*Pust*

Dagen började tidigt, vaknade vid klockan 3.00 och sen hade jag problem att somna om... resten av natten gick åt till att titta på klockan och sucka för att det inte var dags att kliva upp. När det väl blev dags att kliva upp så *håll i hatten* blev Anna trött som fan och ville bara sova (ovanligt värre). Tog mig iaf upp ur sängen och plockade bort sängkläder, täcket och kuddarna. Gick som en zombie till toaletten och borstade tänderna och sen var det bara att gå ut för att väcka en. Halv åtta började damerna dyka in på jobbet inför mötet och klockan 9 fick jag för första gången trätta chefen. Hon var riktigt trevlig och tackade mig för att jag stället upp och jobbar där o.s.v. som det är nu kan hon inte lova mig något jobb längre än till den 12/10 för det var något boende i en by som skulle säga upp lite folk så det var en där som hon var väldigt intresserad av att få över till detta boendet. Inte oväntat men kändes ändå lite vemodigt, men det är ju så inom kommunen att de omplacerar och tar från olika ställen när det blir en ledig tjänst... man får vara glad så länge det varar. A var däremot positiv och sa: Det kommer ordna sig ska du se vi behöver alltid en vikarie etc. Men men, ska inte måla fan på väggen i förskott, det är inte 12/10 än på några veckor.

Efter mötet fick jag ett ryck och gick in på Akademibokhandeln och Åhléns för att se vad de hade för priser på saker till databordet. Valet föll på Akademibokhandeln som hade söta lådor som jag blev förtjust i (har fått dille på svart/vitt utöver det lila som kommer från alla håll och kanter). Sen handlade jag några "tidningshållare" och två lådor, sen bar det av till Gårdsbutiken där jag köpte mig en köttfärspaj och en morotssallad till lunch. Väl hemma påbörjade jag operation rensa K's databord som såg ut som ett slagfält (det var inte lite att rensa där) och när jag blev klar tog jag kort på hyllorna som jag rensat på och en bild på mina lådor som jag har spel i etc. Tyvärr kom jag på att jag skulle ha fotat hur hans bord såg ut innan allt försent men men det räcker med det jag skrev innan, det var ett slagfält.


Den första bilden är från mitt databord och de två andra är delar av K's databord man ser inte riktigt hela svängen (man missar halva dockan och en bok) iom att jag inte brydde mig om att fota så noga utan mer siktade in mig på hans ställen där sakerna var redo att ramla ut bara man tittade på dem. Jag är riktigt nöjd med hur det blev på hans bord, får hoppas att han också blir det! Orkade verkligen inte fråga honom om lov för jag vet att han aldrig skulle komma på tanken att fixa till sitt databord. Med de nya lådorna etc så kommer det bli så mycket lättare att hålla undan allt damm.

Ingen rast, ingen ro... odjuren håller på att bråka i soffan så jag får allt ta och gå dit för att leka "rastvakt".

Kommentarer
Postat av: Diddi

vilket citat menar du?

2008-09-10 @ 14:40:03
URL: http://gilraenpalantir.blogspot.com/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0