Weekend moved on....

Då sitter jag här igen med huvudvärk och kurrande mage. Helgen har varit helt ok, har dock varit uppe lite väl sent för att min kropp ska tycka att det är roligt eftersom jag jobbade mycket dagtid förra veckan. En sak är då säker och det är att jag kommer somna som en klubbad säl när jag går och lägger mig ikväll.



I
dag har jag hunnit med att spela lite mer Bowling på Nintendo Wii, jag kan verkligen inte klå mitt rekord på 202.. jösses man kan bli tokig för mindre. Min gubbe är uppe i PRO rank nu så jag startade en till så jag kan spela mot mig själv för att få till kasten, det ser inte ljusare ut än att jag måste börja planera kasten. Utöver att jag har lirat Wii så har jag hunnit städa upp i köket och lagat en låda vi hade i köket.

Vi ska baka pizza idag och den kommer förmodligen se ut som den jag hittade en bild på när jag sökte på Google.  Vi kommer inte ha lök över hela pizzan utan den föredrar jag att sätta i köttfärsen och i tomatsåsen (om jag nu orkar mig på att göra en sådan idag). Jag och L hade verkligen svartbälte på att göra tomatsås till pizzorna som vi brukade baka, jösses vad jag saknar dem *dregglar*. K är dock inte alls brydd om att ha hemmagjord tomatsås på pizzan utan han är nöjd med att sätta på tomatpuré (den tråkmånsen). Själv älskar jag tomatsåsen som man gör hemma, den gör själva pizzan så saftig och god. Men men, vi får helt enkelt se vad som händer och sker. För att vi ens ska komma igång måste K klä på sig och gå till affären för att handla allt som fattas. Själv ska jag gå in i badrummet och fixa till golvet som ser förjävligt ut under badkaret. K rensade avloppet igår (2a gången på kort tid) för att det kommer upp en massa vatten och äckliga saker ur det...när man har duschat kunde det vara 2cm vatten på golvet. Jag hoppas verkligen att det håller ett tag och det är ytterligare en punkt att ta upp med han som har hand om fastigheten när han kommer och bedömer om vi behöver få ett renoverat badrum eller inte (jag skulle vara överlycklig om de ordnade till det).

Nu är det dags för mig att gå in i badrummet så att jag blir färdig där inne för imorgon eller på tisdag kommer vaktmästaren hit och sätter upp stången till vårat duschdraperi och jag vill inte släppa in någon i vårat badrum som det ser ut just nu. Jag hoppas att ni får en trevlig söndag.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Mmm. på tal om sån kola så har dom en sån vagn hemma som säljer sån enorm god koladregla Dom säljer även nötter med osv osv. Men den kolan den är livsfarlig att äta. Dock kostar en liten påse typ 40kr så man äter dom sakta och njuter av varje tugga :D Brukar köpa en sån men den hinner typ ta slut innan man ens kommit hem till mamma efter en heldag på stan :p Sen brukar jag alltid köpa marknadsgodis som dom gör själva som med nougat och polka och fruktsmaker osv. Och polkaspiraler. Har inte ätit på 1 år så jag är bra sugen som du kanske märker :p

2008-09-07 @ 18:39:59
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack gumman <3 Som tur är så är det ju övergående. Å på tal om Echinagard, så tycker jag det känns som att det går åt rätt håll ;) Vet inte om det beror på det det nu ;) Mmm, vilka minnen, på den tiden då du bodde hemma och jag cyklade till dig, å köpte jäst på fakta på vägen dit :D Mysiga minnen som jag blir så glad av kram

2008-09-07 @ 19:59:36
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: elin

svar: tack, detsamma! javisst, jag äter oftast en ganska bra frukost. =)

2008-09-07 @ 22:02:00
URL: http://eelinw.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0