Helgen som var

Har länge tänkt uppdatera om helgen men har helt enkelt inte haft tid att sitta här och skriva så mycket. Under större delen har jag jobbat, det var en riktigt trevlig helg på jobbet måste jag säga. Men utöver att jag har jobbat så kom L förbi på lördag och vi gick tillsammans ut och käkade. Efter middagen som blev en Enchilladas mix så var Dl och Anna här så då gick vi hem till oss för att umgås resten av kvällen. Vi hann med att spela både Nintendo Wii där vi körde en Bowling turnering, gissa vem som vann? ;) Sen körde vi även Baseball där killarna verkligen satt och suckade när jag och Anna körde. Det visade sig att ingen av oss var några höjdare på det så vi kom in i någon slags "Sudden death" där jag lyckades få in en Home Run (fråga mig inte hur) och jag gick vidare till final mot L som spöade skiten ur mig!!!! Vi provade även på golf men jag var iväg och duschade under tiden så jag hann inte spela så mycket med min gubbe, men DL tog hem den turen. Efter att vi kört oss "less" på Wii så gick vi iväg och hyrde oss en film som inte var allt för bra.. den sög så hårt att jag inte ens kommer ihåg vad den heter, Allt som allt så var lördagen underbar så tack för en super kväll, hoppas det blir en repris snart.

Till helgen ska vi åka till Ikea tillsammans med Dl och Anna. Det kommer bli roligt ska springa in på JULA och handla en dosa som fungerar till Game Cube också funderar jag på en Wii Fit (men vi får se vad K säger om det). Vi ska även titta på rattar att ha till Mario Cart så man får lite mer spelkänsla när man sitter och kör det (kommer se roligt ut när alla sitter på rad och rattar runt).

Idag kom överkastet som jag beställde till gästrummet också kom kuddarna till kökssoffan (riktigt fina) fick även fat från Ellos de var helt ok. Hade hoppats på att madrassen skulle komma till gästrummet men jag antar att jag får vänta någon vecka till. Paketet från Jotex har dock inte kommit sig hit än =( Jag som längtar efter det, ska bli så mysigt med alla nya badlakan etc.

Just nu sitter jag och spelar lite Fia med Knuff med P. Vi har inte vunnit så mycket utan 3 av 4 har vi förlorat så hårt i ParFia men skam den som ger sig.........

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0