt paket har kommit. Om det har gjort det finns det en stor risk att jag kommer "råkas" se Dirty Dancing för den filmen har alltid varit en av mina favoriter, den är på en stark andra plats efter The Crow. Jag kan inte räkna hur många gånger jag har sett filmen eller de gånger jag har gått omkring och nynnat på låtarna som finns i den. Den innehåller otroligt mycket minnen.






Annars så är det lugnt här, ska prova att spela lite Nintendo Wii nu när K är på jobbet. Jag tror att detta är en present han kommer använda otroligt mycket och det glädjer mig att jag lyckades träffa rätt. Det enda jag måste göra nu är att få honom att tanka hem lite gamla spel till mig också så jag kan sitta och leka + inhandla fler handkontroller.

Dags att kliva upp ur sängen och dra på lite kläder, eller så läser jag klart "Offerlek" av Mark Billingham. Har dragit ut på det länge eftersom jag inte har någon annan bok att läsa av honom but nothing lasts forever...

Kommentarer
Postat av: Nilla

Är en bra start att testa om man inte är så händig med photoshop :)

Dirty dancing och The crow är två av mina favvisar med :D

2008-09-01 @ 16:24:14
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: AlexandraBlomberg

Snygg ny design!



Jag började med Night elf hunter. Men sen när jag och min pojkvän började spela med varandra bytte jag till Blood elf hunter. =)

Själv då?

2008-09-01 @ 21:53:50
URL: http://celzx.blogg.se/
Postat av: AlexandraBlomberg

Snygg ny design!



Jag började med Night elf hunter. Men sen när jag och min pojkvän började spela med varandra bytte jag till Blood elf hunter. =)

Själv då?

2008-09-01 @ 21:54:06
URL: http://celzx.blogg.se/
Postat av: K

Snygg design! Och ja, jag skall skaffa dina gamla Nintendo-klassiker bara jag hittar en samling för PAL :)

2008-09-01 @ 23:39:03
URL: http://razorback.gfxartist.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0