Man kan då bli tokig för mindre..


Here we go again! Jag fick avboka min tandläkartid som jag hade fått sist p.g.a. att jag jobbar den dagen och inte kan gå till tandläkaren. I måndags klockan 7:20 ringer telefonen och väcker upp mig ur mina underbara drömmar, damen är trevlig och vill boka en ny tandläkartid med mig. Efter att ha tittat på schemat o.s.v. bestämde vi tillsammans att jag skulle komma den 4/10 klockan 10.00 (en lördag). Jag klottrade upp den nya tiden och har funderat över den lite eftersom jag är sugen på att jobba den helgen (om jag får chansen) men vill inte tacka nej om jag får chansen till att jobba. Nog om det, idag kollade jag min mail och ser att jag har fått ett mail från folktandvården som skriver: "Tack för din avbokning din nya tid är den 6/11 kl 10.00 (en torsdag). Gissa om jag blev paff och drog direkt iväg ett mail tillbaka och skrev att jag blev väldigt förvånad iom att hon som ringde från dem gav mig en tid den 4/10. Efter tre minuter ringer den annan dam från folktandvården och säger att det är tiden i Nov som jag har fått och att det inte finns någon annan tid uppskriven på mig. Vad har de för jävla system? En dam ger mig en tid på en Lördag och en helt annan månad och sen vipps får jag månaden efter att jag ska komma. Så trött är jag inte att jag hör fel på både dag, datum och månad. Att de sen ger mig en tid i telefonen som ingen skriver upp, inte undra på att man kommer dit och inte har någon tid hos tandläkaren.

Jag känner mig på måttligt bra humör idag och när jag har varit på det där besöket i Nov om det nu blir då så ska jag börja gå hos en privat tandläkare istället. Jag orkar verkligen inte med allt jävla strul de har på folktandvården. Hade det inte varit så att de hade gett mig fel datum innan så jag satt där och väntade som det stor i min blogg för x-antal veckor sedan och att de då skrev att de skulle be min tandläkare debitera mig mindre när jag väl kommer dit så skulle jag ha börjat gå hos en privat redan nu.


Kommentarer
Postat av: Nilla

Mjo smått irriterande med huvudvärken som styr typ allt åter igen i livet. Men igår natt då styrde hungern även om skallen kändes som den skulle trilla av så vi åkte till Max för att stilla min hunger. Iof kul att åka lite. Men gör ju inte vissa saker bättre :/ Hoppas fan den släpper något tills det blir nedfärd till hemstan. Vill ju inte låta J köra hela vägen själv denna gång.

2008-09-18 @ 23:48:04
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0