*Har ögonen full av John Blunds sand*


Long time no see, var ett tag sen jag tog mig tid för att sitta ner och skriva i bloggen. Det är inte ofta jag är upptagen utöver när jag jobbar men den senaste tiden har jag varit riktigt upptagen. Förra veckan kom M till Härnösand och eftersom vi inte hade träffats på 5år så föll det sig självklart att spendera all tid jag kunde med honom. Vi har hunnit spela lite Wii där jag äntligen mötte en "värdig" motståndare i Bowling, sen lirade vi även Golf (jag vann *flinar*) och baseball. Utöver det har vi hunnit promenera lite, varit ut på lunch och sen gick vi ut på krogen i lördags. Det var så roligt att få träffa honom igen, jösses vad jag har saknat den karln i mitt liv. Jag hoppas verkligen att det inte kommer gå lika lång tid tills vi ses igen.

Jag var ledig fyra dagar och det mesta av den tiden gick som sagt till M, men jag har även hunnit få ordning på badrummet också var jag och K på stan där vi handlade en vaxduk som inte var så glansig. Den var riktigt snygg så jag har bestämt mig för att klä om kökssoffan med sådant så att man inte behöver vara rädd när småbarn är där och dricker att de ska spilla på tyger som sitter där nu. När jag fått klart det kommer det självklart upp en bild :)

I förrgår höll jag på att skita ner mig, det smällde som fasiken i sovrummet och jag trodde först det var missen som tagit sönder en av de nya fönsterlamporna eller något liknande men icke sa nicke. När jag kom till sovrummet hade spegeln som jag fått av mamma och pappa ramlat ner från väggen. "Hållaren" på väggen satt konstigt nog kvar så jag vet inte alls hur den lyckats komma sig ner men men... som tur var så höll själva "spegeln" men ramen hade åkt isär på några ställen så det blir till att försöka laga den när jag är ledig.

Usch, jag är så fruktansvärt trött att jag ska sätta mig framför Tv'n och försöka ta mig en tupplur innan K kommer hem från jobbet för då ska jag laga middag (han skulle handla med sig lite saker när han kommer hem till middagen).
Jag hoppas att alla mår bra och någon gång ska jag försöka skriva lite mer om min och M's tur på krogen som var händelserik.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0