The sky is blue like my grandfathers eyes.

Sista dagen och det känns vemodigt. Jag trodde inte att jag skulle känna såhär efter 1v men ack vad jag hade velat stanna kvar längre. Detta är nog en av de bästa turerna jag har haft upp till Kalix sen jag flyttade ner till Härnösand. Jag har haft så underbart roligt.

Igår käkade vi lunch på kina som planerat och sen bokade vi en bana i bowlinghallen. Vi fick en tid kl 16 så vi drog iväg till Haparanda och åkte över till Finland också. Ska försöka sätta upp bilder i bilddagboken vid tillfälle. När vi kom oss tillbaka var det bara att kasta kloten. Det var så längesen jag bowlade och jag kan verkligen inte minnas att kloten var så pass tunga som de är. Jag kan erkänna att jag verkligen s-ö-g på att bowla, när det kommer till bowling på Wii klår folk mig sällan men i vekligheten, jösses. Jag lyckades dock vinna första omgången men sen gick det både upp och ner resten av tiden :) Lyckades dock få till några stikes och spärrar.. men jag och klotet var inte riktigt överens om hur det skulle åka! Efter bowlingen käkade vi middag och L lämnade mig hos min farmor. Tråkigt nog skulle hon på ett möte klockan 19 så jag började promenera hem efter att ha pratat med mamma för att se om hon var hemma. Självklart kom hon och hämtade mig med bilen och tvingade mig att köra hem! Jag har aldrig kört automat förut och det blev många häfita inbromsningar under resans gång. Alla säger att det är så skönt att köra automat, men jag föredrar helt klart att kunna växla :) Det kändes mest som att man bara satt och inte gjorde någonting.

Halv 9 kom L och hämtade mig och vi drog till S och hennes karl. Där blev vi bjudna på popkorn och "bubbelvatten". Vi kikade på Patrik 1,5 som jag har velat se länge och jag tycker den var riktigt bra. Vid 23.30 var det dags att säga hejdå till S och hennes pojkvän =( . L, skjutsade hem mig och jag somnade tillsammans med en bok.

Idag ska vi göra kanelbullarna som vi inte hann göra igår, ska även se om C kan komma och klippa mig. Det skulle vara så otroligt skönt att bli av med lite längd och tjocklek på håret. Om C inte kan komma så kommer jag bara platta ut håret när jag kommer hem och sätta det i en svans och sen ta saxen själv. Har frågat både J och K om de inte kan göra det men båda vägrar!

Dags att börja packa så man inte behöver panikpacka imorgon också ska jag käka lite palt till lunch *mmmm*.

.... men tack S för att du är du och jag har haft så mysigt tillsammans med dig och de andra i Kalix. Jag ska absolut komma upp och hälsa på mer ofta! *Krama*

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag hade ju kunnat klippa dig då jag toppat håret ditt förut ;) Sen blir det ju mkt lättare då du plattat det innan :P kram

2009-04-15 @ 14:51:53
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Sandra Österlund

Jag vill inte heller att du ska åka hem :( Jag kommer att sakna dig jättemycket. Har verkligen haft det kul med dig de här dagarna du har vart hemma. Hoppas vi syns lite tidigare än sist. Ler. Kram på dig.

2009-04-15 @ 15:24:52
URL: http://sosterlund.blogg.se/
Postat av: ALICIA - shopping & foto

ta gärna en titt på min blogg om du har lust =)!

2009-04-15 @ 15:39:39
URL: http://aliciaeriksson.blogg.se/
Postat av: ♣ Sussi - En galen norrbottning ♣

Ja det är ju perfekt att kuna skäna bort så kan ens delar återanvändas! Å behöver man själv nån reservdel någon dag kanske någon annan har donerat :)

2009-04-16 @ 00:06:13
URL: http://sofuckt.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0