T-o-r-s-da-g - 9år tillsammans

Denna dagen började INTE bra! Jag satt och lirade sent med P och hade roligt som aldrig förr, kändes verkligen som gamla tider och det behövdes! Somnade iaf runt klockan 4 och halva natten har gått åt till att be hunden hålla käften. Han fick inte sova i sovrummet, han är så orolig när han hör att det blåser ute och jag vill ha svalt i sovrummet. Vid klockan 8 hörde jag K skälla på hunden och jaga honom, sakta öppnade jag mina ögon och funderade på vad som var på G. Det visade sig att K hade gått och duscha men inte tagit på sig sina glasögon. När han var i duschen smet hunden in i sovrummet, K kom tillbaka och såg att Mirre höll på att försöka gömma något i sängen.. när han kommer närmare och har glasögonen på sig så ser han att det är SKIT! När han tittar lite mer ser han att det är en gigantisk bajsrand på mitt täcke och bajs på hans täcke... jag skuttade upp ur sängen och vi gick på "upptäckts färd"... behöver jag säga att vi fyndade bajs i köket, soffan, på mattan, i badrummet, i sängen, i hallen, i toaletten... man kan säga att vi hittade bajs överallt. Hunden hade fullt av skit i röven och hade åkt skridskor med den. FY FAN vilket uppvaknande! Det var bara att dra fram skurgrejjer, papper och skrubba, skrubba och åter skrubba. Hela dagen har jag vädrat i lägenheten och skurat om och om igen.

Såå man kan säga att dagen fick en usel start. När skiten var borta hann jag med att prata med både syster, farmor och pappa. Sen väckte jag upp stackars P som låg och sov, gullig som han är så kom han upp och höll mig sällskap. Har haft riktigt rolig under dagen tillsammans med honom, så tack P för en fin dag *krama*.

Nu har jag och K varit ute och käkat middag tillsammans på Kina, vi satt och pratade gamla gemensamma minnen som vi har samlat på oss under dessa 9år som vi har känt varandra. Jag skrattade så mycket att jag knappt kunde sitta, tror att de andra på stället trodde jag var aspackad. Den enda som var berusad var dock K. När vi var klar med maten gick vi för att se om det gick någon film som vi kunde se... tyvärr hade filmerna ganska precis börjat så vi skippade det.

Nu sitter K och lyssnar på en massa konstig musik och jag får betygsätta dem så att han får en mapp med musik vi kan spela när vi har främmande. Hunden och katten har fått mat och Mirre har varit ute på en långprommis också.. så man kan säga att alla är nöjda och glada trots allt. Själv ska jag slappna av lite. Ha en trevlig Valborg alla.

What Is It That I Love?

If asked why I love her I would say
It’s the sway in her hips,
the thickness in her thighs.
It’s the lust in her lips,
the love in her eyes.
It’s the softness of her skin,
the silk in her hair.
It’s the twist in her walk;
it’s the sweetness in her talk.
It’s the way she loves me
that makes me love her each day.
That is what I would say.

- Justin Hutchins -

Kommentarer
Postat av: Carro

Låter som en lugn och skön dag det där (bortsett från det lite obehagliga uppvaknandet). Förlåt, men jag skrattade en hel del när jag lästa vad M hade gjort X'D. Vette fan hur jag skulle reagera i en sådan situation! Skulle nog vara jävligt bitter iallafall. ;)

2009-05-01 @ 13:45:18
Postat av: Anna

Du ska få se vad din bror skrev på forumet vi finns på, när jag läste det så höll jag på att skratta ihjäl mig... fick sådana bilder i mitt huvud :D



"Mm, yeah, the pooch pooped all over himself and then used his own fur as a paint brush, painting the whole appartment with doodoo during the night. Poo on the sofa, under the sofa, on the floor, in the corner, in the kitchen, on the carpet.. pretty much all over the appartment :( I'm surprised he didn't poo on the cat aswell. I regret not putting on my glasses directly when I got out of bed.. that would have prevented some of the brown footprints on the floor :P"

2009-05-01 @ 14:08:33
URL: http://myzsol.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0